geo106xs (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)
Ένταξη: 26 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 1140
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2014, 12:09:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
JDROGAS έγραψε: | Και που να δειτε τι γινεται με πισω κινηση
και τουρμπο,μπλοκε,μηχανικη κρεμαγιερα,και ραβδους εμπρος!!!  |
Εεεεε! Αυτο ειναι αλφα 75 turbo! Για καποιο λογο,που ακομη δε ξερω,ειμαι τρελα καψουρης με αυτο το αυτοκινητο,απο πιτσιρικι
Πρωτο αυτοκινητο που οδηγησα,Mini 1275gt! Μηχανικη κρεμαγιερα,διπλο βεμπερ DCOE,εκκεντροφορο κλπ. Λιγο πριν παρω το διπλωμα,ονειρευομουν golf iv,αφοτου πηρα το διπλωμα και οδηγουσα καθε μερα το mini,αρχισα να θυμαμαι,ολα αυτα που διαβαζα χρονια πριν,σε παλια περιοδικα του πατερα μου,εκδοσεις τελη δεκαετιας '80 αρχες '90...
Σιγα που θα 'παιρνα golf!
Προσφατα,οδηγησα ενα scirocco tsi 1.4 dsg,με φουλ εξατμιση,εισαγωγη,προγραμμα κλπ
Αρχικα ειχα ενθουσιαστει με τη θεση οδηγησης και την αισθηση του τιμονιου,μετα απο αποσταση ειχα ξενερωσει τελειως! Ηταν λες και οδηγουσα π.χ το 106 ενω ηταν ολο ποτισμενο ξυλοκαϊνη!
Δε λεω,στριβει,αλλα μονο του! Δεν εχεις αισθηση,αμεσοτητα και ειναι και αυτο το ESP,μην αφησεις λιγο το γκαζι να γυρισει ο κωλος,σου ραβδιζει τα χερια!
Η αυτοκινηση,για μενα οχι αργοπεθαινει,εχει πεθανει και μαλιστα ειναι σε προχωρημενη σηψη!
Αγοραστε παλιο τωρα που προλαβαινετε και........καν'τε μου κι εμενα δωρο ενα Integrale (κοκκινο)
Αμα δε βρειτε integrale,βολευομαι και με ενα m3 e30(γνησιο ε; )! 
....Αλλοτινές μου εποχές... |
|