Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
petros11 (Petros) Μόλις έγραψα

Peugeot 106 GTI 1998
Ένταξη: 31 Αύγ 2014 Δημοσιεύσεις: 10
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Σεπ 2014, 16:24:53 Θέμα δημοσίευσης: [106] Καντράν gti μονόφυσο. |
|
|
Καλησπέρα σε όλους. Ξανακύλησα πρόσφατα και αγόρασα ένα κατα τα άλλα εξαιρετικά μονόφυσο gti. Το μεγάλο μου παράπονο είναι αυτά τα γαμημένα sparco πλακάκια στα όργανα(και οι βελόνες που είναι μουνί).
1) Μπορώ να τα μαζέψω και να τα φέρω στην αρχική τους κατάσταση;
2)Να βρω από κάπου ( και από που αν ξέρετε ) μονόφυσο καντράν και πως μπορώ να αλλάξω τα χιλιόμετρα ώστε να έρθουν ακριβώς με τα δικά μου (λαδάκι αυστηρά κάθε 5.000 από καινούριο )
3) Να κάνω με την πατέντα που περιγράφετε τα τρίφυσα όργανα(μόνο και μόνο επειδή μου αρέσει ο χρωματισμός).
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
geo106xs (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)
Ένταξη: 26 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 1140
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Σεπ 2014, 18:12:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κατ'αρχην,καλοριζικο το εργαλειο!
Εχε υπ'οψιν,οτι αν βαλεις τα ψηφιακα καντραν,θες και αντλια βενζινης απο μοντελο με λευκα καντραν,ή τουλαχιστον,μονο το φλοτερ της(χλωμο να το βρεις σκετο).
Επισης,τα λευκα καντραν,να ξερεις,δε φημιζονται για την αξιοπιστια τους
Με κανα 50ρικο παντως,τσιμπας μεταχειρισμενα,σα τα δικα σου,τα πας σε καποιον κοντερα και σου γυρναει τα χλμ 
....Αλλοτινές μου εποχές... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
petros11 (Petros) Μόλις έγραψα

Peugeot 106 GTI 1998
Ένταξη: 31 Αύγ 2014 Δημοσιεύσεις: 10
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Σεπ 2014, 18:28:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου είχα ξεχάσει τι χαμόγελο μπορεί να σου δώσει ένα 106 Αυτό που μου είπες για την ακρίβεια με κάλυψε οπότε θα ψάξω να βρω τα δικά του. Όσον αφορά το αυτοκίνητο θα ανοίξω σύντομα ένα άλλο thread στην ανάλογη ενότητα για να συζητήσουμε (να μου πείτε καμιά ιδέα) για το στήσιμο του αυτοκινήτου και για μια μικρή βελτίωση! Ούτε πρόγραμμα δε φόραγε. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LEONIDAS 16V (ΛΕΩΝΙΔΑΣ) Μέλος

106 rallye 1.6 16v
Ένταξη: 17 Ιούλ 2005 Δημοσιεύσεις: 110 Τόπος: 8.000 rpm
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2014, 07:24:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
βγαλε τα οργανα που ηδη εχεις και πηγαινε τα σε κοντερα να σου τα φτιαξει....
γιατι να παρεις αλλα????
www.stroked-up.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|