PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βελτιωση σε 206 1.6 16v
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

Ένταξη: 09 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2014, 15:03:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτή κομπλέ θα πάει 1000 ευρώ Shocked Δεν λέει με τίποτα να την... κανιβαλίσεις κόβοντάς τη, για να της περάσεις καταλύτη...

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2014, 15:14:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alfasud έγραψε:
Αυτή κομπλέ θα πάει 1000 ευρώ Shocked Δεν λέει με τίποτα να την... κανιβαλίσεις κόβοντάς τη, για να της περάσεις καταλύτη...

+1

pare mono το χταποδι και κανε την υπόλοιπη φτιαχτη

Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2014, 15:17:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το χταποδι της raceland; Οικονομικο και αποδοτικο Wink

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2014, 15:27:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.kamracing.co.uk/car-tuning/peugeot/peugeot-206/exhaust/exhaust-manifold/peugeot-206-ta-technix-exhaust-manifold-1-6-16v.html

Αυτό και τελειώνει η υπόθεση. Από εκεί και πίσω φτιαχτή με έναν καταλύτη και ένα τελικό μόνο Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2014, 19:14:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pate kala?
Ayyyto to prama einai to idio me mama xoris kataliti
eleeos
Επιστροφή στην κορυφή
Wankel_Lover (Βασιλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 12 Ιούλ 2013
Τόπος: Chalandri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2014, 19:51:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα μπορω να πω οτι ψιλομπερδευτηκα Laughing Λοιπον,τη λυση του να παρω μονο το χταποδι της supersprint και να κανω την υπολοιπη φτιαχτη με καταλυτη το σκεφτηκα και γω,απλα ειχα διαβασει σε παλιοτερα ποστ οτι γενικα επειδη η συγκεκριμενη εταιρια ειναι ψαγμενη στην κατασκευη των εξατμισεων της και στο backpressure,ισως η αγορα χταποδιου να θελει και το υπολοιπο σετ για να αποδωσει τα μεγιστα μιας και ειναι μελετημενο για αυτα τα κομματια.Το να παρω το χταποδι που προτεινες nikolas206gti θα εχει εφαμιλλη αποδωση ενος πιο επωνυμου;Η θα ειναι σα ραλλοχταποδο;Γιατι αλλιως υπαρχει και αυτη η λυση.
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2014, 21:11:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Wankel_Lover έγραψε:
.Το να παρω το χταποδι που προτεινες nikolas206gti θα εχει εφαμιλλη αποδωση ενος πιο επωνυμου;Η θα ειναι σα ραλλοχταποδο;Γιατι αλλιως υπαρχει και αυτη η λυση.

Θα έχει αρκετά υποδεέστερη απόδοση από του ραλλοχτάποδου (δηλ. εργοστασιακή 106 μαντεμένια πολλ/λη εξαγωγής+δίχαλο).

Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και δυνατά-ακριβά αγωνιστικά 106 Α τρέχουν με εργοστασιακή πολλ/λη εξαγωγής.

Το μοναδικό κέρδος είναι το βάρος.

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2014, 21:31:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ αυτό φοράω πάντως εδώ και 3 χρόνια. Cool Και η τότε δυναμομέτρηση δεν έδειξε ότι το αυτοκίνητο έχει θέμα με εξαγωγή Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2014, 22:33:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oxi malaka wsy foras rwaceland pou einai kanoniko 4-1ztapodi oxi ayti I mal****. Bres ksana foto aoo diki sou. Esena exei kanonika kalamia oxi plenum sti thesi tou prokatalyti
Επιστροφή στην κορυφή
OnyX (Γιωργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Seat Ibiza 6l Cupra 1.8T

Ένταξη: 26 Ιούλ 2010
Τόπος: οπου υπαρχουν στροφες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2014, 22:39:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2014, 23:22:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikolas206gti έγραψε:
Εγώ αυτό φοράω πάντως εδώ και 3 χρόνια. Cool Και η τότε δυναμομέτρηση δεν έδειξε ότι το αυτοκίνητο έχει θέμα με εξαγωγή Wink

Nικόλα, τα δικό σου ειναι 4-2-1. Το της KR είναι 4-1 με πλοκαμάκια 20cm (για να μπει με το εργοστασιακό κάρτερ).

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2014, 00:07:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όπα όπα εσείς θα με τρελάνετε. Το δικό μου είναι σαν αυτό της φωτό (4-1).

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2014, 09:46:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tetoio thes
http://m.ebay.com/itm/231189707544?nav=SEARCH

me makrya kalamia 4-2-1 allioa 4-1 alla pali etsi makry oxi 20cm proteyontes

nikola an foras tetoio prama pano meta apo tosa pou exoume grapsei apla respect
Επιστροφή στην κορυφή
Wankel_Lover (Βασιλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 12 Ιούλ 2013
Τόπος: Chalandri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2014, 10:54:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
Tetoio thes
http://m.ebay.com/itm/231189707544?nav=SEARCH

me makrya kalamia 4-2-1 allioa 4-1 alla pali etsi makry oxi 20cm proteyontes

nikola an foras tetoio prama pano meta apo tosa pou exoume grapsei apla respect

Δηλαδη αναμεσα σε αυτο και στο χταποδι της supersprint,οι διαφορες ειναι τετοιες που δεν αξιζουν τα παραπανω λεφτα;
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2014, 13:35:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε Τάκη, ήταν αυτό που πήραμε από raceland τότε στο gb Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2014, 13:39:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikolas206gti έγραψε:
Ρε Τάκη, ήταν αυτό που πήραμε από raceland τότε στο gb Exclamation

Nίκο εκείνα ήταν όντως με πλένουμ όμως είχαν πολύ μακρύτερα πλοκάμια που φτάναν εώς και σχεδόν στο κάρτερ ενώ αυτό που έβαλες πιο πάνω είναι σαν μαμά με κοντά πλοκάμια

Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2014, 14:08:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τεσπά, στην φωτό ίδια φαίνονται πάντως Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης