Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Rallyes (Nikos) Μέλος

Ένταξη: 06 Μάρ 2013 Δημοσιεύσεις: 144 Τόπος: ATHENS
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούλ 2014, 20:22:57 Θέμα δημοσίευσης: service 2ου χρόνου peugeot 207 Rallye 150 άλογα |
|
|
Γεια! εχω το 207 rallye 150 αλογα, ξερει κανεις τι περιλαμβανει το σερβις του 2ου ετους ?? (ρωταω επειδη δεν εχω το μανιουαλ).... ευχαριστω προκαταβολικα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rallyes (Nikos) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2014, 22:25:43 Θέμα δημοσίευσης: Re: service 2ου χρόνου peugeot 207 Rallye 150 άλογα |
|
|
Rallyes έγραψε: | Γεια! εχω το 207 rallye 150 αλογα, ξερει κανεις τι περιλαμβανει το σερβις του 2ου ετους ?? (ρωταω επειδη δεν εχω το μανιουαλ).... ευχαριστω προκαταβολικα! |
καλα δεν μπορει ενας να πει τι περιλαμβανει τοση κουραση θα ηταν? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2014, 13:05:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
λιπαντικο ειναι το δευτερο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
puglover Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010 Δημοσιεύσεις: 485
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2014, 14:36:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εκλεισες 2 χρονια??Πριν 3 μηνες ρωταγες τι περιλαμβανει το σερβις του 1ου χρονου..Αναλογα τα χιλιομετρα και την τσεπη σου..Δεν υπαρχει κατι standard.Τα βασικα λαδια-φιλτρα αντε και κανα φιλτρο καμπινας.Αν εχεις κανει 15000+ χλμ αλλαξε και τα μπουζι.Να σφραγισουν στο βιβλιο και το 2ο σερβις για καλο και για κακο λογω εγγυησης και μετα πες τους αντε γεια! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rallyes (Nikos) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2014, 21:21:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
puglover έγραψε: | Εκλεισες 2 χρονια??Πριν 3 μηνες ρωταγες τι περιλαμβανει το σερβις του 1ου χρονου..Αναλογα τα χιλιομετρα και την τσεπη σου..Δεν υπαρχει κατι standard.Τα βασικα λαδια-φιλτρα αντε και κανα φιλτρο καμπινας.Αν εχεις κανει 15000+ χλμ αλλαξε και τα μπουζι.Να σφραγισουν στο βιβλιο και το 2ο σερβις για καλο και για κακο λογω εγγυησης και μετα πες τους αντε γεια! |
μπραβο ρε φιλε εισαι εξυπνος και γω παρανοικος και καθε 3 μηνες κανω σερβις για να γουσταρω ε?? ας σου εξηγησω λοιπον για να μην φενομαι και παρανοικος.... τα λαδια τα ειχα αλλαξει νωριτερα και το σερβις το εκανα μετα απο ενα χρονο οπως επρεπε και τωρα ειναι να ξανααλλαξω τα λαδια...γιαυτο ρωταω τι περιλαμβανει το σερβις του δευτερου ετους γιατι αν ειναι μονο λαδια, φιλτρο λαδιου μιας και θα τα αλλαξω τωρα. δεν χρειαζεται να παω παλι τον απριλη που θα νε ο δευτερος χρονος.... γιαυτο ρωταω.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rallyes (Nikos) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2014, 21:22:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Giannis307 έγραψε: | λιπαντικο ειναι το δευτερο |
δηλαδη μονο λαδια και φιλτρο λαδιου? τιποτα αλλο απολυτως? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Thp130
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2014, 21:37:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι και τσεκ αερος καμπινας αν θελουν και αυτα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rallyes (Nikos) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2014, 21:59:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Giannis307 έγραψε: | Ναι και τσεκ αερος καμπινας αν θελουν και αυτα |
φιλτρο αερα νομιζω αλλαξα πριν 3 μηνες στο σερβις του πρωτου χρονου....και ειχα παει γιαυτο και εναν ελεγχο γενικα....
δηλαδη εφοσον τα λαδια τα αλλαξα εγω νωριτερα περσυ τελη αυγουστου και θα τα αλλαξω και τωρα εφοσον τα εχω ενα χρονο περιπου μεσα, τοτε το προγραμματισμενο σερβις που ειναι για απριλιο ειναι σαν να το κανω τωρα και αυτοματα το 3ο σερβις θα γινει τελη αυγουστου παλι δηλαδη θα μεταφερθει απο τωρα ετσι ε? δηλαδη καθε τελη αυγουστου?
τωρα για το φιλτρο του αερα πρεπει να το τσεκαρω τον απριλη παλι? η να το αφησω μεχρι του χρονου τετοιο καιρο και αυτο?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
puglover Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010 Δημοσιεύσεις: 485
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2014, 23:54:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φιλε εισαι ασχετος και κουραστικος.Ολο αποριες εισαι και μαλιστα συχνα επαναλαμβανεσαι.Διαβασα τα ποστ σου απο περιεργεια..Περυσι το σεπτεμβρη ρωτουσες τι περιλαμβανει το 1ο σερβις που θα γινοταν τον απριλη του '14!!!Ποιος σου ειπε να αλλαξεις λαδια στα 1500 χλμ??Επισης γιατι τσιγκουνευτηκες να αλλαξεις παλι λαδια στο 1ο ετησιο σερβις??Εχεις κανει τα διαστηματα συντηρησης μανταρα.Οτι και να σου πουνε εσυ θα κανεις παλι του κεφαλιου σου..Αλλαξε τωρα λαδια και τον απριλιο του 2015 πηγαινε να σου αλλαξουν φιλτρο καμπινας μονο...
Κανενας? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2014, 01:08:03 Θέμα δημοσίευσης: Re: service 2ου χρόνου peugeot 207 Rallye 150 άλογα |
|
|
Rallyes έγραψε: | Rallyes έγραψε: | Γεια! εχω το 207 rallye 150 αλογα, ξερει κανεις τι περιλαμβανει το σερβις του 2ου ετους ?? (ρωταω επειδη δεν εχω το μανιουαλ).... ευχαριστω προκαταβολικα! |
Με τόσο ευγενικούς τρόπους, θα τρέξουμε όλοι!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rallyes (Nikos) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2014, 09:59:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
puglover έγραψε: | φιλε εισαι ασχετος και κουραστικος.Ολο αποριες εισαι και μαλιστα συχνα επαναλαμβανεσαι.Διαβασα τα ποστ σου απο περιεργεια..Περυσι το σεπτεμβρη ρωτουσες τι περιλαμβανει το 1ο σερβις που θα γινοταν τον απριλη του '14!!!Ποιος σου ειπε να αλλαξεις λαδια στα 1500 χλμ??Επισης γιατι τσιγκουνευτηκες να αλλαξεις παλι λαδια στο 1ο ετησιο σερβις??Εχεις κανει τα διαστηματα συντηρησης μανταρα.Οτι και να σου πουνε εσυ θα κανεις παλι του κεφαλιου σου..Αλλαξε τωρα λαδια και τον απριλιο του 2015 πηγαινε να σου αλλαξουν φιλτρο καμπινας μονο...
Κανενας? |
να σε καλα για τα καλα σου λογια φιλε μου.... οσο για το ποιος μου ειπε να αλλαξω λαδια, εφοσον διαβασες τα ποστ μου θα ειδες που προταθηκε αυτο....τωρα το αν ειμαι αποριες νομιζω οτι γιαυτο υπαρχει το φορουμ για να λυνει αποριες στους ασχετους οπως λες...τι να κανουμε δεν ειμαστε μηχανικοι αυτοκινητων ολοι....τελος παντων ευχαριστω εγω ο ασχετος! να στε καλα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rallyes (Nikos) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2014, 10:02:13 Θέμα δημοσίευσης: Re: service 2ου χρόνου peugeot 207 Rallye 150 άλογα |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | Rallyes έγραψε: | Rallyes έγραψε: | Γεια! εχω το 207 rallye 150 αλογα, ξερει κανεις τι περιλαμβανει το σερβις του 2ου ετους ?? (ρωταω επειδη δεν εχω το μανιουαλ).... ευχαριστω προκαταβολικα! |
Με τόσο ευγενικούς τρόπους, θα τρέξουμε όλοι!! |
αν ειναι ευγενικο να μην υπαρχει καν απαντηση στο θεμα....τοτε οκ δεν ειμαι εγω ο ευγενικος....τεσπα να σε καλα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mono AEK (χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!
Ένταξη: 09 Ιούν 2014 Δημοσιεύσεις: 1050 Τόπος: Ιλιον
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2014, 11:04:18 Θέμα δημοσίευσης: Re: service 2ου χρόνου peugeot 207 Rallye 150 άλογα |
|
|
Rallyes έγραψε: |
αν ειναι ευγενικο να μην υπαρχει καν απαντηση στο θεμα....τοτε οκ δεν ειμαι εγω ο ευγενικος....τεσπα να σε καλα! |
Δε νομιζω να ειναι υποχρεωτικο να σου απαντησει καποιος
εκανες μια ερωτηση, μπορει αυτοι που ξερουν να μην την εχουν δει, μπορει να βαριουνται να ασχοληθουν, μπορει να μην ξερουν.
Η επειδη το ρωτησες εσυ πρεπει να τρεξουν ολοι να μαθουν για σενα επειδη προφανως σου ειναι δυσκολο να παρεις ενα τηλεφωνο στη πεζο και να ρωτησεις?
να ρωτας φιλε μου γιαυτο ειναι το φορουμ αλλα δε μπορεις να απαιτεις κι ολας απαντηση |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Thp130
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rallyes (Nikos) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2014, 13:08:09 Θέμα δημοσίευσης: Re: service 2ου χρόνου peugeot 207 Rallye 150 άλογα |
|
|
Mono AEK έγραψε: | Rallyes έγραψε: |
Δε νομιζω να ειναι υποχρεωτικο να σου απαντησει καποιος
εκανες μια ερωτηση, μπορει αυτοι που ξερουν να μην την εχουν δει, μπορει να βαριουνται να ασχοληθουν, μπορει να μην ξερουν.
Η επειδη το ρωτησες εσυ πρεπει να τρεξουν ολοι να μαθουν για σενα επειδη προφανως σου ειναι δυσκολο να παρεις ενα τηλεφωνο στη πεζο και να ρωτησεις?
να ρωτας φιλε μου γιαυτο ειναι το φορουμ αλλα δε μπορεις να απαιτεις κι ολας απαντηση |
δεν νομιζω να απαιτησα καπου για απαντηση....ρωτησα απλα...τελος παντων δεν πειραζει...το κλεινουμε εδω δεν ασχολουμε αλλο...ευχαριστω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |