Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάϊ 2014, 18:42:26 Θέμα δημοσίευσης: Αδειοδοτημενα συνεργεια vs Γιαφκων |
|
|
Επειδη ακουγα και τωρα λογο της εμβαθυνσης μου στο χωρο ακουω περισσοτερα....θα ηθελα την αποψη σας σχετικα με το αν θα πρεπει να υποστιριζοντι τετοιου ειδους "μαγαζια" |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάϊ 2014, 20:37:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν θυμαμαι πότε και αν εχω παρει αποδειξη απο νομιμο συνεργειο και ξερουμε ολοι οτι σε αυτο εχει πολυ μεγαλη αλλεργια η συντριπτικη πλειονοτητα του χωρου .
Τη στιγμη λοιπον που ενα νομιμο συνεργειο φοροδιαφευγει δεν καταλαβαινω γιατι να υπαρχει θεμα με τις γιαφκες.
Ας ειναι πρωτα νομιμα, τα νομιμα συνεργεια και μετα συζηταμε για τα παρανομα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάϊ 2014, 20:55:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λευτερη αν ξεκινησουμε τετοια συζητηση δεν θα βγει πουθενα μιας και ειναι ανα εκανε το αυγο την κοτα η η κοτα το αυγο....Και ηταν "μοδα" πολλα χρονια το ελα μαστορα χωρις αποδειξη να γλιτωσω το φπα ολοι το εχουν κανει...
Το θεμα το ανοιξα ορμωμενος απο μια συζητηση που ειχα με καποιον για το αν οσι ειναι επισμα στο χωρο εν τελει ειναι μ.....κες που πληρωνουν τεβε ικα κλπ και εχουν και ευθηνη απεναντι στον κοσμο για αυτα που κανουν.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stamatis_vts (σταματης) Φανατικό μέλος

saxo '98
Ένταξη: 14 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 337 Τόπος: attiki
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάϊ 2014, 21:02:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τους ειδαμε την ωρα που ειναι να αναλαβουν τις ευθυνες τους, ποσες μπαρουφες σκαρφιζονται για να ριξουν το φταιξιμο στον χρηστη του οχηματος η σε τυχον ελλατωμματικα ανταλλακτικα...
Don't Trust Anybody... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάϊ 2014, 21:42:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Giannis307 έγραψε: | Λευτερη αν ξεκινησουμε τετοια συζητηση δεν θα βγει πουθενα μιας και ειναι ανα εκανε το αυγο την κοτα η η κοτα το αυγο....Και ηταν "μοδα" πολλα χρονια το ελα μαστορα χωρις αποδειξη να γλιτωσω το φπα ολοι το εχουν κανει...
Το θεμα το ανοιξα ορμωμενος απο μια συζητηση που ειχα με καποιον για το αν οσι ειναι επισμα στο χωρο εν τελει ειναι μ.....κες που πληρωνουν τεβε ικα κλπ και εχουν και ευθηνη απεναντι στον κοσμο για αυτα που κανουν.... |
O πελατης μπορει να λεει οτι θελει, η συντριπτικη πλειοψηφια ομως εχει αλλεργια στις ταμιακες εδω και παρα πολλα χρονια .
Μου εχει τυχει περιπτωση να χρειαστει να μου κοψει τιμολογιο και να μην ξερει καθολου μα καθολου τη διαδικασια.
Προσωπικα τους θεωρω την τριτη χειροτερη φαρα μετα τους φαναρτζιδες και τους ανταλλακτικατζιδες και οι ανθρωποι που εκτιμω μετριουνται στα δαχτυλα του ενος χεριου οποτε να σου πω την αληθεια δεν τους λυπαμαι.
Το τεβε και το ικα εξασφαλιζουν μια εστω βασικη νοσοκομειακη περιθαλψη και μια συνταξιοδοτηση καποια στιγμη το αν τα νουμερα που δινουμε ειναι πολλα σε σχεση με τις υπηρεσιες που λαμβανουμε απο το κρατος ειναι αλλη συζητηση.
Σιγουρα θα ξερεις ή θα εχεις ακουσει μαστορια που ειχαν παραμαγαζα και συνεχισαν να κανουν μεροκαματα μεχρι να πεθανουν γιατι δεν ειχαν ποτε ασφαλιση.
Η νεα μοδα που βγαζει ματι παντως ειναι το "ανταλλακτικα-τοποθετηση" που ουσιαστικα αυτα τα μαγαζια δεν εχουν αδειες συνεργειων αλλα αδειες ανταλλακτικων μονο, ομως κανουν και δουλειες συνεργειων .
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|