PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τράβηγμα δεξιά
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT Premium 1.4 (2000)

Ένταξη: 05 Φεβ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2003, 20:15:57    Θέμα δημοσίευσης: Τράβηγμα δεξιά Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γυρνώντας από Αλεξ/πολη το προηγούμενο σαββατοκύριακο και πλησιάζοντας Θεσσαλονίκη από το καινούριο τμήμα της Εγνατίας,ακολουθούσα το ρεύμα της αριστερής λωρίδας που πήγαινε σταθερά με 160 χαω (ωραία διαφήμιση για το κλαμπ...).Κάποια στιγμή ένα πουλί αλλίθωρο,ένα πουλί βλαμμένο ,αποφάσισε να δοκιμάσει την αντοχή του ενάντια στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.Βλέποντάς το να έρχεται καταπάνω μου χωρίς να αποφασίζει να αλλάξει πορεία,ασυναίσθητα άφησα απότομα το γκάζι (σημειωτέον ότι ο δρόμος ήταν εντελώς επίπεδος και πήγαινε ευθεία).Δυστυχώς για μένα και ευτυχώς για το πουλί,το αμάξι έκανε έναν απότομο ελειγμό προς τα δεξιά (ευτυχώς που δεν ήταν και κανένας δίπλα μου εκείνη τη στιγμή).Το συμπαθές πτηνό την γλίτωσε αλλά εγώ τα χρειάστηκα.Επαναλαμβάνω την ίδια διαδικασία,χωρίς το πουλί,και από χαμηλώτερη ταχύτητα,πάλι τα ίδια.Κάθε φορά που άφηνα απότομα το γκάζι με πάνω από 120 χαω,το αυτοκίνητο μετατοπίζονταν δεξιά.

Κι εδώ έρχομαι και σας ρωτάω φίλοι μου:τι στο καλό συμβαίνει;Στην αρχή το μυαλό μου πήγε στον αέρα,αλλά δεν κουνιώταν φύλλο.

Θεωρώ ότι το θέμα είναι σοβαρό και περιμένω προτάσεις που πιθανόν να με οδηγήσουν κάπου,καθώς τον τελευταίο καιρό κάνω πολλά ταξίδια και δεν θα ήθελα σε καμμία περίπτωση να βρεθώ κρεμμασμένος στην φωλιά του παραπάνω πτηνού.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2003, 20:39:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω οδηγήσει 1400άρι 206 (της θείας joulia). Έχετε εκείνο το απίστευτο φαινόμενο του "φρεναρίσματος" κάθε φορά που αφήνετε το γκάζι (ούτε αυτό ξέρω γιατί συμβαίνει)
Ένα είναι σίγουρο: η Εγνατία σε κανένα σημείο της δεν έχει ευθεία. Μπορεί να φαίνεται έτσι... δεν είναι όμως (άλλα διαβάζει το μάτι κι άλλα το ελαστικό). Παντού υπαρχουν κλίσεις (δεξιά αριστερά) και όλα τα σημεία είναι ανηφορικά η κατηφορικά. Κλίσεις υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ. Ευθείες ευθείες υπάρχουν σε συγκεκριμένα σημεία (Ξάνθη) και τα μετρα τους είναι λίγα για δοκιμές τέτοιου είδους.
Τώρα αν εννοείς ότι από αριστερή λωρίδα σε πετάει στη δεξιά μπάρα... τι να πώ: Γρηηηηήγορα στο γιατρό γιατρέ μου! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2003, 23:49:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η δαγκάνα στη δεξιά μεριά και κολλάει,και είναι πάντα το τακάκι πάνω στο δίσκο?Κανένας στραβός δίσκος?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Οκτ 2003, 00:44:51    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΔΕΞΙΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NICK έγραψε:
Γυρνώντας από Αλεξ/πολη το προηγούμενο σαββατοκύριακο και πλησιάζοντας Θεσσαλονίκη από το καινούριο τμήμα της Εγνατίας,ακολουθούσα το ρεύμα της αριστερής λωρίδας που πήγαινε σταθερά με 160 χαω (ωραία διαφήμιση για το κλαμπ...).Κάποια στιγμή ένα πουλί αλλίθωρο,ένα πουλί βλαμμένο ,αποφάσισε να δοκιμάσει την αντοχή του ενάντια στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.Βλέποντάς το να έρχεται καταπάνω μου χωρίς να αποφασίζει να αλλάξει πορεία,ασυναίσθητα άφησα απότομα το γκάζι (σημειωτέον ότι ο δρόμος ήταν εντελώς επίπεδος και πήγαινε ευθεία).Δυστυχώς για μένα και ευτυχώς για το πουλί,το αμάξι έκανε έναν απότομο ελειγμό προς τα δεξιά (ευτυχώς που δεν ήταν και κανένας δίπλα μου εκείνη τη στιγμή).Το συμπαθές πτηνό την γλίτωσε αλλά εγώ τα χρειάστηκα.Επαναλαμβάνω την ίδια διαδικασία,χωρίς το πουλί,και από χαμηλώτερη ταχύτητα,πάλι τα ίδια.Κάθε φορά που άφηνα απότομα το γκάζι με πάνω από 120 χαω,το αυτοκίνητο μετατοπίζονταν δεξιά.

Κι εδώ έρχομαι και σας ρωτάω φίλοι μου:τι στο καλό συμβαίνει;Στην αρχή το μυαλό μου πήγε στον αέρα,αλλά δεν κουνιώταν φύλλο.

Θεωρώ ότι το θέμα είναι σοβαρό και περιμένω προτάσεις που πιθανόν να με οδηγήσουν κάπου,καθώς τον τελευταίο καιρό κάνω πολλά ταξίδια και δεν θα ήθελα σε καμμία περίπτωση να βρεθώ κρεμμασμένος στην φωλιά του παραπάνω πτηνού.

Το "φρενάρισμα κινητήρα" που προκαλείται με το άφημα του γκαζίού, οφείλεται στο κλείσιμο της πεταλούδας του γκαζιού (ο κινητήρας τότε δουλεύει σαν αντλία καταναλώνοντας έργο, άρα το αυτοκίνητο, μην μπορώντας αντλήσει από πουθενά αλλού ενέργεια, φρενάρει. Το ίδιο, αλλά σε μικρότερο βαθμό, ισχύει και σε μεσαία ανοίγματα του γκαζιού).

Ερώτηση:
Το τράβηγμα το αισθάνεσαι αφού πατήσεις και το φρένο ή όχι;

Αν ναι, τότε έχουν πρόβλημα τα φρένα σου (ίσως έχει ψιλοκολλήσει κάποια δαγκάνα. Λίγο τραβηγμένο βέβαια για νέο αυτοκίνητο)

Αν όχι, τότε έχω μια ιδέα. Κάνε το ίδιο (από τα 120 km/h κόψε), αλλά χωρίς ταχύτητα στο κιβώτιο. Δηλαδή μπορείς, εκεί που τρέχεις, απλά να πατήσεις συμπλέκτη, ώστε να αποσυμπλέξεις τον κινητήρα από το κιβώτιο. Αν το αυτοκίνητο συνεχίσει να τραβάει, τότε δεν ξέρω τι φταίει. Αν όχι τότε ίσως να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το αμάξι γενικότερα (ανάρτηση, μετάδοση κινησης κ.τ.λ.)

Σε φώτισα ε;;;; Razz Wink Wink

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT Premium 1.4 (2000)

Ένταξη: 05 Φεβ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Οκτ 2003, 08:55:57    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΔΕΞΙΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτριος έγραψε:
Ερώτηση:
Το τράβηγμα το αισθάνεσαι αφού πατήσεις και το φρένο ή όχι;

Αν ναι, τότε έχουν πρόβλημα τα φρένα σου (ίσως έχει ψιλοκολλήσει κάποια δαγκάνα. Λίγο τραβηγμένο βέβαια για νέο αυτοκίνητο)

Αν όχι, τότε έχω μια ιδέα. Κάνε το ίδιο (από τα 120 km/h κόψε), αλλά χωρίς ταχύτητα στο κιβώτιο. Δηλαδή μπορείς, εκεί που τρέχεις, απλά να πατήσεις συμπλέκτη, ώστε να αποσυμπλέξεις τον κινητήρα από το κιβώτιο. Αν το αυτοκίνητο συνεχίσει να τραβάει, τότε δεν ξέρω τι φταίει. Αν όχι τότε ίσως να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το αμάξι γενικότερα (ανάρτηση, μετάδοση κινησης κ.τ.λ.)

Σε φώτισα ε;;;; Razz Wink Wink

Όχι φίλε μου,το φαινόμενο εμφανίζεται ΧΩΡΙΣ να πατάω το φρένο.Θα δοκιμάσω όμως και αυτό που λες αν και δεν βλέπω να βγαίνει τίποτα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Οκτ 2003, 01:12:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τί θά'λεγες για δεξί ρουλεμάν;

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
peugeot206cc (akis)
Μέλος
Μέλος

308

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Οκτ 2003, 16:13:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρόβλημα με ημιαξόνιο ?

Peugeot for ever
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 00:58:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και το δικο μου 1400αρι, τραβαει εντονα δεξια αλλα δεν ειχα δωσει σημασια μεχρι τωρα.
εκανα 2 ευθυγραμμησεις αλλα τιποτα.
μαλιστα εβαλα νεα λαστιχα και παλι τιποτα.
ενω το τιμονι ειναι στοιχισμενο / ζυγισμενο και η ευθυγραμμηση δειχνει πως ολα ειναι καλα. Shocked .. το αμαξι φευγει δεξια. Evil Evil
οπου το πηγα δεν μπορουν να καταλαβουν τι γινεται και μου λενε συνεχεια πως ειναι απο τα λαστιχα και να δοκιμασουμε να τα βαλουμε αριστερα/δεξια και μπρος/πισω μεχρι να βρουμε ενα συνδιασμο να μη φευγει το αμαξι δεξια Confused Shocked Evil Shocked Evil Shocked Evil

καμια ιδεα ;;;
δεν αντεχω αλλο
να κραταω το τιμονι!
θελω να το αφηνω καπου καπου απο το χερι χωρις να αλλαζω λωριδες υδραυλικα Evil

Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 29 Σεπ 2002
Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 02:17:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα τραβάει μόνιμα αριστερά!!! Τι να πω...απλά προσπαθώ να το συνηθίσω μιας και δεν κατάφερα να το διορθώσω με τίποτα... Sad Και όταν λέω "τραβάει" εννοώ ότι στα 10 μέτρα έχει φύγει τέρμα αριστερά!!!

206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα!
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 03:09:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την ευθυγράμμιση πίσω αξονα την έχετε ακουστά? Υπάρχει περίπτωση να είναι στριμμένος ο πίσω αξονας.. πράγμα που διορθώνεται σε ενα μαστορα... (είναι η δουλειά του αυτή εξ'αλλου). Ολος ο πίσω αξονας πιάνετε σε 4 βίδες..

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
KASFIKIS NIKOS (Νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 28 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 08:46:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
Την ευθυγράμμιση πίσω αξονα την έχετε ακουστά? Υπάρχει περίπτωση να είναι στριμμένος ο πίσω αξονας.. πράγμα που διορθώνεται σε ενα μαστορα... (είναι η δουλειά του αυτή εξ'αλλου). Ολος ο πίσω αξονας πιάνετε σε 4 βίδες..

Πολυ σωστος ο Νικολας.
Το τραβηγμα του αυτοκινητου στο αφημα του γκαζιου χωρις χρηση φρενου οφειλετε
στον πισω αξονα.
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 10:21:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα μου πείς τώρα γιατι να πάρει ο πίσω αξονας και να θέλει ευθυγράμμιση... και αναφέρω το εξής περιστατικο... Περυσι στον χειμώνα κατεβαίνει ο Δικος σου με χιονακι απο το Πήλιο στον Βόλο.. και μία και ήταν χιονισμένος ο δρόμος το Κανγκουρώ μέσα μου εκανε doing doing.. λέω ας τραβήω ενα χειρόφρενο ξεγυρισμένο οπερ και εγένετο.... μια πιρουέτα.. 2 πιρουέτες.... τσααααακ σφηνομένος μέσα στο χιόνι δίπλα σε ένα πεζοδρόμιο... ηταν αρκετο.. απ'ευθείας φεύγω για ευθυγράμμιση και ο πίσω αξονας είχε στρέψη 2 ολοκληρα εκατοστά.. ΔΕΝ στραβωσε προς Θεού απλα έστριψε ολόκληρος.. Το ανεβάζει ευθυγράμμιση.. το μετραει.. το φέρνει στα ισα του και τελος.. έτσι απλα... Γενικότερα η πρόληψη είναι η καλύτερη Γιατρειά (να το πώ εντελώς Λαϊκά). Ο Κος Ναουμίδης (ΑΡΗΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ) μου εξηγεί τοτε.. τα πεζοδρόμια.. οι λακούβες.. και ακόμα περισότερο οι απόπειρες να ανέβουμε πεζοδρόμιο με την οπισθεν ενδεχομένως να δημιουργήσει τέτοιο πρόβλημα..

Εκτοτε.. ανα 3 Μήνες.. και αφ όσον δεν προκύψει κάτι συμαντικό το κάνω μια ευθυγράμμιση Εμπρος Πισω για να σιγουρευτώ... οτι είναι ολοισιο το αυτοκίνητο..

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 10:59:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α μιας και έχεις σωστό ευθυγραμμισά, να θυμηθώ να πάω το δούμε και το δικό μου αν κατέβω καθημερινή.. Απο τον 3/2001 που έχω το 106, του έκανα μια φορά ευθυγράμμιση όταν άλλαξα μπροστινό ψαλίδι (το έφαγε ο father). Αυτό έγινε κάπου το χειμώνα του 2001 νομίζω. Απο τότε δεν ξαναέκανα ευθυγράμμιση.

....από την άλλη βέβαια, έχω την ικανότητα να τα ευθυγραμμίζω στο δρόμο, να ρωτήστε και τη Λίανα Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 11:03:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

THe zymaroylis way of driving to a straight line.....

Le Tavernier....

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 13:44:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδη εγω ουτε χειροφρενα τραβαω (τωρα πια) ούτε και τραβαει δεξια οταν αφηνω το γκαζι αλλα απλα οταν παταω γκαζι,
καμια καλη ιδεα του τι μπορει να φταιει;;;
η να τα παρατησω και να μην ασχολουμαι ;; Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 18:30:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP, τράβα χειρόφρενα από την αντίθετη μερία που νιώθεις να τραβάει... Smile
(αυτό έκανα με της Λιάνας, αλλά καλύτερα να μη μας ακούσει, δεν πρέπει να το πήρε πρέφα αυτο το topic)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 22:23:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
επειδη εγω ουτε χειροφρενα τραβαω (τωρα πια) ούτε και τραβαει δεξια οταν αφηνω το γκαζι αλλα απλα οταν παταω γκαζι,

Αμάν πια ρε Μήτσο, όλο προβλήματα έχεις........
Μια με το τράβηγμα, την άλλη με το μοτεράκι, την άλλη με τις ζάντες, την παράλλη με τα λάστιχα.......
Πέτα το καλύτερα και πάρε άλλο...... Laughing Laughing Laughing Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Νωe (Τασος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 S16

Ένταξη: 05 Δεκ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καισαριανή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 09:03:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:

Μια με το τράβηγμα, την άλλη με το μοτεράκι, την άλλη με τις ζάντες, την παράλλη με τα λάστιχα.......

Πεστα ρε Βαγγελη γιατι ολο παραπονα ειναι..... Wink Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 18:36:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νωe έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:

Πεστα ρε Βαγγελη γιατι ολο παραπονα ειναι..... Wink Laughing Laughing Laughing Laughing

Σε λίγο θα ανοίξει και topic.....
"Βρέχει, πως να διατηρήσω το αυτοκίνητό μου καθαρό και στεγνό;;;"
Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 18:54:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Τί θά'λεγες για δεξί ρουλεμάν;

Γιατι εχουμε τον ιδιο τροπο σκεψης Μιλτακο μου λες Question Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης