Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Giannak (Γιάννης) Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Φεβ 2014 Δημοσιεύσεις: 58
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Αύγ 2014, 20:07:33 Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα σε 206 cc |
|
|
Καλησπέρα λοιπόν κι από εμένα.. ήρθε η ώρα για το πρώτο μου σοβαρό πρόβλημα που με ανησύχησε..
Πριν μια εβδομάδα εκεί που γύριζα από τη δουλειά, παρατηρώ πρόβλημα στην απόκριση του γκαζιού.. Πατούσα δηλαδή και δεν είχε ανταπόκριση. Μετά από λίγο, το αμάξι έκανε διακοπές και έσβησε..εν κινήσει.. (ανάβει και το λαμπάκι του κινητήρα) Το ξαναβάζω μπροστά, πάταγα γκάζι - τίποτα - καμία απόκριση, το στροφόμετρο πήγαινε 500- 900 πάνω κάτω συνέχεια και μετα έσβηνε.. Τέλος πάντων, το έβγαλα δεξιά και με γύρισε γερανός σπίτι.
Την επόμενη μέρα το διαγνωστικό έδειξε 6 βλάβες, όλες για την πεταλούδα γκαζιού. Το βγάζω το αμάξι από το συνεργείο, το βάζω μπροστά, σταθερά 900 στροφές και το λαμπάκι σβηστό. Πάω βόλτα καμιά 20αριά χιλιόμετρα όλα καλά... Την γλίτωσα λέω.. Το ξαναπαίρνω χτες, μετα από 2 χιλιόμετρα κίνησης, τα ίδια, νεκρό το γκάζι... Ανταποκρινόταν μέχρι 1400 στροφές και βούτα πάλι ... Τι γίνεται???
(Υπ'όψιν καινούργια πεταλούδα γκαζιού κοστίζει 265 γιούργια , μεταχειρισμένη γύρω στα 70-80).
Μπορεί κάποιος να συμβουλέψει?  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Αύγ 2014, 11:47:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε παιδια?? Κανείς??  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kourlis (Γιάννης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 03 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 221 Τόπος: Κολωνός - Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Αύγ 2014, 12:35:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Προφανώς κάποιος από τους αισθητήρες της πεταλούδας είναι, αλλά αφού βγάζει την βλάβη το διαγνωστικό γιατί δεν πας να το ψάξει ο μηχανικός?
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Αύγ 2014, 14:20:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ενας μηχανικος μου ειπε να αλλαξω πεταλούδα αλλα ακομα κι αν αλλαξω και το πρόβλημα συνεχιστει, η peugeot δεν δίνει εγγυηση για την καινουργια πεταλούδα..Γι'αυτο ρωτάω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ελεγχξω αν η πεταλούδα μου λειτουργεί κανονικά και το πρόβλημα δημιουργείται από αλλού, αλλα φαίνεται η πεταλούδα.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kourlis (Γιάννης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 03 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 221 Τόπος: Κολωνός - Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2014, 00:38:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν είμαι ο πιο κατάλληλος αλλά μου φαίνεται σχεδόν απίθανο να φταίει η ίδια η πεταλούδα. Καποιος από τους αισθητήρες που βρίσκονται γύρω της μάλλον κάνει την ζημιά!
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|