PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Η επιθυμία έγινε πραγματικότητα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Giannak (Γιάννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Φεβ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2014, 09:15:48    Θέμα δημοσίευσης: Η επιθυμία έγινε πραγματικότητα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελπίζω να μην υπάρχει θέμα που άνοιξα νέο τόπικ εδω, αν υπάρχει θέμα, συγγνώμη και ας ενεργήσουν οι διαχειριστές όπως πρέπει..

Παιδιά, πλέον έχω στην κατοχή μου ένα peugeot 206 cc απο χτες! Ειμαι πολυ ικανοποιημένος απο την αγορά του. Πηγα στον μάστορα μου, έκανα service και μου ανακοινωσε τα κατωθι τρια προβλήματα τα οποία έχω να επιλύσω στο συντομο μέλλον, όποτε μας παίρνουν τα οικονομικά:

1) Αλλαγή τελικό καζανάκι γιατί έχει ψιλο-σκουριάσει σ'ενα σημειο και θα αρχίζει να χάνει...
2) Αλλαγή πεταλούδα διοτι βγάζει βλάβες στο διαγνωστικό. Βέβαια το αμάξι δουλεύει κανονικά και μου είπε ότι μπορεί να ευθύνεται το καύσιμο.. Θα κάνω λίγα χιλιόμετρα και θα σας πω..
3) Το τελευταίο είναι αυτο που με ψιλο-τρόμαξε.. Στην πολλαπλή μου είπε ότι υπάρχει ένα ράγισμα στην εξαγωγή και κάποια στιγμή πρέπει να αλλαχτεί.

Ποια είναι η γνώμη σας και αν μου προτείνετε να προσέξω κάτι..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2014, 11:10:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοριζικο και καλοταξιδο Γιαννη! Thumb Left

Το τελικο αλλαξε το,οταν θα αρχισει να χανει...
Σχετικα με την πολλαπλη εξαγωγης,αν το ραγισμα ηταν σημαντικο,θα εκανε σαν τρακτερ,οποτε τουλαχιστον για τωρα,δε νομιζω να εχεις προβλημα,αν αρχισει να χανει,μπορεις να πας να στην κολλησουν με ειδικη κολληση για μαντεμι Wink

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannak (Γιάννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2014, 11:15:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σ'ευχαριστώ πολύ!! Αρα δεν εχω να αγχωθω για κάτι απ'ότι βλέπω... Απο κάτι τηλέφωναπου εκανα βρήκα την πεταλούδα αν χρειαστεί γυρω στα 80 γιουργια, πολλαπληεξαγωγηςγυρω στα 60 και καζανακι καινουργιο μαμα 75.. Καλες τιμες μου φαίνονται, αλλα ισως δεν είναι..Δεν ξέρω, γι'αυτό ρωτάω! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2014, 00:54:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πεταλουδα και με 50 βρισκεις.

κανε μερικα χλμ με αυτην αφου σου σβησου τα υπαρχοντα σφαλματα και δες αν θα σου ξαναβγαλει. επισης ψεκασε το βισμα της και της πλεξουδας με καθαριστικο επαφων.

κλασικη περιπτωση βλαβης σε παλια 206(cc) εχω δει 2 μεχρι στιγμης να βγαζουν σφαλματα στο ασχετο. κανενα δεν χρειαστηκε αλαγη πεταλουδας. καθαρισμα το βισμα ηθελαν

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannak (Γιάννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2014, 09:22:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω κανει γυρω στα 100 χλμ, ειχαμε καθαρισει την πεταλουδα και σβησαμε και τις βλαβες και μεχρι τωρα ολα οκ!! ελπιζω να συνεχισουμε ετσι... Razz τωρα ψαχνω να βρω τροπο να μην κοπαναει η οροφη... Wink απ'οτι ξερω φτιαχνεται αυτο...
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2014, 11:04:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannak έγραψε:
εχω κανει γυρω στα 100 χλμ, ειχαμε καθαρισει την πεταλουδα και σβησαμε και τις βλαβες και μεχρι τωρα ολα οκ!! ελπιζω να συνεχισουμε ετσι... Razz τωρα ψαχνω να βρω τροπο να μην κοπαναει η οροφη... Wink απ'οτι ξερω φτιαχνεται αυτο...

Άνοιξε την Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Giannak (Γιάννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2014, 11:12:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
Giannak έγραψε:

Άνοιξε την Very happy

Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2014, 11:33:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannak έγραψε:

σφίξιμο οι γατζοι θελουν

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannak (Γιάννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2014, 18:03:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ααα ωραια!!! Cool πως γινεται αυτο??? Razz Razz Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης