PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

λάδια απο ebay
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

Ένταξη: 02 Μάρ 2013
Τόπος: Athina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2014, 20:00:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Μήπως σου είπαν για τα ineo ecs 5W30;
http://www.trade-wind.gr/car/lubricants/ixodes/5w-30/total-quartz-ineo-ecs-5w30.html

Αν σου είπαν για αυτά, δεν έχουν καμιά σχέση με τα energy 9000.
Τα έχω βάλει μία φορά στο αυτοκίνητα αυτά τα Ineo.

οχι για ineo 0w30 μου ειπαν αλλα δεν το ρισκαρω ακομα και καλα να ειναι προτιμω να ψαξω τα ενερτζυ 9000 0w30 ....αλλα δεν μπορω να τα βρω....ο χαραλαμπακης πρεπει να τα εχει αλλά δεν ξερω πως ειναι σαν αξιοπιστια δεν εχω ξαναπαρει ποτε απο εκει...γιαυτο ρωτησα και πιο πανω, αν εχει υποψην κανεις να με ενημερωσει παρακαλω να ξερω....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2014, 20:08:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα είδα ότι έχει βγάλει η Total κάποια Ineo First 0W30. Δεν νομίζω όμως ότι είναι ίδια με τα Energy 9000.

Από Χαραλαμπάκη έχω πάρει αρκετές φορές εγώ χωρίς κανένα πρόβλημα. Δίνει και δωράκια...
Αλλά δεν ξέρω αν θα βρεις τα Energy 9000.

Είδες τελικά πόσο μπέρδεμα είναι η υπόθεση των λαδιών;
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2014, 20:14:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Τώρα είδα ότι έχει βγάλει η Total κάποια Ineo First 0W30. Δεν νομίζω όμως ότι είναι ίδια με τα Energy 9000.

Από Χαραλαμπάκη έχω πάρει αρκετές φορές εγώ χωρίς κανένα πρόβλημα. Δίνει και δωράκια...
Αλλά δεν ξέρω αν θα βρεις τα Energy 9000.

Είδες τελικά πόσο μπέρδεμα είναι η υπόθεση των λαδιών;

τελικα ειναι περσυ δεν ειχα τετοιο θεμα βασικα ειχα ρωτησει και περσυ στηνα ρχη μου χαν πει δεν εχουμε μετα απο 2 μερες ξαναπηρα και ειχαν παραλαβει και τα πηρα....φετος με κουρασε ομολογω γιατι ειναι η περιοδος που θες αν θα τα εχουν....αλλα δεν εχω βρει και κατι καλυτερο για ελλαδα...
χαραλαμπακη αξιζει αφοβα δηλαδη αν τα εχει?? τις προαλλες νομιζω ειχε που ρωτησα αν μου πε τα σωστα γιατι ειπε νομιζω οτι εχω δεν μου πε απολυτα....αν τα εχει εν τελη περνω αφοβα ειναι αξιοπιστος δηλαδη, ε?

υ.γ οταν λες δωρακια ?
Επιστροφή στην κορυφή
driver7 (thanassis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l

Ένταξη: 12 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Σεπ 2014, 13:18:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αξιόπιστος είναι...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Σεπ 2014, 17:33:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyestas έγραψε:

υ.γ οταν λες δωρακια ?

Από το ίντερνετ όσες φορές έχω παραγγείλει στο κουτί βάζουν και συμπυκνωμένο υγρό παρμπρίζ και κάτι πανάκια καθαρισμού...

Αν τα βρεις στον Χαραλαμπάκη γράψτο και εδώ μπας και πάρω και εγώ...
Πάντως στο eshop του δεν τα έχει.
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Σεπ 2014, 17:58:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο rpc στη θεσσαλονικη ειδα στο site οτι εχουν τα total quartz energy 9000 0w30.
αν δεν τα εχει ο χαραλαμπακης, τοτε σκεφτηκα κατι αλλο. εφοσον σην rpc στη θεσσαλονικη στο site τα εχουν αν τα κανω παραγγελια χωρις να τους παρω τηλ. και τα επιλεξω εγω τα τοταλ κουαρτζ ενερτζυ 9000 0w30 και μου πουν οτι τα εχουν τοτε θα τους πω να μου τα στειλουν απο κει....γιατι μου φενεται περιεργο που πριν μια βδομαδα που ψαχνομουν και ειχα ρωτησει τα ειχαν και εχθες μου ειπαν οτι αλλαξε η τοταλ τα λαδια....
ισως να μπερδεφτηκε και ο υπαλληλος τι να πω....παντως αν το κουτι γραφει τοταλ κουρτζ ενερτζυ 9000 0w30 τοτε αυτα θα ειναι....αρα αυριο θα το δω και σου στελνω αν τα βρω καπου....αλλιως πρεπει αναγκαστικα μετα απο ebay αλλα κλεινω χρονο με τα λαδια που εχω μεσα στο αμαξι 26 σεπτεμβρη και απο ebay ερχονται 3-4 οκτωμβρη. αυτο ειναι το κακο αυτη τη στιγμη απο ebay για μενα.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Σεπ 2014, 18:21:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν δύο χρόνια είχα φθάσει στο σημείο να ψάχνω τα λάδια στην αντιπροσωπεία της TOTAL. Είχε πάρει τηλέφωνα και άκρη τελικά δεν έβγαλα. Ούτε αυτοί δεν ξέρουν τι λάδια έχει η TOTAL... Laughing

Τελικά μετά από πολλά τηλεφωνήματα μίλησα με κάποιο τμήμα που κάποια μαντάμ μου έδωσε ένα κινητό τηλέφωνο ενός πωλητή (dealer) να μου δώσει πληροφορίες.

Πήρα δυο/τρεις φορές το κινητό που μου έδωσε και κανείς δεν απάντησε. Φοβερή αντιπροσωπεία.

Σκέφτομαι του χρόνου τον Ιούνιο/Ιούλιο που θα ψάχνω για λάδια, τι ζόρι θα τραβήξω.
Αν δεν βγάλω άκρη, θα γυρίσω στα ΙΝΕΟ ECS.
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Σεπ 2014, 18:32:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Πριν δύο χρόνια είχα φθάσει στο σημείο να ψάχνω τα λάδια στην αντιπροσωπεία της TOTAL. Είχε πάρει τηλέφωνα και άκρη τελικά δεν έβγαλα. Ούτε αυτοί δεν ξέρουν τι λάδια έχει η TOTAL... Laughing

Τελικά μετά από πολλά τηλεφωνήματα μίλησα με κάποιο τμήμα που κάποια μαντάμ μου έδωσε ένα κινητό τηλέφωνο ενός πωλητή (dealer) να μου δώσει πληροφορίες.

Πήρα δυο/τρεις φορές το κινητό που μου έδωσε και κανείς δεν απάντησε. Φοβερή αντιπροσωπεία.

Σκέφτομαι του χρόνου τον Ιούνιο/Ιούλιο που θα ψάχνω για λάδια, τι ζόρι θα τραβήξω.
Αν δεν βγάλω άκρη, θα γυρίσω στα ΙΝΕΟ ECS.

εγω μετα απο αυτο που εχω τραβηξει φετος απο του χρονου θα παιρνω απο το ebay που λενε και εδω και ακομα και 1 5λιτρο να παιρνω στην χειροτερη θα μου βγαινει κοντα στην τιμη των ελληνικων μαγαζιων αλλα θα βρισκω παντα και δεν θα ψαχνομαι τοσο....και τωρα το εχω ως χειροτερη λυση αν δεν βρω πουθενα και αυριο σε 2-3 τηλεφωνηματα που θα κανω και δεν θα χω αλλη ακρη για ελλαδα....απλα το κακο ειναι οτι θα μου ρθουν 3-4 οκτωμβριου γιατι λεει 10 εργασιμες...και δεν ξερω ποσο κακο ειναι αν το αφησω απο τις 25/9 που κλεινουν χρονο στο μοτερ τα λαδια που εχω τωρα μεσα, αν τα αλλαξω στις 4-5 οκτωμβρη τοτε που θα εχουν ερθει δηλαδη...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Σεπ 2014, 19:20:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θα πάθει τίποτα το αυτοκίνητο. Εγώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων άφησα τα λάδια 14 μήνες. Έπρεπε να τα αλλάξω στις αρχές Ιουνίου και τα άλλαξα την πρώτη βδομάδα του Αυγούστου.
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Σεπ 2014, 19:47:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Δεν θα πάθει τίποτα το αυτοκίνητο. Εγώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων άφησα τα λάδια 14 μήνες. Έπρεπε να τα αλλάξω στις αρχές Ιουνίου και τα άλλαξα την πρώτη βδομάδα του Αυγούστου.

απλα επειδη μετα τον χρονο ακριβως χανει τις λιπαντικες ιδιοτητες που λενε....γιαυτο λεω
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2014, 07:52:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπερβολές. Λες τα λάδια να έχουν κάποια ρύθμιση και μόλις περάσουν οι 12 μήνες να χάσουν αυτόματα τις ιδιότητές τους; Δεν τις χάνουν απευθείας, αλλά όσο περνά καιρός τόσο πέφτει η απόδοσή τους. Το θέμα είναι να μην αφήνουμε τα λάδια μέσα στο κινητήρα με βάση τα χιλιόμετρα, που σε ορισμένες περιπτώσεις βολεύει όσους κάνουν ελάχιστα χιλιόμετρα και έτσι αλλάζουν λάδια κάθε 3 ή 4 ή και 5 χρόνια... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Σεπ 2014, 15:45:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Υπερβολές. Λες τα λάδια να έχουν κάποια ρύθμιση και μόλις περάσουν οι 12 μήνες να χάσουν αυτόματα τις ιδιότητές τους; Δεν τις χάνουν απευθείας, αλλά όσο περνά καιρός τόσο πέφτει η απόδοσή τους. Το θέμα είναι να μην αφήνουμε τα λάδια μέσα στο κινητήρα με βάση τα χιλιόμετρα, που σε ορισμένες περιπτώσεις βολεύει όσους κάνουν ελάχιστα χιλιόμετρα και έτσι αλλάζουν λάδια κάθε 3 ή 4 ή και 5 χρόνια... Laughing

περασα σημερα τελικα απο αιγαλεο και πηρα τα λαδια απο τον χαραλαμπακη και τελειωση η υποθεση!
φιλε vini τα εχει ο χαραλαμπακης, αν ενδιαφερεσαι παρτα απο αυτον....
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Σεπ 2014, 16:45:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποσο τα πηρες τελικα?
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Σεπ 2014, 17:57:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mono AEK έγραψε:
Ποσο τα πηρες τελικα?

11,5 ευρω το λιτρο, δηλαδη τα 5 λιτρα 57,5 ευρω....αλλα ουτως η αλλως δεν τα βρισκα και αλλου.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2014, 11:55:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyestas έγραψε:
Vini έγραψε:

περασα σημερα τελικα απο αιγαλεο και πηρα τα λαδια απο τον χαραλαμπακη και τελειωση η υποθεση!
φιλε vini τα εχει ο χαραλαμπακης, αν ενδιαφερεσαι παρτα απο αυτον....

Σε ευχαριστώ!... Exclamation Exclamation Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

Ένταξη: 09 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2014, 12:01:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyestas έγραψε:
Mono AEK έγραψε:
Ποσο τα πηρες τελικα?

11,5 ευρω το λιτρο, δηλαδη τα 5 λιτρα 57,5 ευρω....αλλα ουτως η αλλως δεν τα βρισκα και αλλου.

Από Levoil, παρήγγειλα 2 πεντάλιτρα Τotal quartz 9000 5-40
2*18 = 36 Ευρώ + 20 ευρώ έξοδα αποστολής = 56 ευρώ για 10 λίτρα.

Cool

Υ.Γ. 1.Αν πάρει κάποιος 4 πεντάλιτρα, του έρχεται ακόμη πιο φθηνά, γιατί τα μεταφορικά παραμένουν τα ίδια ( 20 ευρώ!).
2. Πέρυσι πλήρωσα σχεδόν 18 ευρώ το λίτρο ( δηλαδή 72 ευρώ για 4 λίτρα...), επειδή είπα να "στηρίξω" την τοπική αγορά, αλλά η διαφορά είναι τέτοια που δεν λέει πια...

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"

Έχει επεξεργασθεί από τον/την alfasud στις Παρ 26 Σεπ 2014, 12:06:16, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2014, 12:05:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όσοι μπορούν να βάλουν 5-40 είναι τυχεροί... Razz
Επιστροφή στην κορυφή
driver7 (thanassis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l

Ένταξη: 12 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2014, 12:31:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσπαθείστε να μαζεύονται 5 5λιτρα από τα λάδια...πχ τα 0-30 που βάζουμε οι περισσότεροι βγαίνουν 5.6 €/ lt αν πάρεις 5 5λιτρα...πολύ μεγάλη διαφορά...
Επιστροφή στην κορυφή
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2014, 12:43:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστός 25 λίτρα όχι 20 (που έγραψα πριν). Για έναν πέφτουν πολλά, ειδικά αν κάνει λίγα χιλιόμετρα, αλλά και πάλι αν υπάρχει το χρήμα, τα στοκάρεις...
Αλλά και με 2 πεντάλιτρα μια χαρά έρχεται.

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2014, 07:35:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια ενημέρωση για όσους παραγγέλνουν από τον Γερμανό ( κατά κόσμον "Levoil" δηλαδή). Τα στέλνει με DHL Ελλάδα. Από κει και μετά εμένα τουλάχιστον ανευρέθηκαν μετά από ψάξιμο σε όλες τις μεταφορικές στο Πόρτα - Πόρτα του ΕΛΤΑ. Δεν είχα βάλει τηλέφωνο επικοινωνίας στο λογαριασμό του EBAY, με αποτέλεσμα να είναι στο τοπικό πρακτορείο για καμιά εβδομάδα.

Τα βρήκα βάζοντας τον κωδικό αποστολής DHL, στο σάιτ του "Πόρτα- Πόρτα".

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης