PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλλαγή Λαδιών, Υπολογιστής Συντήρησης και μυρωδιές!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Αύγ 2002, 10:57:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:
Λοιπόν μόλις επέστρεψα από το εξουσιοδοτημένο!!!
Το πρόβλημα του υπολογιστή συντήρησης λύθηκε λέει με αναβάθμιση μάλλον ( το μάλλον κολλάει στο ότι πρέπει να τους τα πεις εσύ και να σου απαντήσουν θετικά - διαφορετικά σου λένε ένα είναι εντάξει και πρέπει να είσαι και χαρούμενος!!!!! Άσε που δεν σε αφήνουν να είσαι κοντά όταν η μικρή είναι στο κρεβάτι του πόνου. Twisted evil Από μακριά και να κοιτάς μόνο! Evil )
Το τσακ-τσακ που περιγράφω στους θορύβους είναι λέει από την εξάτμιση και έτσι κάνουν τα καινούρια peugeot εκεί που ενώνονται οι δύο σωλήνες!!!!! (Μήπως αγοράσαμε κουδουνίστρα και όχι αμάξι ρε γα**το;;;; )
Η μυρωδιά είναι λέει από τα κεριά της μηχανής που είναι καινούρια!!!! 8O Αλλά μπορεί και να είναι ο δίσκος!!!!! είπε άλλος μηχανικός!
Δεν ξέρω ρε παιδιά. Μάλλον ψάχνω για άλλο συνεργείο. Μου τι δίνει εγώ να τρελαίνομαι και όλα να είναι καλά και φυσιολογικά. Την προηγούμενη οι ιμάντες έτσι κάνουν, τώρα η εξάτμιση έτσι κάνει, τι διάολο αυτό δεν είναι αμάξι, είναι θορυβοποιός!!!!! Αντί να κοιτάνε να σε κρατούν ικανοποιημένο να μην φύγεις από την μάρκα σου πετάνε ένα έτσι κάνει αυτό και όλα καλά. Μετά εγώ σε γνωστούς και φίλους να πω τι "καλά είναι τα peug αλλά κοπανάνε -χτυπάνε- κουδουνάνε!!!!!"
Έχει κανένας να προτείνει κανένα συνεργείο της προκοπής ρε παιδιά;;;;

Λοιπόν με έβαλες σε σκέψεις με τον υπολογιστή service....θα πάω και εγώ αύριο το πρωί να δω τι γίνεται........ ελπίζω να βγάλω άκρη....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Αύγ 2002, 12:56:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Συμπέρασμα! Μάλλον όταν γίνεται αλλαγή λαδιών/φίλτρου ο εγκέφαλος μηδενίζει τον αριθμό χιλιομέτρων που απομένουν....που σημαίνει ότι μάλλον ο μετρητής αυτός κοιτά ΜΟΝΟ τα λάδια και την ποσότητα τους....για το επόμενο service....

Από ότι ξέρω, το συνεργείο σου μηδενίζει τον αριθμό χιλιομέτρων που μένουν
για το service και όχι ο εγκέφαλος μόνος του. Ή μπορείς να το κάνεις και εσύ
ο ίδιος (γράφει στο manual το πως). Στο δικό μου τουλάχιστον έτσι είναι.

Έχω αλλάξει μόνος μου λάδια χωρίς να πειράξω τον μετρητή και αυτός
συνέχισε να μετράει κανονικά. Απλά στα μεγάλα service (κάθε 20.000 χλμ
στο δικό μου) σου μηδενίζουν τον μετρητή από το συνεργείο. Αν τα services
τα κάνεις μόνος σου, τότε πρέπει να τον μηδενίζεις εσύ.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2002, 12:17:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά ο υπολογιστής συντήρησης ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ....
Μετράει τα 30.000χλμ που είναι για το μεγάλο SERVICE....
Οταν είχα πάει για αλλάγη λαδιών στα 2500χλμ είχε κατέβει ο δείκτης στα 27500χλμ. και τότε έγινε αυτό που έπαθε και ο Flame...επειδή έφυγαν τα λάδια από το αυτοκίνητο ο εγκέφαλος έδωσε εντολή και έπεσε η τιμή στα 20000 χωρίς να το πάρω είδηση...δηλ. 7500χλμ κάτω!...!

Σήμερα μου είπαν ότι αυτό ΔΕΝ παίζει κάποιο ιδιαίτερο ρόλο απλά υπενθυμιζει να γίνει SERVICE στο αυτοκίνητο...
Φυσικά σε εμένα θα αρχίσει να βγάζει σήμα στα 22500χλμ....αντί για 30.000χλμ!...!

Δηλαδή όταν θα αλλάξω λάδια πάλι στα 10.000χλμ τι θα γίνει? Θα μηδενιστεί εντελώς ο υπολογιστής?

FLAME δεν μου λες σε ποιο συνεργείο το επίλυσες εσύ το πρόβλημα γιατί στο δικό μου μάλλον ψιλοβαριούνται να ασχοληθούν με τα ηλεκτρονικά του 206....ίσως επειδή είναι στην εγγύηση και δεν παίρνουν φράγκο....όταν όμως αφορά καμιά βελτίωση π.χ. όργανα σκίζονται να σε εξυπηρετήσουν αφού θα πληρωθούν την εργασία....
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2002, 23:21:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στους ΑΦΟΙ ΜΟΙΡΗ φίλε Vini αλλά η έκφραση επίλυσα το πρόβλημα σηκώνει πολύ κουβέντα!!! Απλά αυτή ήταν η επίσημη αναφορά του υπεύθυνου αφού με έβαλαν να ξαναγυρίσω σπίτι για να τους φέρω το 2 ο κλειδί και την κάρτα του imobilizer και αφού κράτησαν το αμάξι περίπου 1 ώρα στο ηλεκτρολογείο. Όπως θα διάβασες και στο προηγούμενο post μου το ότι έγινε αναβάθμιση είναι η δική μου εξήγηση από τα συμφραζόμενα την οποία δεν αρνήθηκαν από το εξουσιοδοτημένο. Πάντως εγώ αισθάνομαι σαν να με διώχνουν από εκεί μέσα, σαν να μου κάνουν χάρη που ασχολούνται μαζί μου!!! Άσε που όταν πηγαίνω να αγοράσω κρέας αισθάνομαι ότι έχω μία πιο καλή επαφή με τον χασάπη μου από ότι με τους μηχανικούς εκεί μέσα! Και αυτό είναι το λιγότερο αντιεπαγγελματικό, λογικά θα έπρεπε να προσπαθούν να με έχουν ευχαριστημένο προκειμένου να με κρατήσουν και μετά, έτσι δεν είναι; Άσε που έχω ακούσει και διάφορες άλλες κακιούλες από μία παλιά καραβάνα της Peugeot για την διάρκεια της εγγύησης… Confused

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Αύγ 2002, 07:43:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:
Στους ΑΦΟΙ ΜΟΙΡΗ φίλε Vini αλλά η έκφραση επίλυσα το πρόβλημα σηκώνει πολύ κουβέντα!!! Απλά αυτή ήταν η επίσημη αναφορά του υπεύθυνου αφού με έβαλαν να ξαναγυρίσω σπίτι για να τους φέρω το 2 ο κλειδί και την κάρτα του imobilizer και αφού κράτησαν το αμάξι περίπου 1 ώρα στο ηλεκτρολογείο. Όπως θα διάβασες και στο προηγούμενο post μου το ότι έγινε αναβάθμιση είναι η δική μου εξήγηση από τα συμφραζόμενα την οποία δεν αρνήθηκαν από το εξουσιοδοτημένο. Πάντως εγώ αισθάνομαι σαν να με διώχνουν από εκεί μέσα, σαν να μου κάνουν χάρη που ασχολούνται μαζί μου!!! Άσε που όταν πηγαίνω να αγοράσω κρέας αισθάνομαι ότι έχω μία πιο καλή επαφή με τον χασάπη μου από ότι με τους μηχανικούς εκεί μέσα! Και αυτό είναι το λιγότερο αντιεπαγγελματικό, λογικά θα έπρεπε να προσπαθούν να με έχουν ευχαριστημένο προκειμένου να με κρατήσουν και μετά, έτσι δεν είναι; Άσε που έχω ακούσει και διάφορες άλλες κακιούλες από μία παλιά καραβάνα της Peugeot για την διάρκεια της εγγύησης… Confused

Καλημέρα...
Ευχαριστώ Flame....
Βασικά ήθελα να μάθω ότι υπάρχει κάποιο συνεργείο δηλ. ΑΦΟΙ ΜΟΙΡΗ που το διορθώνουν το πρόβλημα...ώστε να το τρίψω στα μούτρα των άλλων....
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Αύγ 2002, 02:43:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τί έγινε ρε παιδιά; Ακόμη πρόβλημα με τα συνεργεία έχετε; 8) Mr. Green

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Αύγ 2002, 11:21:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Τί έγινε ρε παιδιά; Ακόμη πρόβλημα με τα συνεργεία έχετε; 8) Mr. Green

Φαντάζομαι το σαρδόνιο χαμόγελό σου! :D :D

Αλήθεια εσύ έχεις βρει κάποιον που μπορείς να εμπιστευτείς στη Θεσ/νίκη, σωστά; Τυχερέ!

Πάντως παιδιά εδώ στην Αθήνα πήρε το μάτι μου ένα συνεργείο στα Καμίνια, Auto France νομίζω λέγεται. Σταμάτησα, είδα δύο παλικάρια εκεί που το έχουν και μου είπαν ότι αναλαμβάνουν τα πάντα γύρω από Peugeot και Citroen. Δεν μπορώ να το προτείνω αφού ούτε ο ίδιος δεν έχω πάει το αμάξι μου ποτέ εκεί, αλλά είναι στα υπ' όψιν για εκτός αντιπροσωπείας. Από εντυπώσεις καλά πήγαμε, από ουσία θα πρέπει να περιμένετε να πάω για να σας πω
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2002, 01:07:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στούκα, να πας! Και να έχεις χρόνο για χάσιμο!
Συζήτα μαζί τους, ρώτα τους και πράγματα που ξέρεις και πράγματα που δεν ξέρεις, έλεγξε τις απαντήσεις τους. Το σημαντικότερο: Παρακολούθησέ τους πώς δουλεύουν σε αυτοκίνητα πελατών που λείπουν..

Έχουμε πει αρκετά για το θέμα στο "Οργανωμένοι και Ενωμένοι".

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2002, 13:04:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έννοια σου, θα πάω και ξέρω πολύ καλά τι θα κάνω. Βέβαια το να παριστάνεις και τον αδαή συνέχεια σε συγκεκριμένα θέματα είναι και λίγο επικίνδυνο μη σε πάρει ο άλλος πρέφα, αλλά.........θα βγάλω από μέσα μου το...υποκριτικό μου ταλέντο Mr. Green Mr. Green

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2002, 14:02:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:

Φίλε theflame το κόλπο για εκεί μέσα είναι, να είσαι ειρωνικός και οξύθημος (μπορώ να γίνω πολύ εύκολα). Eπίσεις εφαρμόζω και το πολύ πρωί πριν τον καφέ (μάτι πρησμένο και ύφος "μην του μιλάτε του παιδιού") και αξύριστος.

Tι κάνει ο άνθρωπος για να φτιάξει το Peugeot του δεν λέγεται Confused Confused Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2002, 16:18:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
theflame έγραψε:

Φίλε theflame το κόλπο για εκεί μέσα είναι, να είσαι ειρωνικός και οξύθημος (μπορώ να γίνω πολύ εύκολα). Eπίσεις εφαρμόζω και το πολύ πρωί πριν τον καφέ (μάτι πρησμένο και ύφος "μην του μιλάτε του παιδιού") και αξύριστος.

Tι κάνει ο άνθρωπος για να φτιάξει το Peugeot του δεν λέγεται Confused Confused Confused

ΧΑχα, ξέχασες όμως και τη φραπεδιά στο χέρι! Laughing Laughing
Εγώ θα βάλω και κάνα μαύρο πουκάμισο, Mr. Green ξέρεις ανοιχτό μέχρι τον αφαλό, θα ρίξω και το λεξιλόγιό μου Evil και άντε κάτι να γίνει 0X

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2002, 22:31:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Re paidia den kserw gia synergeia, giati na sas pw thn alitheia den pataw kai poly (par'olo pou to xw 3 xronia to ergaleio) .. alla pistebw oti poly kalo htan to synergeio ths antiproswpeias mou .. fysika afto einai proswpikh empeiria den shmainei oti kapios allos mporei na mhn exei problhmata alla egw wfeilw na to pw. Sthn arxh nomiza oti psilobariounte ligaki alla molis eida kai tous allous ti KOLOSOI BAREMARAS htan lew "telika mallon kalo htan to diko mou to synergeio".. Xarakthristika thymamai prin 2 xronia otan eixa trakarei irthe o idios o antiprwsopos me to gio tou SPITI MOU na doun to amaksi kai to phran kai to phgan ap'to synergeio na mou bgaloun kostologio. Epishs sto synergeio yparxei panta kapoios ths oikogenias wste oi ergazomenoi na mhn doulevoun "laska" kathws epishs exei kai salonaki se periopth thesh pou kathese pineis to kafedaki sou kai blepeis apo katw to amaksi pou sto ftiaxnoun.

Einai to synergeio tou Rodith sth metamorfwsh liga metra pio panw apo gnwsto striptitzadiko ths perioxhs Mr. Green
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Αύγ 2002, 08:54:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την καλημέρα μου σε όλους. Για μυρωδιές εδώ γράφουμε???

Μάλισταααα !!!!! Surprised Surprised
Λοιπόν χθές τον έτερον(η σύζυγος), μου ανέφερε έντονη μυρωδιά στην καμπίνα του αυτοκινήτου απο καμένο σίδερο (ξέρετε, την μυρωδιά που βγάζουν τα σιδερένια υλικά όταν θερμένονται υπερβολικά). Μέχρι χθες δεν το είχα παρατηρήσει - μυρίσει. Κάνοντας κάποιες διαδρομές, μικρές σε απόσταση χθες το βράδυ, η μυρωδιά ήταν έντονη. Ανοιξα το καπό της μηχανής αλλά η μυρωδιά εκεί ήταν σε πολύ μικρότερο βαθμό. Η μυρωδιά ήταν πιο έντονη στην καμπίνα και στο πίσω εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου. Σήμερα το πρωϊ ερχόμενος στην δουλειά (απόσταση σπίτι - δουλειά 1,5 χλμ) η μυρωδιά ήταν πάλι εκεί. Το 206 έχει κάνει 57000 χλμ και άλλαξα λάδια πριν 10 ημέρες. Δεν θέλω να πιστεύω οτι η κυρία καταπόνισε τον δίσκο σε καμία περίεργη κατάσταση (βλέπε κόντρες, φανάρια και λοιπά αθλήματα). Αν όμως είναι έτσι (εάν φταίει ο δίσκος) είναι φυσιολογικό για τα παραπάνω χλμ. Πόσο κοστίζει το ρημάδι (ο δίσκος)???
Ναβάλουμε κάτι καλύτερο απο τον υπάρχον ή όχι. Εάν ναι τι προτείνετε?

Εχει κανείς σας παρόμοιες ανησυχίες???

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Αύγ 2002, 12:42:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά το πρόβλημα βρέθηκε!!!

Η μυρωδία προερχόταν απο τον σωλήνα της εξάτμισης (απο τον καταλύτη και πίσω) όπου του έκανε παρέα.... μια πλαστική σακούλα. Είχε γίνει ένα (σώμα) με τον σωλήνα και έβγαινε αυτή η υπέροχη μυρωδιά.

Αυτά τα ωραία συμβαίνουν και σε εμάς... Laughing Laughing Laughing Laughing

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Αύγ 2002, 15:58:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...άλλη φορά να προσέχετε τα ψώνια από το SuperMarket Mr. Green Mr. Green

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 08:30:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα είπα να βγάλω το μικρό βόλτα μετά από 4 μέρες.Βάζω μπός,ξεκινάω και μετά από μερικά μέτρα παρατηρώ ότι δεν έχει σβήσει από τον χιλιομετρητή η ένδειξη του γαλλικού κλειδιού (συνεργείο).Σβήνω αμέσως την μηχανή,γυρίζω την μίζα στην πρώτη σκάλα και βλέπω την ένδειξη στάθμης λαδιού λίγο πάνω από την μέση (ενώ πριν ήταν πάνω-πάνω).Λάδια άλλαξα πριν 5000km(μου έχουν βάλει τα aral 40-10 για 10000km) και δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν.Καμιά ιδέα?
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 08:45:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κλειδί ανάβει όταν έχουν απομείνει λιγότερα από 1000Km για το service βάση του υπολογιστή συντήρησης και μένει μόνιμα αναμμένο αν ο υπολογιστής μηδενίσει χωρίς service. Πόσα χιλιόμετρα μένουν στον υπολογιστή συντήρησης σου, η ένδειξη που εμφανίζετε μετά από αυτή του λαδιού και πριν τον ολικό/ημερήσιο χιλιομετρητή όταν βάζεις μπροστά.
Μήπως σε κάποιο service ξέχασαν να σου τον "μηδενίσουν" με αποτέλεσμα να νομίζει ότι δεν έγινε το service;
Όσο για την ένδειξη του λαδιού είναι λογικό όταν το αμάξι είναι ζεστό να δείχνει πιο λίγο η ένδειξη γιατί τα λάδια δεν έχουν καθίσει στο κάρτερ. Η μόνη σίγουρη μέθοδος είναι η παλιά γνωστή ραβδομέτριση.

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 08:55:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για την στάθμη-επειδή την προσέχω κάθε φορά,το πρωί που έφυγα ήταν οκ!Μετά έπεσε κάπου στην μέση.Την αλλάγη λαδιών την έκανα στα 8500,θεωρητικά το επόμενο πρέπει να γίνει στα 20000,πρακτικά όμως θα γίνει στα 18500.Ο υπολογιστής δεν είχε μηδενιστεί-αν και το είχα επισημάνει στο συνεργείο μου είπαν ότι δεν χρειάζεται.Ο χιλιομετρητής μου είναι στα 13500km και γράφει-σωστά- ότι μου υπολείπονται 6500km για το επόμενο service.
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 09:24:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μίλησα με την αντιπροσωπεία.Θα πρέπει να περάσω να μου σβήσουν το κλειδάκι... Όπως επίσης μου είπαν,αυτό ανάβει και όταν διαγνώσει ο εγκέφαλος κάποιο πρόβλημα (και όχι μόνο για το service).
Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι τα λάδια τα άλλαξα πριν από 5000km ακριβώς.Καταλαβαίνει ο εγκέφαλος από μόνος του πότε ακριβώς τα αλλάζεις?
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 11:47:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Μίλησα με την αντιπροσωπεία.Θα πρέπει να περάσω να μου σβήσουν το κλειδάκι... Όπως επίσης μου είπαν,αυτό ανάβει και όταν διαγνώσει ο εγκέφαλος κάποιο πρόβλημα (και όχι μόνο για το service).
Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι τα λάδια τα άλλαξα πριν από 5000km ακριβώς.Καταλαβαίνει ο εγκέφαλος από μόνος του πότε ακριβώς τα αλλάζεις?

αν διαβάσεις και τα υπόλοιπα post θα δεις που και άλλοι όπως και εγώ έχουμε το ίδιο πρόβλημα....κατεβαίνει ο μετρητής service με το "έτσι θέλω"....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης