PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

[106] Καντράν gti μονόφυσο.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
petros11 (Petros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 GTI 1998

Ένταξη: 31 Αύγ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Σεπ 2014, 16:24:53    Θέμα δημοσίευσης: [106] Καντράν gti μονόφυσο. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους. Ξανακύλησα πρόσφατα και αγόρασα ένα κατα τα άλλα εξαιρετικά μονόφυσο gti. Το μεγάλο μου παράπονο είναι αυτά τα γαμημένα sparco πλακάκια στα όργανα(και οι βελόνες που είναι μουνί).
1) Μπορώ να τα μαζέψω και να τα φέρω στην αρχική τους κατάσταση;
2)Να βρω από κάπου ( και από που αν ξέρετε ) μονόφυσο καντράν και πως μπορώ να αλλάξω τα χιλιόμετρα ώστε να έρθουν ακριβώς με τα δικά μου (λαδάκι αυστηρά κάθε 5.000 από καινούριο Smile)
3) Να κάνω με την πατέντα που περιγράφετε τα τρίφυσα όργανα(μόνο και μόνο επειδή μου αρέσει ο χρωματισμός).

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Σεπ 2014, 18:12:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατ'αρχην,καλοριζικο το εργαλειο! Smile

Εχε υπ'οψιν,οτι αν βαλεις τα ψηφιακα καντραν,θες και αντλια βενζινης απο μοντελο με λευκα καντραν,ή τουλαχιστον,μονο το φλοτερ της(χλωμο να το βρεις σκετο).
Επισης,τα λευκα καντραν,να ξερεις,δε φημιζονται για την αξιοπιστια τους Confused

Με κανα 50ρικο παντως,τσιμπας μεταχειρισμενα,σα τα δικα σου,τα πας σε καποιον κοντερα και σου γυρναει τα χλμ Wink

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
petros11 (Petros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 GTI 1998

Ένταξη: 31 Αύγ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Σεπ 2014, 18:28:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου είχα ξεχάσει τι χαμόγελο μπορεί να σου δώσει ένα 106 Smile Αυτό που μου είπες για την ακρίβεια με κάλυψε οπότε θα ψάξω να βρω τα δικά του. Όσον αφορά το αυτοκίνητο θα ανοίξω σύντομα ένα άλλο thread στην ανάλογη ενότητα για να συζητήσουμε (να μου πείτε καμιά ιδέα) για το στήσιμο του αυτοκινήτου και για μια μικρή βελτίωση! Ούτε πρόγραμμα δε φόραγε.
Επιστροφή στην κορυφή
LEONIDAS 16V (ΛΕΩΝΙΔΑΣ)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 1.6 16v

Ένταξη: 17 Ιούλ 2005
Τόπος: 8.000 rpm

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2014, 07:24:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βγαλε τα οργανα που ηδη εχεις και πηγαινε τα σε κοντερα να σου τα φτιαξει....

γιατι να παρεις αλλα????

www.stroked-up.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης