PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Angel Eyes 206

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
206xtreme (Vassilis)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 30 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάρ 2014, 12:48:33    Θέμα δημοσίευσης: Angel Eyes 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας ρωτήσω και γω με τη σειρά μου.
Εχω σοβαρό πρόβλημα. Τα angel, που τα εχω καιρό βέβαια εχουν πλεον φθαρεί. Το τζάμι απέξω αλλα και απο μεσα έχει κανει "ρωγμές". Οχι απο καποιο χτύπημα αλλα πιθανότατα απο πολυμερισμο του πλαστικού λογω ηλιου.

Τι θελω. Επειδή ειναι κρίμα και δεν μπορώ να διαθεσω χρήματα για καινούργια angel, υπάρχει περίπτωση καπου να μπορέσω να βρω τα πλαστικά αυτα εξωτερικα διάφανα καπακια;
Απο μαμα φανάρια δε πρέπει να χωράνε γιατί έχουν κάμποσα χιλιοστά διάφορα τα φανάρια.

Με γυαλισματα και αλοιφες και ξεθαμπωματα δουλειά δεν έγινε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Group206 (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 20 Απρ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Απρ 2014, 22:27:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιθανόν τη ζημιά στην κάνουν και τα ραγίσματα από μέσα αφού έχεις δοκιμάσει από έξω. Αυτό που ήθελα να σου προτείνω και έκανα και εγώ στο δικό μου είναι να τρίψεις ελαφρά με ένα γυαλόχαρτο 2000 νούμερο ρίχνοντας νερό, αφού φύγει όλη η αγριάδα, θα το νιώσεις με το χέρι, άφησέ τα να στεγνώσουν. Θα είναι τελείως θαμπά αλλά μην αγχωθείς. Αγόρασε ένα βερνίκι θερμοκρασιών, το ίδιο βάζουν και στα χταπόδια της εξάτμισης, και πέρασε τα ένα χέρι, μετά από κανένα μισάωρο άλλο ένα και θα είσαι κομπλέ για κανένα χρόνο. Αν έχεις διάθεση το ξανακάνεις, αν έχεις χρήματα αγοράζεις νέα.
Το άψογο είναι δύσκολο να το πετύχεις αλλά σίγουρα θα έχεις κάτι πολύ καλύτερο χωρίς θαμπάδα.
Καλή επιτυχία.

p.s άνοιξε το καπό και στο κάτω μέρος βάλε χαρτοταινία και εφημερίδα για να μη λερώσεις με το βερνίκι το αυτοκίνητό σου, επίσης κοίτα μην έχει και αέρα για να μην κολλήσουν σκουπίδια στο φρέσκο βερνίκι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης