Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
peugeokatsiou (Γιώργος) Μόλις έγραψα

Peugeot 308 1.4 (16v) vti
Ένταξη: 12 Απρ 2013 Δημοσιεύσεις: 16 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιούλ 2014, 15:38:21 Θέμα δημοσίευσης: Το κλίμα δεν βγάζει κρύο |
|
|
Παιδιά καλησπέρα... Μου προέκυψε ένα ζήτημα σήμερα. Προσπάθησα να ανοίξω το κλίμα και έβγαζε μόνο ζεστό αέρα... Δοκίμασα τα πάντα: το έβαλα σε αυτόματη λειτουργία, σε χειροκίνητη, το έβαλα τέρμα μπας και δώσει πόνο τίποτα, έβγαζε μόνο ζεστό... Έβαλα τέρμα χαμηλά στο lo πάλι τίποτα... Το μόνο που με έβαλε σε σκέψεις είναι ότι μέσα στις απεγνωσμενες μου προσπάθειες το έβαλα τέρμα στο ζεστό και τότε δεν έβγαζε καθόλου αέρα.... Τίποτα σαν να μπουκωσε. Όταν το επανέφερα στο κρύο πάλι λάβα έβγαζε... Επίσης το έσβησα μπας και είχε ξυπνήσει στραβά το άφησα καμιά ώρα ακίνητο το αμάξι πάλι τίποτα ακριβώς τα ίδια.... Δουλεύει δεν ο ανεμιστήρας αλλά ο αέρας ζεστός. Ξέρετε τι παίζει? Ευχαριστώ προκαταβολικά
Η ιστορία θα μας κρίνει όλους |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

Ένταξη: 02 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 860 Τόπος: Πειραιάς
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2014, 22:31:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φρεον
εξουσιοδοτημενο συνεργειο
30 λεπτα υποθεση
20-40 ευρω συνηθως
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannak (Γιάννης) Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Φεβ 2014 Δημοσιεύσεις: 58
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούλ 2014, 07:51:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κατι παρόμοιο σε 206 cc δουλευουν οι δυο αριστεροι αεραγωγοί εμφανώς πιο αποδοτικα από τους δύο δεξιούς.. Ενας μαστορας μου είπε οτι ξερει τι είναι , αλλά δεν μου λέει..σε όσους έχω πει για φρεον μου λένε οτι δεν είναι.. ξέρει κανεις? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
peugeokatsiou (Γιώργος) Μόλις έγραψα

Peugeot 308 1.4 (16v) vti
Ένταξη: 12 Απρ 2013 Δημοσιεύσεις: 16 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Αύγ 2014, 18:12:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδιά το πήγα σήμερα το αμάξι του έβαλαν φρεον αλλά τελικά από ότι φαίνεται είναι κομπρεσορας air condition. Θέλει να βεβαιωθεί πρώτα.... Θα το πάω Σεπτέμβρη να το αφήσω εκεί μα το κάνει νιανια μα είναι σίγουρος. Αλλά κατά πάσα πιθανότητα είναι ο κομπρεσορας που σημαίνει 700 ευρα καινούριος και από κανένα διακοσάρι μεταχειρισμενος..... Ξέρεις κανείς κάτι σχετικό?
Η ιστορία θα μας κρίνει όλους |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|