Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
king207cc (vangelis) Έχω ξεφύγει !!!
Peugeot 207cc 1.6T (2009)
Ένταξη: 10 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 1997 Τόπος: gotham city
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2014, 22:39:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
στη γειτονιά σου εχεις πολλά βενζινάδικα??
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
christos_99 (Christos) Τρελλαμένο μέλος
Peugeot 206 1.6 16V GTi + PUG 206 RC
Ένταξη: 14 Νοέ 2012 Δημοσιεύσεις: 431 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Απρ 2014, 01:09:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μεχρι και στην βουλγαρια στο τελευταιο τους χωριο στα συνορα, που ειναι κοντα στο χωριο μου εχουν 24/7 βενζιναδικα και μινι μαρκετ επισης
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!
Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5108 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Απρ 2014, 02:42:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ακόμα και στην πιο σάπια κωμόπολη της Αγγλίας, όπου δε κυκλοφορεί άνθρωπος μετά τις 6 το απόγευμα, θα έχει στο κέντρο ένα 24ωρο μίνι μάρκετ.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
SAKIS-LEMANS (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!
207 Lemans
Ένταξη: 16 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 1887 Τόπος: Φραπεδονίκη!
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Απρ 2014, 11:26:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | Sto eksoteriko yparxoun mini market eidika se benzinadika 24-7....mono ellada k zimpampoue eblepes akoma periptera |
έλα ρε αφού έχουμε και εδώ.....
έχει κανα 2 χρόνια που άρχισαν δηλαδή τέτοια minimarket.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
nickterc (Nikos) Μέλος
206 RC
Ένταξη: 24 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 137
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Απρ 2014, 16:53:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το κακο ειναι οτι ολοι βλεπετε το τυρι κ δε βλεπετε την φακα.Οταν αυριο μεθαυριο σου πει κ το δικο σου αφεντκο ελα κ την Κυριακη ελα κ το βραδυ ελα κ στις 3 τα ξημερωματα να δουμε αν θα ειναι ελκυστικη η ιδεα των 24/7,η οι ''Λευκες Νυχτες'',η οπως αλλιως ονομασουν την λαιλαπα των εργασιακων αλλαγων σαφως σε βαρος του εργαζομενου.Χανονται κεκτημενα δεκαετιων κ εμεις διυλιζουμε τον κωνωπα...
One mans fun is anothers hell... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!
Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Απρ 2014, 19:31:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nickterc έγραψε: | Το κακο ειναι οτι ολοι βλεπετε το τυρι κ δε βλεπετε την φακα.Οταν αυριο μεθαυριο σου πει κ το δικο σου αφεντκο ελα κ την Κυριακη ελα κ το βραδυ ελα κ στις 3 τα ξημερωματα να δουμε αν θα ειναι ελκυστικη η ιδεα των 24/7,η οι ''Λευκες Νυχτες'',η οπως αλλιως ονομασουν την λαιλαπα των εργασιακων αλλαγων σαφως σε βαρος του εργαζομενου.Χανονται κεκτημενα δεκαετιων κ εμεις διυλιζουμε τον κωνωπα... |
σε παρακαλω μη γραφεις τετοια γινεσαι γραφικος, εδω το ζητημα ειναι να γινουμε "κανονικη" Χωρα .
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Fotigos (Φώτης) Δραστήριο μέλος
308 1.6 GT 175HP
Ένταξη: 30 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 224 Τόπος: Σπάρτη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Απρ 2014, 23:54:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | Αφού είσαι προμηθευτής, θα έπρεπε να ξέρεις την διαφορά του "πιστωτικού τιμολογίου" με το "τιμολόγιο επί πιστώσει"...
Αλλά καταλάβαμε τί προμηθευτής είσαι και εσύ |
αυτό έχεις να απαντήσεις; έχεις να πείς κάτι να αποκρούσεις την γνώμη μου ή θα απαντάς χλεύαζοντας;
κατάλαβα κι εγώ τι σόι moderator είσαι
Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
geo106xs (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!
Peugeot 106 s16 (2000)
Ένταξη: 26 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 1139
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Απρ 2014, 23:57:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Fotigos έγραψε: | Steve έγραψε: | Αφού είσαι προμηθευτής, θα έπρεπε να ξέρεις την διαφορά του "πιστωτικού τιμολογίου" με το "τιμολόγιο επί πιστώσει"...
αυτό έχεις να απαντήσεις; έχεις να πείς κάτι να αποκρούσεις την γνώμη μου ή θα απαντάς χλεύαζοντας;
κατάλαβα κι εγώ τι σόι moderator είσαι |
Δεν ειναι moderator
....Αλλοτινές μου εποχές... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Fotigos (Φώτης) Δραστήριο μέλος
308 1.6 GT 175HP
Ένταξη: 30 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 224 Τόπος: Σπάρτη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Απρ 2014, 23:59:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
geo106xs έγραψε: | Fotigos έγραψε: | Steve έγραψε: | Αφού είσαι προμηθευτής, θα έπρεπε να ξέρεις την διαφορά του "πιστωτικού τιμολογίου" με το "τιμολόγιο επί πιστώσει"...
κατάλαβα κι εγώ τι σόι moderator είσαι |
Δεν ειναι moderator |
άρα ούτε και 30cm !
Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!
206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2014, 08:12:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στο Παρισι παντως υπαρχουν ακομα τα ...kiosk δηλαδη περιπτερα.
Επομενως δε θεωρω οτι η καταργηση τους ειναι και εκσυγχρονισμος της χωρας. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
207 Lemans
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2014, 08:40:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nickterc έγραψε: | Το κακο ειναι οτι ολοι βλεπετε το τυρι κ δε βλεπετε την φακα.Οταν αυριο μεθαυριο σου πει κ το δικο σου αφεντκο ελα κ την Κυριακη ελα κ το βραδυ ελα κ στις 3 τα ξημερωματα να δουμε αν θα ειναι ελκυστικη η ιδεα των 24/7,η οι ''Λευκες Νυχτες'',η οπως αλλιως ονομασουν την λαιλαπα των εργασιακων αλλαγων σαφως σε βαρος του εργαζομενου.Χανονται κεκτημενα δεκαετιων κ εμεις διυλιζουμε τον κωνωπα... |
όσα 24/7 έχω στήσει δουλεύουν βάρδιες από όσο ξέρω. Τώρα αρχίζω να στήνω τα for all, το ίδιο και αυτοί από ότι φαίνεται....
Όσο για εμένα έχει καιρό που δεν ξέρω απο σάββατα και κυριακές, πάντα διαθέσιμος....αφεντικουπάλληλος βλέπεις.... η νέα μορφή υπαλλήλου.
Παίδες τα περίπτερα κλείνουν δεν αλλάζει για μια φορά ακόμα το εργασιακό... τουλάχιστον μαζί με τα περίπτερα δεν γίνεται.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
DimiP Άντε γεια !!!
Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2014, 21:44:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sps έγραψε: | Στο Παρισι παντως υπαρχουν ακομα τα ...kiosk δηλαδη περιπτερα.
Επομενως δε θεωρω οτι η καταργηση τους ειναι και εκσυγχρονισμος της χωρας. |
φυσικα και οχι.
ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ 30 χρονια ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ Ο,ΤΙ "ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ" ΕΙΧΑΝ στο ονομα της εξυγειανσης και της αναπτυξης (φουρνοι,φαρμακεια,περιπτερα,μεταφορεις,ταξι (αυτο αργοτερα) περιπτερα, εμπορικα (βλεπε ωραριο) και τα λοιπα....)
και για οσα δεν τους καθονται φταιει η τροικα που τα απαιτει !
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Driver ///M (Άρης) Τρελλαμένο μέλος
Peugeot 207 1.4 90hp sport
Ένταξη: 16 Νοέ 2009 Δημοσιεύσεις: 829
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2014, 22:13:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Lef205 έγραψε: | nickterc έγραψε: | Το κακο ειναι οτι ολοι βλεπετε το τυρι κ δε βλεπετε την φακα.Οταν αυριο μεθαυριο σου πει κ το δικο σου αφεντκο ελα κ την Κυριακη ελα κ το βραδυ ελα κ στις 3 τα ξημερωματα να δουμε αν θα ειναι ελκυστικη η ιδεα των 24/7,η οι ''Λευκες Νυχτες'',η οπως αλλιως ονομασουν την λαιλαπα των εργασιακων αλλαγων σαφως σε βαρος του εργαζομενου.Χανονται κεκτημενα δεκαετιων κ εμεις διυλιζουμε τον κωνωπα... |
σε παρακαλω μη γραφεις τετοια γινεσαι γραφικος, εδω το ζητημα ειναι να γινουμε "κανονικη" Χωρα . |
Ναι όντως, με 27% ανεργία, με 0 εργασιακά δικαιώματα και με τα καρτέλ να θερίζουν, κλείνοντας τα περίπτερα θα γίνουμε πρότυπο "κανονικής" χώρας. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
207 Lemans
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2014, 09:21:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
έπειτα λοιπόν με τον εκσυχρονισμό, θα λέμε και εμείς όπως και οι Αμερικάνοι:
Πάω μια βόλτα στα τουέντι φορ σέβεν! σε ελεύθερη μετάφραση μπακάλικο!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2014, 09:39:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
άρα σε όλη την Ευρώπη που τράπεζες/ταχυδρομεία/δημόσιες υπηρεσίες παίζουν και το απόγευμα και γενικά όλα τα καταστήματα δουλεύουν και το σ/κ έχουν εργασιακό μεσαίωνα;
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
nickterc (Nikos) Μέλος
206 RC
Ένταξη: 24 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 137
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2014, 13:40:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | nickterc έγραψε: | Το κακο ειναι οτι ολοι βλεπετε το τυρι κ δε βλεπετε την φακα.Οταν αυριο μεθαυριο σου πει κ το δικο σου αφεντκο ελα κ την Κυριακη ελα κ το βραδυ ελα κ στις 3 τα ξημερωματα να δουμε αν θα ειναι ελκυστικη η ιδεα των 24/7,η οι ''Λευκες Νυχτες'',η οπως αλλιως ονομασουν την λαιλαπα των εργασιακων αλλαγων σαφως σε βαρος του εργαζομενου.Χανονται κεκτημενα δεκαετιων κ εμεις διυλιζουμε τον κωνωπα... |
άρα σε όλη την Ευρώπη που τράπεζες/ταχυδρομεία/δημόσιες υπηρεσίες παίζουν και το απόγευμα και γενικά όλα τα καταστήματα δουλεύουν και το σ/κ έχουν εργασιακό μεσαίωνα; | Στις οποιες αυτές χωρες ο υπάλληλος πληρωνεται παραπανω για την αργια,την υπερωρια κ εχει κ ΕΝΣΗΜΑ!!Ουαου!!Εδώ αμα δεν θες να δουλεψεις οποτε κ όπως θελω ΕΓΩ θα σου πεις ο Ελληναρας φυγε...Κ δεν είμαι ουτε γραφικος κομμουνιστης ουτε μοιρολάτρης ουτε διαμαρτύρομαι για τα παντα.Απλα μου τη δινει ρε γμτ που εχει περασει ότι ντε και καλα φταιμε και καλα να παθει ο ταδε η ο δεινα και δε βλέπουμε το τρενο που ερχεται να πατησει και εμας.
One mans fun is anothers hell... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2014, 13:52:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αναφέρθηκα σε άλλο θέμα βασικά, δημόσιες υπηρεσίες/τράπεζες. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληρωθούν κανονικά και με ένσημα σε αυτές τις εργασίες.
Τώρα για Λευκές νύχτες κλπ, προσωπικά δε με ενδιαφέρει, αλλά σίγουρα δε δείχνει επιχειρηματικότητα και ανοιχτό μυαλό. Το γεγονός ότι τα μαγαζιά στο εξωτερικό, το σ/κ γίνεται το απροχώρητο δείχνει σε άλλο ένα σημείο πόσο προπολεμικοί είμαστε. Φταίει ο μηχανισμός που δεν ελέγχει, φταίει ο εργοδότης που το εκμεταλλεύεται, φταίει λίγο και ο υπάλληλος που το δέχεται, αλλά τι να κάνει και αυτός. Οπότε ότι κ να λέμε τώρα, τζάμπα είναι η συζήτηση. Η μόνη λύση είναι η μετανάστευση.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
volvos (volvos) Άντε γεια !!!
Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2014, 14:09:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω ακομα δε καταλαβαινω γιατι δεν κλεινουν τα μαγαζια ολη τη βδομαδα και να τα εχουν ανοιχτα μονο τα σκ (αντε και κανα δυο μερες στη μεση της βδομαδας)
ποιος αργοσχολος παει να ψωνισει καθημερινες???? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!
206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2014, 14:40:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: |
ποιος αργοσχολος παει να ψωνισει καθημερινες???? |
τωρα θες απαντηση?Λες και δεν ξερεις.
Οι δημοσιοι υπαλληλοι. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
DimiP Άντε γεια !!!
Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2014, 20:18:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | nickterc έγραψε: | Το κακο ειναι οτι ολοι βλεπετε το τυρι κ δε βλεπετε την φακα.Οταν αυριο μεθαυριο σου πει κ το δικο σου αφεντκο ελα κ την Κυριακη ελα κ το βραδυ ελα κ στις 3 τα ξημερωματα να δουμε αν θα ειναι ελκυστικη η ιδεα των 24/7,η οι ''Λευκες Νυχτες'',η οπως αλλιως ονομασουν την λαιλαπα των εργασιακων αλλαγων σαφως σε βαρος του εργαζομενου.Χανονται κεκτημενα δεκαετιων κ εμεις διυλιζουμε τον κωνωπα... |
άρα σε όλη την Ευρώπη που τράπεζες/ταχυδρομεία/δημόσιες υπηρεσίες παίζουν και το απόγευμα και γενικά όλα τα καταστήματα δουλεύουν και το σ/κ έχουν εργασιακό μεσαίωνα; |
οχι , ζουν σε παραδεισο !
παμε ;
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
|