Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
siomone Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Ιούλ 2014 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούλ 2014, 19:06:12 Θέμα δημοσίευσης: 206 1.1 κοψιματα |
|
|
206 1.1 TU1JP κάνει ελαφρά κοψίματα με σταθερή ταχύτητα και μικρό άνοιγμα γκαζιού (δηλαδή χαμηλές ταχύτητες, πιο έντονα εμφανίζεται με 3η και 50km/h, κάπου στα 80-90km/h εξαφανίζετε), οι στροφές δεν φένεται να έχουν πολύ σχέση. Το φαινόμενο είναι αρκετά εντονότερο με κρύο κινητήρα, συνεχίζει όμως να είναι αντιληπτό και όταν ζεσταθεί. Σε επιτάχυνση (τέρμα γκάζι) είναι οκ και ανεβάζει ομαλά μέχρι τον κόφτη. Αλλάχτηκαν map, tps χωρίς αποτέλεσμα. Καμμιά ιδεά κανείς;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την siomone στις Τρι 29 Ιούλ 2014, 20:13:27, 2 φορές συνολικά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
salex (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

3008 (ex 207 GT)
Ένταξη: 21 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 2596 Τόπος: Παλλήνη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούλ 2014, 19:41:27 Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 1.1 κοψιματα |
|
|
Πέρασα κι εγώ τα ίδια με ακριβώς ίδιο κινητήρα HFX.
Άλλαξε τον εμπρός λάμβδα και θα γίνει πολύ καλύτερο. Μια δοκιμή θα σε πείσει. Μου έκανε για πολύ καιρό τέτοια κόλπα και άλλαξα το μισό αυτοκίνητο μέχρι να καταλάβω ότι ήταν ο αισθητήρας λάμβδα. Στις χαμηλές στροφές είναι πολύ αισθητά τα κοψίματα.
http://www.etuners.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
siomone Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Ιούλ 2014 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούλ 2014, 20:09:17 Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 1.1 κοψιματα |
|
|
salex έγραψε: | Πέρασα κι εγώ τα ίδια με ακριβώς ίδιο κινητήρα HFX.
Άλλαξε τον εμπρός λάμβδα και θα γίνει πολύ καλύτερο. Μια δοκιμή θα σε πείσει. Μου έκανε για πολύ καιρό τέτοια κόλπα και άλλαξα το μισό αυτοκίνητο μέχρι να καταλάβω ότι ήταν ο αισθητήρας λάμβδα. Στις χαμηλές στροφές είναι πολύ αισθητά τα κοψίματα. |
Το σκέφτηκα κ εγώ για τον λάμδα αλλά μου το κάνει και το πρωί μόλις ξεκινάω, με κρύο κινητήρα δεν δουλεύει open loop; Άρα ο λάμδα δεν βγαίνει απο την εξίσωση;; Βασικά τώρα που το σκέφτομαι το κάνει πιο έντονα όταν είναι κρύο. Θα διορθώσω και το αρχικό ποστ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

Ένταξη: 02 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 860 Τόπος: Πειραιάς
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|