PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Εκκεντροφόροι απο 106 rallye
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 69, 70, 71  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Νοέ 2013, 17:03:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

takis_206 έγραψε:
παπαρολογιες παλι μια χαρα ειναι και με 16αρες πολυ ομορφο ενα 13/59 και ειναι κομπλε!

16άρες μόνο για ομορφιά.

Με 15άρες, πιο πολύ άνεση, καλύτερη απόδοση, φθηνότερα λάστιχα Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
system_error86 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6

Ένταξη: 22 Ιαν 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2014, 21:24:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα κι από μένα παιδιά, είμαι κάτοχος κι εγώ ενός 206 1.6! Μετά από χρόνια αποφάσισα κι εγώ να κάνω μια μικρή βελτίωση στο μοτέρ του! Κάνα μήνα πριν επειδή έχω αρκετά χιλιόμετρα άλλαξα φλάντζα ( χωρίς να έχει δείξει σημάδια για αλλαγή ). Ο μηχανικός μου λοιπόν μου πρότεινε για αρχή βελτίωσης να πλανίσουμε το καπάκι λίγο παραπάνω, (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο αλλά μπορώ να μάθω ) τεσπα δεν είναι εκεί το θέμα μου! Η ερώτηση μου είναι εάν πλέον η συμπίεση είναι 12 π.χ. μέχρι πόσο βύθισμα πρέπει να βάλω εκκεντροφόρους και πόση διάρκεια, μπορώ να βάλω όλα αυτά που έχετε πει μέχρι στιγμής(εξάτμιση rallye, εισαγωγή vts Μπεκ vts,retainers,ελατήρια rallye και τσιμουχάκια και πρόγραμμα εννοείται ) αλλά με εκκ. μεγαλύτερους π.χ 272 και 9 η 10 βύθισμα? συγγνώμη αν σας κούρασα. Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Φεβ 2014, 17:40:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδες...
χρειαζομαι βοηθεια για να αναγνωρισω 2 ραλοεκεντρα 106, δεν θυμαμαι ποιο ειναι το εισαγωγης ποιο το εξαγωγης.

πανω τους εχουν σταμπα που γραφει 97 και τα δυο και λιγο ποιο δεξια το ενα εχει σταμπα 45 και το αλλο 39. Θυμαται κανενας ποιο ειναι εισαγωγης και ποιο εξαγωγης?

Thanks

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Nik_psa (Νικόλας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ZX 16v-ΑΧ GTi-XANTIA TURBO ACTIVA-PONY

Ένταξη: 09 Οκτ 2009
Τόπος: Άνω Μοχανάσιανα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Φεβ 2014, 09:16:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aυτό που λες είναι, αν κατάλαβα καλά, η ημερομηνία κατασκευής τους.
Μην μπλέκεις χωρις λόγο δεν μπαίνουν λάθος όσο και να προσπαθήσεις έχουν περίπου στην μέση ένα έδρανο που γυρνάει στον αέρα στον εισαγωγής είναι σε άλλο σημείο απ'ότι στον εξαγωγής και το καπάκι δέχεται μόνο αυτόν που πρέπει...

www.drakonakis.gr
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Φεβ 2014, 19:49:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nik_psa έγραψε:
Μην μπλέκεις χωρις λόγο δεν μπαίνουν λάθος όσο και να προσπαθήσεις έχουν περίπου στην μέση ένα έδρανο που γυρνάει στον αέρα στον εισαγωγής είναι σε άλλο σημείο απ'ότι στον εξαγωγής και το καπάκι δέχεται μόνο αυτόν που πρέπει...

αν ειναι ετσι ο μηχανικος θα τα βαλει σωστα...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Φεβ 2014, 20:47:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
Nik_psa έγραψε:

Το κάνεις μαμά?

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Φεβ 2014, 21:41:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
AlienHack έγραψε:
Nik_psa έγραψε:

Το κάνεις μαμά?

το πουλαω ,ηδη εδω και 3 μηνες εχω παρει αλλο αμαξι και θα αφησω πανω μονο ραλοεκεντρα και ραλοχταποδο

εισαγωγη c2 και σρικ θα βγουν για πουλημα

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Φεβ 2014, 22:04:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
reselie-206 έγραψε:
AlienHack έγραψε:
Nik_psa έγραψε:

Το κάνεις μαμά?

το πουλαω ,ηδη εδω και 3 μηνες εχω παρει αλλο αμαξι και θα αφησω πανω μονο ραλοεκεντρα και ραλοχταποδο

εισαγωγη c2 και σρικ θα βγουν για πουλημα

Ωραίος!

Και τι καλό πήρες?

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2014, 01:20:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο: Cool

http://www.slkworld.com/general-modifications-r170/126705-tranformation-hans.html#post1181866

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2014, 01:30:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
αυτο: Cool

http://www.slkworld.com/general-modifications-r170/126705-tranformation-hans.html#post1181866

Καλορίζικο!
Υ.Γ. ωραία βγήκαν τα καθίσματα

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2014, 02:11:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω.
τα καθισματα οντως ειναι απιστευτα. εκτος που διχνουν τσιλικα δινουν και μια ποιο μοντερνα νοτα στο εσωτερικο του αμαξιου. και τα κοκκινα λεντ στα οργανα και στην κεντρικη κονσολα εδεσαν πολυ.

περιμενω το ασπρο βαψιμο τωρα να δεσει Laughing

194 αλογατα και συντομα 240...
ευτυχώς το πεζο πηγε σε φιλο βαφεα αυτοκινητων οποτε θα το προσεχει και θα το βλεπω και συχνα... τοση δουλεια που ειχα ριξει σε εκεινο το αμαξι...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Φεβ 2014, 18:23:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήρες mlk kompressor και κάτι έγινε...

Άλλαξε τουλάχιστον υπογραφή W00t

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Φεβ 2014, 20:03:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Πήρες mlk kompressor και κάτι έγινε...

Άλλαξε τουλάχιστον υπογραφή W00t

παλι καθε μερα με το cc γυρναω ακομα οποτε δεν αλαζω!!!! Laughing

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
christos_99 (Christos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V GTi + PUG 206 RC

Ένταξη: 14 Νοέ 2012
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2014, 21:08:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα στην παρεα! Να πω κι εγω τις εντυπωσεις μου απ τα ραλλοεκκεντρα.

Ειχε ερθει ο καιρος για ιμαντες και πηγα τα περασα ολα στον "προφυτη" στην Μενεμενη σημερα το πρωι. Μεγαλο τζιμανι ο Στρατος, αν και τον ταλαιπωρησα λιγο, με τις κ*λοβιδες που πιανουν τα γραναζια στους εκκεντροφορους, που δεν ειχα, τελικα απο δω απο κει (ευτυχως ειναι κι ο Γιαννηρης διπλα) κουτσα-στραβα με 10 τηλεφωνα στο τελος βρηκαμε. Εν τω μεταξυ του ειπα να μου κανει και προπορεια, αφου τα γραναζια του ραλλυ ειναι ρυθμιζομενα, αλλα μου ειπε να το αφησουμε για αργοτερα, που θα γινει και το προγραμμα να τα κανω ολα μαζι.

Οντως το αυτοκινητο ξυπνησε μετα τις 4000rpm, αλλα εχω την εντυπωση οτι εχασε στις χαμηλες. Μου εκανε μια σπεσιαλ τιμουλα και μ εχει κανει πρωτο μαγκα!!

Εχω κι ενα φτιαχτο χταποδι στο μπαλκονι 4-2-1, οπου περιμενει να του βρω καταλυτη (μολις βρεθει καλη ευκαιρια) για να μπει πανω.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2014, 23:54:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με γειά, και αύριο βράδυ στην Πάολα! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
christos_99 (Christos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V GTi + PUG 206 RC

Ένταξη: 14 Νοέ 2012
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2014, 15:29:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Με γειά, και αύριο βράδυ στην Πάολα! Very happy

Ευχαριστω πολυ αγορινα, ειμαι το παλικαρι που σου χα αγορασει πριν κανα 2 χρονια τα καπακια απ τα τουιτερ απ το rc, οταν το ξηλωνες!!! Ειχαμε βρεθει τοτε Τουμπα στο bitter lemon, και μου τα χες δωσει στο χερι αν θυμασαι!!

Η Παολα δεν ειναι Θεσσαλονικη ρεεεεεεεε

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2014, 16:37:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρω ποιός είσαι Laughing

Έχουμε κι άλλη προίκα από το RC αν θες Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2014, 12:26:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christos_99 έγραψε:
Καλησπερα στην παρεα! Να πω κι εγω τις εντυπωσεις μου απ τα ραλλοεκκεντρα.

Ειχε ερθει ο καιρος για ιμαντες και πηγα τα περασα ολα στον "προφυτη" στην Μενεμενη σημερα το πρωι. Μεγαλο τζιμανι ο Στρατος, αν και τον ταλαιπωρησα λιγο, με τις κ*λοβιδες που πιανουν τα γραναζια στους εκκεντροφορους, που δεν ειχα, τελικα απο δω απο κει (ευτυχως ειναι κι ο Γιαννηρης διπλα) κουτσα-στραβα με 10 τηλεφωνα στο τελος βρηκαμε. Εν τω μεταξυ του ειπα να μου κανει και προπορεια, αφου τα γραναζια του ραλλυ ειναι ρυθμιζομενα, αλλα μου ειπε να το αφησουμε για αργοτερα, που θα γινει και το προγραμμα να τα κανω ολα μαζι.

Οντως το αυτοκινητο ξυπνησε μετα τις 4000rpm, αλλα εχω την εντυπωση οτι εχασε στις χαμηλες. Μου εκανε μια σπεσιαλ τιμουλα και μ εχει κανει πρωτο μαγκα!!

Εχω κι ενα φτιαχτο χταποδι στο μπαλκονι 4-2-1, οπου περιμενει να του βρω καταλυτη (μολις βρεθει καλη ευκαιρια) για να μπει πανω.

Την επομενη φορα που θα περασεις απο εκει,βγαλτε το γραναζι εισαγωγης του 106 και βαλτε του 206.
Και βαλτε την προπορεια......να μην πω που. Laughing

Οταν μπει ο εισαγωγης στο σημαδι που πρεπει,θα παρει και αυτα που εχασε απο τις 2μιση και πανω... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2014, 13:24:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mal**** les

εγω εφτιαξα μπουμπακια με δικα μου σημαδια κα το αμαξι πηρε 12αλογα

αχρηστοιι

τα σημαδια ειναι 4τακ μπρος εισαγωγης 3 τακ προς τα πισω απο εξαγωγης
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2014, 14:30:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα πέτρινα χρόνια πέρασαν!

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 69, 70, 71  Επόμενη
Σελίδα 70 από 71

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης