PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - 206 1,4 8ν 10 Άλογα "δώρο" απo Την Peugeot????
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Jongou (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1400 (8v) 2002 colorline multi

Ένταξη: 18 Σεπ 2003
Τόπος: Alexandroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 00:06:50    Θέμα δημοσίευσης: 206 - 206 1,4 8ν 10 Άλογα "δώρο" απo Την Peugeot?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν Παιδια Άνοιξα αυτό το νέο θέμα για να γίνει αντιληπτό από όλους!!

Σήμερα έκανα το σέρβις των 30000 και ό αντιπρόσωπος της peugeot μου

είπε ότι μέσα στον νοέμβριο που περιμένουν τα 206 τα 1400 τα 16v

περιμένουν και μία αναβάθμιση του εγκεφάλου στα 8v μας που θα μας

δώσει γύρο στα 10 ΑΛΟΓΑΚΙΑ!!!!! Razz Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Jongou (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 00:16:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arrow Επείσης θέλω να προσθέσω ότι το 206 1400 8v βγάζει περίπου 83 άλογα!
Η τιμή 75 και όλες η τιμές για αυτοκίνητα είναι για φορτωμένο αυτοκίνητο με 5 άτομα μαζι με τον οδηγο φυσικά και γεμάτο φορτμπαγάζ!!!! Το ξέρατε???? Question Cool Cool Idea
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 01:19:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jongou έγραψε:
Η τιμή 75 και όλες η τιμές για αυτοκίνητα είναι για φορτωμένο αυτοκίνητο με 5 άτομα μαζι με τον οδηγο φυσικά και γεμάτο φορτμπαγάζ!!!! Το ξέρατε???? Question Cool Cool Idea

Δεν νομίζω το βάρος του αυτοκινήτου να επηρεάζει την τελική ισχύ ενός κινητήρα...
Εκτός και αν μιλάμε για ανηφόρα, όπου και πάλι δεν έιναι απόλυτο αυτό.
Στην ευθεία όμως, δεν το συζητώ... Ελάχιστη σχέση έχει η μέγιστη ισχύς του κινητήρα με το βάρος του αυτοκινήτου. Την "ζημιά" την κάνει η αεροδυναμική αντίσταση...

Το γεγονός ότι ένα αυτοκίνητο δεν έχει τις ίδιες ρεμπρίζ ή την ίδια επιτάχυνση όταν είναι φορτωμένο, οφείλεται στο ότι το αυξημένο βάρος δεν αφήνει τον κινητήρα (που βγάζει την ίδια ΠΑΝΤΑ ιπποδύναμη) να υπερνικήσει με την ίδια ευκολία την αδράνειά του αυτοκινήτου. Η αεροδυναμική αντίστασή του όμως παραμένει ίδια...

Αν αυτά περί των 83 αλόγων σε αλαφρύ αμάξι στα είπε αντιπρόσωπος ή πωλητής στην Peugeot, τότε δεν το συζητώ... Είναι μπαρούφες πρώτου μεγέθους...
Αν στο είπε κάποιος άλλος, τότε τι να ξέρω 'γω; Λίγο παράλογο μου φαίνεται...

Όσο για τα 10 extra άλογα, αμφιβάλλω λίγο. Ειδικά αν πρόκειται για δώρο...

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Δημήτριος στις Τρι 21 Οκτ 2003, 01:31:43, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 01:28:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jongou έγραψε:

Άντε τα 83 άλογα να τα δεχθούμε καλοπροαίρετα, αφού τα πολλά αλογάκια μας χαϊδεύουν τα αυτιά (γιατί στην πράξη, τα άλογα φαίνονται στο δρόμο). Για τα επιπλέον 10 άλογα μόνο με επαναπρογραμματισμό τί να σου πω; Πραγματικά το πιστεύεις; Μηχανή είναι δεν είναι επεξεργαστής να τον κάνουμε overclocking με μια απλή ρύθμιση από τα 1400Mhz στα 1600!

Αλλά τα υπόλοιπα στο τέλος που λες να μην τα σχολιάσω γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη εμπεριέχουν πραγματικό και συνειδητό εμπαιγμό αυτού που στα είπε (ο αντιπρόσωπος;;!) προς εσένα. Μοιάζουν πιο πολύ με γλοιώδες παραμύθιασμα από πωλητή σε ανυποψίαστο και ευκολόπιστο αγοραστή...

Κανόνας: Μην πιστεύεις ό,τι ακούς.

ΥΓ. Προβληματίσου: Μόνο 8 άλογα από τα 83 χάνονται με 5 άτομα και αποσκευές;

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 01:39:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ένα παράδειγμα...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Δημήτριος στις Τρι 21 Οκτ 2003, 01:46:39, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 01:42:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jongou έγραψε:

Ας πάρουμε το παράδειγμα μιας ιππήλατης άμαξας...
Ας πούμε ότι έχει 4 άλογα...

Αυτά τα 4 άλογα θα είναι πάντα εκεί (εκτός αν ψοφίσει κανένα), είτε ο ιδιοκτήτης της άμαξας την παραφορτώσει, είτε όχι... Αποκλείεται κάποιο από τα άλογα να αναπτύξει συνδικαλιστικές ανυσηχίες και να εγκαταλείψει τα γκέμια...

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 02:22:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Δημήτρη είσαι φοβερός! Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 02:34:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και που τα είχαν κρυμένα τόσα χρόνια τα άλογα σ αυτόν τον κινητήρα?
Τι είναι παιχνίδι βάλε κωδικό και ξεκλείδωσε...
Επιστροφή στην κορυφή
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)

Ένταξη: 18 Μάρ 2003
Τόπος: Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 07:52:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ontos giati den eixe kseklidothei toso kero....
edo milame oti poli kero exo ena filo pou vazei powerchips kai kathe tris kai ligo milame gia na mou pei an exei kanena neo gia kana programa gia ton egefalo tis Sagem.....
anyway makari giati to palikari tha ine apo tous protous pou tha to feroun kai tha to valo gia na sas po simperasmata....
Επιστροφή στην κορυφή
sgonzales 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 08:23:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν εννοεί εγκέφαλο........... την κυλινδροκεφαλή........ σωστά τα λέει ο αντιπρόσωπος . Exclamation Laughing

Μην βαράτε για πλάκα το είπα . Mr. Green

Αν δίνονταν σε 1,400 8v με μια μικρή αναβάθμιση δεκα -10- άλογα στο 1600-16v 20?? Στο 2,0 16v 30 .....
Mερικοί για να πουλήσουν μούρη και οτιδήποτε άλλο (γνώσεις κτλ)
γίνονται ..φιδοδαμαστές
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 11:02:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σύντομα θα πάω για λάδια στην Oscar και θα τους ρωτήσω για αυτά τα δωροαλογάκια Razz Χλωμό βέβαια... Εκτός αν μας λυπήθηκε ο Θεούλης, τέτοιο καλό club που είμαστε Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 12:50:59    Θέμα δημοσίευσης: Re: 10 Άλογα δώρο απo Την Peugeot Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jongou έγραψε:
Λοιπόν Παιδια Άνοιξα αυτό το νέο θέμα για να γίνει αντιληπτό από όλους!!

Σήμερα έκανα το σέρβις των 30000 και ό αντιπρόσωπος της peugeot μου

είπε ότι μέσα στον νοέμβριο που περιμένουν τα 206 τα 1400 τα 16v

περιμένουν και μία αναβάθμιση του εγκεφάλου στα 8v μας που θα μας

δωρα δεν παιρνουμε απο αγνωστους.... Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 12:54:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jongou έγραψε:

το ειχα καταλαβει πως εχω πανω απο 75 αλογα. Twisted evil Twisted evil
δεν μπορει λεω να πηγαινω τοοοσοοο γρηγορα με 75 μονο.
το ηξερα!
χμμμμ.
πολλα ειναι ...
θελει κανεις 4-5 αλογακια ;; εμενα τωρα πια μου περισσευουν... Silly Silly Multi color
Επιστροφή στην κορυφή
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT Premium 1.4 (2000)

Ένταξη: 05 Φεβ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 13:52:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jongou έγραψε:

Δυναμομετρημένα και από τους 4Τροχούς και από το Drive, περίπου 78 άλογα στο στρόφαλο και 69 στους τροχούς... Pale Crying or Very sad Puke right
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 17:38:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Jongou έγραψε:
Σήμερα έκανα το σέρβις των 30000 και ό αντιπρόσωπος της peugeot μου.........

Jongou έγραψε:

Αλλά τα υπόλοιπα στο τέλος που λες να μην τα σχολιάσω γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη εμπεριέχουν πραγματικό και συνειδητό εμπαιγμό αυτού που στα είπε (ο αντιπρόσωπος;;!) προς εσένα. Μοιάζουν πιο πολύ με γλοιώδες παραμύθιασμα από πωλητή σε ανυποψίαστο και ευκολόπιστο αγοραστή...

Κι επειδή υποψιάζομαι σε ποιόν πήγες, ένας λόγος παραπάνω. Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 17:51:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικα updated εκδοσεις λογισμοκου βγαινουν συχνα πυκνα απο τις εταιριες αλλα τα 10 αλογα ειναι σχεδον πρωτο σταδιο!!! Shocked Very happy
Μην πιστευετε καθε βλακεια...Αντε να βελτιωθει 1-2 αλογα με την καινουργια εκδοση,τιποτα περισσοτερο...Επισης τις περισσοτερες φορες οι βελτιωμενες εκδοσεις αφορουν τα καυσαερια και την καταναλωση και οχι την ιπποδυναμη. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Jongou (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 22:20:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
Miltellas έγραψε:
Jongou έγραψε:
Σήμερα έκανα το σέρβις των 30000 και ό αντιπρόσωπος της peugeot μου.........

Jongou έγραψε:

Κι επειδή υποψιάζομαι σε ποιόν πήγες, ένας λόγος παραπάνω. Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα...

Λιάνα καλά κατάλαβες στην πεζο της αλεξ/πολης μου το είπαν!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Jongou (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 23:32:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά θα ήθελα να διευκρινήσω ότι από τον συγκεκριμένο αντιπρόσωπο μόνο άσχημα λόγια έχω να πώ! Το συγκεκριμένο θέμα μου το επιβεβαίωσε και ο μηχανικός που είναι εντάξει τύπος! Πάντως τα 10 άλογα δεν ξέρω γιατι σας φαίνονται πολλά! Μου είπε ο (ακατανόμαστος) ότι περιμένει ένα μηχάνημα από την Lion μέσο Γαλλίας που θα χαρτογραφήσει τον sagem αναβαθμίζοντάς τον, όλες οι αντιπροσωπείες θα το προμηθευτούν (όσες έχουν € τέλος πάντων)! Μου είπε ότι δεν είναι επίσημο ακόμα αλλά θα έχει νέα στα μέσα νοεμβρίου!

Δεν είμαι σίγουρος για το θέμα αυτό αλλά όπως γνωρίζετε Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Υ.Γ Το servise μου βγήκε 183 € Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 07:42:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jongou έγραψε:
Υ.Γ Το servise μου βγήκε 183 € Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Ωχχχχ! servise στα πόσα χλμ; Θα σου 'λεγα να ανέβεις στον Βασίλη στην Ορεστιάδα, αλλά με τη βενζίνη για 150χλμ, στα ίδια λεφτά θα βγείς.
Είμαστε πονεμένη ιστορία εδώ πάνω τελικά... Κάτι πρέπει να κάνουμε Γιάννη. Να οργανωθούμε επιτέλους με κάποιο συνεργείο ή να χτυπάμε Βασίληδες (μια που κατεβαίνεις συχνά Θεσ/νίκη) Wink
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 18:12:50    Θέμα δημοσίευσης: Re: 10 Άλογα δώρο απo Την Peugeot Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jongou έγραψε:
στα 8v μας που θα μας

Πως τα θες Question Question Question Μην πιστευεις τιποτα απο αυτα.Ετσι ειναι τα αλογα Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 1 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης