PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Aλλαγη μπαταρίας σε 107, πότε;;;

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
costaslio 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 107 1.0 (2007)

Ένταξη: 11 Νοέ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2013, 13:51:20    Θέμα δημοσίευσης: Aλλαγη μπαταρίας σε 107, πότε;;; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πότε αλλάξατε εαν αλλαξατε μπαταρία στο 107 σας; Στα πόσα χρόνια !!!
Στα 7 χρονια εγω και δεν εχω αλλάξει ακόμα ! Εσεις;;;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Apostolos-106 rallye (ApostolisR)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 Rallye, 1.6L 16V, Year 2003

Ένταξη: 25 Οκτ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2013, 14:21:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα!
Αυτό που πιστεύω για το θέμα της μπαταρίας είναι το εξής: Εγώ δεν λαμβάνω τόσο πολύ το χρονικό πλαίσιο που την έχω. Αλλά κοιτάω πώς "ανταποκρίνεται" όταν βάζω μπροστά κ γενικά όταν δουλεύω τα παράθυρα, αλλά κ όλο το αμάξι.
Επίσης αν κ δεν είμαι σίγουρος νμζω την έχεις πολύ καιρό. Αλλά αν έχει δύναμη κ το δύναμο την φορτίζει κανονικά ίσως να μην έχεις θέμα...
Τέλος, να σ πω κ κάτι ακόμα. Αν έχεις πρόσβαση σε διαγνωστικό. Σ λέει την κατασταση της ακριβώς.
Επιστροφή στην κορυφή
costaslio 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 107 1.0 (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2013, 15:09:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Apostolos-106 rallye έγραψε:
Καλησπέρα!
Αυτό που πιστεύω για το θέμα της μπαταρίας είναι το εξής: Εγώ δεν λαμβάνω τόσο πολύ το χρονικό πλαίσιο που την έχω. Αλλά κοιτάω πώς "ανταποκρίνεται" όταν βάζω μπροστά κ γενικά όταν δουλεύω τα παράθυρα, αλλά κ όλο το αμάξι.
Επίσης αν κ δεν είμαι σίγουρος νμζω την έχεις πολύ καιρό. Αλλά αν έχει δύναμη κ το δύναμο την φορτίζει κανονικά ίσως να μην έχεις θέμα...
Τέλος, να σ πω κ κάτι ακόμα. Αν έχεις πρόσβαση σε διαγνωστικό. Σ λέει την κατασταση της ακριβώς.

Φυσικά και ανατοκρίνεται σωστά , αλλά δε μπορώ να καταλάβω πως αντεχει ακόμα τοσο καλά !!!! Το γυαλάκι βέβαια από πράσινο έχει γινει μαυρο αλλά στις μετρήσεις ειναι ΟΚ !!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2013, 17:28:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή λογικά το όχημα το χρησιμοποιείς καθημερινά. Το δύναμο αναπληρώνει την χαμένη ενέργεια κ ταυτόχρονα δεν έχεις απώλειες. Αυτο!
Επιστροφή στην κορυφή
costaslio 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 107 1.0 (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2013, 19:47:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Apostolos-106 rallye έγραψε:
Επειδή λογικά το όχημα το χρησιμοποιείς καθημερινά. Το δύναμο αναπληρώνει την χαμένη ενέργεια κ ταυτόχρονα δεν έχεις απώλειες. Αυτο!
Ναι όντως !!! Που το ξέρεις;;;; Smile Smile Smile Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2013, 20:03:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eπειδή το 107 είναι city car υπέθεσα, ότι το έχεις για κάθε μέρα, οικονομιά... Smile Smile
Επιστροφή στην κορυφή
costaslio 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 107 1.0 (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2014, 13:00:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά την άλλαξα σημερα με Bosch s4 42Ah 390Α την ειχα παρει πριν λίγους μηνες 65 ευρω !!!!!
Aπο FULMEN 200/300A που ηταν η μαμίσια κρατησε 7 χρονια και 3 μήνες!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης