PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Παίζει στο Ρελαντί - Δυσκολία Εκκίνησης κινητήρα
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Δεκ 2013, 14:27:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια εγω εχω αλαξει 2 αντλιες υψηλης και στις 2 περιπτωσεις ειχα depollution system faulty και safe mode δεν νομιζω να ειναι υψηλης, κατι αλλο παιζει με το παλικαρι.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Δεκ 2013, 20:03:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν αναψει depollution faulty system δεν σημαινει οτι ειναι παντα η αντλια. Εσενα ποιος σου ειχε πει αν αλλαξεις αντλια και τι προβλημα ειχες;

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Ιαν 2014, 20:39:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Δεν ειπα οτι το depollution ειναι Πάντα αντλία. Αλλα δεν γίνετε να τα έχει παίξει η αντλία και να μην βγάζει depollution. Οταν χαλάει δεν μπορεινα αανεβάσει την απαιτούμενη πίεση στο καύσιμο και βγάζει σφάλμα.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Ιαν 2014, 20:44:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην αρχη δεν βγαζει. Οταν κλαταρει εντελως θα το καταλαβεις και χωρις να σου βγαλει σφαλμα. Εμενα δεν μου εβγαλε ποτε αλλα την αλλαξα γτ με ταλαιπωρουσε το πρωι και ηθελα 10λεπτα να ζεσταθει το αμαξι και να στρωθει. Εσκαγε συνεχεια.

Χρονια πολλα!!

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Ιαν 2014, 21:57:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Yparχει περιπτωση να εχουμε απωλεια δυναμης παιξιμο στο ρελαντι και LTFT στο -20% απο air leak στο συστημα εισαγωγης ΜΕΤΑ το πρωτο map sensor?

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Ιαν 2014, 21:58:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα που κανει για κάνα 3 μ 4 δευτερόλεπτα καμια φορά? Κάτι άλλο όταν τα παιζει η αντλία τι πίεση σηκώνει Μαξ?

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Ιαν 2014, 22:02:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικο η πιεση που βλεπεις εχει να κανει με τη ρυθμιση του προγραμματος.
Θα πρεπει να σου δωσει αυτη την πληροφορια ο προγραμματιστης σου για να δεις αν σηκωνει σωστα την πιεση που πρεπει.
Παντως η αντλια μας σηκωνει μεχρι 140bar.
Ενα υβριδιο σηκωνει περιπου 120 αν θυμαμαι καλα αλλα αυτο δεν ειναι στανταρ,εξαρταται απο περιφερειακα

Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Ιαν 2014, 22:05:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια από τα ίδια με την κολοαντλια. Συνήθως όχι πάντα το πρωί τρεμοπαίζουν οι στροφές και όταν το σβήσω και το ξανά βάλω μπροστά όλα καλά. Σφάλμα κανένα. Στην Peugeot μου είπαν πως υψηλής ή χαμηλής μάλλον…. Θα δήξει η νεκροψία

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιαν 2014, 10:50:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ πάντως όσες φορές το πήγα αντιπροσωπεία για αυτό το θέμα,
πάντα μου ελεγαν ότι δεν είδαν τιποτα ύποπτο (εκτός αν δεν είδαν καθόλου Laughing ) και όλα τους φαίνονταν φυσιολογικα..

ούτε λεφτά δεν θέλουν να πάρουν; Laughing

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιαν 2014, 14:46:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bill207 έγραψε:
εγώ πάντως όσες φορές το πήγα αντιπροσωπεία για αυτό το θέμα,
πάντα μου ελεγαν ότι δεν είδαν τιποτα ύποπτο (εκτός αν δεν είδαν καθόλου Laughing ) και όλα τους φαίνονταν φυσιολογικα..

ούτε λεφτά δεν θέλουν να πάρουν; Laughing

Γιατι λογικα το προβλημα το κανει μονο πρωι και μετα στρωνει. Πρεπει να το κρατησουν και να εχουνε ηδη πλαγκαρισμενο το σκαννερ οταν βαζουν μπρος το πρωι και εκει δειχνει.

Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιαν 2014, 15:10:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Yparχει περιπτωση να εχουμε απωλεια δυναμης παιξιμο στο ρελαντι και LTFT στο -20% απο air leak στο συστημα εισαγωγης ΜΕΤΑ το πρωτο map sensor?

Cruising 3200-3500 με υποπίεση τι SFT βλέπεις? (με μηδενισμένα τα LFT)

Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιαν 2014, 20:40:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:

Εχεις -20% LTF??

Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιαν 2014, 16:50:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι εκει κοντα κυμαινεται στο -18 με -20%
Λογικα πρεπει να ειναι απο την απωλεια αερα απο το λαστιχο που μεσολαβει αναμεσα στο σωληνα του μαπ και το σωληνα που παει στην πεταλουδα.

Τα σκορτσαρισματα ομως που κανει δεν ειμαι σιγουρος αν προερχονται απο κει.Τα κανει μονο σε συγκεκριμενες στροφες και φορτια και παντα στην υποπιεση.

Υ.γ Τασο σε πορεια με κρουζ στις 2500στρ παιζει κοντα στο 0 με -5%.

Επιστροφή στην κορυφή
bacakas (bac)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Μάρ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάρ 2014, 14:33:37    Θέμα δημοσίευσης: αντλία υψηλής Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημέρα! έχω το 207 rallye είχα το ίδιο πρόβλημα πριν 2 χρόνια στα 70,000km . μου έκαναν χρονισμό (νομίζω 100Ευροπουλα) άλλα τίποτα. μετά από πολύ ψάξιμο ήταν τελικά η αντλία υψηλής. την άλλαξα και από τότε όλα ο.κ. να ευχαισαι να μην είναι αυτή γιατί ιμιτασιόν δεν υπάρχει και η γνήσια κοστίζει 560euro.
Επιστροφή στην κορυφή
gew_ponos (ΠΑΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 Rallye & 208 HDI

Ένταξη: 30 Δεκ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2014, 00:11:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, εγώ έχω τρέμουλο στα πετάλια (το καταλαβαίνω εντονότερα σε φανάρι πατώντας το φρένο) και μου κάνει και σκασιματάκια το πρωί αλλά και κατα τη διάρκεια της διαδρομής, ζεστό, κρύο, πρωί, βράδυ - όχι συνέχεια. Λαμπάκια, κοψίματα, πτώση απόδοσης δεν έχω. Τι παίζει να είναι; Κάτω βάση την άλλαξα γιατί την είχα κάνει κομμάτια, λάδια, φίλτρο, μπουζί άλλαξα πριν 1000km περίπου. Λέω να κάνω και ένα καθαρισμό βαλβίδων, εισαγωγής. Να δώ και χρονισμό μήπως είναι ψιλορεταρίσματα; Τις αντλίες πίσω μπροστά πως μπορώ να τις τσεκάρω; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη..
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2014, 08:53:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπουζι ? Καθαρισμο βαλβιδων? Ποιοτητα βενζινης? αντλια? βασεις μηχανης?
Αυτα μου ερχονται στο κεφαλι
Επιστροφή στην κορυφή
gew_ponos (ΠΑΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 Rallye & 208 HDI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2014, 12:20:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπουζί, λάδια κτλ όπως εγραψα παραπάνω τα άλλαξα πριν λίγο. Βενζίνη είτε 95 (σε ταξίδι) είτε 100 (μέσα στη πόλη) το κάνει. Κάτω βάση αλλάχθηκε, οι πάνω είναι άθικτες. Τις αντλίες πως μπορώ να τις τσεκάρω? Καθαρισμό δεν εχω κάνει και έχω 83000km
Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2014, 14:19:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενα παιξιμο 100 στροφων στο ρελαντι ειναι φυσιολογικο.τωρα αν στο κανει πιο εντονα,οπως κ εντονα σκασιματα στη κρυα εκινηση,τοτε εχεωστο νου σου κ αντλια καυσιμου...

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
gew_ponos (ΠΑΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 Rallye & 208 HDI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2014, 14:59:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαγγέλη ευχαριστώ ρε συ, τη φυσιολογική λειτουργία την ξέρω. Τα υπόλοιπα με προβληματίζουν, τα σκασιματάκια τα εχω και στη πορεία (οχι παφ πουφ συνέχεια αλλά διακοπτόμενα), όχι μόνο στη κρύα εκκίνηση..
Έστω ότι είναι αντλία, πως μπορώ να την τσεκάρω?
Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2014, 15:02:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πας σε ενα συνεργειο κ στη μετρανε ποσα μπαρ δουλευει...

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης