PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Mοτερ 1600 16v σε 206 1.1
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Αλεξ (Αλεξ)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 05 Οκτ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Μάϊ 2014, 08:39:33    Θέμα δημοσίευσης: Mοτερ 1600 16v σε 206 1.1 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια θα εχει ξαναειπωθει μαλλον το θεμα αλλα σημερα με πηρε τηλ ενας φιλος ο οποιος ειχε ενα ραλακι το οποιο τρακαρε δεν εχει σκοπο να το φιαξει και μου ειπε για τον κινητηρα ειναι βεβαια λιγακι ταλαιπορημενος εχει λιγο πανω απο 100.000χλμ ουσιαστικα μου τον χαριζει απλος θα του δωσω ενα συμβολικο ποσο,τι λετε αξιζει τον κοπο η αλλαγη η θα μας ταλαιπωρησει? και θα πρεπει να προσεξω κατι κτλ?
Ευχαριστω πολυ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Μάϊ 2014, 08:59:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θες οπωσδηποτε και πλεξουδα μοτερ και τον εγκεφαλο οπως επισης (αν δεν τον εχει ξεκλειδωσει)κλειδια και κεντρικη κλειδαρια (αν και το κοστος να το ξεκλεοδωσεις ειναι μικρο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Μάϊ 2014, 09:47:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αμα με 100.000χλμ θεωρειται ταλαιπωρημενο ενα μοτερ, τοτε τα δικα μας με <300.00 τι ειναι? Confused

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Αλεξ (Αλεξ)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Μάϊ 2014, 18:05:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stamatis_vts έγραψε:
αμα με 100.000χλμ θεωρειται ταλαιπωρημενο ενα μοτερ, τοτε τα δικα μας με <300.00 τι ειναι? Confused

Ευχαριστω πολυ Γιαννης και Σταματης παιδια για τις απαντησεις.......
A! τοσα πολλα τοτε ενταξει πασο....θελω να πω επαιζε και τση κολιες του κτλ δεν το πηγενε και πολυ νορμαλ αυτος παντος απ οτι ακουω αντεχει το μοτερακι,δεν ξερω τωρα μου ειπανε για κανενα ρεκτιφιε για ανανεωση και καλυτερη δυναμη γινεται αυτο η σαχλαμαρα μου ειπανε?
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Μάϊ 2014, 18:15:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολα γινονται το θεμα ειναι τι εισαι διατεθημενος να πληρωσεις....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Αλεξ (Αλεξ)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Μάϊ 2014, 23:11:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για το κοστος μιλαμε πανω κατω ξερει κανεις να μου πει κανενα 500ρικακι π.χ?
Επιστροφή στην κορυφή
trs (Κωστάκης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 Dynamic

Ένταξη: 05 Σεπ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάϊ 2014, 00:38:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κοστος ειναι αναλογως τι υλικα θα χρειαστεις και τι υλικα θελεις να χρησιμοποιεισεις..
Μακαρι αν το παρεις να μην εχει ραγισμενο κεφαλαρι ή κορμο, τα αλλα ολα γινονται.Η μονη απαντηση που μπορω να σου δωσω αυτη τη στιγμη ειναι για το πλανισμα που θελεις πανω κατω κανενα 100αρι...
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάϊ 2014, 02:17:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το μοτερ,δουλευει κανονικα(δε καιει λαδια,δε χτυπαει κλπ),γιατι να του κανεις επισκευη; Rolling eyes

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάϊ 2014, 10:04:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

περιφεριακα αλλαξε οτι θελεις, χερι στο μοτερ μη βαλεις..
ποσο μαλλον μη το ανοιξει κανενας μαστρο-χρηστος που σε θελει μαναρακι για να σε αρμεγει καθε βδομαδα προκειμενου να φτιαξει το εξοχικο του με τα δικα σου χρηματα...

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Αλεξ (Αλεξ)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάϊ 2014, 21:00:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι παιδια το μοτερ δουλευει κανονικα δεν καιει λαδια, οποτε να μην πειραχτει λετε εσεις καλυτερα?
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάϊ 2014, 21:12:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλαξε του ιμαντα χρονισμου,αντλια νερου και εισαι αρχοντας!

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάϊ 2014, 22:03:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kai ειναι και αυτονοητο να τα κανεις αυτα απο την στιγμη που θα εχεις το μοτερ στο πατωμα....
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ (Αλεξ)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Μάϊ 2014, 17:48:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω πολυ μαγκες να εισαστε καλα!
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ (Αλεξ)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2014, 21:22:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kατι τελευταιο για να αλλαξουμε μοτερ αλλαζουμε και σαζμαν?
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2014, 21:30:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oxi kanei to diko sou
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ (Αλεξ)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2014, 21:57:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω πολυ το λεω επειδη μιλαω με ενα φιλο αλλα ακομα το κουβεντιαζουμε με πλεξουδα και εγκεφαλο.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2014, 09:14:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

an to diko sou sazman einai apo 1.1 kai exei ta mikra planitika de kanei
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2014, 12:50:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδώ έκανε το ρουλεμάν του συμπλέκτη σμπαράλια με το 1.1, σκέψου με του 16β τι έχει να γίνει...

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ (Αλεξ)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2014, 21:48:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωχ εαν θελουμε και αλλο σαζμαν τοτε παει μακρια η βαλιτσα.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2014, 15:26:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alla η ερωτηση στο αν μπαινει υσχυει...και ναιι μπαινει....το αν δουλεψει αλλο θεμα.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης