PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλημα σε Peugeot 206 1.6 16v (newbie se Peugeot)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάρ 2014, 15:46:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεμπερδεψε μαζι του οσο πιο αμεσα μπορεις.. Σου στελνω ενα πμ.

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
trs (Κωστάκης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 Dynamic

Ένταξη: 05 Σεπ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάρ 2014, 17:14:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε οι περισσότεροι δεν σκέφτονται ότι δεν υπάρχουν χρήματα και απλά ψάχνουν την εύκολη λύση, να αλλάξουν κάτι και να πρέπει να το πληρώσεις χωρίς να καθίσει 5 λεπτά παραπάνω για να δει από που προέρχεται η βλάβη και χάσει τον καφέ του.
Τώρα αν δεν το δούμε/περπατήσουμε λίγο το αυτοκίνητο δεν μπορούμε να σου πούμε 100% από τι προέρχεται το πρόβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teri064 (teri)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16v)

Ένταξη: 11 Μάρ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάρ 2014, 19:43:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνω και δεν ζηταω διαγνωση εξαποστασεως μιας και θελει σιγουρα ψαξιμο.
Αναφερω το προβλημα μηπως ειναι κατι που συμβαινει τακτικα στα αμαξια αυτα αλλα κυριως για να μου προτεινετε καποιον αξιοπιστο μηχανικο εσεις που εχετε προυπηρεσια στα Peugeuot . Εγω με γαλλικο δεν ειχα ποτε καποια σχεση
Να ευχαριστησω τα μελη που επικοινωνησαν με PM λεω να παω μεχρι αργυρουπολη μια βολτα αυριο και ελπιζω να βρεθει καποια ακρη Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάρ 2014, 20:09:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αργυρουπολη ειναι το συνεργειο αυτο που εμπλεξες? ονομα?
μη τρομαζεις αυτα πρεπει να μαθαινονται.

να του πεις να σου βαλει παλιο δυναμο και πολλαπλασιαστη και σηκω φυγε.
Επιστροφή στην κορυφή
teri064 (teri)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάρ 2014, 22:08:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αργυρουπολη μου προτειναν να παω σε ενα παιδι - μελος.
Το συνεργειο που το πηγα ειναι στην Καλλιθεα , "Κοκκοτας Νικος¨, και δεν ειναι το θεμα που τον εκθετω οτι δεν βρηκε τη ζημια , αλλα που ζηταει χρηματα για ανταλλακτικα που τελικα ΔΕΝ ειναι το προβλημα.
Κριμα γιατι μου ανεφερε σχετικα καλη τιμη για επισκευη στο καπακι (450ε) αλλα το εχασε απο τα υπολοιπα (διοτι αυτος που θα βρει τη βλαβη θα παρει μετα απο μενα και την επισκευη στο καπακι)
Επιστροφή στην κορυφή
OnyX (Γιωργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Seat Ibiza 6l Cupra 1.8T

Ένταξη: 26 Ιούλ 2010
Τόπος: οπου υπαρχουν στροφες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Μάρ 2014, 05:27:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δικαιο ειναι καπου στη μεση πιστευω και θα σου εξηγησω το σκεπτικο μου...
Ειναι λογικο να ζητησει χρηματα για τα ανταλλακτικα που σου τοποθετησε στην περιπτωση που και εκεινος τα αγορασε,λογικο δεν ειναι? αν ηταν μεταχειρισμενα και απλα τα τοποθετησε για να δει αν σταματησει το προβλημα σου οκ να παρεις τα χρηματα σου πισω...

Οσο αναφορα το προβλημα σου,μου θυμιζει τη δικη μου περιπτωση με ενα 206 1.6 GTI 2005...
Το αμαξι το αγορασα καινουριο μετα απο ενα ατυχημα που ειχα και βγηκε ολικη το ibiza cupra που ειχα....αφου ξηλωσα το ηχοσυστημα που ειχα στο cupra αμεσως μετα την αγορα του 206 το τοποθετησα στο Peugeot.
Μετα απο 2-3 μερες και ενω κατεβαινα απο Δερβενοχωρια για θριασιο ΕΣΒΗΣΕ πανω σε στροφη και παγωσα γιατι εμεινα χωρις φρενα! μετα απο 3-4 προσπαθειες πηρε τελικα μπρος αλλα απο εκεινη τη στιγμη δεν επαιρνε μπρος αμεσως,ειχε "λοξυγκα" σε πορεια και ξαφνικα πηγαινε κανονικα κτλ....
Με 800 χιλιομετρα στο οδομετρο το πηγα στην αντιπροσωπια που το αγορασα και το αφησα μια εβδομαδα...δεν βρηκαν τιποτα αλλα το προβλημα συνεχιστηκε στον ιδιο ρυθμο και ετσι το πηγα στην Λαιον οπου και ΑΠΑΙΤΗΣΑ την επισκευη η ακομα και την αντικατασταση του!
Μετα απο 10 μερες πηγα και το πηρα,ειχαν αλλαξει κλειδαριες,immobilizer,μπαταρια,καντραν,δυναμο,πολλαπλασιαστη,ελεγξαν την εγκατασταση του ηχοσυστηματος και την βρηκαν ΟΚ, νου καθαρισαν ολες τις φισες με σπρευ για ηλεκτρικες επαφες...μου συστησαν απλα να δοκιμασω καποια αλλη πηγη καποια στιγμη μηπως και εκει ηταν το προβλημα το οποιο παρεμεινε αλλα σε μικροτερο βαθμο.
Μια μερα ενω επινα καφε με ενα κολληταρι σκεφτηκαμε να βαλουμε μια clarion παλια πηγη ετσι για δοκιμη...απο τοτε δεν το ξανακανε ποτε! Πηγα και αγορασα μια καινουρια clarion και απο τοτε δεν εχω δει το παραμικρο προβλημα...η πηγη που ειχα λογω του ατυχηματος που ειχα καποι βραχυκυκλωνε και δημιουργουσε το προβλημα,γιαυτο σε ρωτησα αν εχεις βαλει κατι ηλεκτρικο-ηλεκτρονικο πανω στο αμαξι...

Στην θεση σου θα πηγαινα σε ηλεκτρολογο να καθαρισει τις φισες με σπρευ επαφων και να κανει εναν ελεγχο στις ασφαλειοθηκες...και αν μπορεις ενα τσεκ σε αισθητηρες...

Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Μάρ 2014, 11:23:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teri064 έγραψε:
Το συνεργειο που το πηγα ειναι στην Καλλιθεα , "Κοκκοτας Νικος¨, και δεν ειναι το θεμα που τον εκθετω οτι δεν βρηκε τη ζημια , αλλα που ζηταει χρηματα για ανταλλακτικα που τελικα ΔΕΝ ειναι το προβλημα.
Κριμα γιατι μου ανεφερε σχετικα καλη τιμη για επισκευη στο καπακι (450ε) αλλα το εχασε απο τα υπολοιπα (διοτι αυτος που θα βρει τη βλαβη θα παρει μετα απο μενα και την επισκευη στο καπακι)

Στον Κόκκοτα το πήγες; Πάντως γνωρίζω ότι όποτε και να πας έχει αρκετή δουλειά και γενικά δείχνουν να τον προτιμάνε. Δεν ξέρουν; Κάνει καλή δουλειά τουλάχιστον για "εύκολες" βλάβες; Είναι φτηνός; Τι να πω. Ποιος ασχολήθηκε όμως με το πρόβλημά σου, ο ίδιος ή ο ηλεκτρολόγος του;

Από περιέργεια, έχει μέλος του forum συνεργείο στην Αργυρούπολη; Rolling eyes

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Μάρ 2014, 14:52:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TopGear έγραψε:

Ναι αμε.... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Μάρ 2014, 16:18:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
TopGear έγραψε:

Ναι αμε.... Cool

Toi? Question

Επιστροφή στην κορυφή
teri064 (teri)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Μάρ 2014, 18:17:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TopGear έγραψε:
teri064 έγραψε:

Στον Κόκκοτα το πήγες; Πάντως γνωρίζω ότι όποτε και να πας έχει αρκετή δουλειά και γενικά δείχνουν να τον προτιμάνε. Δεν ξέρουν; Κάνει καλή δουλειά τουλάχιστον για "εύκολες" βλάβες; Είναι φτηνός; Τι να πω. Ποιος ασχολήθηκε όμως με το πρόβλημά σου, ο ίδιος ή ο ηλεκτρολόγος του;

Πρωτα να πω για το θεμα του καινουριου ανταλλακτικου. Και εγω επισκευαζω λαπτοπ και υπολογιστες , εχω στην ακρη ενα καρο μεταχειρισμενα και μερικα καινουρια ανταλλακτικα ωστε οταν μου φερουν κατι και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να βρω αμεσα τι φταιει να κανω δοκιμες. Ειναι δυνατον να χρεωσω τον πελατη για κατι που τελικα δεν εφταιγε??? Αν το αγορασω και εκανα λαθος , σορυ θα το κρατησω για τυχον αλλη αλλαγη !Δηλαδη αν μου αλλαζε εγκεφαλο και δεν ηταν αυτος (800ε) , αντλια και δεν ηταν αυτη κλπ κλπ επρεπε εγω να πληρωσω την αδυναμια του να βρει την βλαβη?? Ας αλλαξει επαγγελμα.
Δεν ξερω ποιος ασχοληθηκε με το αμαξι , εγω με το BOSS θα τα βαζω , διοτι εκεινος αποφασιζει.
Ακουστε τωρα και το κωμικοτραγικο του καινουριο δυναμο που μου εβαλε.....το αλλαξε επειδη το παλιο δεν ηταν καλο και δημιουργουσε την βλαβη , το παλιο λοιπον σημερα εμαθα οτι εδινε ρευμα 13.8βολτ δηλαδη ηταν σχεδον αριστο ! Δευτερα θα παω εκει να του παραδωσω και το δυναμο , να ζητησω τα 100 απο τα 150ε που εχω δωσει τελικα ως τωρα και να αφησω πουρμπουαρ τα 50ε.

Σημερα πηγα στην αργυρουπολη στον Παυλιδη και ο ανθρωπος ηταν πανω απο ολα επαγγελματιας , απολυτη διαγνωση θα κανουμε την τεταρτη παντως ως τωρα αποκλεισαμε καποια πραγματα (πολ/σιαστη πχ) . Τεταρτη θα γινει ελεγχος στα μπεκ να δουμε αν αλλαζοντας τα μπεκ θεση , αλλαζει η βλαβη - κυλινδρος που κανει το θεμα , και μετα παμε για καλωδιωσεις.....Τελος θα μεινει ο εγκεφαλος και ελπιζω να μη φτασω εκει διοτι δαγκωνει.
Τα παιδια παντως εκει με τον τροπο που λειτουργουν κερδισαν σιγουρα και την επισκευη στο καπακι
Θα ενημερωσω για την συνεχεια απο βδομαδα , εως τοτε σας ευχαριστω για την βοηθεια Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Μάρ 2014, 19:54:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TopGear έγραψε:
Giannis307 έγραψε:
TopGear έγραψε:

Ναι αμε.... Cool

Toi? Question

oui.!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Μάρ 2014, 20:04:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
TopGear έγραψε:
Giannis307 έγραψε:
TopGear έγραψε:

Ναι αμε.... Cool

Toi? Question

oui.!

Βύρωνα είμαι εγώ, μπορεί να περάσω καμιά φορά από κει για το σαπάκι μου. Wink Wink

Στη Φλέμινγκ είσαι απ'όσο είδα...

Επιστροφή στην κορυφή
teri064 (teri)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2014, 00:06:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την καλησπερα μου μετα απο καποιες εβδομαδες.
Πριν αναφερθω στη συνεχεια της "ιστοριας" . να πω οτι λανθασμενα εγραψα οτι το μοτερ ειναι 1.6 16V. Προφανως ηταν κεκτημενη ταχυτητα , το μοτερ ειναι 1.4 16v.

Να δωσω συγχαρητηρια στο συνεργειου που μου συστησαν καποια μελη απο εδω , του κου Παυλιδη στην Αργυρουπολη για τον πολυ επαγγελματικο τροπο που λειτουργουν .
Ξεκινησαμε με τα πιο απλα πραγματα αρχικα , μηπως ειμαστε τυχεροι οτι ειναι κατι "φτηνοτερο" , και σιγα σιγα πηγαιναμε στα πιο ακριβα μεχρι να καταληξουμε στην ακριβη λυση του πακετου Εγκεφαλος - BSI - κλειδι.
Αρχικα καναμε καθαρισμο σε ολες τις φυσες , ελεγχους σε πλεξουδα , και καθαρισμο σε μπεκ . Επισης αλλαξαμε θεση στο μπεκ που αφορουσε τον κυλινδρο 2 μιας και εκει εδειχνε παντα ως τωρα την βλαβη.
Αφου επι 2 μερες δοκιμων εκει δεν ξανααναψε το λαμπακι το πηραμε (χωρις να πληρωθει κατι) για να το κινησουμε για περισσοτερα χλμ .
Περασε σχεδον ολοκληρη βδομαρα αλλα το ξαναεκανε το θεμα ,και πηγαμε να δουμε εαν θα βγαλει βλαβη στον ιδιο κυλινδρο.
Τελικα η βλαβη μεταφερθηκε στον 1ο κυλινδρο κατι που δειχνει οτι κατα 99% ειναι στο μπεκ. Ψαξαμε για μεταχειρισμενο μπεκ , βρεθηκε , και τοποθετηθηκε στη θεση του.
Λειτουργησε για 2 μερες το αμαξι στο συνεργειο στο ρελαντι και σε γυρω βολτες και το παραλαβαμε για να δουμε εαν τελικα ειμαστε οκ.
Εως σημερα περασε μια βδομαδα και ολα δειχνουν σουπερ. Εαν (φτου φτου) βγαλει ολη την εβδομαδα τοτε μας περιμενει ο κος Παυλιδης για να τον ενημερωσουμε . Εως να λυθει το θεμα δεν ζητησε για κανενα ανταλλακτικο χρηματα και του βγαζω το καπελο για αυτο .
Ελπιζω να μην προκυψει κατι αλλο γιατι μετα εχει μεινει μονο η αλλαγη εγκεφαλου , και σε μια βδομαδα να παει εκει το αμαξι ωστε να κανω την αλλη αναγκαια επισκευη , του καπακιου .
Επιστροφή στην κορυφή
trs (Κωστάκης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 Dynamic

Ένταξη: 05 Σεπ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2014, 00:31:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι πρεπει να γινονται οι δουλειες, να ξεκινας απο τα πιο απλα και μετα να προχωρας στα πιο "δυσκολα".Φαντασου να σου αλλαζαν εγκεφαλο σε καποιο συνεργειο να πληρωνες κανενα 500αρικο και μετα να σου ελεγαν τελικα δεν ειναι αυτο το προβλημα.
Τελος καλο ολα καλα, ευχομαι να μη σου βγαλει ξανα το προβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
Group206 (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 20 Απρ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Απρ 2014, 17:01:45    Θέμα δημοσίευσης: Επιτέλους τέλος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευτυχώς που ο Γολγοθάς σου τελείωσε χωρίς καπάκια και ιστορίες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης