PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

προβλημα με βασικο κλειδι αυτοκινητου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
extreembak ((Γρηγόρης))
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 RC

Ένταξη: 26 Απρ 2014
Τόπος: ΣΑΛΑΜΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2014, 21:44:02    Θέμα δημοσίευσης: προβλημα με βασικο κλειδι αυτοκινητου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδια,προσφατα αγορασα ένα μεταχειρησμενο 207 RC και το βασικο κλειδι του αυτοκινητου είναι διαλημενο,δεν δουλευει καν και είναι πιασμενο με μονοτικη ταινια σαν κοκορετσι.προφανως θελει αντικατασταση!!Ξερετε να μου πειτε ποσο θα κοστησει η επισκευή του η η αντικατασταση του?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Nik_psa (Νικόλας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ZX 16v-ΑΧ GTi-XANTIA TURBO ACTIVA-PONY

Ένταξη: 09 Οκτ 2009
Τόπος: Άνω Μοχανάσιανα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2014, 22:14:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τηλεφώνησε στο συνεργείο σου και με αριθμό πλαισίου θα μάθεις.
Χοντρικά υπολόγισε κάπου στα 90 ως 120 ευρώ το γνήσιο τηλεκοντρόλ συν την κατεργασία της λάμας αν δεν είσαι σίγουρος ότι με αυτά τα κλειδιά βγήκε από το εργοστάσιο συν τον προγραμματισμό

www.drakonakis.gr
Επιστροφή στην κορυφή
extreembak ((Γρηγόρης))
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2014, 22:17:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδή όλα μαζι κανενα 150αρι!! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2014, 22:27:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να κανω κι εγω μια ερωτηση με βαση το θεμα, δεν εχω ευτυχως προβλημα με το κεντρικο κλειδι (αναδιπλουμενο) αλλα πανω σε μετακομιση χαθηκε η καρτα με τον κωδικο του κλειδιου, εαν χρειαστω κλειδι για να μου το ρυθμισουν παιζει να γινει χωρις τη καρτα? γιατι ειδα στο servce box οτι χρεωνουν πιο ακριβα απο το κλειδι την εκδοση της καρτας

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2014, 23:28:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχουν και κλειδαραδες που εχουν μηχανηματα και βγαζουν αντικλειδια σαν γνησια φθηνοτερα. δεν χρειαζεται να πατε σε αντιπροσωπια και να πληρωσεται τοσα λεφτα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
extreembak ((Γρηγόρης))
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2014, 06:07:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

groupN έγραψε:
υπαρχουν και κλειδαραδες που εχουν μηχανηματα και βγαζουν αντικλειδια σαν γνησια φθηνοτερα. δεν χρειαζεται να πατε σε αντιπροσωπια και να πληρωσεται τοσα λεφτα

Aυτα τα κλειδιά όμως δουλευουν σαν γνησια?η θα μπλοκαρουν τιποτα κλειδαριες καμια μερα?
Επιστροφή στην κορυφή
Nik_psa (Νικόλας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2014, 06:48:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε περίπτωση που η πλακέτα είναι οκ πας σε κλειδαρά και σου βάζει καβούκια και σου κόβει την λάμα, φυσικά και δεν συγκρίνεται με το έτοιμο και κατεργασμένο από το εργοστάσιο αλλά είναι μια δεύτερη λύση.
Την κάρτα και να μην την έχεις δεν υπάρχει πρόβλημα αφού και τα νεότερα δεν έχουν...

www.drakonakis.gr
Επιστροφή στην κορυφή
sioulis (alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206cc 1.6

Ένταξη: 03 Μάϊ 2014
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2014, 10:55:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου εγω πριν απο 5 μέρες έκανα άυτην την ερώτηση σε ένα παλικάρι στην κατερίνη που έχω ακούση τα καλύτερα γτ έχω μη αναδιπλούμενο και μου είπε 75 όλα μαζι και νομίζω για original και γύρο στα 25 χωρίς κουμπιά επάνω...
Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2014, 12:54:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδή με ενδιαφέρει και μένα το θέμα με 2ο κλειδί κτλ έψαξα στο google και βρήκα αυτό εδώ: http://www.kleidia-immobilizer.gr/

έχει κανείς άποψη;

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
Nik_psa (Νικόλας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2014, 17:26:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="sioulis"]Φίλε μου εγω πριν απο 5 μέρες έκανα άυτην την ερώτηση σε ένα παλικάρι στην κατερίνη που έχω ακούση τα καλύτερα γτ έχω μη αναδιπλούμενο και μου είπε 75 όλα μαζι και νομίζω για original και γύρο στα 25 χωρίς κουμπιά επάνω...[/quote]

Σε 207;

www.drakonakis.gr
Επιστροφή στην κορυφή
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2014, 23:45:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

extreembak έγραψε:
groupN έγραψε:

Aυτα τα κλειδιά όμως δουλευουν σαν γνησια?η θα μπλοκαρουν τιποτα κλειδαριες καμια μερα?

μια χαρα δουλευουν, δεν βγαζουν κανενα προβλημα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης