PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Φανοποιο

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
B.M-SPORT (ΒΑΣΙΛΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Citroen Xsara 1.4 (8v) coupe 1999

Ένταξη: 11 Ιαν 2005
Τόπος: Πειραιας-Κερατσινι-Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2014, 09:46:37    Θέμα δημοσίευσης: Φανοποιο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φανοποιο σε δυτικα προααστια και πειραια εχω κατι ;;;;;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2014, 14:45:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θες αριστη δουλεια σου προτεινω με κλειστα ματια το φανοποιο της αντιπροσωπειας του πειραια (κρητικακος). Εβαψα ολοκληρο το πισω φτερο στο αμαξι ('03) και δε φαινεται η παραμικρη διαφορα απο το υπολοιπο. Wink

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2014, 15:51:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θες κάτι φθηνό, έχω εδώ Πετρούπολη, απέναντι από το σπίτι μου. Αλλά δεν αγγίζει την τελειότητα Razz Εγώ πάντα σε αυτόν πάω βέβαια λόγω γειτονιάς.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2014, 18:00:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Αν θες κάτι φθηνό, έχω εδώ Πετρούπολη, απέναντι από το σπίτι μου. Αλλά δεν αγγίζει την τελειότητα Razz Εγώ πάντα σε αυτόν πάω βέβαια λόγω γειτονιάς.

διαγωνια απεναντι, την αλφεττα μου μια χαρα την ειχε βαψει παντως!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2014, 19:36:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω κάνει πολλές δουλειές σε αυτόν... Κατά 95% είναι μια χαρά. Απλά έχει τύχει ένα-δυο περιστατικά να βγει λίγο περίεργο το τελικό αποτέλεσμα Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2014, 20:10:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολοι οσοι ασχολουνται επαγγελματικα με τις επισκευες αυτοκινητων ειναι κατα 95% καλοι, σαν να ειναι ετσι απο τη φυση τους! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
spar@ 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 21 Ιούν 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2014, 21:10:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πετρούπολη ποιον έχετε ;;
Πραγματικά φαναποιο δεν ξαναπροτεινω κανέναν ειναι περίεργη δουλειά το πιο σημαντικό ειναι να ειναι συζητησιμος!
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2014, 21:47:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

spar@ έγραψε:
Πραγματικά φαναποιο δεν ξαναπροτεινω κανέναν ειναι περίεργη δουλειά το πιο σημαντικό ειναι να ειναι συζητησιμος!

Επί της Θράκης, λίγα μέτρα μετά το σταυροδρόμι της Ελαιών, στο δεξί χέρι, Μανώλης!

Επιστροφή στην κορυφή
spar@ 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 21 Ιούν 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2014, 23:29:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν τον ξερω αλλα καταλαβα περιπου γιατι περναω σχεδον καθημερινα απο κει...
κοντοχωριανοι ειμαστε!χααχχα
Επιστροφή στην κορυφή
B.M-SPORT (ΒΑΣΙΛΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2014, 23:22:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ ευχαριστω πολυ παιδια .
Επιστροφή στην κορυφή
B.M-SPORT (ΒΑΣΙΛΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2014, 07:42:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
spar@ έγραψε:

Επί της Θράκης, λίγα μέτρα μετά το σταυροδρόμι της Ελαιών, στο δεξί χέρι, Μανώλης!

εχουμε τηλεφωνο;;;;
Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Αύγ 2014, 11:01:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην ανοίγω καινουργιο θέμα μηπως υπάρχει κάποιο μέλος από Καλαμάτα ή από πάτρα που να γνωρίζει κάποιον καλό φανοποιό που να κάνει σωστή δουλειά, χωρίς να μας νοιάζει το χρηματικό πόσο..

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης