PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περάστε - Βιδώστε - Τελειώσατε
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2002, 12:29:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:

Με λίγα λόγια είναι σαν τον υαλοβάμβακα αλλά πολύ πιο εύχρηστο και ελαφρύ.

Θέλεις να μου πεις δηλαδή οτί μπορεί να μπει και σε διάφορα άλλα σημεία όπως να γεμίσεις κενά που ενδεχομένως να παράγουν τριγμούς από εξαρτήματα που χτυπιούνται(τι λέω???),ακόμα και να μονώσεις ηχητικά το αυτοκίνητο.
Question

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2002, 12:46:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν τα DYNAMAT είναι σε δύο τύπους:
1. Σε λεπτά φύλα μονωτικά και δεν είναι υαλοβαμβακας. Κολάει πάνω στα σημεία που θέλεις με ειδικό υγρό και ειδικό πιστόλι...
2. Σε σπρέυ μονωτικό που απλά ψεκάζεις την επιφάνεια οπυ θέλεις

Μπαίνουν μόνο σε μεταλλικές επιφάνειες κλειστές γιατί είναι μαύρου χρώματος.
Η τοποθέτηση γίνεται μόνο από ειδικούς....
Για περισσότερα στην
http://www.elasyn.gr

Εγώ που λέτε έχω πάρει 2 σπρέυ μονωτικά βαμβακιού (μην βαράτε, το έχω ξαναπεί, το ξέρω....) και σε τιμή ξεφτίλα (6.000δρχ και τα δύο) αλλά είναι μαύρου χρώματος είναι για όλες τις επιφάνειες αλλά κλειστές, μη ορατές...

Pduke όσο για το Auto Triti θα κάνω υπομονή 2 χρονάκια για να πάω να πάρω την νέα μικρή BMW σε 1800cc??? Kαλό??? Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2002, 13:06:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
1. Σε λεπτά φύλα μονωτικά και δεν είναι υαλοβαμβακας.

Δεν είπα ότι είναι υαλοβάμβακας, αλλά ότι έχει κάποιες ιδιότητες σαν τον υαλοβάμβακα. Embarassed

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2002, 13:21:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:
Vini έγραψε:
1. Σε λεπτά φύλα μονωτικά και δεν είναι υαλοβαμβακας.

Δεν είπα ότι είναι υαλοβάμβακας, αλλά ότι έχει κάποιες ιδιότητες σαν τον υαλοβάμβακα. Embarassed

ναι βρε συ, το είδα,....απλά το ανέφερα.... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2002, 13:54:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Pduke όσο για το Auto Triti θα κάνω υπομονή 2 χρονάκια για να πάω να πάρω την νέα μικρή BMW σε 1800cc??? Kαλό??? Wink Wink

.....Mε κρέμασες λίγο αλλά περι ορέξεως....
Άλλωστε μιλάς σε κλασσικό ρενάκια που μεγάλωσε σε R18, έμαθε σε twingo (και το ερωτεύτηκε σφόδρα) συνέχισε με clio και ακόμα περιμένει από αυτούς που τα πήραν (γιατί και τα τρία κυκλοφορούν) να του αναφέρουν κάποια βλάβη ή έστω μια βλαβίτσα !!!!!!¨
Όλα αυτά βέβαια με τη βοήθεια του καλύτερου ίσως συνεργείου ρενώ.

Μολαταύτα η BMW είναι ίσως η μόνη γερμανική που βγάζει αυτοκίνητα και όχι άρματα για ξαπλωμένους κοιλαράδες.(εξαιρούνται τα σπορ για να μην αρχίσετε να κράζετε)

Θα σε παρακαλούσα έπίσης ,αφού σε ευχαριστήσω για τις συμβουλές περί τριξιμάτων να μου στείλεις ένα PM με το κινητό σου γιατί το ΣΚ θα μπω με τα κατσαβίδια στο χορό και μάλλον θα σε χρειαστώ.

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2002, 14:00:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nα κάνω μία πρόχειρη σούμα...

O pduke ήταν ρενατάκιας, ο Vini είναι κρυφομπεμβεδάκιας και οι δυό πήραν Peugeot 206 και έγιναν άνθρωποι Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2002, 14:03:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
Vini έγραψε:

.....Mε κρέμασες λίγο αλλά περι ορέξεως....
Άλλωστε μιλάς σε κλασσικό ρενάκια που μεγάλωσε σε R18, έμαθε σε twingo (και το ερωτεύτηκε σφόδρα) συνέχισε με clio και ακόμα περιμένει από αυτούς που τα πήραν (γιατί και τα τρία κυκλοφορούν) να του αναφέρουν κάποια βλάβη ή έστω μια βλαβίτσα !!!!!!¨
Όλα αυτά βέβαια με τη βοήθεια του καλύτερου ίσως συνεργείου ρενώ.

Μολαταύτα η BMW είναι ίσως η μόνη γερμανική που βγάζει αυτοκίνητα και όχι άρματα για ξαπλωμένους κοιλαράδες.(εξαιρούνται τα σπορ για να μην αρχίσετε να κράζετε)

Θα σε παρακαλούσα έπίσης ,αφού σε ευχαριστήσω για τις συμβουλές περί τριξιμάτων να μου στείλεις ένα PM με το κινητό σου γιατί το ΣΚ θα μπω με τα κατσαβίδια στο χορό και μάλλον θα σε χρειαστώ.

Λοιπόν για την BMW θα είναι έτσι:

Θα κοστίζει γύρω στα 16.000euro και θα έχει την 1600/16V...

Το κινητό στο στέλνω με PM....και προσοχή στα κατσαβίδια!!!! Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2002, 14:34:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

O pduke ήταν ρενατάκιας, ο Vini είναι κρυφομπεμβεδάκιας και οι δυό πήραν Peugeot 206 και έγιναν άνθρωποι Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μπα δεν θα το έλεγα ότι είμαι κρυφομπεμβές....απλά έψαχνα για κάτι αξιόπιστο με καλη μηχανή και καλή ποιότητα συναρμολόγησης και υλικών στα 1600 & 1800 και να είναι μικρομεσαίο και το μάτι μου έπεσε στην BMW SERIES 1 που έρχεται το 2003-2004....όταν θα αλλάξει και το 206 και θα βγει το 207...

Πάντως ρε παιδιά για να ξαναγυρίσουμε στα τριξίματα αυτό το πράγμα είναι φοβερό! Εκεί που βουλώνεις τον ένα τριγμό...τσουπ και πετιέται ένας άλλος από κάπου αλλού...

Και δεν είναι μόνο αυτό...αλλά πήγα μία βόλτα με ένα φίλο που πήρε το ASTRA ΕLEGANCE πριν από 6 μήνες και έβαλε τα γέλια γιατί νόμιζε ότι πήρα το 206 μεταχειρισμένο!...!!! Και εγώ του έδειξα την άδεια που έλεγε ότι το πήρα τον Απρίλιο 2002 στο ονομά μου καινούριο και πάλι όμως γέλαγε...

Αλλος φίλος μου έχει πάρει το DAEWOO LANOS 1,3L και το έχει 2 χρόνια χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα...Πολλοί θα πουν: μα DAEWOO? Aυτή βγάζει ψυγεία και μίξερ!...!!! Παρόλο αυτό το LANOS το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι οι τριγμοί των πλαστικών του....οι οποίοι όμως αντισταθμίζονται με την τιμή αγοράς: 2.900.000δρχ!...!!!!

Σίγουρα πολλοί θα πουν ότι το 206 ΣΤΡΙΒΕΙ, ΚΑΝΕΙ, ΔΕΙΧΝΕΙ αλλά εγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο: Τα υπόλοιπα αυτοκίνητα ΔΕΝ στρίβουν, ΔΕΝ δείχνουν, ΔΕΝ κάνουν ???

Προσοχή δεν κατηγορώ το 206 αλλά ούτε μπορώ να πω ότι είναι μάπα το καρπούζι....

Καλό θα είναι όμως τα αρνητικά να τα τονίζουμε ώστε να απαιτούμε καλύτερα Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα...αφού λανσάρονται και πλασσάρονται σαν τα καλύτερα από όλες τις άλλες σχολές....!....!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2002, 14:51:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο στο έχω πεί και στο παρελθόν...

Τα πλαστικά των Peugeot, δέν είναι για να τα σφίγγεις...
... είναι για να τα βγάζεις!!!!

Και πιο ελαφρύ θα γίνει και πιο...γρήγορο 8O

Ασε τους άλλους να προσπαθούν να στρίψουν, να τρέξουν, να δείξουν....

Αλλωστε στο είχα πει και πρίν το αγοράσεις...

Αν πάς με γνώμωνα την οδηγική απόλαυση... καλορίζικο
Αν πας όμως με γνώμωνα τα πλαστικά και την ποιότητα αυτών (και μόνο, γιατί αξιοπιστεία έχει και με το παραπάνω) τότε πάρε κάτι άλλο.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ένα Peugeot 206 σου δίνει πολλά παραπάνω για να σκέφτεσαι τα λίγα πλαστικά που τρίζουν.

Τα βγάζεις και ησυχάζεις!!!!! Mr. Green

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2002, 15:04:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγά το αμάξι :fist:

Βάλτε την μούρη τοy 206 δίπλα σ'αυτό να μάθουν οι Γερμαναράδες να σχεδιάζουν αμάξια Twisted evil

Το μόνο θετικό είναι ότι με BMW θα γλυτώσεις λεφτά πό τα κατσαβίδια :D

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2002, 15:36:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πώ ρε παιδιά; Εντάξει είπαμε οτι τα γαλλικά είναι σουσταλίδικα αμάξια, αλλά δεν δέχομαι οτι είναι χειρότερης ποιότητας από τα όμοιά του άλλων κατασκευαστών. Έχω πει για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά κατασκευής μεταξύ Punto και 206, τώρα θα προσθέσω και το νέο Ibiza. Όπως και να ΄χει, εμένα μου αρέσει αυτό που βλέπω μπροστά μου. Τα γαλλικά έχουν μια χλιδή που δεν τα έχουν άλλα. Το σαλόνι, τα λαμπάκια, όλα τα μικρά και τα μεγάλα. Ιδιαίτερα το βράδυ που οδηγώ και βλέπω μπροστά μου ένα ωραίο ταμπλό, το κλίμα, πιο πάνω το ράδιο με εξωτερική θερμοκρασία, ε όλα αυτά δίνουν αίσθηση πολυτελούς αυτοκινήτου. Κι εγώ λέω οτι το επόμενο αυτοκίνητό μου μπορεί να είναι BMW ή οτιδήποτε, όμως αυτό που έχω τώρα μου αρέσει πολύ, το γουστάρω, το γουστάρουν οι γκόμενες, και είναι κουκλάκι. Εδώ μπήκε ένας με ένα 316i και από θέμα σαλονιού και γενικά ταμπλό του άρεσε πιο πολύ το δικό μου.

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2002, 16:08:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Δεν αρνήθηκα ποτέ την PEUGEOT και σε τίποτα αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι από προβληματάκια πάμε καλά...
Από την άλλη η μικρή έκανε την επιλογή της και εγώ απλά την ερωτεύτηκα.....

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2002, 16:31:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά κοιτάξτε σίγουρα με το να λέμε ότι τα 206 στρίβουν και ότι τα πλαστικά είναι δευτερευούσης σημασίας λειτουργούμε λιγάκι σαν την στρουθοκάμηλο, κοιτάμε αλλού για να ξεχνιόμαστε. Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από το αμάξι μου, αλλά θα ήθελα να μην τρίζει τόσο, να είναι πιο στιβαρό (και σε ένα πιο δυνατό κινητήρα αλλά είπαμε...) Σίγουρα αισθάνομαι άσχημα όταν η δικιά μου μικρή μόλις 4 μηνών τρίζει και άλλα 2 και 3 ετών είναι στιβαρά και σαν καινούρια αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλα έχουν το κόστος τους. Το Ibiza και το POLO είναι στιβαρά και δεν τρίζουν αλλά από αισθητική που λέει και ο Slash είναι άλλο πράγμα. Αν θέλεις και αισθητική και ποιότητα κατασκευής και κρατήματα και άνεση ε τότε μάλλον δεν πρέπει να δώσεις γύρω στα 4 με 4,5 εκ αλλά μάλλον πολύ περισσότερα. Έτσι είναι η ζωή...

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2002, 16:37:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Σίγουρα πολλοί θα πουν ότι το 206 ΣΤΡΙΒΕΙ, ΚΑΝΕΙ, ΔΕΙΧΝΕΙ αλλά εγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο: Τα υπόλοιπα αυτοκίνητα ΔΕΝ στρίβουν, ΔΕΝ δείχνουν, ΔΕΝ κάνουν ???

Προσοχή δεν κατηγορώ το 206 αλλά ούτε μπορώ να πω ότι είναι μάπα το καρπούζι....

Καλό θα είναι όμως τα αρνητικά να τα τονίζουμε ώστε να απαιτούμε καλύτερα Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα...αφού λανσάρονται και πλασσάρονται σαν τα καλύτερα από όλες τις άλλες σχολές....!....!!!!!

Vini το 206 δεν έχει χειρότερη ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης από αλλά αυτοκίνητα. Kαι εγώ παραδέχομαι ότι το Focus 1.6 trend, που μπαίνω συχνά έχει καλύτερη ποιότητα αλλά 1.300 παραπάνω για 100 Hp και με ταμπούρα πίσω.

Φίλος πέρασε hundai atos στα 170 με το Punto του και μετά πήγε και ζήτησε να οδηγήσει ένα, έχοντας πάθει πλάκα. Όταν συνειδητοποίησε ότι από τα 120 το αμάξι δεν σταμάταγε με τίποτα, ούτε να ακούσει για το πόσο φθηνό είναι και το πόσο γερό.

Έχω πει σε κατ' ιδίαν σηζητήσεις μου ότι για 5 εκατομύρια με το 206 παίρνεις πολύ αυτοκίνητο. Mε τα κλιμά του, τα ABS του. τα 110 αλόγατα, κάπου θα έχει την λαδιά. Eδώ είναι στην ποιότητα συναρμολόγησης. Mην παίρνεις σαν μέτρο τους ψυγιοκαταψύκτες που σχεδόν χαρίζονται. Kοίταξε συνολικά το θέμα.

Mην νομίζεις και εγώ έχω τις αμφιβολίες μου (είμαι αρκετά ψείρας) αλλά μετά από 5 μήνες, τώρα έχουμε αρχίσει να βρισκόμαστε με το 206. Kαι συν τοις άλλοις όταν μπαίνω πια σε άλλο αυτοκίνητο και βλέπω πως στρίβει και πως φρενάρει, τα έχω βγάλει σχεδόν όλα παρτάλια. Eιδικά άμα δεν έχουν και μπάκετ........

Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2002, 16:48:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να διορθώσω κάτι που είπα πιο πριν για τεράστια διαφορά μεταξύ Punto,Ibiza και 206. Το 206 έχει σαφώς καλύτερα πλαστικά και από τα 2, και πολύ πιο "ακριβό" κλείσιμο της πόρτας. Και προσωπικά δεν θα έδινα πάνω από ένα εκατομ. για να πάρω το καινούργιο Ibiza. Και όποιος έχει αντίρρηση ας έρθει να το δούμε μαζί...

Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2002, 16:54:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Vini το 206 δεν έχει χειρότερη ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης από αλλά αυτοκίνητα.

Πράγματι,
και για όσους πάντως υπολογίζουν τη γκρίνια μου πρέπει να πω ότι προέρχεται από 45προφίλ σε 16άρα ζάντα και πιρέλλι θεόσκληρο.

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Αύγ 2002, 11:50:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν και για να μην ξεχνιώμαστε...όσοι έχουν όρεξη και χώρο για "μαστορέματα" ας πάνε μία βόλτα στην:

http://www.kleenflo.com/bodyshop.html

Easy to use aerosol for the "do-it-yourselfer" or professional. Ideal for touch-ups in wheel-wells and total body production. Synthetic rubber formulation dries in 20 minutes and is excellent "sound-deadener" for lowering passenger area ambient noise. Also suitable for protecting underground pipes and tanks.

και γενικά στην:
http://www.kleenflo.com/siteindex.html
θα βρείτε καλά προιόντα μόνο για όσους ασχολούνται με το σασί του αυτοκινήτου....

Αν έχει καλό καιρό την Κυριακή αρχίζει η εγχείριση.... Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Σεπ 2002, 11:56:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν Κυριακή & βγήκε ο ήλιος!! Smile Smile Smile Ημέρα χειρουργείου... Wink Wink
Δώστε προσοχή!

Μετά από σύντομη βόλτα μέσα στο γκαράζ μου (είναι μεγάλο... Wink ) διαπίστωσα φυσικά ότι οι τριγμοί ήταν ακόμη εκεί και ποιο δυνατοί λόγω του κρύου...

1. Πόρτα συνοδηγού...
Βγήκαν όλα, δεν έμεινε τίποτα.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν κάποιος πάει να κάνει το εγχείριμα πρέπει να έχει κατεβάσει πρώτα το παραθυρο!!!!

Συμπεράσματα:
Εχει καλη εσωτερική μόνωση και προσεγμένες κολήσεις των πλαστικών πανω στο κάλλυμα.

Ομως παρόλο που έχει πολλά αφρώδες κολλημένα πάνω στο μέταλλο δυστυχώς οι Γάλλοι έβαλαν μια λουρίδα κόλλα γύρω-γύρω η οποία φαίνεται με την ζέστη έλιωσε και το αφρώδες σε πολλά σημεία είχε ξεκολλήσει.
Αποτέλεσμα να ανεμίζει και να χτυπάει το λεπτό αφρώδες πάνω στην πόρτα και στο κάλυμμα!!!
Το πρόβλημα λύθηκε με αυτοκόλλητη ταινία διπλής πρόσοψης για μέταλλα η οποία προσαρμόστηκε στα σημεία που έπρεπε.
Αποτέλεσμα Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο!!!

Επίσης στην πόρτα παρατήρησα ότι τρίζει πολύ η μικρή θήκη που είναι στην αρχή την πόρτας!...! Οι Γάλλοι το ήξεραν και από την μέσα πλευρά έχουν βάλει ένα άσπρο μεγάλο φελιζόλ το οποίο σπρώχνει την θήκη αυτή προς τα έξω ώστε να την σφίγγει... Δυστυχώς όμως αυτός που έκανε μελέτη φελιζόλ έκανε τσιγγουνιά και έβαλε λίγο ποιο λεπτό οπότε το σφίξιμο ήταν χαλαρό και η θήκη έτριζε εύκολα και θα έλεγα ότι και σε λακούβες θα χτύπαγε πάνω στο φελιζόλ.
Το πρόβλημα λύθηκε πανεύκολα με λεπτό αφρώδες που προσαρμόστηκε πάνω στο φελιζόλ...με χρήση αυτοκόλλητης ταινίας διπλής πρόσοψης.

Λοιπόν αφού έκλεισα όλα τα πλαστικά μπήκε και το κάλυμμα, το οποίο πραγματικά πλέον θωράκισε την πόρτα!...!!

2. Χειρόφρενο...

Νέο test drive (πάντα μέσα στο γκαράζ Wink )... και δυστυχώς ο θόρυβος που με εκνεύριζε ιδιαίτερα ήταν παρών....με απότομη 1η ή όπισθεν τον άκουγα και μάλιστα συντόνιζε κάπου-κάπου στο ρελαντί...

Μετά από βόλτες και πειράματα παρατηρώ ότι μόλις έπιανα τo κάθισμα του συνοδηγού και το έσπρωχνα προς την πλευρά μου ο θόρυβος εξαφανιζόταν!
Αυτό ήταν??? Λοιπόν κατσαβίδια εξάγωνα και γαλλικά....και άρχισαν τα γλέντια...!!! Νέο test drive και τίποτα!!!! Πάλι τα ίδια...

Και τότε γίνετε το θαύμα!! Το χέρι μου από την απόγνωση έπεσε πάνω στο χειρόφρενο!!! Και ναι!! Μόλις το έπιασα σταμάτησε ο θόρυβος... Αμάν! ήταν εσωτερικός μέσα στο χειρόφρενο!!!!
Λοιπόν βγήκε το καπάκι του χειρόφρενου,....προσοχή έχει βίδα πίσω καλυμμένη... Wink
Πράγματι...είχε χαλαρώσει απελπιστικά το σύστημα που τεντώνει το σύρμα του χειρόφρενου το οποίο χτύπαγε πάνω στην λαμαρίνα και ήταν τόσο χαλαρωμένο που νόμιζα ότι ήταν έτοιμο να φύγει...Αυτό γινόταν όταν ήταν κατεβασμένο το χειρόφρενο γιατί ανεβασμένο τέντωνε το σύρμα και όλο το σύστημα εκεί...

Βίδωμα καλό στην βάση με γαλλικό κλειδί 13άρι, σπρέυ σιλικόνης μονωτικό στα σημεία όπου υπάρχει μηχανική κίνηση...και λεπτό αφρώδες κάτω από το σύστημα του χειρόφρενου ώστε να μην υπάρχει καμιά επαφή με λαμαρίνα...

Κατεβάζω το χειρόφρενο και ΝΑΙ!!!! Ηταν τόσο σκληρό στο τέρμα κάτω που ούτε κουνιέται ούτε είναι καθόλου χαλαρό!!! Κλείνω τα καπάκια... αφού έκανα τις απαραίτητες πονηρές μονώσεις σε σημεία με κλιπ πλαστικά...και ξεκινώ test drive....

Aποτέλεσμα????
ΔΕΝ ΠΟΥΛΩ ΤΟ 206
Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Σεπ 2002, 13:00:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο φίλε Vini για το ρετουσάρισμα που έκανες στο 206 σου. Νομίζω οτι το αποτέλεσμα σε αποζημίωσε τόσο για τον χρόνο και για την προσπάθειά σου. Τώρα το Pugaki σου είναι έτοιμο, βελτιωμένο και σαφώς θα σε ηρεμήσει και σένα στην οδηγησή σου.
Πάντως θα ήθελε να ξέρεις που να βάλεις τα χέρια σου για να μην είχες κανα απρόοπτο με τα πλαστικά. Αν και με ηρεμία, υπομονή και προσοχή μπορείς να κάνεις οτιδήποτε. Μια ερώτηση:Σκόπευες να πουλήσεις το 206 σου;

Και πάλι εύγε για την επιτυχημένη προσπάθεια σου!

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Σεπ 2002, 15:12:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Λοιπόν Κυριακή & βγήκε ο ήλιος!! Smile Smile Smile Ημέρα χειρουργείου... Wink Wink

Aποτέλεσμα????
ΔΕΝ ΠΟΥΛΩ ΤΟ 206
Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color

Εγώ ότι ήταν να πω στο είπα... Έπρεπε να σε πάρω σήμερα μαζί μου να σου αποδείξω ότι το 206 και καλό γκάζι είναι και δεν τρίζει Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης