Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Σέρμπης Κώστας (κώστας) Μέλος

106 1.3 Rallye, 206 1.6 16v
Ένταξη: 07 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 104
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2014, 20:19:46 Θέμα δημοσίευσης: Σημεία προσοχής σε μετατροπή 106 |
|
|
Γεια σε όλους παιδιά.
Πρόκειται να χρειαστώ τη βοήθειά σας για επικείμενη αγορά 106.
Έχει γίνει μετατροπή σε 106 Rallye 1.3 όπου τοποθετήθηκε κινητήρας 1600 κυβικών 16βάλβιδος μονόφυσος. Ο κινητήρας έχει δεχτεί εκκεντροφόρους και συμπίεση αγνώστων στοιχείων (μοίρες, βύθισμα κλπ., σχέση συμπίεσης, φλάντζα ή καπάκι (...)), αφού ο ιδιοκτήτης έδειξε πως δεν επιθυμεί να μιλήσει για το αυτοκίνητό του τόσο πολύ.
Μπαίνω στη διαδικασία να σας ρωτήσω για τα σημεία στα οποία θα πρέπει να δώσω σημασία, καθότι δεν έχει τύχει να μπω στη διαδικασία να ψάξω τόσο αυτά τα αυτοκίνητα όσο - προφανώς - πολλοί από εσάς εδώ.
Πριν πάρω το αυτοκίνητο για δοκιμή ο ιδιοκτήτης δε μου παρουσίασε κανένα κομμάτι ως, ελάχιστα έστω, προβληματικό. Έπρεπε να το πάρω βόλτα για να καταλάβω πως το κιβώτιο υπέφερε από, όπως είπε μετά την ερώτησή μου, "φαγωμένες φωλιές ρουλεμάν τρελού".
Ο κινητήρας του αυτοκινήτου, αντιθέτως, δούλευε άψογα. Πήρε μπρος χωρίς καμία δυσκολία, δούλευε στρωτά κι ακόμπιαστα σε όλο το φάσμα και οι επιδόσεις του άρτιες. Διαρροές δεν υπήρχαν ούτε στο ψευτοκάπακο ούτε στο κεφαλάρι, παρά μόνον μια ελάχιστη από το καπάκι λαδιού στο ψευτοκάπακο. Να σημειώσω εδώ πως ο κινητήρας δεν έχει δεχθεί προγραμματισμό μετά την τοποθέτηση εκκεντροφόρων και την αλλαγή συμπίεσης. Ωστόσο, δεν έδειξε το παραμικρό σημείο κόπωσης, αν και πιστεύω πως απλά κανένα σημείο δεν ήταν εμφανές.
Θα ήθελα, λοιπόν, να ρωτήσω τις απόψεις σας περί του θέματος του συγκεκριμένου οχήματος. Θεωρείτε πως αξίζει να ασχοληθώ και πως θα τη βγάλω καθαρή με μια αλλαγή σασμάν ή θα βγάλω καθαρή φορτωμένος στην οδική με το μοτέρ στα χέρια μου;
Αν, πάλι, θεωρείτε πως δεν αξίζει να ασχοληθώ, θα το δεχτώ.
Ελπίζω να μπορέσετε να δώσετε τα φώτα σας.
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Σέρμπης Κώστας |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2014, 21:56:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κυριε Σερμπη προσωπικα δεν θα ασχολουμουν με κανενα ψωνιο (για να μην πω μαλ**α) που θα του εδινα τα ωραια μου λεφτακια και αυτος δεν θα μου ελεγε τι αυτοκινητο ειναι αυτο που θα αγοραζα.
Για να μην πω ποσο απαραδεκτος ειναι που σκιζει αυτοκινητο που δεν εχει προγραμμα ενω εχει εκκεντροφορους και συμπιεση.
Το οτι λειτουργουσε και εδινε την αισθηση γρηγορου δεν λεει τιποτα.
Να υποθεσω οτι ειναι το ασπρο 106 1.3 απο τα Γιαννενα που ειναι στο car.gr?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2014, 22:08:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το αμαξι ηταν κρυο?
αν θες να δεις πως δουλευει πρεπει να το δεις ζεστό με πυρωμενο μοτερ...εκει θα ακουσεις αν χτυπάει ωστυρια κ πειρακια λογω αυμπιεσης εκκεντρων.
Παντως θελει κουραγιο να αγορασεις αμαξι απο καποιο
που έχει τσακωθει με την αληθεια. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alfasud (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)
Ένταξη: 09 Νοέ 2011 Δημοσιεύσεις: 457
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2014, 22:14:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επισης το σδοε κατασχει πλεον οσα αμαξια βρει με αδηλωτο αλλαγμενο κινητηρα περισσοτερων κυβικων. Το εχει δηλωσει ? Να υποθεσω ακομη οτι ειπε πως ειναι ατρακαριστο?
Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ" |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
geo106xs (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)
Ένταξη: 26 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 1140
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2014, 22:25:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
alfasud έγραψε: | Επισης το σδοε κατασχει πλεον οσα αμαξια βρει με αδηλωτο αλλαγμενο κινητηρα περισσοτερων κυβικων. Το εχει δηλωσει ? Να υποθεσω ακομη οτι ειπε πως ειναι ατρακαριστο? |
Στανταρακι! 
....Αλλοτινές μου εποχές... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 106 R 1.6 (16V)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2014, 22:40:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για να πουμε ορισμενα χρησιμα στον ανθρωπο, αν οχι για το συγκεκριμενο, για καποιο αλλο:
Το πρωτο και κυριοτερο ειναι η καροτσα.Αν βρεθει καθαρη καροτσα, τα υπολοιπα φτιαχνονται. Οταν λεμε καθαρη,να μην εχει σοβαρο ατυχημα δηλαδη και να μην εχουν...ξεπατωθει οι θολοι απο πολυ σφιχτες αναρτησεις.
Επιμενεις αποκλειστικα σε 13αρα καροτσα? Αν ναι, το εγχειρημα δυσκολευει αρκετα...
Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ" |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2014, 00:13:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κατ' αρχήν καλησπέρα και σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας!
Συμφωνώ για την έλλειψη προγραμματισμού κ. Λευτέρη (Lef205 ?) μετά από τέτοιες επεμβάσεις σε ένα κινητήρα. Η απάντηση του ιδιοκτήτη σε ερώτησή μου για αυτό ήταν πως το καλοκαίρι ακούει κάποια κρουστική συμπεριφορά, φυσικά δεν αναφέρθηκε αυτολεξεί, κι εκεί μπορώ να πω πως ξεκίνησαν οι ενδοιασμοί μου. Συμφωνώ επίσης απόλυτα με την - όντως - απαράδεκτη λογική του να μη δίνονται στοιχεία στον αγοραστή για τα διάφορα σημεία του οχήματος ή του εκάστοτε αντικειμένου προς πώληση. Το αυτοκίνητο δεν υπάρχει στη σελίδα car.gr, ενώ αν υπήρχε, ένας τέτοιου είδους σχολιασμός θα μπορούσε εύκολα να δώσει τροφή για νομικές διαδικασίες περί συκοφαντίας σε δημόσιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το λευκό που αναφέρετε το έχω δει και είναι η επόμενη επίσκεψή μου. Εάν γνωρίζετε κάτι για το συγκεκριμένο ή οποιοδήποτε άλλο που πιστεύετε πως μπορεί να βοηθήσει, θα σας ήμουν ευγνώμων αν μου μιλούσατε γιαυτό μέσω ενός προσωπικού μηνύματος. Να αναφέρω πως βρίσκομαι στη Βόρεια Ελλάδα (η τοποθεσία που έχω δηλώσει αφορά στην κατοικία μου κάποια χρόνια πριν).
Κ. volvos το αυτοκίνητο το πήρα στα χέρια μου για δοκιμή σε θερμοκρασία λειτουργίας και δεν ακουγόταν το παραμικρό από τον κινητήρα. Κανένας περίεργος μεταλλικός θόρυβος, τίποτε ασυνήθιστο γενικότερα. Περί της αληθείας, ένα ακόμη συν όπως προείπα πιο πάνω.
Κ. alfasud (και, αν κρίνω μπορώ από το ψευδώνυμο, μπορώ να σας καλώ ως συνalfista) το συγκεκριμένο έχει δηλωμένο κινητήρα. Όσον αφορά το ατρακάριστο, δεν μπορώ σαφώς να γνωρίζω αν ένα όχημα έχει αλλάξει ένα φανάρι ή ένα προφυλακτήρα - μπορώ, δηλαδή, αλλά δεν έψαξα τους κωδικούς κρυστάλλων. Το συγκεκριμένο είναι όντως ένα όχημα που δεν έχει δεχθεί χτύπημα, και το γνωρίζω έχοντας μια εμπειρία με αυτοκίνητα της ιδιοκτησίας μου από τη δεκαετία του '70 μέχρι και σήμερα. Εκείνο ήταν απόλυτα καθαρό. Επίσης, ναι, ως λάτρης των κλασσικών και των αρχαίων - με την έννοια των πρώτων - σχεδίων ενός οχήματος, ψάχνω για την καρότσα πρώτης γενιάς.
Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για το ενδιαφέρον όλων σας!
Σέρμπης Κώστας |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 106 s16 (2000)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2014, 00:21:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κυριε Κωστα,εφ'οσον ψαχνετε αποκλειστικα για την παλια καροτσα,γιατι δε κοιτατε σε κατι πιο εργοστασιακο; Εννοωντας 1300αρι με τον δικο του κινητηρα,πιστευω εχει περισσοτερη αξια,ειδικα για ενα λατρη του παλαιου-κλασικου αυτοκινητου οπως εσεις. 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 106 R 1.6 (16V)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2014, 09:41:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σέρμπης Κώστας έγραψε: |
Κ. alfasud (και, αν κρίνω μπορώ από το ψευδώνυμο, μπορώ να σας καλώ ως συνalfista) το συγκεκριμένο έχει δηλωμένο κινητήρα. Όσον αφορά το ατρακάριστο, δεν μπορώ σαφώς να γνωρίζω αν ένα όχημα έχει αλλάξει ένα φανάρι ή ένα προφυλακτήρα - μπορώ, δηλαδή, αλλά δεν έψαξα τους κωδικούς κρυστάλλων. Το συγκεκριμένο είναι όντως ένα όχημα που δεν έχει δεχθεί χτύπημα, και το γνωρίζω έχοντας μια εμπειρία με αυτοκίνητα της ιδιοκτησίας μου από τη δεκαετία του '70 μέχρι και σήμερα. Εκείνο ήταν απόλυτα καθαρό. Επίσης, ναι, ως λάτρης των κλασσικών και των αρχαίων - με την έννοια των πρώτων - σχεδίων ενός οχήματος, ψάχνω για την καρότσα πρώτης γενιάς.
Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για το ενδιαφέρον όλων σας!
Σέρμπης Κώστας |
Καλημέρα! Είμαι τέως alfistas, το ψευδώνυμο προέκυψε την εποχή της A33 που είχα ( επωλήθη το 1997 για τα... φανάρια ενός 106 1.6 8V ).
Όπως καταλαβαίνετε πλέον ανήκω στην κλάση των... παπούδων του φόρουμ
Συγχωρήστε την... αρνητική προδιάθεση όλων μας, αλλά δυστυχώς η αγορά ειδικά ενός τέτοιου αυτοκινήτου σχεδόν απαιτεί από τον επίδοξο αγοραστή να έχει εκ των προτέρων υπερβολικά αμυντική συμπεριφορά, ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή αγορά. Μην ξεχνάτε, τα αυτοκινητάκια αυτά υπήρξαν και υπάρχουν για πάνω από 15 χρόνια στην... πιάτσα, έχοντας υποστεί τα πάνδεινα από τουλάχιστον 2 γενιές οδηγών, έχοντας αλλάξει ικανό αριθμό συνήθως νεαρών (πιτσιρικάδων) ιδιοκτητών.
Στο θέμα μας τώρα, συνετό θα ήταν να δει το όποιο υποψήφιο αμάξι κάποιος φανοποιός ( εννοείται δικός σας) ώστε να σιγουρέψετε την δική σας αυτοψία .
Στο μοτέρ, προσωπικά θα είχα σταματήσει κάθε συζήτηση, μόλις μου έλεγε οτι αρνείται να πει στοιχεία εκκεντροφόρων και τι έχει γίνει στο μοτέρ. Να πει " δεν ξέρω, δεν θυμάμαι" οκ, αλλά "δεν θέλω να πω" είναι εντελώς εξωφρενικό. Aν έχει δουλέψει έτσι χωρίς πρόγραμμα ( και με τα πειράκια που υποπτεύεστε), θα υπάρχουν σίγουρα και οι επακόλουθες φθορές. Απο κει και πέρα, εγώ αν το αγόραζα θα το έκανα με την προοπτική για αλλαγή κινητήρα και κιβωτίου αμέσως μετά την αγορά, οπότε και θα διαπραγματευόμουν ανάλογα και την τιμή.
Δεν μας βάζετε καμιά φωτογραφία να δούμε? Υπάρχουν ορισμένοι εδώ που το μάτι τους κόβει απίστευτα στα 106 (και όχι μόνο).
Γιώργος
Υ.Γ. Δείτε εδώ την αναζήτηση που έχει κάνει για 106 13ρι ένας τυχερός συμφορουμίστας και την ευτυχή κατάλληξη:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=27774&start=0
Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ" |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2014, 12:52:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπέρα σε όλους!
Σας ευχαριστώ και πάλι για τις πολύτιμες απαντήσεις σας!
Κ. Γιώργο (alfasud) φυσικά και δεν υπάρχει λόγος για αρνητική διάθεση, αφού το θέμα συντήρησης και λειτουργίας του κινητήρα έρχεται προτίστως. Με ένα ταλαιπωρημένο λαστιχοσύνδεσμο, για παράδειγμα, τη βγάζει κάποιος καθαρή με μια μικρή επισκευή. Με τον κινητήρα είναι διαφορετικά τα πράγματα, αφού μιλάμε για την κινητήριο δύναμη του κάθε οχήματος. Θα έπρεπε, όντως, να λήξω τη συζήτηση εκεί βλέποντας τη συμπεριφορά, όπως σωστά είπατε.
Στο θέμα της αλλαγής χεριών από πιτσιρικάδες, έχετε απόλυτο δίκιο. Συχνό φαινόμενο ένα 106 να το βλέπει κανείς μέσα σε ένα χρόνο σε τρία διαφορετικά χέρια και, δυστυχώς, κανένα από αυτά δεν του δείχνει το σεβασμό που του αξίζει. Ούτε ως προς την οδήγηση, ούτε ως προς τον τρόπο χρήσης και τη συντήρηση. Είναι ένα αυτοκίνητο που βρήκε το καλύτερο αγοραστικό κοινό στη χώρα μας, αν σκεφτεί κανείς το λόγο οδηγικής ευχαρίστησης/κόστος συντήρησης. Δυστυχώς, όμως, φωτογραφίες δεν έχω από το συγκεκριμένο. Τέλος, σας ευχαριστώ πολύ για το 13άρι που μου παραθέσατε, το διάβασα όλο πριν ανοίξω καινούργιο θέμα, ελπίζοντας να βρω πληροφορίες εκεί, ώστε να μη δημιουργήσω ένα ακόμη thread.
Κ. Γιώργο (geo106xs) έχετε απόλυτο δίκιο ως προς το εργοστασιακό του θέματος. Η αλήθεια είναι πως ψάχνω ένα τέτοιο, ώστε να το κρατήσω όσο πιο εργοστασιακό γίνεται, εννοώ χωρίς επεμβάσεις που - ίσως - αλλοιώσουν το χαρακτήρα του. Ελπίζω η Θεά Τύχη να κάνει τα δικά της κόλπα!
Υ.Γ.: Κρατάω τα λόγια του κ. alfasud ως προς την υπερβολικά αμυντική συμπεριφορά. Ξέρουμε όλοι ποιο είναι το κοινό των αυτοκινήτων αυτών. Δε γνωρίζω κάποιον από εσάς, άρα ούτε και τις ηλικίες σας. Εγώ είμαι ένας 25άρης Μηχανολόγος Μηχανικός κι ασχολούμαι με συστήματα παηθτικών κι ενεργών αναρτήσεων κι αυτός είναι ο λόγος που ψάχνω για λειτουργικές λεπτομέριες κινητήρων, αφού δεν έχω ασχοληθεί σε βάθος με αυτό το κομμάτι. Είχα στα χέρια μου αυτοκίνητα της δεκαετίας του '70 και, μάλιστα, αυτά ήταν τα πρώτα μου δύο. Εκείνα με μάθαν πως πρέπει να σέβομαι αυτό που έχω στα χέρια μου και με κάναν συνετό από την πρώτη στιγμή της "καριέρας" μου ως διπλωματούχος οδηγός αυτοκινήτου. Λυπάμαι πραγματικά όταν διακρίνω κακομεταχείρηση, ειδικά από ανθρώπους που, στην πράξη, δε γνωρίζουν ποιες είναι οι ακριβείς καταπονήσεις που δημιουργούν, ακόμη κι όταν όλα δείχνουν να δουλεύουν "ρολόι". Οι γνωστοί σιδεροφάγοι.
Υ.Γ. 2: Κ. Γιώργο (alfasud) για μια στιγμή ήλπιζα πως θα έχουμε γνωριστεί σε κάποιο εκ των track day του alfisti.gr στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, όμως μου λύσατε την απορία σχετικά με την ιστορία του ψευδωνύμου σας. Όπως και να 'χει, ελπίζω να τα πούμε κι από κοντά κάποια στιγμή.
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους! Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερώσω με την πρώτη δυνατή ευκαιρία!
Σέρμπης Κώστας |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 106 R 1.6 (16V)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2014, 14:29:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτοκινητοδρόμιο? Που τέτοια τύχη... Δυστυχώς η ευτυχώς είμαι σε νησί, οπότε τέτοια δεν παίζουν. Καμιά αναβασούλα να έχω χαζέψει ναι, αλλά μέχρι εκεί.
Μη το βιαστείς. Ξέχνα τα... μαντράδικα, ρίχνε ματιές στο car.gr ( πάντα άμυνα όμως έτσι? ), ρώτα και στο δρόμο έτσι... χύμα, αν δεις κάποιο αμάξι που σου φαίνεται οκ. Μπορεί ο ιδιοκτήτης να τσιμπήσει και να "ψηθεί".
Υ.Γ.
Θεωρώ μου επιτρέπεις τον ενικό και λόγω της οnline γνωριμίας, αλλά και λόγο διαφοράς ηλικίας: το 1997 που πρωτοπήρα 106 ήμουν κι εγώ 25 .
Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ" |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2014, 17:03:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπέρα σας!
Προφανώς και δεν τίθεται θέμα, άλλωστε ο σεβασμός δε φαίνεται - μόνο - από εκεί.
Αποφεύγω κι ανέκαθεν απέφευγα τα μαντράδικα. Εμπιστοσύνη σε ιδιώτες δίνουμε δύσκολα, πόσο μάλλον σε μαντράδες. Προφανώς και δε θα το βιαστώ, αφού ξέρω πως ψάχνω κάτι συγκεκριμένο και κάπως δύσκολο.
Εντός των ημερών ίσως να έχουμε νέα. Θα ενημερώσω για οτιδήποτε.
Καλό σας απόγεμα!
Σέρμπης Κώστας |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 106 s16 (2000)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2014, 20:43:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αααααααχχχ
Που θα παει,δε θα βρω καποια στιγμη ενα τετοιο μερακληδικο......
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 106 R 1.6 (16V)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Σεπ 2014, 14:41:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
geo106xs έγραψε: |
Αααααααχχχ
Που θα παει,δε θα βρω καποια στιγμη ενα τετοιο μερακληδικο...... |
Στο παλιοκαστρο εθεαθη 13ρι ασπρο ανευ πινακιδων.Το εχω δει απο τελος Αυγουστου,τωρα εδω και μερες ειναι εξω απο ενα συνεργειο λιγο μετα το μπαζαρ... Να ρωτησω?
Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ" |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 106 s16 (2000)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Σεπ 2014, 18:26:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
alfasud έγραψε: | geo106xs έγραψε: |
Αααααααχχχ
Που θα παει,δε θα βρω καποια στιγμη ενα τετοιο μερακληδικο...... |
Στο παλιοκαστρο εθεαθη 13ρι ασπρο ανευ πινακιδων.Το εχω δει απο τελος Αυγουστου,τωρα εδω και μερες ειναι εξω απο ενα συνεργειο λιγο μετα το μπαζαρ... Να ρωτησω? |
Of course 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Σεπ 2014, 21:00:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχει φιλος 1300αρι,χωρις μετατροπες/βελτιωσεις και το δινει σε αρκετα λογικη τιμη για αυτο που ειναι...
Μειονεκτημα οτι θελει βαψιμο για να γινει αψογο οπως και μια επισκευη στο μοτερ λογο χλμ...
Τα πλεονεκτηματα του ειναι οτι εχει εξαιρετικο εσωτερικο,πεντακαθαρη καροτσα και θολους που δεν εχουν κανει ουτε τσικ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 106 R 1.6 (16V)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Σεπ 2014, 21:22:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το μεγαλυτερο ατου ειναι οτι στο προτεινει ο Στελιος (pughell)!!
Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ" |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2014, 08:36:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι,τωρα,xεστηκαμε και η βαρκα γερνει...
Απλά επειδη το ειδα απο κοντα και τα βασικα για ενα καλο restoring,τα εχει.
Δηλαδη καλο σαλονι και καλη καροτσα.
Ολα τα υπολοιπα,φτιαχνονται... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2014, 19:33:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπέρα σας και πάλι!
Γνωρίζει κάποιος αν και πως μπορεί να απενεργοποιηθεί το πληκτρολόγιο του κλειδώματος σε 106 1.3?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Κώστας |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|