PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

πυράκια

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
peugeot3874 (ΚΩΣΤΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 22 Νοέ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2014, 11:27:42    Θέμα δημοσίευσης: πυράκια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια χαρά σε όλους,

Έχω ένα peugeot 307 1.4 16 valve μοντέλο 2007. Εδώ και καιρό παρουσιάζει τον ήχο που τον λέμε όλοι πυράκια. Αν είμαι σε μια ανηφόρα και ανεβαίνω με πρώτη, για να βάλω δεύτερη και να μην ακούσω πυράκια θα πρέπει με πρώτη να φθάσω στις 4000 στροφές!!! Το αμάξι μουγκρίζει!!! Το θέμα "πυράκια" έχει πολυσυζητηθεί. Λέτε να φταίει η κακή βενζίνη; τα μπουζί είναι μάμα και έχουν 7000 χλμ. Το λάδι motul 5w40 με 7000 χλμ. Θέλει να το κοιτάξω σε διαγνωστικό peugeot; Αν ξέρει κάποιος κανά καλό συνεργείο στην ήπειρο (εκτός από γιάννενα) θα το εκτιμούσα. Άκουσα κάτι καλό για την αντιπροσωπεία στην Ηγουμενίτσα. Ισχύει;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2014, 15:04:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχεις πειραξει τιποτα; αν οχι δοκιμασες με 100αρα βενζινη να δεις αν το κανει;

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2014, 16:14:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ισως βενζινη, αλλα λεω εγω τωρα, μηπως απλα δεν τραβαει (του βαζεις δευτερα με 1500-2000 στρ στην ανηφορα και απλα κρεμαει ?)
Επιστροφή στην κορυφή
peugeot3874 (ΚΩΣΤΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2014, 16:41:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω πειράξει τίποτα. Έχω την εντύπωση ότι εμφανίστηκε το πρόβλημα μετά από αλλαγή ιμάντα χρονισμού. Λέτε να έχει καμιά σχέση; Πάντως μετά την αλλαγή του σετ ιμάντα χρονισμού ακούγεται και ένα μούγκρισμα στις 2000 στροφές κατά την επιτάχυνση εν κινήσει. Το πήγα σε πολλά συνεργεία αλλά δεν βρίσκουν τίποτα. Ο χρονισμός μου είπαν ότι είναι εντάξει. Άλλαξα βέβαια και αισθητήρα λάμδα, αλλά πιστεύω ότι δεν προέρχεται από αυτό. Το πρόβλημα υπήρχε. Πάντως ένας μάστορας μου είπε ότι το διαγνωστικό βγάζει πλούσιο μίγμα. Δεν κατάλαβα και πολύ τι εννοούσε. Αλλά μου είπε να μην ανησυχώ.
Επιστροφή στην κορυφή
OnyX (Γιωργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Seat Ibiza 6l Cupra 1.8T

Ένταξη: 26 Ιούλ 2010
Τόπος: οπου υπαρχουν στροφες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2014, 20:12:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πλουσιο μιγμα και πυρακια χλωμο το κοβω....
μηπως εχεις κανενα βουλωμενο μπεκ?

Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2014, 09:58:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τσεκαρε μπουζι κ πολλαπλασιαστες,αφου σιγουρευτεις οτι η βενζινη σου ειναι καλη...

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
peugeot3874 (ΚΩΣΤΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2014, 12:49:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ. Θα βάλω με σχεδόν άδειο το τεπόζιτο μία καλή κατοστάρα. Πάντως στο προηγούμενο σέρβις τα μπουζί της bosch βγήκαν μαύρα μετά από 20000 χλμ. Για πολλαπλασιαστή θα ρωτήσω το μάστορα. Το διαγνωστικό peugeot θα δείξει κάτι;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης