PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλλαγή κινητήρα peugeot 307
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
peugeot3874 (ΚΩΣΤΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 22 Νοέ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2014, 16:08:43    Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγή κινητήρα peugeot 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατά καιρούς έχω διαβάσει παρόμοια θέματα. Ήθελα όμως να ρωτήσω πιο ειδικά. Αλήθεια μπορώ να αλλάξω κινητήρα σε peugeot 307 1.4 90 ps και να βάλω ένα 1.6 110 ps για να πηγαίνω λιγάκι γρήγορα; Βρίσκω μεταχειρισμένα; Έχετε ιδέα για κόστος; Φαντάζομαι θα πρέπει να αλλάξω και κιβώτιο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2014, 16:13:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι να μπλεξεις?

εγω ειμαι της αποψης καλυτερα να το δωσεις και να παρεις ενα 1,6

απο κει και περα οτι θες γινεται....
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2014, 21:03:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γίνεται εύκολα σχετικά όμως και εγώ είμαι της άποψης δώστο και πάρε άλλο.. Δέν αλλάζει μόνο το μοτέρ και άν μπείς στο χωρό θα χορέψεις οπότε...

Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2014, 22:13:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιλαω σαν "παθων",οταν πηρα την αποφαση να κανω το 106 μου απο 1.4 σε 1.6 16v,πολλοι ηταν αυτοι που μου ειπαν "πουλα το ρε και παρε ενα ετοιμο"...
Εκανα του κεφαλιου μου και μπορω να σου πω οτι το καταευχαριστηθηκα,καθως το εκανα μονος μου...

Τωρα προσπαθω να το δηλωσω και δε μπορω! Οπως επισης και να ηθελα να το πουλησω,παλι δε μπορω! Ποιος θα αγορασει 106 μετατροπη,οσο ολοκληρωμενο και να ειναι,που στην περιπτωση μου,δε λειπει τιποτα!

Οποτε...it's up to you! Embarassed

Σχετικα με το ερωτημα σου,ο κινητηρας μπαινει κανονικα,αλλα πρεπει να τον παρεις κομπλε,με τα ηλεκτρικα του!
Το κιβωτιο,δεν εχει θεμα αν δε το "κυνηγας" Wink

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2014, 00:23:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ίδιο συμβαίνει και σε 207 με τον αντίστοιχο κινητήρα (ΕΤ3) για να μπει ο ΤU5?

Nα υποθέσω ότι ο ΤU5 δεν παίζει ρόλο αν είναι από 207 ή άλλο μοντέλο έτσι?
Η αλλάζουν οι καλωδιώσεις?

Geo γιατί δεν μπορείς να το δηλώσεις? Μέχρι 25% αλλαγή κυβισμού δεν επιτρέπεται?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2014, 00:45:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο κινητηρας,δεν εχει σημασια απο ποιο μοντελο του psa ειναι,το μονο που θα χρειαστεις για να τον τοποθετησεις,ειναι βασεις απο 207 με tu5,η καλωδιωση πιστευω οτι θα ειναι διαφορετικη,καθως το μηχανοστασιο του 207,ειναι χωροταξικα διαφορετικο απο τα υπολοιπα,βεβαια με κοψε-ραψε,ολα γινονται Wink

Με τις δηλωσεις των κινητηρων,επικρατει ενα μπαχαλο,στο γραφειο συγκοινωνιων,μου ζητουν ενα χαρτι απο το εργοστασιο,που να βεβαιωνει,οτι το συγκεκριμενο πλαισιο,εβγαινε στην παραγωγη με τον tu5j4. Τετοιο χαρτι,δε δινει κανεις,οποτε οπως καταλαβαινεις Αρη εμεινα με τη χαρα Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2014, 23:25:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo106xs έγραψε:
Ο κινητηρας,δεν εχει σημασια απο ποιο μοντελο του psa ειναι,το μονο που θα χρειαστεις για να τον τοποθετησεις,ειναι βασεις απο 207 με tu5,η καλωδιωση πιστευω οτι θα ειναι διαφορετικη,καθως το μηχανοστασιο του 207,ειναι χωροταξικα διαφορετικο απο τα υπολοιπα,βεβαια με κοψε-ραψε,ολα γινονται Wink

Με τις δηλωσεις των κινητηρων,επικρατει ενα μπαχαλο,στο γραφειο συγκοινωνιων,μου ζητουν ενα χαρτι απο το εργοστασιο,που να βεβαιωνει,οτι το συγκεκριμενο πλαισιο,εβγαινε στην παραγωγη με τον tu5j4. Τετοιο χαρτι,δε δινει κανεις,οποτε οπως καταλαβαινεις Αρη εμεινα με τη χαρα Evil

Πως γινεται να ζητανε κατι που δεν το δινουν οι αντιπροσωπειες?
Δεν μπορουσαν να εχουν ενα αρχειο με τους κινητηρες που εμπαιναν σε καθε μοντελο?

Μηπως αν επικοινωνησεις με Γαλλια μερια βγαλεις καμια ακρη?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2014, 23:39:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ'οσο γνωριζω,παλιοτερα το εδιναν...
Την ιδια φολα εφαγε και φιλος μου με 316i μετατροπη σε is !
Σε τηλεφωνημα του στον επισημο εισαγωγεα,του εριξαν πορτα με το καλημερα! Shocked

Σχετικα με το εργοστασιο,δε πιστευω να μπουν καν στον κοπο,συν τοις αλλοις,το χαρτι πρεπει να ειναι σφραγισμενο,οποτε...

Επιστροφή στην κορυφή
kourlis (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: Κολωνός - Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2014, 01:06:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου έχεις μιλήσει με διεκπεραιωτή? Παλιότερα που είχα δηλώσει αμάξι παρόλο που θεωρητικά ζητούσαν αυτό το χαρτί η δουλειά μου έγινε χωρίς αυτό...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2014, 01:19:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι εστι διεκπεραιωτης; Embarassed
Ο προϊσταμενος του γραφειου συγκοινωνιων παντως,ηταν κατηγορηματικος,στην ερωτηση μου για δηλωση χωρις το εν λογω εγγραφο Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2014, 10:18:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://cardelivery.gr/Services Wink
Επιστροφή στην κορυφή
kourlis (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2014, 14:55:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο διεκπεραιωτής είναι αυτός που θα αναλάβει να κάνει όλη την διαδικασία αντί να μπλέκεις εσύ... Πήγαινε σε μια σχολή οδηγών, αν είσαι κοντά στο κέντρο έχω μία στον Κολωνό που μπορεί να κάνει την δουλειά σου. Αυτοί έχουνε γνωστούς μέσα στο υπουργείο και η δουλειά σου θα γίνει χωρίς μα μου σου του...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2014, 20:32:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω πολυ παιδια!

Το προβλημα ειναι,οτι μενω σε νησι,οποτε τετοια δουλεια,δυσκολο να γινει,εκτος αν παιζει να τους στειλω τα εγγραφα για να γινει η δουλεια Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
OnyX (Γιωργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Seat Ibiza 6l Cupra 1.8T

Ένταξη: 26 Ιούλ 2010
Τόπος: οπου υπαρχουν στροφες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2014, 20:39:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kourlis έγραψε:
Ο διεκπεραιωτής είναι αυτός που θα αναλάβει να κάνει όλη την διαδικασία αντί να μπλέκεις εσύ... Πήγαινε σε μια σχολή οδηγών, αν είσαι κοντά στο κέντρο έχω μία στον Κολωνό που μπορεί να κάνει την δουλειά σου. Αυτοί έχουνε γνωστούς μέσα στο υπουργείο και η δουλειά σου θα γίνει χωρίς μα μου σου του...

Ενδιαφερον....σκεφτομαι υποκυβισμο του πρεζα... Wink
Εχω βρει καποιον που το αναλαμβανει με κοστος τα τελη ενος ετους αλλα μου λεει να ριξω πανω το 16αρι μοτερ να το περασει και μετα να ριξω ξανα το 2λιτρο...

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2014, 21:55:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το μαμα κιβωτιο απο το 307 1.4 ειναι απλα γα**το....ειναι ι13/59 με μακριες σχεσεις.....θα ειναι λαθος να μην το βαλεις ειδηκα αμα το κυνηγας σε στροφοδιαδρομες....
Επιστροφή στην κορυφή
kourlis (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2014, 23:53:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε onyx κάποιοι δεν χρειάζονται καν το αυτοκίνητο να περάσει από το ΚΤΕΟ οπότε γλιτώνεις και το βάλε βγάλε...

Επιστροφή στην κορυφή
christos_99 (Christos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V GTi + PUG 206 RC

Ένταξη: 14 Νοέ 2012
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Σεπ 2014, 00:49:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ισως εχεις θεμα σε ελεγχο τροχαιας, αν ειναι 2λιτρο και εχεις δηλωμενο 16αρι. Ετσι μια φορα σε ελεγχο εμενα, ηταν μπροστα μου ενα bmw m3 ολο, και στα χαρτια 316. Βλεπει ο στρουμφ τα δισκοφρενα μπροστα και του λεει δεν ειναι 16αρι αυτο, του λεει το παλικαρι "τωρα να μη σου πω ψεμματα οντως δεν ειναι" δεν θυμαμαι αν ανοιξανε καπω. Παντως την γλιτωσε ο τυπος, τελικα δεν τον γραψανε.

Επιστροφή στην κορυφή
kourlis (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Σεπ 2014, 08:16:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε τέτοια περίπτωση φυσικά και μπορεί να έχεις πρόβλημα...

Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Σεπ 2014, 08:31:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

OnyX έγραψε:
kourlis έγραψε:

Ενδιαφερον....σκεφτομαι υποκυβισμο του πρεζα... Wink
Εχω βρει καποιον που το αναλαμβανει με κοστος τα τελη ενος ετους αλλα μου λεει να ριξω πανω το 16αρι μοτερ να το περασει και μετα να ριξω ξανα το 2λιτρο...

Και γιατί να μπλέκεις? δώστο σε εμένα και πάρε το 207 μου που είναι ήδη 16άρι Smile colors Hur Hur Hur

Επιστροφή στην κορυφή
OnyX (Γιωργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Seat Ibiza 6l Cupra 1.8T

Ένταξη: 26 Ιούλ 2010
Τόπος: οπου υπαρχουν στροφες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Σεπ 2014, 17:23:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

OmG&3LoL!

Αν ηθελα 207 δεν θα επαιρνα το cc για δευτερο αυτοκινητο (καθημερινο) αλλα θα επαιρνα 207...αν και για 16αρι θα προτιμουσα αντι για 207 ενα corsa opc.

Οσο αναφορα το ιμπρεζα,ολα τα μοτερ Subaru απο 1.6 εως 2.5 λιτρα ειναι ιδια εμφανισιακα εκτος της εισαγωγης τους Wink
Πολυ απλα κοβεις το πλακακι που γραφει EJ20 και κολλας απο πανω το πλακακι που γραφει EJ16 Wink

Οσο για τα φρενα....εδω 206 16 λιτρα και φορανε φρενα μεγαλυτερα απο Audi S3 Laughing Δεν πιστευω λοιπον οτι το προβλημα του παλικαριου με το Μ3 ηταν τα φρενα αλλα οι κυλινδροι Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης