PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

PEUGEOT 306 SERVICE

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nskoul (NIKOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 306 1.4 CHAMPION USA(2001)

Ένταξη: 02 Μάϊ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2014, 12:45:25    Θέμα δημοσίευσης: PEUGEOT 306 SERVICE Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα στο φορουμ και απο εμενα..ειμαι ενας κατοχος του παραπανω αυτοκινητου..σε γενικες γραμμες ειμαι αρκετα ευχαριστημενος..
και εκει που ελεγα να του κανω το σερβις του το απλο που χρειαζοτανε(λαδια-φιλτρα κτλ) μου ερχεται η λυπητερη..
με περνει τηλ ο μηχανικος (του εχω εμπιστοσυνη οσο δεν παει..τον ξερω 20 χρονια) και μου λεει..εχει καψει φλατζα..οπα του λεω..ποσο παει το μαλλι..μου λεει εξαρταται..απο 250-350€...πηγα να το δω και απο κοντα και το ψυγειο του νερου ειχε γεμισει λαδια..ωραια του λεω προχωρα.
με περνει σημερα και μ λεει,τωρα που το ελυσα ειδα οτι θελει και ιμαντα χρονισμου,μπουζια..του λεω ποσο περιπου ολα αυτα+100€.και εκει που υπολογιζα κανενα 50αρικακι,θα μ βγει το μανικι κανενα 450€.
το αμαξι ειναι του 2001 με 124000 χλμ.
περυσι του ειχα αλλαξει κ αισθητηρα λ που ειχε καει..καθε χρονο ολο και κατι θα μ βγαζει για να εχω να ασχολουμαι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
trs (Κωστάκης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 Dynamic

Ένταξη: 05 Σεπ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2014, 13:12:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα και απο εμας, επειδη δεν καταλαβα και πολυ καλα..
Χρειαζεσαι καποια βοηθεια να σου πουμε τη γνωμη μας ή απλα μας αναφερεις το προβλημα το οποιο σου παρουσιαστηκε?
Επιστροφή στην κορυφή
nskoul (NIKOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2014, 13:43:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

trs έγραψε:
Καλησπερα και απο εμας, επειδη δεν καταλαβα και πολυ καλα..
Χρειαζεσαι καποια βοηθεια να σου πουμε τη γνωμη μας ή απλα μας αναφερεις το προβλημα το οποιο σου παρουσιαστηκε?

καλησπερα..ναι,εχεις δικιο..δεν το διευκρινισα..και για τα 2 που ανεφερες..τις γνωμες σας αλλα και σαν κοστος αν ειναι οκ..

ευχαριστω!!
Επιστροφή στην κορυφή
trs (Κωστάκης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 Dynamic

Ένταξη: 05 Σεπ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2014, 14:53:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα πρεπει να ρωτησεις το μηχανικο σου σε αυτα τα 250-350 ευρω που σου ειπε για την κεφαλη τι θα περιλαμβανει.
Αν ειναι μονο πλανισμα και αλλαγη φλατζας τα 350 ευρω ειναι παρα πολλα, αν μεσα σε αυτα εχει και καθαρισμο εδρων των βαλβιδων και αλλα πραγματα ειναι οκ.
Επισης για τα υπολοιπα πρεπει να ξερεις και τι ανταλλακτικα σου βαζει για να εχεις αναλογη γνωμη για το κοστος..
Αλλα να ξερεις οτι οι περισσοτεροι κοιταζουν πως να βγαλουν Smile
( μιλαω φιλικα χωρις να θελω να θιξω κανενα)
Επιστροφή στην κορυφή
nskoul (NIKOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2014, 16:58:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεσα σε αυτη την τιμη ειναι τα παντα..τελικη..απλα πολλες ζημιες μαζεμενες...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης