PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ασπρος καπνός απο 207 GT
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 31 Μάϊ 2008
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 18:44:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν έκαιγε λάδια, δεν θα έπρεπε να πέφτει και η στάθμη του λαδιού; Πάντως κι εμένα βγάζει λίγο καπνό τα κρύα πρωινά (καμία σχέση με ντουμάνι) κι όταν κινηθεί λίγο το αυτοκίνητο και ζεσταθεί, σταματάει.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Μάρ 2009, 02:31:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Χριστόφορε, από τη στιγμή που έχεις εγγύηση πήγαινε κατευθείαν στην αντιπροσωπεία ανεξάρτητα από το τί γράφουμε.
Τουλάχιστον εγώ αυτό θα έκανα. Τώρα όσο ειναι στην εγγύηση ακόμα.

στελιο βοηθεια...πηγα στην αντιπροσωπεια σημερα ωραια!!για τον καπνο που λεμε!!!!οι ανθρωποι ειναι ασχετοι..το μονο που κανανε ητανε να βαλουνε το gtaki μου στο σκατουπολογιστη τους ωραια,,και εαν ειχε λεει κατι θα το εβγαζε εκει ως σφαλμα!!!δεν εβγαλε κατι.εντωμεταξυ εχει αρχισει και κανει και ενα μικρο βουητο..το ακουω εντονα με 2αρα μεχρι τις 2,500!ε παιδια και στελιο ουτε βολτα δεν το κανανε..με νεκρο 5 με 6 γκαζιες και αυτο ητανε!!στελιο και οταν τους ειπα να τσεκαρουνε την σκαστρα εαν ειναι ολα οκ ουτε καν την ξεβιδωσανε,,μονο τα χιλιομετρα ειδανε(23.00) και μου λενε οτι δεν παιζει κατι τετοιο!!και μετα μου λετε εμενα αντιπροσωπειες

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Μάρ 2009, 06:33:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xalkiadakhs 207gt έγραψε:

στελιο βοηθεια...πηγα στην αντιπροσωπεια σημερα ωραια!!για τον καπνο που λεμε!!!!οι ανθρωποι ειναι ασχετοι..το μονο που κανανε ητανε να βαλουνε το gtaki μου στο σκατουπολογιστη τους ωραια,,και εαν ειχε λεει κατι θα το εβγαζε εκει ως σφαλμα!!!δεν εβγαλε κατι.εντωμεταξυ εχει αρχισει και κανει και ενα μικρο βουητο..το ακουω εντονα με 2αρα μεχρι τις 2,500!ε παιδια και στελιο ουτε βολτα δεν το κανανε..με νεκρο 5 με 6 γκαζιες και αυτο ητανε!!στελιο και οταν τους ειπα να τσεκαρουνε την σκαστρα εαν ειναι ολα οκ ουτε καν την ξεβιδωσανε,,μονο τα χιλιομετρα ειδανε(23.00) και μου λενε οτι δεν παιζει κατι τετοιο!!και μετα μου λετε εμενα αντιπροσωπειες

Ωχ κατάλαβα. Λογικό ακούγεται να προσπάθησαν να βρουν βλάβες στο διαγνωστικό.

Μη φανταστείς ότι οι άνθρωποι είναι γκουρού των τουρμπάτων. Τώρα μαθαίνουν κι εκείνοι γιατί η Peugeot δεν είχε ποτέ ξανά τέτοιους βενζινοκινητήρες.

Όσο αφορά τη σκάστρα, είμαι σίγουρος ότι έχει να γίνει της πόπης μόλις καταλάβουν πόσο μάπα είναι η εργοστασιακή μας. Ειδικά το δικό σου που έχει και πρόγραμμα, θα πρέπει να την έχει κάνει φυτίλια. Αλλά η σκάστρα δεν δικαιολογεί τον καπνό.

Μου φαίνεται θα το δούμε παρέα μόλις κατέβω μετά το Πάσχα. Τουλάχιστον να μας φύγει η απορία για τον καπνό και τα υπόλοιπα!

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
207 GT HRAKLEIO (BASILIS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 GT 194ps (by Salex) ;-)

Ένταξη: 07 Οκτ 2008
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 00:59:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν παιδιά απόψε γυρίζοντας σπίτι πρίν λίγο (κοντά 1 μεσάνυχτα) και ενώ είχα κάνει αρκετές βόλτες παρατήρησα ενώ έφτασα σπίτι και κατέβηκα απο το GT για λίγο μέχρι να το σβήσω οτι έβγαινε άσπρος καπνός στο ρελαντί που δούελευε... Confused Shocked Sad
Εχει πάρα πολύ υγρασία απόψε και ελπίζω να είναι απο κεί...
Αλλα δικαιολογήται ενώ ήταν ζεστό το αμάξι να βγάζει άσπρο καπνο?
Και τελείωσε και η εγγύηση μου..
Αγχώθηκα τώρα..ελπίζω να μην είναι τίποτα..

Επιστροφή στην κορυφή
Pipis (Spiros)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT 5D

Ένταξη: 28 Ιαν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάϊ 2014, 12:12:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα.Υπάρχει περίπτωση να περνάνε οι αναθυμιάσεις του καπακιού της μηχανής μέσα στο έμβολο και απο εκεί στην εξάτμιση κατευθείαν?
Επιστροφή στην κορυφή
trs (Κωστάκης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 Dynamic

Ένταξη: 05 Σεπ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2014, 11:38:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαγκες, αν ο καπνος ειναι ασπρος δεν ειναι σε καμια περιπτωση λογο λαδιου..
Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2014, 12:55:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο ασπρος καπνος ειναι απο λαδι.ο μαυρος ειναι απο μειγμα.

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
trs (Κωστάκης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 Dynamic

Ένταξη: 05 Σεπ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2014, 12:59:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ασπρος καπνος ειναι απο νερο-υγρασια, γαλαζιος(προς το μαυρο) ειναι ο καπνος απο το λαδι
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2014, 15:24:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγνωμη φιλε μου,αλλα ο ασπρος καπνος της υγρασιας δεν εχει καμια σχεση με τον ασπρο του λαδιου...οταν βγαινει στην ατμοσφαιρα διαλυεται αυτος που λες,οποτε λιγο δυσκολο να παρατηρηθει,ενω ο καπνος οταν εχει προβλημα το αμαξι ντουμανιαζει ολος ο τοπος....
σε σπασμενες τουρμπινες,απο τσιμουχακια,απο ελατηρια πιστονιου,βουλωμενες επιστροφες κτλ κτλ,σε ολες αυτες τις περιπτωσεις ασπρος ηταν ο καπνος...μπορει να εχουμε αχρωμματοψια,αλλα ο καπνος αυτος ειναι πηχτος κ οχι αραιος,οποτε μπορει να φαινεται προς το μπλε...

Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2014, 15:26:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα παντως πριν την επισκευη πεταγε κατι ασπρα ντουμανια απο πισω, και δεν ηταν και συνεχομενα, τα πεταγε ανα 4-5 δευτερολεπτα, σα να μαζευε και να τα αφηνε ολα μαζι.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2014, 19:11:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνηθως ασπρος καπνος ρελαντι ισον βλαβη στη τουρμπινα.
ασπρος καπνος στο πατα του γκαζιου,ελατηρια πιστονιου.
ασπρος καπνος διακεκομενα στο πατα,τσιμουχακια...
χοντρικα κ γενικα,οι πιο συχνες περιπτωσεις,χωρις να σημαινει οτι δε μπορει ναναι κ κατι αλλο...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης