PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

service 2ου χρόνου peugeot 207 Rallye 150 άλογα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 06 Μάρ 2013
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούλ 2014, 20:22:57    Θέμα δημοσίευσης: service 2ου χρόνου peugeot 207 Rallye 150 άλογα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια! εχω το 207 rallye 150 αλογα, ξερει κανεις τι περιλαμβανει το σερβις του 2ου ετους ?? (ρωταω επειδη δεν εχω το μανιουαλ).... ευχαριστω προκαταβολικα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2014, 22:25:43    Θέμα δημοσίευσης: Re: service 2ου χρόνου peugeot 207 Rallye 150 άλογα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyes έγραψε:
Γεια! εχω το 207 rallye 150 αλογα, ξερει κανεις τι περιλαμβανει το σερβις του 2ου ετους ?? (ρωταω επειδη δεν εχω το μανιουαλ).... ευχαριστω προκαταβολικα!

καλα δεν μπορει ενας να πει τι περιλαμβανει τοση κουραση θα ηταν?
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2014, 13:05:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λιπαντικο ειναι το δευτερο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2014, 14:36:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκλεισες 2 χρονια??Πριν 3 μηνες ρωταγες τι περιλαμβανει το σερβις του 1ου χρονου..Αναλογα τα χιλιομετρα και την τσεπη σου..Δεν υπαρχει κατι standard.Τα βασικα λαδια-φιλτρα αντε και κανα φιλτρο καμπινας.Αν εχεις κανει 15000+ χλμ αλλαξε και τα μπουζι.Να σφραγισουν στο βιβλιο και το 2ο σερβις για καλο και για κακο λογω εγγυησης και μετα πες τους αντε γεια!
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2014, 21:21:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

puglover έγραψε:
Εκλεισες 2 χρονια??Πριν 3 μηνες ρωταγες τι περιλαμβανει το σερβις του 1ου χρονου..Αναλογα τα χιλιομετρα και την τσεπη σου..Δεν υπαρχει κατι standard.Τα βασικα λαδια-φιλτρα αντε και κανα φιλτρο καμπινας.Αν εχεις κανει 15000+ χλμ αλλαξε και τα μπουζι.Να σφραγισουν στο βιβλιο και το 2ο σερβις για καλο και για κακο λογω εγγυησης και μετα πες τους αντε γεια!

μπραβο ρε φιλε εισαι εξυπνος και γω παρανοικος και καθε 3 μηνες κανω σερβις για να γουσταρω ε?? ας σου εξηγησω λοιπον για να μην φενομαι και παρανοικος.... τα λαδια τα ειχα αλλαξει νωριτερα και το σερβις το εκανα μετα απο ενα χρονο οπως επρεπε και τωρα ειναι να ξανααλλαξω τα λαδια...γιαυτο ρωταω τι περιλαμβανει το σερβις του δευτερου ετους γιατι αν ειναι μονο λαδια, φιλτρο λαδιου μιας και θα τα αλλαξω τωρα. δεν χρειαζεται να παω παλι τον απριλη που θα νε ο δευτερος χρονος.... γιαυτο ρωταω....
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2014, 21:22:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
λιπαντικο ειναι το δευτερο

δηλαδη μονο λαδια και φιλτρο λαδιου? τιποτα αλλο απολυτως?
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2014, 21:37:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι και τσεκ αερος καμπινας αν θελουν και αυτα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2014, 21:59:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Ναι και τσεκ αερος καμπινας αν θελουν και αυτα

φιλτρο αερα νομιζω αλλαξα πριν 3 μηνες στο σερβις του πρωτου χρονου....και ειχα παει γιαυτο και εναν ελεγχο γενικα....
δηλαδη εφοσον τα λαδια τα αλλαξα εγω νωριτερα περσυ τελη αυγουστου και θα τα αλλαξω και τωρα εφοσον τα εχω ενα χρονο περιπου μεσα, τοτε το προγραμματισμενο σερβις που ειναι για απριλιο ειναι σαν να το κανω τωρα και αυτοματα το 3ο σερβις θα γινει τελη αυγουστου παλι δηλαδη θα μεταφερθει απο τωρα ετσι ε? δηλαδη καθε τελη αυγουστου?
τωρα για το φιλτρο του αερα πρεπει να το τσεκαρω τον απριλη παλι? η να το αφησω μεχρι του χρονου τετοιο καιρο και αυτο??
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2014, 23:54:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε εισαι ασχετος και κουραστικος.Ολο αποριες εισαι και μαλιστα συχνα επαναλαμβανεσαι.Διαβασα τα ποστ σου απο περιεργεια..Περυσι το σεπτεμβρη ρωτουσες τι περιλαμβανει το 1ο σερβις που θα γινοταν τον απριλη του '14!!!Ποιος σου ειπε να αλλαξεις λαδια στα 1500 χλμ??Επισης γιατι τσιγκουνευτηκες να αλλαξεις παλι λαδια στο 1ο ετησιο σερβις??Εχεις κανει τα διαστηματα συντηρησης μανταρα.Οτι και να σου πουνε εσυ θα κανεις παλι του κεφαλιου σου..Αλλαξε τωρα λαδια και τον απριλιο του 2015 πηγαινε να σου αλλαξουν φιλτρο καμπινας μονο... Thumb Down

Κανενας?
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2014, 01:08:03    Θέμα δημοσίευσης: Re: service 2ου χρόνου peugeot 207 Rallye 150 άλογα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyes έγραψε:
Rallyes έγραψε:

Με τόσο ευγενικούς τρόπους, θα τρέξουμε όλοι!!

Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2014, 09:59:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

puglover έγραψε:
φιλε εισαι ασχετος και κουραστικος.Ολο αποριες εισαι και μαλιστα συχνα επαναλαμβανεσαι.Διαβασα τα ποστ σου απο περιεργεια..Περυσι το σεπτεμβρη ρωτουσες τι περιλαμβανει το 1ο σερβις που θα γινοταν τον απριλη του '14!!!Ποιος σου ειπε να αλλαξεις λαδια στα 1500 χλμ??Επισης γιατι τσιγκουνευτηκες να αλλαξεις παλι λαδια στο 1ο ετησιο σερβις??Εχεις κανει τα διαστηματα συντηρησης μανταρα.Οτι και να σου πουνε εσυ θα κανεις παλι του κεφαλιου σου..Αλλαξε τωρα λαδια και τον απριλιο του 2015 πηγαινε να σου αλλαξουν φιλτρο καμπινας μονο... Thumb Down

Κανενας?

να σε καλα για τα καλα σου λογια φιλε μου.... οσο για το ποιος μου ειπε να αλλαξω λαδια, εφοσον διαβασες τα ποστ μου θα ειδες που προταθηκε αυτο....τωρα το αν ειμαι αποριες νομιζω οτι γιαυτο υπαρχει το φορουμ για να λυνει αποριες στους ασχετους οπως λες...τι να κανουμε δεν ειμαστε μηχανικοι αυτοκινητων ολοι....τελος παντων ευχαριστω εγω ο ασχετος! να στε καλα!
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2014, 10:02:13    Θέμα δημοσίευσης: Re: service 2ου χρόνου peugeot 207 Rallye 150 άλογα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Rallyes έγραψε:
Rallyes έγραψε:

Με τόσο ευγενικούς τρόπους, θα τρέξουμε όλοι!!

αν ειναι ευγενικο να μην υπαρχει καν απαντηση στο θεμα....τοτε οκ δεν ειμαι εγω ο ευγενικος....τεσπα να σε καλα!
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2014, 11:04:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: service 2ου χρόνου peugeot 207 Rallye 150 άλογα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyes έγραψε:

αν ειναι ευγενικο να μην υπαρχει καν απαντηση στο θεμα....τοτε οκ δεν ειμαι εγω ο ευγενικος....τεσπα να σε καλα!

Δε νομιζω να ειναι υποχρεωτικο να σου απαντησει καποιος
εκανες μια ερωτηση, μπορει αυτοι που ξερουν να μην την εχουν δει, μπορει να βαριουνται να ασχοληθουν, μπορει να μην ξερουν.
Η επειδη το ρωτησες εσυ πρεπει να τρεξουν ολοι να μαθουν για σενα επειδη προφανως σου ειναι δυσκολο να παρεις ενα τηλεφωνο στη πεζο και να ρωτησεις?

να ρωτας φιλε μου γιαυτο ειναι το φορουμ αλλα δε μπορεις να απαιτεις κι ολας απαντηση
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2014, 11:28:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.youtube.com/watch?v=w-0TEJMJOhk
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2014, 13:08:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: service 2ου χρόνου peugeot 207 Rallye 150 άλογα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mono AEK έγραψε:
Rallyes έγραψε:

Δε νομιζω να ειναι υποχρεωτικο να σου απαντησει καποιος
εκανες μια ερωτηση, μπορει αυτοι που ξερουν να μην την εχουν δει, μπορει να βαριουνται να ασχοληθουν, μπορει να μην ξερουν.
Η επειδη το ρωτησες εσυ πρεπει να τρεξουν ολοι να μαθουν για σενα επειδη προφανως σου ειναι δυσκολο να παρεις ενα τηλεφωνο στη πεζο και να ρωτησεις?

να ρωτας φιλε μου γιαυτο ειναι το φορουμ αλλα δε μπορεις να απαιτεις κι ολας απαντηση

δεν νομιζω να απαιτησα καπου για απαντηση....ρωτησα απλα...τελος παντων δεν πειραζει...το κλεινουμε εδω δεν ασχολουμε αλλο...ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2014, 17:46:23    Θέμα δημοσίευσης: Re: service 2ου χρόνου peugeot 207 Rallye 150 άλογα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyes έγραψε:
...ρωταω επειδη δεν εχω το μανιουαλ

Τώρα το έχεις:
http://www.scribd.com/doc/99733447/PEUGEOT-%CE%9F%CE%94%CE%97%CE%93%CE%9F%CE%A3-%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%A4%CE%97%CE%A1%CE%97%CE%A3%CE%97%CE%A3

και όπως βλέπεις ούτε και αυτό γράφει κάτι το ιδιαίτερο για τα service των 207 και τίποτα απολύτως για τον THP.

Κοίτα στη σελίδα 15 και 18 εκεί που λέει "άλλα αυτοκίνητα, άλλοι κινητήρες" ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης