PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλκοόλ-Οδήγηση και διάφορες ιδέες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Αύγ 2002, 19:46:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το τσιγάρο το άφησα εδώ και 7 μήνες. Αιτία η μικρή. Όσοι καπνίζοντες κάντε έναν υπολογισμό να δείτε πόσα θα γλιτώσετε. Εγώ πάντως χωρίζοντας τα 2 πακέτα που ήθελα την ημέρα παντρεύτηκα τον έρωτα... Wink
Το ποτό σταμάτησε εδώ και πολλά χρόνια πριν. Τώρα πίνω μόνο αν υπάρχει ασφάλεια μετακίνησης (δηλαδή σε σπίτι που μπορώ να μείνω) και όχι πολύ. Κατέληξα δε ότι για να κάνεις κέφι δεν μετράει το ποτό (παίζει και αυτό δεν λέω αλλά όχι όσο νομίζουν πολλοί) αλλά η καλή παρέα και οι σωστές συνθήκες γενικότερα. Η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές έρχεσαι σε δύσκολη θέση από τους άλλους (δεν πίνεις-μας την χαλάς κλπ) το θέμα όμως είναι να αισθάνεσαι εσύ ΟΚ, έτσι δεν είναι; Άσε που μετά από λίγο καιρό όλα συνηθίζονται και σε κανένα δεν κάνει εντύπωση ότι πίνεις "KIWI με sprite" και όχι αλκοόλ.
Το άγχος μου τώρα δεν είναι αν εγώ οδηγό σωστά και μην πέσω σε κανένα και τον πάρω στο κεφάλι μου αλλά οι άλλοι μην με σκοτώσουν!!!!
Χαίρομαι σίγουρα για το πόσο συνειδητοποιημένους συνοδηγούς έχω. :D :D

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2002, 00:21:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά, η σοβαρότητα στα θέματα οδηγικής συμπεριφοράς από τα μέλη του 206club, ίσως να μην είναι τυχαία. Αγαπάμε το αυτοκίνητο και την οδήγηση μαζί του, και γι αυτό σεβόμαστε την οποιαδήποτε οδηγική στιγμή μας.

Αυτό όμως να είστε σίγουροι ότι δεν ισχύει σε όλους τους ανθρώπους. Και πιστεύω ότι δεν είναι και τόσο μικρό το ποσοστό αυτών.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2002, 07:27:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Τελικά, η σοβαρότητα στα θέματα οδηγικής συμπεριφοράς από τα μέλη του 206club, ίσως να μην είναι τυχαία. Αγαπάμε το αυτοκίνητο και την οδήγηση μαζί του, και γι αυτό σεβόμαστε την οποιαδήποτε οδηγική στιγμή μας.

Αυτό όμως να είστε σίγουροι ότι δεν ισχύει σε όλους τους ανθρώπους. Και πιστεύω ότι δεν είναι και τόσο μικρό το ποσοστό αυτών.

Δυστηχώς αυτό που λέει ο Μίλτος, είναι μια μεγάλη αλήθεια! Πολύ λίγοι οδηγοί, έχουν καταλάβει πόσο σοβαρό πράγμα είναι η οδήγιση! ΄Ενα πράγμα άμα δεν το σέβεσε και δεν το αγαπάς δεν πρόκειται ποτέ να το κάνεις σωστά! Στον κανόνα αυτό περιλαμβάνετε και η οδήγηση!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2002, 23:20:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα να μιλήσω εγώ για ποτά, κάπνισμα, ξενύχτια, γλέντια, αλητίες και τα τιαύτα, θα πέσει φωτιά να με κάψει. 8) 8) 8) 8)

Ότι υπάρχει από αυτά, το έχω ξεφτιλήσει στην κυριολεξία. Έτσι μπορώ να γελώ με τους παλιούς ψέυτες "ερωτες" μου.

Είμαι υπέρ των αλκοτέστ και μάλιστα να γίνουν αυστηρότερα.
Κι ας οδηγώ και πιωμένος ...αρκετά κάποιες φορές.

Δεν υπάρχει αντοχή στο ποτό, αλλά μόνο καταστροφή από το ποτό.

Μπορεί να υπάρχει στην Ελλάδα η μαγκιά, του ποιός θα πιεί το πιο πολύ αλλά κάντε και μια βόλτα σε ένα Νοσοκομείο να δείτε πόσοι είναι εκεί μέσα εξαιτίας του ποτού και χωρίς να έχουν κανένα αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Ο αλκοολισμός είναι μεγαλύτερο πρόβλημα ακόμα και από τα ναρκωτικά κατά την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας.

Τώρα όποιος νομίζει ότι θα ρίξει γκόμενα επειδή γίνεται τύφλα κάθε φορά που βγαίνει... μάλλον εγώ είμαι από άλλο ανέκδοτο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Αύγ 2002, 03:40:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα το μεσημεράκι τα τσούγκρισα λίγο. Ασυνήθιστος όπως είμαι με δύο τρία ποτηράκια ρετσίνα και άδειο στομάχι, έκανα κεφάλι. Ήρθε η ώρα να πιάσω τιμόνι και να πάω σπίτι 2χλμ παραπέρα.
Λέω: "Μλκα Μίλτο, πρόσεχε μην κάνεις καμιά μλκία, γιατί θά'σαι για μπάτσες. Θυμήσου τί έπαθες παλιά..."
Ρε, παιδιά, λίγο πριν φτάσω στο σπίτι, στρίβοντας με 5χλμ καβαλάω πεζοδρόμιο με την πισινή δεξιά ρόδα, βρήκε και λίγο ο μαρσπιές (ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα απολύτως)! Είναι δυνατόν;! Sniper Ο γκάβακας!!

Δεν το πάω το ρημάδι το ποτό και δεν με πάει! Πώς να το κάνουμε;!!

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Αύγ 2002, 04:00:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ti na pw kai egw pou exw parei eidikothta oinotexnias se ena IEK kai den pinw krasi oute 3 pothria to xrono... Afta einai :D
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Αύγ 2002, 08:43:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:

Και για να γίνω λίγο σκληρός...
Νομίζεις Milt ότι οι γνωστοί-άγνωστοι με κάποια 206 χαμηλωμένα 6 εκατοστά, φτιαγμένα μέχρι αηδίας, που τρέχουν σαν τους μανιακούς γύρω-γύρω σε γνωστές περιοχές π.χ. Μπουρνάζι, Παραλιακή κλπ...έχουν την δυνατότητα ή την γνώση να ασχοληθούν με την τεχνολογία Ιντερνετ?
χμμμ! Μάλλον όχι...

Φυσικά το ίδιο ισχύει για όλους τους άλλους τους χιλιάδες αγοραστές 206 που απλά τα πήραν για να τα έχουν και να γεμίζουν την καθημερινότητά τους και την λειτουργικότητά τους....ούτε αυτοί πιστεύω έχουν την δυνατότητα ή την όρεξη να κάτσουν να συζητούν για De Carbon και καλά ελαστικά....στο Ιντερνετ... Εγώ τέτοιους ξέρω αρκετούς....τους λέω για το club και βάζουν τα γέλια...

Νομίζω ότι εμείς εδώ είμαστε μια ιδιαίτερη παρέα που πλέον το αυτοκίνητο δεν είναι μόνο εργαλείο αλλά τρόπος ζωής και για ορισμένους κομμάτι της ζωής...
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2002, 00:35:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι Vini, θα συμφωνήσω μαζί σου γιατί και εγώ κάνω ακριβώς το ίδιο! Όπου βρεθώ κι όπου σταθώ μιλάω για το Club!

Αλλά θα είμαι λίγο ελαστικός διότι είδα και το εξής και όχι μόνο μία φορά: Υπάρχουν αξιόλογοι κάτοχοι 206, στο ίδιο μήκος κύματος με εμάς, που δεν έτυχαν όμως την ευτυχή εμπειρία της χρήσης Η/Υ, και έτσι δεν είναι σήμερα κάτοχοι Η/Υ. Επικοινωνώ μαζί τους και σε πληροφορώ ότι θέλουν οπωσδήποτε να αντιμετωπιστούν ως μέλη αλλά και να προσφέρουν στην παρέας μας, στο 206Club. Ξέρω δύο τέτοιους και είμαι σίγουρος ότι θα ανακαλύψω κι άλλους. Ο ένας πρέπει να πήγε σε Internet Cafe μόνο και μόνο για να γραφτεί στο Forum! Βαλάντη, για σένα λέω! Βαλάντη μ' ακούς; Ρε, Βαλάντηηη! Ε, λοιπόν αυτός ο Βαλάντης είναι που σας έχω πει με το φτιαγμένο το 206 1.4 που χτυπάει στα φανάρια Ibiza κατοστάρια!

Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2002, 11:11:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Miltellas έγραψε:

Νομίζεις Milt ότι οι γνωστοί-άγνωστοι με κάποια 206 χαμηλωμένα 6 εκατοστά, φτιαγμένα μέχρι αηδίας, που τρέχουν σαν τους μανιακούς γύρω-γύρω σε γνωστές περιοχές π.χ. Μπουρνάζι, Παραλιακή κλπ...έχουν την δυνατότητα ή την γνώση να ασχοληθούν με την τεχνολογία Ιντερνετ?
χμμμ! Μάλλον όχι...

Φυσικά το ίδιο ισχύει για όλους τους άλλους τους χιλιάδες αγοραστές 206 που απλά τα πήραν για να τα έχουν και να γεμίζουν την καθημερινότητά τους και την λειτουργικότητά τους....ούτε αυτοί πιστεύω έχουν την δυνατότητα ή την όρεξη να κάτσουν να συζητούν για De Carbon και καλά ελαστικά....στο Ιντερνετ... Εγώ τέτοιους ξέρω αρκετούς....τους λέω για το club και βάζουν τα γέλια...

Νομίζω ότι εμείς εδώ είμαστε μια ιδιαίτερη παρέα που πλέον το αυτοκίνητο δεν είναι μόνο εργαλείο αλλά τρόπος ζωής και για ορισμένους κομμάτι της ζωής...

Όπως το είπες : ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ! Για μένα κύριοι το 206 εκφράζει ένα μέρος της προσωπικότητάς μου. Δεν το πήρα γιατί θέλω να δειχτώ ή κάτι άλλο, αλλά γιατί του μιλάω και μου μιλάει (πάει ξέφυγε τούτος Mr. Green ), γιατί με πάει και χαλαρά αλλά και γρήγορα, γιατί είναι ταπεινό αλλά με χαυλιόδοντες για όσους το υποτίμησαν. Εγώ από πεζό ξεκίνησα (205 1.1i), σε πεζό είμαι και με πεζό θα καταλήξω (μεγάλη κουβέντα είπες!)
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2002, 12:32:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
χμμμ! Μάλλον όχι...

Tους πρώτους τους γνωρίζω μόνο εξ όψεως και ισχύει το "από μακρυά και αγαπημένοι".

Aπό τους δεύτερους ξέρω αρκετούς. Mπορεί να μην τους ενδιαφέρουν τα φτιαξίματα (ούτε και εμένα ιδιαίτερα, για να πω την αλήθεια) αλλά να περιμένουν αλλά πράγματα από ένα club. Πχ. εκδρομές, φθηνότερα ανταλακτικά, λύσεις σε προβλήματα με το 206, κοκ.

Δεν είμαι στο μυαλό κανενός, ούτε κανένας άλλος. Eίμαστε 104 μέλη στο Forum αλλά μόνο καμιά 20αριά γράφουμε.

Oι υπόλοιποι 80 κάτι θέλουν αλλά προφανώς δεν το έχουμε βρεί...

Aκόμα.

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Αύγ 2002, 02:08:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έλλειψη πρωτοβουλίας!!

Ο νεοέλληνας έχει μάθει να τα βρίσκει έτοιμα! Άσε τους τρελλούς μπροστά να ανοίξουν το δρόμο! Καλώς ή κακώς αυτή είναι η πραγματικότητα... Neutral

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Αύγ 2002, 04:26:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Re paidia einai TOSA polla ta 206 pou pragmatika pistebw oti afto to club mporei na ginei TERASTIO.

Koitaga se ena periodiko kai 3.5 xronia meta thn parousiash tou kai akoma poulaei san trello. Ton Iounio tou 2002 poulithikan 950 peripou 206... Pwliountai kamia 1000ara to mhna kai einai noumero 2 se pwlhseis afth th stigmh meta to punto.

Diladh blepontas to focus club pou einai dedomeno oti yparxoun ligotera focus sto dromo apo oti 206, den blepete th dynamikh pou exei to diko mas board (kai mellontiko club) ? Apla kai h Romh den xtisthke se mia mera.. prepei o kosmos na mathei gia thn yparksh tou. Emena ama den mou stelne email o sidobre pou brhke tyxaia to site mou akoma tha agnoousa thn yparksh tou 206 club.

Pou tha paei omws.. tha megalwsoume..! Thema xronou einai
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Αύγ 2002, 11:22:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:
Pou tha paei omws.. tha megalwsoume..! Thema xronou einai

Kαι σκέψου την ξανθιά γκομενίτσα να ανταλλάζει post με τον Miltella για το αν πρέπει να το χαμηλώσει με τρίποντα ελατήρια και αμορτισέρ DeCarbon ή Bilstein. Kαι αν στις τρυπητές πεταλιέρες τιης Mοmo θα γλιστράνε τα mules ή να αφήσει τις μανίσιες. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Πλάκα κάνω μην το πάρετε τις μετρητοίς....

Επιστροφή στην κορυφή
~FoCuS~ 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Focus 1.8 Ghia

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Αύγ 2002, 17:55:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Δεν είμαι στο μυαλό κανενός, ούτε κανένας άλλος. Eίμαστε 104 μέλη στο Forum αλλά μόνο καμιά 20αριά γράφουμε.

Oι υπόλοιποι 80 κάτι θέλουν αλλά προφανώς δεν το έχουμε βρεί...

Aκόμα.

Distixws to idio anarwtiomate kai emeis sto Focus Club
eimaste 270 meli kai apo ayta mono ta 30-40 einai energa sto board kai ta 15 energa se meeting kai ekdromes (ayto exei na kanei oti den einai kai ola ta meli apo athina)

alla einai diskolo na eimaste oloi porwmenoi ston idio bathmo.....

eixe ginei kai se mas thema palaiotera ayto kraksame merikous (tous legomenous doryforous~opoios katalabe katalabe~) oi opoioi zitisan tin diagrafi tous
alla exoume polla meli pou mpainoun diabazoun kai feugoun :D:D:D
ti na ginei etsi einai h zwh :D:D:D

V.2 .::come in::.

MΙΧΑΛΗΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Johnny (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS 2001

Ένταξη: 23 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Αύγ 2002, 16:54:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχώ και εγώ οδηγήσει 2-3 φορές μεθυσμένος αλλά αργά το βράδυ και με πολύ μικρές ταχύτητες και αν και δεν μπορούσα να κουμαντάρο καθόλου καλά το αυτοκίνητο με τίποτα δεν ξεκόλλαγε από το μυαλό μου η ιδέα ότι ΕΙΜΑΙ μεθυσμένος και πρέπει να πηγαίνω στην άκρη και πιο αργά και από την κότα! Νομίζω ότι αμα μεγαλώσεις με μια σωστή οδική παιδεία και ενημέρωση γενικότερα(π.χ. για τα τροχαία και τους νεκρούς που έχουμε κάθε χρόνο!) δύσκολα μεγαλώνοντας, όσο και σε "άσχημη" στιγμή να είσαι δεν θα προκαλέσεις ατύχημα ειδικά σε άλλους ανυποψίαστους που κυκλοφορούν δίπλα σου.
Απλά και μόνο Ο Κ.Ο.Κ. και οι νόμοι δύσκολα θα καταφέρουν να έχουν κάποιο αξιοπρεπές αντίκτυπο στους Έλληνες οδηγούς: Χρειάζεται σωστή παιδεία και προ-οδηγική αγωγή!

Βέβαια ομολογώ ότι έχω οδηγήσει και καμιά δεκαριά φορές που έχω πιεί, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είμαι μεθυσμένος: Απλά έχω την ευεξία και την χαλαρότητα που προσφέρει η αλκοόλη στο αίμα μου. Αρκετές από αυτές τις φορές πήγαινα γρήγορα ή και πολύ γρήγορα,(πάντα σε στροφιλίκια εκτός λεκανοπεδίου με ελάχιστη κίνηση) αλλά δεν έκανα καμία βλακία ούτε σε καμιά περίπτωση δεν κινδύνεψα ή χρειάστηκε να φρενάρω άσχημα ούτε να διορθώσω εκτός ελέγχου. Πήγαινα μιά χαρά και ίσως και κάπως πιο γρήγορα από ότι θα πήγαινα αν ήμουν τελείως νυφάλιος, λόγω των περισσότερων φοβίων που έχω σαν χαρακτήρας.

Πάνω σε αυτά έχω να πώ ότι βρίσκω λίγο εως πολύ υπερβολικό το τελευταίο μέτρο της πολιτείας να ορίσει ως όριο το 0,25% στο αλκοολτέστ(και 0,1% για μηχανάκια και επαγγελματίες οδηγούς) γιατί αυτά τα νούμερα μπορούν να προκύψουν εύκολα με ένα ποτήρη μπύρα(δυνατή) ή ένα ποτήρι κρασί. Ακόμα και το προηγούμενο όριο του 0,5% (και 0,75% για την αφαίρεση της πινακίδας και διπλώματος το εύρισκα υπερβολικό). Βέβαι δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι τι νούμερα θα γράψω εγώ αν πιο π.χ. 2 ποτήρια κρασί ή 2 ουζάκια(γιατί πολύ σηματικό ρόλο παίζει οργανισμός, το βάρος, το αν έχεις φάει και τι, κ.α.).

Πάντως αν είναι να βγώ και να πιό δύο μπύρες(0,5lt) χωρίς να φάω κάτι και μετά να πρέπει να περιμένω κανένα δίωρο ακόμα για να πέσει το ποσοστό της αλκοόλης στο οργανισμό μου, ΤΟΤΕ... με βλέπω μόνο σε διακοπές να πίνω...έστω και μπύρες...Μου φαίνεται ΥΠΕΡΒΟΛΗ.
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Αύγ 2002, 17:08:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Johnny έγραψε:

Πάνω σε αυτά έχω να πώ ότι βρίσκω λίγο εως πολύ υπερβολικό το τελευταίο μέτρο της πολιτείας να ορίσει ως όριο το 0,25% στο αλκοολτέστ(και 0,1% για μηχανάκια και επαγγελματίες οδηγούς) γιατί αυτά τα νούμερα μπορούν να προκύψουν εύκολα με ένα ποτήρη μπύρα(δυνατή) ή ένα ποτήρι κρασί. Ακόμα και το προηγούμενο όριο του 0,5% (και 0,75% για την αφαίρεση της πινακίδας και διπλώματος το εύρισκα υπερβολικό). Βέβαι δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι τι νούμερα θα γράψω εγώ αν πιο π.χ. 2 ποτήρια κρασί ή 2 ουζάκια(γιατί πολύ σηματικό ρόλο παίζει οργανισμός, το βάρος, το αν έχεις φάει και τι, κ.α.).

Πάντως αν είναι να βγώ και να πιό δύο μπύρες(0,5lt) χωρίς να φάω κάτι και μετά να πρέπει να περιμένω κανένα δίωρο ακόμα για να πέσει το ποσοστό της αλκοόλης στο οργανισμό μου, ΤΟΤΕ... με βλέπω μόνο σε διακοπές να πίνω...έστω και μπύρες...Μου φαίνεται ΥΠΕΡΒΟΛΗ.

Εγώ πριν κάμποσο καιρό, που είχα "χτυπήσει" μόνο ένα απλό σφηνάκι, είχα
φάει και κάτι φυστίκια μετά, και μετά από καμιά ώρα που με σταμάτησαν για
αλκοτέστ, με ρωτάνε : "Έχετε πιει?". "Ένα σφηνάκι" τους λέω. "Περάστε
στο φορτηγάκι να σας ελέγξουμε μία στιγμή" μου λένε. Μπαίνω στο
φορτηγάκι, φυσάω στο μαραφέτι που σου δίνουν, βλέπει ο τύπος 0.00.
Μου λέει "ξαναφυσήξτε άλλη μια φορά παρακαλώ"...πολύ ευγενικός
ο τύπος. Ξαναφυσάω εγώ και βγαίνει 0.01 !!! "Καλά, με δουλεύεις?" λέει
ο τύπος...."άντε εξαφανίσου που μας λες ότι έχεις πιει κιόλας!!!!"

Πάντως εγώ θα διαφωνίσω μαζί σου φίλε Johnny και θα πω ότι είμαι
σύμφωνος με τα νέα αυστηρά όρια στο αλκοόλ.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Οκτ 2004, 13:19:16    Θέμα δημοσίευσης: Αν πιείς δεν οδηγείς ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.autopress.gr/fnews/show.asp?ID=7915

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Οκτ 2004, 13:25:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αν πιεις δεν οδηγεις ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
http://www.autopress.gr/fnews/show.asp?ID=7915

Δυστυχώς πάλι θα βρεθούν αυτοί οι "έξυπνοι" που θα βάλουν τον κολλητό τους (που δεν έχει πιει) να φυσήξει (αντί να τον βάλουν να οδηγήσει) Evil

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Οκτ 2004, 13:42:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδή αν ο κλέφτης είναι πιωμένος δε θα μπορέσει να απενεργοποιήσει το immobilizer! Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing

Πέρα από το καλαμπούρι, αν περιμένουμε να μην οδηγήσουμε πιωμένοι μόνο και μόνο επειδή δε θα παίρνει μπρος τ'αμάξι κι όχι από τους χιλιάδες νεκρούς/τραυματίες τροχαίων λόγω μεθυσμένων οδηγών, τότε είναι καλό σαν "μέτρο" αυτό το κλειδί.

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Οκτ 2004, 13:48:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Δηλαδή αν ο κλέφτης είναι πιωμένος δε θα μπορέσει να απενεργοποιήσει το immobilizer! Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing

Πέρα από το καλαμπούρι, αν περιμένουμε να μην οδηγήσουμε πιωμένοι μόνο και μόνο επειδή δε θα παίρνει μπρος τ'αμάξι κι όχι από τους χιλιάδες νεκρούς/τραυματίες τροχαίων λόγω μεθυσμένων οδηγών, τότε είναι καλό σαν "μέτρο" αυτό το κλειδί.

27 Σεπτεμβριου 5-6 pug κατεβηκαν συνοδεια απο Παρνηθα με οδηγους κομματια !
Σου λεει κατι ? Wink Wink Wink Wink

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης