Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Le-Mans Series (Stamatis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Νοέ 2012 Δημοσιεύσεις: 30
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2014, 21:11:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
N207r έγραψε: | Λοιπόν να πω κ εγώ την γνώμη μ.. Ίσως χάνεις απο κάπου πίεση π.χ. κολάρο εμένα μου έκανε το ίδιο μετα τις 5.500/6.000 το αμάξι έκοβε πολύ ακόμη κ με 1η κ δεν μπορούσα να καταλάβω τι μπορεί να φταίει στο υπόλοιπο φάσμα στροφών το αμάξι ξύριζε αλλά ψηλά τίποτα οποτε είδα καπνά στην τουρμπίνα άλλαξαν το κολάρο και τέλος.. Επίσεις μπορεί να χάνει κ απο σκαστρα. Εγω δεν έχω πρόγραμμα κ παρόλα αυτά ακόμη κ με 0.5 που έχω ψηλά έχανε και δεν έχανε στις μεσαίες που σηκώνει περίπου στο μπαρ. Τσεκαρε όλες τις συνδέσεις ς κ σκαστρα.. |
τι εννοείς κάπνα στην τουρμπίνα; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2014, 21:13:10 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα σε 207 |
|
|
bagos έγραψε: | Le-Mans Series έγραψε: | Παιδιά καλησπέρα εχω ενα θεματάκι όταν ανοίγω πχ μια 2α η 3η και φτάνω στίς ψηλές στροφές 5000.6000 ι πίεση του turbo πέφτει,κόβει το αμάξι σαν να μπουκώνει να μην τραβαει με λίγα λόγια... και η εξάτμιση κάνει σαν να μπερδέυει και κατι μικτοσκασίματα ξέρετε τι μπορεί να είναι; |
μηπως κοφτης????  |
μπα!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
N207r (Nikos) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l
Ένταξη: 21 Νοέ 2010 Δημοσιεύσεις: 567 Τόπος: Xylokastro
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2014, 22:00:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είχα μαυρηλα στο αλουμίνιο απο.διαρροή στο κολάρο.. Το θέμα είναι να σιγουρευτεις οτι δεν χάνεις πίεση απο κάπου.
1 stage.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Απρ 2014, 21:17:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
N207r έγραψε: | Είχα μαυρηλα στο αλουμίνιο απο.διαρροή στο κολάρο.. Το θέμα είναι να σιγουρευτεις οτι δεν χάνεις πίεση απο κάπου. |
θα το κοιτάξω και αυτό.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Απρ 2014, 10:21:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πες μας τι εχεις πανω στο αμαξι
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Απρ 2014, 22:03:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
recife_rallye έγραψε: | Πες μας τι εχεις πανω στο αμαξι |
πρόγραμμα intercooler και εισαγωγή |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
marios106 (marinos) Μόλις έγραψα

peuzeot 207 RC- 106 XR
Ένταξη: 01 Νοέ 2013 Δημοσιεύσεις: 24 Τόπος: κορινθος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Απρ 2014, 15:28:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και εγώ έχω ίδιο αμάξι (207 RC) με το ίδιο πρόβλημα ακριβώς .Το αμάξι μαμά τελείως . Ελπίζω να βρούμε μια άκρη φίλε αν και υποψιάζομαι τις αντλίες με την υψηλής 1η υποψήφια... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
marios_207_GT (Μάριος) Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK
Ένταξη: 03 Ιούλ 2011 Δημοσιεύσεις: 788 Τόπος: Περιστέρι, Αττική
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Απρ 2014, 17:15:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
marios106 έγραψε: | και εγώ έχω ίδιο αμάξι (207 RC) με το ίδιο πρόβλημα ακριβώς .Το αμάξι μαμά τελείως . Ελπίζω να βρούμε μια άκρη φίλε αν και υποψιάζομαι τις αντλίες με την υψηλής 1η υποψήφια... |
Με τον αξονα τι εκανες εσυ?
Μάριος
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peuzeot 207 RC- 106 XR
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Απρ 2014, 22:40:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Άλλαξα ρουλεμάν και άκρο και έστρωσε Μάριε, ευτυχώς δεν είχε πάρει ο άξονας |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Απρ 2014, 22:50:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
marios106 έγραψε: | και εγώ έχω ίδιο αμάξι (207 RC) με το ίδιο πρόβλημα ακριβώς .Το αμάξι μαμά τελείως . Ελπίζω να βρούμε μια άκρη φίλε αν και υποψιάζομαι τις αντλίες με την υψηλής 1η υποψήφια... |
δεν βγάζει βλάβη ομως οταν πήγα να μου το διαβάσουν στον εγκεφαλο εσένα βγάζει? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peuzeot 207 RC- 106 XR
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Απρ 2014, 23:02:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
απολύτως καμία βλάβη κι'εμενα. Το κακό είναι ότι δεν έχω προηγούμενη εμπειρία από καινούργιο για να ξέρω πώς δουλέυει φυσιολογικά ώστε να καταλάβω σε τι βαθμό υπάρχει πρόβλημα.
Σήμερα έπειτα από ένα σχολαστικό καθαρισμό βαλβίδων και αφού ταλαιπωρήθηκα αρκετά από ένα μπόσικο κολάρο πίεσης είδα ότι έστρωσε αρκετά ψηλά χωρίς κομπιάσματα . Εχει μείνει πλέον η αρρυθμία του ρελαντί και το ελαφρύ μπέρδεμα στη κρύα εκκίνηση |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Απρ 2014, 23:20:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
marios106 έγραψε: | απολύτως καμία βλάβη κι'εμενα. Το κακό είναι ότι δεν έχω προηγούμενη εμπειρία από καινούργιο για να ξέρω πώς δουλέυει φυσιολογικά ώστε να καταλάβω σε τι βαθμό υπάρχει πρόβλημα.
Σήμερα έπειτα από ένα σχολαστικό καθαρισμό βαλβίδων και αφού ταλαιπωρήθηκα αρκετά από ένα μπόσικο κολάρο πίεσης είδα ότι έστρωσε αρκετά ψηλά χωρίς κομπιάσματα . Εχει μείνει πλέον η αρρυθμία του ρελαντί και το ελαφρύ μπέρδεμα στη κρύα εκκίνηση |
αισθητήρες map έχεις αλλάξει? ποσα χλμ έχεις εσυ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peuzeot 207 RC- 106 XR
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Μάϊ 2014, 22:57:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Le-Mans Series έγραψε: |
αισθητήρες map έχεις αλλάξει? ποσα χλμ έχεις εσυ? |
το αμάξι έχει 82000 χλμ και το πήρα από εταιρία leasing . Από αισθητήρες δεν έχω πειράξει τίποτα, έκανα χρόνισμα και καθαρίσμό βαλβίδων και έστρωσε αρκετά. Δεν έχω όμως ακόμα διαγνωστικό , τώρα παράγγειλα το lexia για να τσεκάρω fuel trims και σφάλματα ώστε να έχω μια ιδέα τι παίζει.
Σήμερα πάντως μετά από ένα μακρινό ταξιδάκι και φουλάρισμα με 100άρα δεν διαπίστωσα πρόβλημα άν και δεν μπόρεσα να το ανοίξω ψηλά.
Αν όντως έχει θέμα κάποια αντλία θα φανεί στα fuel trims ,αυτά όμως με το lexia. Δεν πρόκειται πάντως ν'αρχίσω ν'αλλάζω το μισό αμάξι μέχρι να βρώ τι φταίει, και το κυρίότερο δεν πρόκειται να αγοράσω αντιπροσωπεία , ας είναι καλά το ebay.
Σκέφτομαι πάντως μήπως αλλάξω την την αντλία χαμηλής στο ντεπόζιτο με μία από ttrs όπως κάνουν στα γρηγορα τουρμπάτα του group VW. Οχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για να μου φύγει η ιδέα ότι δεν τροφοδοτείται σωστά η υψηλής από καύσιμο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 Rallye f/l
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2014, 13:11:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μαρινο έχουμε μιλήσει πριν καμία εβδομάδα στη πεζό Κορινθο; Αν γκρι rc δεν έχεις;
1 stage.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peuzeot 207 RC- 106 XR
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2014, 13:18:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
N207r έγραψε: | Μαρινο έχουμε μιλήσει πριν καμία εβδομάδα στη πεζό Κορινθο; Αν γκρι rc δεν έχεις; |
Σε βρήκα! και δεν πήρα και το τηλ. στείλτο με ένα πμ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peuzeot 207 RC- 106 XR
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2014, 13:13:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τελικά το χρόνισμα που έγινε ήταν κουκουρούκου , τα long term fuel trims δείχνουν +20%. Το μόνο καλό είναι ότι ψηλά αφαιρεί καυσιμο και προσθέτει χαμηλά οπότε δεν θα έχω πυρόμετρο .
Οπότε πάμε για χρόνισμα σε κάποιον σοβαρό επαγγελματία , μάλλον στον Καντερέ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 Rallye f/l
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2014, 13:46:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τσεκαρε μια με το προγραμματακι το afr σου να δεις αναλογία μιγματος που έχεις κ μην το πατάς καθόλου γιατί το +22 που έχεις είναι τέρμα φτωχό έχω την εντύπωση κ εκτός αυτού πρέπει να σου κάνει κ κοψίματα.
1 stage.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peuzeot 207 RC- 106 XR
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2014, 15:54:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
N207r έγραψε: | Τσεκαρε μια με το προγραμματακι το afr σου να δεις αναλογία μιγματος που έχεις κ μην το πατάς καθόλου γιατί το +22 που έχεις είναι τέρμα φτωχό έχω την εντύπωση κ εκτός αυτού πρέπει να σου κάνει κ κοψίματα. |
Δεν έχω κοψίματα ,τώρα κατάλαβα γιατί δεν τραβάει ψηλά. Το τσεκάρισα με το tοrque pro - είναι φτωχό χαμηλά και προσθέτει +20 % ενώ μετά τις 4000 σαλ αρχίζει να αφαιρεί έως -18%. Το +20 % βγαίνει ώς μεσος όρος επειδή το αμάξι δουλέυει περισσότερο χαμηλά στα long term fuel trims .
Kατά κάποιον τρόπο είμαι τυχερός γιατί δεν κινδυνέυω για σπάσιμο, θέλει φτιάξιμο όμως το χρόνισμα οπωσδήποτε |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie-206 (Αστραπόγιαννος) Έχω ξεφύγει !!!

207 522 whp
Ένταξη: 14 Ιαν 2011 Δημοσιεύσεις: 1753 Τόπος: Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2014, 18:41:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
marios106 έγραψε: | N207r έγραψε: | Τσεκαρε μια με το προγραμματακι το afr σου να δεις αναλογία μιγματος που έχεις κ μην το πατάς καθόλου γιατί το +22 που έχεις είναι τέρμα φτωχό έχω την εντύπωση κ εκτός αυτού πρέπει να σου κάνει κ κοψίματα. |
Δεν έχω κοψίματα ,τώρα κατάλαβα γιατί δεν τραβάει ψηλά. Το τσεκάρισα με το tοrque pro - είναι φτωχό χαμηλά και προσθέτει +20 % ενώ μετά τις 4000 σαλ αρχίζει να αφαιρεί έως -18%. Το +20 % βγαίνει ώς μεσος όρος επειδή το αμάξι δουλέυει περισσότερο χαμηλά στα long term fuel trims .
Kατά κάποιον τρόπο είμαι τυχερός γιατί δεν κινδυνέυω για σπάσιμο, θέλει φτιάξιμο όμως το χρόνισμα οπωσδήποτε |
τι μ θυμίζει τ μου θυμίζει....
εχεις πμ
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Μάϊ 2014, 14:12:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
marios106 έγραψε: | N207r έγραψε: | Τσεκαρε μια με το προγραμματακι το afr σου να δεις αναλογία μιγματος που έχεις κ μην το πατάς καθόλου γιατί το +22 που έχεις είναι τέρμα φτωχό έχω την εντύπωση κ εκτός αυτού πρέπει να σου κάνει κ κοψίματα. |
είναι και απο το πρόγραμμα ρυθμισμένο εσένα έτσι δλδ τελιώνει ο χάρτησε κάποιο τρόπο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|