Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Chrisg13 (Χρηστος) Μόλις έγραψα

207cc-120hp
Ένταξη: 22 Απρ 2012 Δημοσιεύσεις: 8
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Απρ 2012, 17:36:49 Θέμα δημοσίευσης: 207cc-Θορυβοι οροφης |
|
|
Καλησπερα σας...Καταρχας συγχαρητηρια για την ολη οργανωση του φορουμ και του κλαμπ.Παρα πολυ καλη δουλεια οπου και αν εχω κοιταξει μεσα αν και θα προτιμουσα να ηταν λιγο πιο χωρισμενα τα τμηματα κατα αυτοκινητο...
Αν το θεμα υπαρχει συγχωρηστε με μπορειτε να μου το διαγραψετε και να μου υποδειξετε που να παω να το γραψω αλλα οσο κοιταξα δεν βρηκα προσφατο.
Εχω ενα 207cc ατμοσφαιρικο στο οποιο εχω 23.500χμ.Εχω απιστευτους θορυβους απο την οροφη πισω απο το κεφαλι των πισω επιβατων φανταστειτε.Στην παραμικρη ανωμαλια ακουω εναν ενοχλητικοτατο θορυβο λες και ειναι 100 χρονων αυτοκινητο.
Το εχω παει σε Peuget εξουσιοδοτημενο 2 φορες μου την εχουν σφιξει 2 φορες και μετα απο μια βδομαδα ξεκιναει το πανηγυρι καταληγοντας χειροτερα απο οτι ειχε οταν τους το πρωτοπηγα.
Επισης οταν ανεβοκατεβαινω απο το γκαραζ μου που εχει μια κατηφοριτσα μικρη (αυτες που εξομαλυνουν τα πεζοδρομια) ακουω ενα ΤΑΚ απο την αριστερα πλευρα συνηθως απο το μπροστα μερος της οροφης....
Πραγματικα με εχει ξενερωσει απιστευτα καθως εχουμε δαπανησει ενα ποσο για να το αγορασουμε καινουριο και εκτος της οροφης που το κανει απο τα πρωτα 5000χμ με αφησε και απο βιδα βασης μηχανης με σασμαν....Απαραδεκτο...
Καποια βοηθεια παιδια για την οροφη??Καποιο συνεργειο να παω που γνωριζουν και εχετε λυσει το ιδιο προβλημα???? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
king207cc (vangelis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207cc 1.6T (2009)
Ένταξη: 10 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 1997 Τόπος: gotham city
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Απρ 2012, 22:27:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλησπέρα φίλε για αρχή πέρνα απο δω.
http://www.psclub.gr/forum/viewforum.php?f=16
Βασικά απ τη στιγμή που πήρες cabrio με μεταλλική οροφή λογικό είναι να υπάρχουν τριγμοί. Αυτό με τα τακ στο ανεβοκατέβασμα λογικό είναι γιατι διαστρεβλώνετε το σασί οταν είναι μισο πανω μισο κάτω οπότε η οροφή δεν μπορεί να μείνει σταθερή. Καλό είναι να αποφευγεις το ανεβασμα σε πεζοδρόμια κ λακούβες οσο γινεται.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207cc-120hp
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2012, 17:36:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Το προβλημα δεν ειναι λιγοι τριγμοι...Ειναι ολη την ωρα...και μιλησα με ενα παλικαρι με ενα ιδιο μοντελο του 06 με 90.000χμ και μου λεει οτι δεν εχει ακουσει ουτε τον παραμικρο ηχο!!!!Λυση δεν υπαρχει!? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

Ένταξη: 02 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 860 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2012, 00:17:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε μου νομιζω οτι σε δουλευει.. cabrio με μεταλλικη οροφη χωρις τριγμους... δυσκολο! Απλα θα το συνηθησεις κι εγω στην αρχη ετσι ημουν.. μετα με πολυ απαλη μουσικη δεν ακουγεται τιποτα..! για τον ηχο στο ανεβοκατεβασμα οπως τα ειπε ο king 
http://www.facebook.com/sarakinikorooms |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Gr13 (Chris) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure
Ένταξη: 07 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 729 Τόπος: Ναύπακτος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 30 Απρ 2012, 10:16:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν είναι τίποτα πήγαινε σε μια αντιπροσωπεία να σου την κάνουν service έχει ξεσφίξει πίσω από την ετασιερα,το είχα και εγώ παλιότερα.Τα αμάξια μας συνήθως χρειάζονται ένα σφίξιμο και λίπανση τουλάχιστον μια φορα τον χρόνο με τους δρόμους που έχουμε.
Family Racing Team :D
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 30 Απρ 2012, 11:20:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σπρει σιλικονης του εχεις βαλει φιλος?
αν οχι (επειδη βλεπ δεν το αναφερεις κιολας,) τοτε τζαμπα συζηταμε. βαλε και θα φυγει το 80-90% των θορυβων
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gianna Μόλις έγραψα

Ένταξη: 11 Μάϊ 2012 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Μάϊ 2012, 10:05:47 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207cc-Θορυβοι οροφης |
|
|
Chrisg13 έγραψε: | Καλησπερα σας...Καταρχας συγχαρητηρια για την ολη οργανωση του φορουμ και του κλαμπ.Παρα πολυ καλη δουλεια οπου και αν εχω κοιταξει μεσα αν και θα προτιμουσα να ηταν λιγο πιο χωρισμενα τα τμηματα κατα αυτοκινητο...
Αν το θεμα υπαρχει συγχωρηστε με μπορειτε να μου το διαγραψετε και να μου υποδειξετε που να παω να το γραψω αλλα οσο κοιταξα δεν βρηκα προσφατο.
Εχω ενα 207cc ατμοσφαιρικο στο οποιο εχω 23.500χμ.Εχω απιστευτους θορυβους απο την οροφη πισω απο το κεφαλι των πισω επιβατων φανταστειτε.Στην παραμικρη ανωμαλια ακουω εναν ενοχλητικοτατο θορυβο λες και ειναι 100 χρονων αυτοκινητο.
Το εχω παει σε Peuget εξουσιοδοτημενο 2 φορες μου την εχουν σφιξει 2 φορες και μετα απο μια βδομαδα ξεκιναει το πανηγυρι καταληγοντας χειροτερα απο οτι ειχε οταν τους το πρωτοπηγα.
Επισης οταν ανεβοκατεβαινω απο το γκαραζ μου που εχει μια κατηφοριτσα μικρη (αυτες που εξομαλυνουν τα πεζοδρομια) ακουω ενα ΤΑΚ απο την αριστερα πλευρα συνηθως απο το μπροστα μερος της οροφης....
Πραγματικα με εχει ξενερωσει απιστευτα καθως εχουμε δαπανησει ενα ποσο για να το αγορασουμε καινουριο και εκτος της οροφης που το κανει απο τα πρωτα 5000χμ με αφησε και απο βιδα βασης μηχανης με σασμαν....Απαραδεκτο...
Καποια βοηθεια παιδια για την οροφη??Καποιο συνεργειο να παω που γνωριζουν και εχετε λυσει το ιδιο προβλημα???? |
Καλημέρα,
Αντιμετώπισα τους ίδιους θορύβους στην οροφή. Σε κάθε εξουσιοδοτημενο συνεργείο που πήγα μου έλεγαν ότι την έσφιξαν και θα είναι εντάξει μέχρι που αποφάσισα να πάω στη Lion. Μου άλλαξαν τους βραχίονες και τα κλείστρα και από τότε δεν ακούγεται ο παραμικρός θόρυβος. Όλα ήταν μέσα στην εγγύηση και δεν πλήρωσα τίποτα, διαφορετικά το κόστος ήταν 1800 ευρώ περίπου από ότι μου είπαν. Είναι οι μόνοι που γνωρίζουν το πρόβλημα και μπορούν να σας το λύσουν. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DENMARK (SOTIRIS) Νέος χρήστης

Peugeot 207 CC 1.6 THP Sport Pack (2009)
Ένταξη: 05 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 57 Τόπος: LARISA
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Μάϊ 2012, 12:59:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιάννα....
αν είναι κάθε φορά που βαράει η οροφή να δίνουμε 1800€ για να έρθει στα ίσα της (όταν είναι κάποιος εκτός εγγύησης) τότε καλύτερα να αλλάξει όλα τα ηχεία με τα καλύτερα της αγοράς μαζί με ένα sub και δεν ακούγετε τίποτα από την οροφή
περισσεύουν και λεφτά για βενζίνες και βόλτες........... 
Catch me ……………if you can !!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gianna Μόλις έγραψα

Ένταξη: 11 Μάϊ 2012 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Μάϊ 2012, 00:02:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DENMARK έγραψε: | Γιάννα....
αν είναι κάθε φορά που βαράει η οροφή να δίνουμε 1800€ για να έρθει στα ίσα της (όταν είναι κάποιος εκτός εγγύησης) τότε καλύτερα να αλλάξει όλα τα ηχεία με τα καλύτερα της αγοράς μαζί με ένα sub και δεν ακούγετε τίποτα από την οροφή
περισσεύουν και λεφτά για βενζίνες και βόλτες...........  |
Νόμιζα ότι εδώ παραθέτει ο καθένας την εμπειρία του προκειμένου να βρεθούν λύσεις για τυχόν θέματα που αντιμετωπίζουμε και όχι να γράφουμε εξυπναδουλες..... Αγόρασε Σωτήρη μου οτοασπιδες πιο φθηνά θα στοιχισουν. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DENMARK (SOTIRIS) Νέος χρήστης

Peugeot 207 CC 1.6 THP Sport Pack (2009)
Ένταξη: 05 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 57 Τόπος: LARISA
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Μάϊ 2012, 08:47:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μάλλον δεν διέκρινες το χιούμορ στην απάντηση μου ή απλός δεν έχουμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ…….
Κα κάτι ακόμα..
Αν αυτό εδώ το forum ήταν ένα μέρος που μόνο «παραθέτει ο καθένας την εμπειρία του προκειμένου να βρεθούν λύσεις για τυχόν θέματα που αντιμετωπίζουμε και όχι να γράφουμε εξυπναδούλες» πιστεψεμε θα ήταν ένα πολύ βαρετο μερος…
Τέλος πάντων αν σε πρόσβαλε η απάντηση μου, σου ζητώ συγγνώμη…

Catch me ……………if you can !!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207cc-120hp
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Μάϊ 2012, 16:21:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AlienHack έγραψε: | σπρει σιλικονης του εχεις βαλει φιλος?
αν οχι (επειδη βλεπ δεν το αναφερεις κιολας,) τοτε τζαμπα συζηταμε. βαλε και θα φυγει το 80-90% των θορυβων |
Ειναι η επομενη μου κινηση αλλα ο θορυβος δεν μου ακουγεται απο τα λαστιχα...Ακουγετε απο το πλαστικο εκει που κανει το σπασιμο για να μπει μεσα στο πορτ παγκαζ στο πισω πλαστικο...
Γιαννα ευχαριστω αλλα δεν το θεωρω λυση αυτο γιατι ειμαι εκτος εγγυησης και 1800 ευρω να δωσω για αυτο το πραγμα το θεωρω ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΛΕΦΤΑ για αμαξι του 09 μοντελο με 23.000 χμ....
Παντως αυτο με το σφιξιμο που αναφερθηκε απο καποιον φιλο για μια φορα το χρονο το εχω κανει 3 φορες.Σε μια βδομαδα παλι ξαναξεκιναει...
Πιστευω η λυση ειναι σε εκεινο το πλαστικο.Θα ρωτησω στην Peugeot να μου πουν αν βγαινει η πως πιανει απο μεσα.Γτ οταν το κραταω την ωρα που οδηγαω ο θορυβος σταματαει.Απλα συγχρονιζει με την αναρτηση και ακομα και σε ευθεια χωρις λακουβες ακουγεται ενοχλητικα...
Sub και τετοια εβαλα στο προηγουμενο αμαξι σε αυτο κανω αποτοξινωση...χαχαχαχαχαα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
IAKOVOS (iakovos) Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007
Ένταξη: 03 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 173 Τόπος: ΚΡΗΤΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2012, 18:30:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλως ηρθες στο κλαμπ θα το συνηθισεις δες παλιοτερα topics και κατι θα κανεις.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

Ένταξη: 02 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 860 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούν 2012, 11:54:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμενα στο 206 μου το κανει οποτε το θυμηθει.. Ειναι ενας ηχος σαν να τριβεται αφρολεξ τωρα πχ εχω καιρο να το ακουσω χωρις να του εχω κανει κατι.. Relax παντως.. Mε τη μουσικη στο 5 δεν ακουγεται τιποτα 
http://www.facebook.com/sarakinikorooms |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207cc-120hp
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2012, 23:10:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μαγκες ευχαριστω για τις απαντησεις.Εβαλα σιλικονη στα λαστιχα τα καθαρισα κομπλε ακομα ομως ακουγεται...Ειμαι κοντα ομως πιστευω και θα το φτιαξω σε λιγο καιρο...Αν το καταφερω τελικα θα βγαλω φωτογραφιες να βοηθησω κ αλλο κοσμο που μπορει να εχει το ιδιο προβλημα.
Θα προσπαθησω να ερθω και σε καποια συναντηση να γνωριστουμε. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dounavis (Γιωργος Δουναβης) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 (16V) CCT (2007)
Ένταξη: 16 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 20 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάρ 2013, 01:01:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οποτε το θυμαται τριζει αλλα ακουω και ηχο απο καλωδια που και που!
BMW R 1200 GS - 101 Hp
Peugeot 207cc 1.6T - 150hp |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Gr13 (Chris) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure
Ένταξη: 07 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 729 Τόπος: Ναύπακτος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάρ 2013, 11:06:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν κανεις τα παραπάνω θα ελαχιστοποιηθούν οι θόρυβοι.Εμενα τον Μάιο κλείνει 5 χρονια και δεν ακούγεται ούτε κιχ από την οροφή και έχω 2 χρονια να της κάνω service η να της ρίξω κάποιο λιπαντικό.
Family Racing Team :D
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207cc-120hp
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2014, 23:49:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tωρα θα μου πειτε οτι θυμασαι χαιρεσαι αλλα ειπα να το γραψω μηπως βοηθησω κανεναν κ να μην τον πιανουν κοτσο.
Καταρχας οταν χτυπαει στην μεση (εκει που ενωνει η οροφη με το πισω τζαμι) σφιξιματα δεν κανουν τιποτα.Την φερνουν στην ευθεια αλλα οι τζογοι ειναι καθετοι.
Ειχα κανει οπως ειχα πει συντηρηση στα λαστιχα κλπ κλπ.
Οταν ειχε ηλιο αρκετο και ζεστη το αμαξι δεν κοπαναγε.Στο κρυο κ στην σκια κοπαναγε.
Απο την Peugeot μου ειχαν πει οτι αν μου αλλαξουν ενα κομματι γυρω στα 30 ευρω κοστος ανταλλακτικου, (αυτο που ενωνει τις οροφες και θυληκωνει μεσα στην υποδοχη στην ενωση) θα σταματησει ο θορυβος κ απλα δεν το βαλα γιατι πιστευα οτι φταει καποιο λαστιχο...
Να μην σας πολυλογω το ελυσα ως εξης.Στο μεταλλικο που ενωνει τα 2 κομματια της οροφης εκοψα λιγο σφουγγαρι πλυσιματος αυτοκινητου και το τυλιξα καλα γυρω γυρω με μονωτικη σε εκεινο το σημειο.Οχι πολυ μονωτικη κ σφουγγαρι γιατι δεν θα χωραει να θυληκωσει μετα.Λιγο κ ομοιμορφα την μονωτικη(κατα προτιμηση λεπτη).
Οι θορυβοι κοπηκαν μαχαιρι.Πραγματικα ειναι σαν την πρωτη μερα που το αγορασα το αυτοκινητο και ας εχουν περασει 4,5 χρονια...
Αν τωρα αργοτερα δω οτι το κομματι εχει τζογους που επηρεαζουν μονωση η ανοιγμα κλεισιμο οροφης θα αλλαξω αυτο το κομματι με καινουριο αλλα και παλι θα βαλω το σφουγγαρι...
Πατεντα,προχειροδουλεια ο καθενας μπορει να πει οτι θελει αλλα ειναι η μονη κ πιο οικονομικη λυση που εχω βρει οσα χρονια εχω το αμαξι για να μην ακουγεται μεσα σαν τενεκες.Πραγματικα το λεω σαν καινουριο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|