PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αδειοδοτημενα συνεργεια vs Γιαφκων

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάϊ 2014, 18:42:26    Θέμα δημοσίευσης: Αδειοδοτημενα συνεργεια vs Γιαφκων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη ακουγα και τωρα λογο της εμβαθυνσης μου στο χωρο ακουω περισσοτερα....θα ηθελα την αποψη σας σχετικα με το αν θα πρεπει να υποστιριζοντι τετοιου ειδους "μαγαζια"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάϊ 2014, 20:37:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θυμαμαι πότε και αν εχω παρει αποδειξη απο νομιμο συνεργειο και ξερουμε ολοι οτι σε αυτο εχει πολυ μεγαλη αλλεργια η συντριπτικη πλειονοτητα του χωρου .
Τη στιγμη λοιπον που ενα νομιμο συνεργειο φοροδιαφευγει δεν καταλαβαινω γιατι να υπαρχει θεμα με τις γιαφκες.
Ας ειναι πρωτα νομιμα, τα νομιμα συνεργεια και μετα συζηταμε για τα παρανομα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάϊ 2014, 20:55:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λευτερη αν ξεκινησουμε τετοια συζητηση δεν θα βγει πουθενα μιας και ειναι ανα εκανε το αυγο την κοτα η η κοτα το αυγο....Και ηταν "μοδα" πολλα χρονια το ελα μαστορα χωρις αποδειξη να γλιτωσω το φπα ολοι το εχουν κανει...

Το θεμα το ανοιξα ορμωμενος απο μια συζητηση που ειχα με καποιον για το αν οσι ειναι επισμα στο χωρο εν τελει ειναι μ.....κες που πληρωνουν τεβε ικα κλπ και εχουν και ευθηνη απεναντι στον κοσμο για αυτα που κανουν....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάϊ 2014, 21:02:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τους ειδαμε την ωρα που ειναι να αναλαβουν τις ευθυνες τους, ποσες μπαρουφες σκαρφιζονται για να ριξουν το φταιξιμο στον χρηστη του οχηματος η σε τυχον ελλατωμματικα ανταλλακτικα...

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάϊ 2014, 21:42:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Λευτερη αν ξεκινησουμε τετοια συζητηση δεν θα βγει πουθενα μιας και ειναι ανα εκανε το αυγο την κοτα η η κοτα το αυγο....Και ηταν "μοδα" πολλα χρονια το ελα μαστορα χωρις αποδειξη να γλιτωσω το φπα ολοι το εχουν κανει...

Το θεμα το ανοιξα ορμωμενος απο μια συζητηση που ειχα με καποιον για το αν οσι ειναι επισμα στο χωρο εν τελει ειναι μ.....κες που πληρωνουν τεβε ικα κλπ και εχουν και ευθηνη απεναντι στον κοσμο για αυτα που κανουν....

O πελατης μπορει να λεει οτι θελει, η συντριπτικη πλειοψηφια ομως εχει αλλεργια στις ταμιακες εδω και παρα πολλα χρονια .
Μου εχει τυχει περιπτωση να χρειαστει να μου κοψει τιμολογιο και να μην ξερει καθολου μα καθολου τη διαδικασια. Laughing
Προσωπικα τους θεωρω την τριτη χειροτερη φαρα μετα τους φαναρτζιδες και τους ανταλλακτικατζιδες και οι ανθρωποι που εκτιμω μετριουνται στα δαχτυλα του ενος χεριου οποτε να σου πω την αληθεια δεν τους λυπαμαι.
Το τεβε και το ικα εξασφαλιζουν μια εστω βασικη νοσοκομειακη περιθαλψη και μια συνταξιοδοτηση καποια στιγμη το αν τα νουμερα που δινουμε ειναι πολλα σε σχεση με τις υπηρεσιες που λαμβανουμε απο το κρατος ειναι αλλη συζητηση.
Σιγουρα θα ξερεις ή θα εχεις ακουσει μαστορια που ειχαν παραμαγαζα και συνεχισαν να κανουν μεροκαματα μεχρι να πεθανουν γιατι δεν ειχαν ποτε ασφαλιση.
Η νεα μοδα που βγαζει ματι παντως ειναι το "ανταλλακτικα-τοποθετηση" που ουσιαστικα αυτα τα μαγαζια δεν εχουν αδειες συνεργειων αλλα αδειες ανταλλακτικων μονο, ομως κανουν και δουλειες συνεργειων .

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης