Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
nikos68 (Νίκος) Μέλος

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 182 Τόπος: Ρέθυμνο
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Απρ 2014, 15:27:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε Μαρίνο να σε συγχαρω για την επιλογή σου και να σε βεβαιωσω ότι έχοντας κοντα στα 200000 χμ θα το ευχαριστηθεις το εργαλειο...όλοι εδω μεσα κατι κρυβουν ή δε θελουν να παραδεχτουν ότι εκαναν λαθος ή δεν κοίταξαν ποτε το δεικτη λαδιού και περιμεναν το μπιπ το αυτόματο...ή δεν κοιταξαν ποτε τα νερακια...ή δεν εριξαν ποτε καθαριστικούλι στα μπεκ..ή ακομα ακομα δεν εριξαν εκείνο το "μέλι" λαδι της δεκαετιας '70 θεωρώντας ότι το RCάκι δεν καιει τιποτα...
Εγω τωρα αυτον τον καιρό ειμαι σε ερευνα να κανω σερβις στη μαμα τουρμπινα...όχι γιατι παρουσιασε κατι αλλά από διαστροφή μην και παρουσιασει....μεχρι και τις προσδοκίες ευλογίες του Στέλιου εχω ξεπερασει..τον οποίο θα ήθελα πολύ να ευχαριστησω γιατι και όλα τα ειχε πει και θα μπορουσε άνετα να ανακηρυχτεί η Πυθία των απανταχού βλαβών των Πεζώ μας...
Κανενας εδω μεσα δεν εκανε προληπτική ιατρική...όλοι πανω κατω θεράπευαν την όποια βλαβη κατόπιν εορτης...το κατοπιν εορτης σημαινει και άλλα παρατραγουδα...
Κι όσο για τα πουντακια που αναφέρθηκαν σε καποιο σημειο....όντως θελουν μια περιουσια να κινηθουν αξιοπρεπως...και το αναφερω αυτό από προσωπική εμπειρία..
Πεζώ λοιπόν και ξερό ψωμί...αλλά προληπτική ιατρική...κι όχι χαλασε άντε παμε να δουμε τι εχει...γιατι ακομα και στις επεμβασεις ανοιχτης καρδιας υπαρχουν διαφορετικες αποψεις και χρειαζεται πειραμα για να επιβεβαιωθεί μια υποθεση  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alexandros 207 Rallye (alexandros.K) Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye
Ένταξη: 23 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 1353 Τόπος: Ιωαννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Απρ 2014, 19:56:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εκανες 200,000χλμ με το rc?
ταξιδια κυριως?
τι λαδι εβαζες? και ποσο σου καταναλωνει?
The difference between men and boys is the price of their toys... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
actinf Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye (2008)
Ένταξη: 11 Ιαν 2013 Δημοσιεύσεις: 69
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Απρ 2014, 21:14:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ θα ήθελα να ήξερα τί προληπτική ιατρική έπρεπε να είχα κάνει για να μην πληρώσω 1350 ευρώ το αποδεδειγμένα ελαττωματικό ABS/ESP. Και επίσης τί προληπτική ιατρική χρειάζεται για να μην χάσει χρονισμό. Και μην μου πείτε να αλλάξω καδένες κλπ με δικό μου κόστος... Τα πράγματα είναι απλά. Το 207 ανάλογα και την ημερομηνία κατασκευής, είχε αρκετά ελαττώματα τα οποία η Peugeot ποτέ δεν είχε την αξιοπρέπεια να αντικαταστήσει με recalls. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
N207r (Nikos) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l
Ένταξη: 21 Νοέ 2010 Δημοσιεύσεις: 567 Τόπος: Xylokastro
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Απρ 2014, 21:51:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για το θέμα χρονισμού τα περισότερα νέα αυτοκίνητα με καδένα κ μερικά ακόμη παλιότερα κ πολύ ακριβότερα έχουν θέμα ακόμη κ ντίζελ.. Όπως κ με abs/esp..
1 stage.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos68 (Νίκος) Μέλος

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 182 Τόπος: Ρέθυμνο
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Απρ 2014, 19:54:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να τα πω λοιπόν πάλι αν και τα έχω ξαναγράψει εδώ μέσα....το δικό μου ειναι το πρωτο RC που ήρθε για πώληση στην Ελλαδα οπότε ναι τα έχει κανει περίπου τα 200000χμ και ταξίδια και πόλη και ζορισμένο και χαλαρό...όσο για λαδια τα εχω δοκιμασει όλα...και αυτά που εκαναν 25 ευρω το λίτρο και αυτά που χρησιμοποιώ τωρα με 7 ευρω το λίτρο...την ίδια δουλεια κανουν και τα δυο...μετά λύπης μου το λέω...και ΕΛΑΙΣ να έγραφαν αρκεί να ήταν 5W30...και ναι...χρειάζεσαι από αλλαγή σε άλλαγή 10000χμ 4-5 λίτρα συμπληρωμα...δηλαδή εχεις κανει μια αλλαγη ακομα...αλλα την κοιτας τη σταθμη ανελλιπώς για να μην εχεις γλυστριματα μουαγιε και ξεχρονίσματα...αλλα ειπαμε δεν περιμενουμε το μπιπ...όσο για το ESP το επαθα πρωτος...όλοι το παθαμε...ειτε μεσα στην εγγύηση ειτε όχι...δεν ειναι φίλε προληπτική ιατρική το ESP ή η αντλία νερού....ειναι το καθημερινό τσεκ σε όλα τα ζουμια...μην πω και στερεα ...μια φορα εχω χρονισει στα 110000χμ και ειχα διαφορα 5 μοίρες σε καποιον εκκεντροφόρο..δε θυμαμαι τωρα...όποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες ή συγκεκριμενες ας μου ζητησει...θα λαβει αλήθεια από μενα ειτε υπέρ είτε κατά του συγκεκριμενου μοντελου  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
marios_207_GT (Μάριος) Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK
Ένταξη: 03 Ιούλ 2011 Δημοσιεύσεις: 788 Τόπος: Περιστέρι, Αττική
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Απρ 2014, 20:06:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σεβαστα οσα λες αλλα απο μια μοναδα δεν βγαινει συμπερασμα, μαζικα εχει βγαλει καποια προβληματα το αν ειναι σοβαρα ή οχι θα το κρινει ο καθενας μονος του, δεν χρειαζεται να λεμε τα ιδια και τα ιδια το τελευταιο 3 μηνο εχουμε πει ακριβως τα ιδια πραγματα σε διαφορετικα θεματα, ωστοσο η λογικη "το δικο μου δεν εβγαλε προβλημα αρα ειναι το 207 καλο" δεν υπαρχει, αυτα ειναι τυχερα, ολοι λενε οτι τα twicharger TSi βγαζουν προβληματα, δεκτο, η αληθεια αυτη ειναι, του αδελφου μου εκτος απο μια αντλια νερου δεν εχει βγαλει κατι, αρα τι θα πουμε οτι ειναι απροβληματιστα μοτερ?
Μάριος
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
marios106 (marinos) Μόλις έγραψα

peuzeot 207 RC- 106 XR
Ένταξη: 01 Νοέ 2013 Δημοσιεύσεις: 24 Τόπος: κορινθος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2014, 22:33:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nikos68 έγραψε: | Φίλε Μαρίνο να σε συγχαρω για την επιλογή σου και να σε βεβαιωσω ότι έχοντας κοντα στα 200000 χμ θα το ευχαριστηθεις το εργαλειο...όλοι εδω μεσα κατι κρυβουν ή δε θελουν να παραδεχτουν ότι εκαναν λαθος ή δεν κοίταξαν ποτε το δεικτη λαδιού και περιμεναν το μπιπ το αυτόματο...ή δεν κοιταξαν ποτε τα νερακια...ή δεν εριξαν ποτε καθαριστικούλι στα μπεκ..ή ακομα ακομα δεν εριξαν εκείνο το "μέλι" λαδι της δεκαετιας '70 θεωρώντας ότι το RCάκι δεν καιει τιποτα...
Εγω τωρα αυτον τον καιρό ειμαι σε ερευνα να κανω σερβις στη μαμα τουρμπινα...όχι γιατι παρουσιασε κατι αλλά από διαστροφή μην και παρουσιασει....μεχρι και τις προσδοκίες ευλογίες του Στέλιου εχω ξεπερασει..τον οποίο θα ήθελα πολύ να ευχαριστησω γιατι και όλα τα ειχε πει και θα μπορουσε άνετα να ανακηρυχτεί η Πυθία των απανταχού βλαβών των Πεζώ μας...
Κανενας εδω μεσα δεν εκανε προληπτική ιατρική...όλοι πανω κατω θεράπευαν την όποια βλαβη κατόπιν εορτης...το κατοπιν εορτης σημαινει και άλλα παρατραγουδα...
Κι όσο για τα πουντακια που αναφέρθηκαν σε καποιο σημειο....όντως θελουν μια περιουσια να κινηθουν αξιοπρεπως...και το αναφερω αυτό από προσωπική εμπειρία..
Πεζώ λοιπόν και ξερό ψωμί...αλλά προληπτική ιατρική...κι όχι χαλασε άντε παμε να δουμε τι εχει...γιατι ακομα και στις επεμβασεις ανοιχτης καρδιας υπαρχουν διαφορετικες αποψεις και χρειαζεται πειραμα για να επιβεβαιωθεί μια υποθεση  |
ευχαριστώ φίλε
μακάρι να φτασω κι εγώ τα 200Κ χλμ με το rc , με το 106 πάντως έκανα 400 χιλιάδες και ακόμα γράφει το καημένο...
Οσον αφορά τις βλάβες πιστευω ότι με τον καιρό έχουν βρεθεί λύσεις στα περισσότερα προβλήματα. Ηδη άλλαξα τεντωτήρα καδένας + χρόνισμα και περιμένω να δώ το αποτέλεσμα .Ο τεντωτήρας είχε καινούργιο κωδ και ήταν σαφώς ενισχυμένος σε σχέση με αυτον που είχε πάνω
Μένει ένας καθαρισμός σε βαλβίδες που θα κάνω σύντομα .
Ενα θέμα έχω με το κιβώτιο που είναι κάπως σφιχτό. Επειδή δεν υπάρχει προηγούμενη εμπειρία από καινούργιο θα ήθελα τα φώτα σας αν είναι έτσι φτιαγμένο ή έχει τραβήξει ζόρια το συγκεκριμένο
Πάντως όντως χρειάζεται ένα 6άρι για την εθνική, δεν ξέρω αν κάνει κανένα από mini μηπως βρώ καμια ευκαιρία, εκτός αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο
Πρός το παρον άλλαξα βαλβολίνες με τις elf nfp και περιμένω να δώ αν βελτιώθηκε η κατάσταση |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
marios106 (marinos) Μόλις έγραψα

peuzeot 207 RC- 106 XR
Ένταξη: 01 Νοέ 2013 Δημοσιεύσεις: 24 Τόπος: κορινθος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Απρ 2014, 11:21:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χθές πήρα το αμάξι μετά απ'το χρόνισμα και είδα σημαντική βελτίωση στα χαρακτηριστικά λειτουργίας του, ειδικά στις χαμηλομεσαίες όπου τώρα θέλει το μισό γκάζι για να κινηθείς στον ίδιο ρυθμό.Τελικά αυτό το μοτέρ με έχει εντυπωσιάσει με την ομαλότητα λειτουργίας και με τον τρόπο που αποδίδει τη δύναμη χαμηλά. Μένει και ο καθαρισμός βαλβίδων που πιστεύω ότι κάτι ακόμα θα δώσει σε δύναμη. Πρός το παρόν έκανα ένα update στο πρόγραμμα στην πεζώ και τιποτε άλλο, βασικα σκέφτομαι να μην το πειράξω καθόλουμια και το πήρα για καθημερινή χρήση ώστε να μην αυξηθεί κιάλλο η κατανάλωση που με το μαμά πρόγραμμα και σβέλτη οδήγηση είναι κοντά στα 10-11 λίτρα/100 χλμ. Γά το κάτι παραπάνω έχω και το Α4...
το κιβώτιο επίσης βελτιώθηκε με την elf nfp αρκετά μπορώ να πώ οπότε μένουμε ώς έχει . Πάντως το 6άρι δεν βγάινει απ'το μυαλό μου , ίσως βάλω από το 207 rally κάποια στιγμή.
Μαρίνος |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos_207gt (nikos) Μόλις έγραψα

207 1.6 (16v) gt (2012)
Ένταξη: 24 Ιούν 2013 Δημοσιεύσεις: 33
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2014, 16:32:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπερα και απο μενα.. εχω αγορασει ενα 207gt stock το οποιο ειναι τελη του 2009.. βλεπω οτι κατηγορειται πολυ την ποιοτητα των πρωτων207 thp... επισης λετε οι στην πορεια βελτιωθηκαν... τι γνωμη εχετε λοιπον για την δικη μου περιπτωση.... γιατι και εγω εφυγα ενα παλιο 206 γτ εβγαζε καποιες ζημιες... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Απρ 2014, 01:09:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απλά τσεκαρε χρονισμα για να δεις αν εισαι οκ, και κανε καθαρισμο βαλβιδων/εισαγωγης αν δεν εχεις κανει προσφατα ή δεν ξερεις ποτε εγινε. Αυτα τα 2 ειναι προβληματα που μπορει να υπαρχουν αλλα να μην φαινονται, οτιδηποτε αλλο θα στο δειξει το αμαξι.
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|