Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2014, 23:51:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χρησιμη κινηση φιλε για επιτοπια στροφή! Διδασκεται και στις σχολές οδηγών πλέον! Ο μονος που δεν το εχει προβλεψει ειναι ο κατασκευαστής του ESP!! 
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimkeras (Δημοσθένης) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuned
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 1515 Τόπος: Λευκάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Ιούλ 2014, 10:13:05 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207Gt Brake system faulty.... |
|
|
207Gt έγραψε: | Καλησπερα σε ολους!
Τις τελευταιες 5-6 μερες το αυτοκινητο μου κανει οταν το σβηνω ενα θορυβο που ακουγεται μπροστα απο την μηχανη...ειναι σαν κροταλισμα...(κκκρρρρρρρρ) το οποιο ακουγεται ειτε παω 2 λεπτα μεχρι το περιπτερο και το σβησω ειτε το δουλεψω για 2 ωρες και το σβησω μετα...ο ηχος αυτος ακουγεται περιπου για 5-10 λεπτα καθε φορα που το σβηνω και μετα σταματαει...δεν μου ειχε βγαλει το παραμικρο μνμα για να καταλαβω απο τι μπορει να ειναι...σημερα μετα απο μικρη βολτουλα το αμαξι ξαφνηκα μου πεταξε μνμ του τυπου "brake system faulty" κατι τετοιο εχει συμβει κατι παρομοιο σε κανενα? ειναι βραδυ και το αμαξι ηταν ζεστο και δεν μπορουσα να κοιταξω τα υγρα των φρενων! Υπαρχει περιπτωση ο ηχος να προερχοταν απο εκει τοσες μερες? |
Αυτό που ακούς, αφού το ακούς με σβηστό το αυτοκίνητο και για 5-10 λεπτά, είναι μάλλον η αντλία που γυρίζει τα νερά. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Τώρα για το μήνυμα "brake system faulty", 90% σημαίνει πως έχεις πεσμένη στάθμη υγρών. Αυτό μπορεί να οφείλεται είτε σε τακάκια είτε σε κάποιο "μαγικό" αντλιάκι που ετοιμάζεται να παραδόσει το πνεύμα και προς το παρόν μόνο χάνει υγρά..... Πάντως αν κάποια στιγμή σου μείνει κάτω ο συμπλέκτης θα ξέρεις από τί είναι! 
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|