PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλημα σε Peugeot 206 1.6 16v (newbie se Peugeot)
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
teri064 (teri)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16v)

Ένταξη: 11 Μάρ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2014, 23:29:23    Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα σε Peugeot 206 1.6 16v (newbie se Peugeot) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλησπερα σε ολους και λυπαμαι που το πρωτο μου ποστ θα αφορα βλαβη - απογοητευση.
Θα ήθελα να ζητηω τη βοηθεια σας προτεινωντας μου καποιον εμπειρο μηχανικο Peugeot διότι παρουσιαζει το πρόβλημα που θα αναλυσω το αυτοκινητο μου και δεν μπορουν ως τωρα 2 μηχανικοι να βρουν τι φταιει .
Προκειται για ένα Peugeot 206 1.6 16v 2005 το οποιο αγοραστηκε το καλοκαιρι μεταχειρισμενο (και αφου ελεχθηκε ΔΥΣΤΥΧΩΣ από την Dakaar – άλλη ιστορια αυτή )
Έχει 120.000 χλμ , αλλαχτηκαν τοτε ιμαντας χρονισμου και εγινε και ένα service στη Dakaar.
Πριν από ένα διμηνο αρχισε στο ρελαντι να παρουσιαζει ασταθεια και κατοπιν ΜΕΡΙΚΕΣ φορες να αναβει check engine και τοτε να έχει αρκετει ασταθεια το αμαξι και να θελει πολύ περισσοτερο γκαζι για να κινηθει. Η βλαβη εδειξε πρόβλημα σε σπινθηρα δευτερου κυλινδρου και ο μηχανικος που το πηγαμε τοτε (αγνωστος μου μιας και πρωτη φορα εχω peugeuot, όχι στην Dakaar) αλλαξε τον πολ/σιαστη . Μετά την αλλαγη το πηρα και την επομενη εκανε το ιδιο θέμα ακριβώς , το πηγα πισω και μου αλλαξε ΚΑΙ τα μπουζι (λογικο μου ακουγεται).
Περασαν καποιες μερες απροβληματιστες , και ξανα καποια στιγμη αναψε παλι το λαμπακι και ιδια προβληματα . Όταν όμως το εσβηνα και ξεκινουσα να παω προς το μηχανικο εκεινο το λαμπακι εσβηνε και μου ειπε ότι ετσι δεν μπορει να κανει διαγνωση , πρεπει να του το παω ενώ έχει τη βλαβη. Γενικα συνεβαινε αυτό λοιπον , αναβε το λαμπακι , είχε μεγαλη ασταθεια το οχημα σε ολο το φασμα στροφων αλλά αμα το εσβηνες μερικες φορες και το αναβες ξανα, εστρωνε εντελως. Καποια στιγμη εγινε ώρα που ημουν σε έναν άλλο μηχανικο κοντά και του το εδειξα και εδειξε την ιδια βλαβη το διαγνωστικο (σπινθηρας 2ου κυλινδρου). Ο μηχανικος αυτος μου ειπε λοιπον να το παω στον προηγουμενο διότι μπορει να είναι ελλατωματικος ο πολ/σιαστης που μου εβαλε αλλά ειδε και λαδια στο νερο και μου ειπε ότι θα εχω θέμα να καψω συντομα φλαντζα.
Το αμαξι πηγε ξανα στον πρωτο , υποστηριξε οτι ο πολ/σιαστης είναι μια χαρα και ότι τωρα του δειχνει βλαβη που αφορα μια πλακετα που δινει την εντολη στο ρευμα και στα μπεκ .Συστησε να την αλλαξουμε με μια μεταχειρισμενη , το εκανε λοιπον χτες και αυτό και το πηρα. Σημερα εκανε ΠΑΛΙ το ιδιο ! ! ! Το πηγα ξανα και ειδε ότι έχει καψει 2 λιτρα λαδι το αμαξι και ειπε ότι φταιει αυτό και πρεπει να αλλαξουμε το καπακι (φλαντζα , τσιμουχακια κλπ) . Συμπληρωσε το λαδι που ελειπε , μου ειπεοτι τωρα θα ειμαι μια χαρα , και να το παω σε δυο μερες για επισκευη.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ το ξαναεκανε ! ! ! ! ! Τον πηρα τηλ μου ειπε να το παω αυριο για παραπανω ελεγχο και δεν ξερει τι φταιει.

Με όλα τα παραπανω λοιπον καταλαβαινετε ότι δεν βλεπω καμια αξιοπιστια στο μηχανικο. Μου αλλαζει πολ/σιαστη , αλλαζει πλακετα μετα , τα πληρωνω όλα , τωρα θελει να μου αλλαξει και το καπακι αλλά η βλαβη για την οποια το παω δεν βλεπω να διορθωνεται ουτε να ξερει τι φταιει.
Εχετε να προτεινεται καποιον που να το αναλαβει ??
Ευχαριστω εκ τον προτερων
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2014, 23:59:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τις λαστιχένιες προεκτάσεις από τον πολλαπλασιαστή στα μπουζί τις έχετε ελέγξει?

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2014, 01:16:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και ενας φιλος ειχε τραβηξει περιπου τα ιδια με εσενα. τελικα νομιζω ειχε βουλωσει το μπεκ. πανε στον αλλο να στα βγαλει και να στα καθαρισει αν εχει το μηχανημα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
trs (Κωστάκης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 Dynamic

Ένταξη: 05 Σεπ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2014, 02:38:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανέφερες ότι για να προχωρήσει θέλει περισσότερο γκάζι.
Πατώντας γκάζι δεν αλλάζει τα Volt που στέλνεις στο μπουζί αλλά η αναλογία καυσίμου, οπότε δεν μου φαίνεται πρόβλημα του μπουζί και εμένα πιο πολύ για βουλωμένα μπεκάκια μου φαίνεται, αλλά για να σου φύγει η περιέργεια όμως μέτρησε αν έρχεται η τάση που χρειάζεται με ένα πολύμετρο ή βγάλε το μπουζοκαλώδιο την ώρα που λειτουργεί ο κινητήρας να δεις αν αλλάξει θόρυβο και η λειτουργία της μηχανής(ο δεύτερος είναι λίγο κομπογιαννίτικος τρόπος).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2014, 12:34:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιο ευκολη μεθοδος:
Αν πιανουν τα χερια σου,κανε τουμπα τα μπεκ, 2ου και 3ου κυλινδρου,καντο μια βολτα και πηγαινε το παλι σε διαγνωστικο.

προς trs:
Το ρευμα του πολλαπλασιαστη,ειναι αδυνατον να το μετρησεις με πολυμετρο!
Αν εννοεις,να μετρησεις το ρευμα που παει στη φυσα του πολλαπλασιαστη,παλι δε μπορεις να το μετρησεις καθως στελνει σημα,αλλωστε,τρια απο τα τεσσερα καλωδια της φυσας δινουν σημα,το τεταρτο ειναι αντιπαρασιτικο Wink

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
teri064 (teri)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2014, 14:30:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρχικα να ευχαριστησω για τις αμεσες απαντησεις σας. Θα του πω σημερα να κανει ενα καθαρισμα στα μπεκ για αρχη (αν και αυτα που μου αναφερετε δεν θα επρεπε να τα ειχε κανει???)
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2014, 15:01:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αμα βρισκεις λαδια στο δοχειο νερου
και καιει 2 λιτρα λαδι σε μερικες βδομαδες...νομιζω οτι τσαμπα το ψαχνες.
θες καπακι επισκευη.
κοστος 600+ οποτε καλυτερα να το ψαξεις πριν το πας ετσι απλα καπου
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2014, 16:29:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
αμα βρισκεις λαδια στο δοχειο νερου
και καιει 2 λιτρα λαδι σε μερικες βδομαδες...νομιζω οτι τσαμπα το ψαχνες.
θες καπακι επισκευη.
κοστος 600+ οποτε καλυτερα να το ψαξεις πριν το πας ετσι απλα καπου

+1 Wink
Υπαρχει και το ενδεχομενο,να ειναι απλα φλατζα κεφαλης,κοστος περιπου 150γιουρος με το κλειδι στο χερι.

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2014, 17:21:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

120000χλμ
αμα κατεβασει καπακι θα πρεπει να πλανισει για να ερθει ισιο
να αλλαξει τσιμουχακια λαστιχακια
να καθαρισει αυλους.
συν εργατικα μαστορα.
κριμα ειναι απλα να αλλαξει φλαντζα.
Επιστροφή στην κορυφή
teri064 (teri)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2014, 20:13:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To θεμα του λαδιου και της επισκευης καπακιου σαφως και θα γινει (αν και προσωπικο το θεωρω τραγικο με τοσο λιγα χιλιομετρα να συμβαινει αυτο....εχω μαθει με honda χρονια και καταλαβαινετε).
Το θεμα ειναι οτι για αλλη ζημια πηγε εκει και καταληξαμε να λεμε οτι ΙΣΩΣ φταιει αυτο , αφου πρωτα αλλαξαμε αλλα πραγματα. Πως γινεται να ξεκιναμε με πολ/σιαστη , μπουζι , μετα πλακετα και τελικα να φταιει η φλαντζα - καπακι?????? Και για καθε ενα απο αυτα βεβαια εχει πληρωθει ! Αν φταιει το καπακι γιατι δεν το ειπε ΕΞΑΡΧΗΣ και αγοραζαμε πολ/σιαστη κλπ??
Περιμενω νεα του παντως συντομα και θα σας πω την σημερινη διαγνωση
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2014, 20:33:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το προβλημα σου δε ειναι το καπακι.απο φλαντζα δε εχουν θεμα τα 206 να κανουν τετοια κουλα.
πιθανοτερο ειναι καμια βρωμικη πεταλουδα.
Επιστροφή στην κορυφή
teri064 (teri)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάρ 2014, 14:50:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υποστηριξε οτι εχει κοιταξει τα παντα σχετικα με το injection και δεν ειναι μπεκ και πεταλουδα.
Μου το παραδιδει πισω χωρις να μπορει να κανει κατι.
Παιδια καποιον που να πιστευετε οτι ειναι "γατα" και εχει εμπειρια για να βρει την λυση?
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάρ 2014, 20:48:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άποψη μου να το πάει στον Αργύρη, διότι το συγκεκριμένο πρόβλημα στο δικό μου με είχε στοιχειώσει για κάνα χρόνο και ένα καλώδιο στην φισα της πεταλούδας έκανε τη ζημιά.

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάρ 2014, 20:49:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ηλεκτρικό είναι το πρόβλημα καθαρά, όχι μηχανικό σε καμία περίπτωση.

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
teri064 (teri)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Μάρ 2014, 16:53:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα μπορουσα να εχω στοιχεια επικοινωνιας με τον Αργυρη ? (σε pm)
Ευχαριστω πολυ
Επιστροφή στην κορυφή
teri064 (teri)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάρ 2014, 03:18:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΡΑΓΙΚΗ η κατασταση ! Μου αλλαξε το δυναμο λεγοντας οτι φταιει ΜΑΛΛΟΝ αυτο και ζητωντας αλλα 200ε ! (ηδη ειχε παρει 150ε αλλαζοντας τον πολ.σιαστη , και τελικα παραμενοντας η ζημια)
Το παιρνω χωρις να πληρωσω και μου βαζει τον παλιο μου πολ/σιαστη για να πατσισουμε για το δυναμο (μεχρι σημερα υποστηριζε οτι ΕΙΧΕ προβλημα ο πολ/σιαστης και για αυτο τον ειχε αλλαξει , ξαφνικα σημερα ξαναβαζει τον παλιο μου)
Παιρνω λοιπον το αμαξι με νεο δυναμο και σημερα το βραδυ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ !
Τελος φυσικα , οι ανθρωποι ειναι ασχετοι , παω να του πεταξω και το δυναμο και να παρω τα χρηματα πισω , παρακαλω πολυ καποια στοιχεια επικοινωνιας με καποιον γνωστη του συγκεκριμενου αυτοκινητου
Επιστροφή στην κορυφή
OnyX (Γιωργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Seat Ibiza 6l Cupra 1.8T

Ένταξη: 26 Ιούλ 2010
Τόπος: οπου υπαρχουν στροφες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάρ 2014, 05:21:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχεις τοποθετησει καμμια aftermarket ηλεκτρικη-ηλεκτρονικη συσκευη απο την ημερα της αγορας του και επειτα?

Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάρ 2014, 14:02:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teri064 έγραψε:
ΤΡΑΓΙΚΗ η κατασταση ! Μου αλλαξε το δυναμο λεγοντας οτι φταιει ΜΑΛΛΟΝ αυτο και ζητωντας αλλα 200ε ! (ηδη ειχε παρει 150ε αλλαζοντας τον πολ.σιαστη , και τελικα παραμενοντας η ζημια)
Το παιρνω χωρις να πληρωσω και μου βαζει τον παλιο μου πολ/σιαστη για να πατσισουμε για το δυναμο (μεχρι σημερα υποστηριζε οτι ΕΙΧΕ προβλημα ο πολ/σιαστης και για αυτο τον ειχε αλλαξει , ξαφνικα σημερα ξαναβαζει τον παλιο μου)
Τελος φυσικα , οι ανθρωποι ειναι ασχετοι , παω να του πεταξω και το δυναμο και να παρω τα χρηματα πισω , παρακαλω πολυ καποια στοιχεια επικοινωνιας με καποιον γνωστη του συγκεκριμενου αυτοκινητου

Συγγνωμη αλλα..... Τοσες μαλ***ες σου εκανε αυτος και συνεχιζεις να πηγαινεις ακομα; ημαρτον! Πιστευεις οτι ο συγκεκριμενος θα βρει λυση στο προβλημα σου; Μονο λεφτα θα σου φαει..

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teri064 (teri)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάρ 2014, 14:45:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

OnyX έγραψε:
Εχεις τοποθετησει καμμια aftermarket ηλεκτρικη-ηλεκτρονικη συσκευη απο την ημερα της αγορας του και επειτα?

Tιποτα απολυτως. Εντελως "μαμα" το αυτοκινητο σε ολα
Επιστροφή στην κορυφή
teri064 (teri)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάρ 2014, 14:47:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Manos206 έγραψε:
teri064 έγραψε:

Συγγνωμη αλλα..... Τοσες μαλ***ες σου εκανε αυτος και συνεχιζεις να πηγαινεις ακομα; ημαρτον! Πιστευεις οτι ο συγκεκριμενος θα βρει λυση στο προβλημα σου; Μονο λεφτα θα σου φαει..

Μα το πηγα εκει αρχικα , αλλαξε πολ/σιαστη και οταν εκανε παλι το προβλημα εκει δεν επρεπε να το παω για να μη χασω τα χρηματα ? Επεμενε να το κρατησει επισης μεχρι να βρει τι φταιει , δεν πιστευα οτι θα ζητησει και χρηματα αν δεν βρει τη λυση ! Φυσικα και τωρα αφου αλλαξε δυο πραγματα και δεν εχουν προβλημα , θα απαιτησω πισω τα χρηματα μου και αντε γεια.... για αυτο τουλαχιστον θα ηθελα με ενα PM εναν αξιολογο μηχανικο βαση της εμπειριας σας
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης