Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kostas205 (Κωνσταντίνος) Μέλος

Peugeot 205 1.1 ---> 1.3
Ένταξη: 21 Αύγ 2013 Δημοσιεύσεις: 179
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Φεβ 2014, 02:30:22 Θέμα δημοσίευσης: "αναβιωση" peugeot 205 |
|
|
Καλησπέρα,
Βρίσκομαι στο εξης διλημμα!Εχω αρχισει ηδη να συγκεντρνω καποια χρηματα που θα τα χρησιμοποιησω αποκλειστικα στην αναβιωση του Peugeot 205 που εχω στην κατοχη μου η στην αγορα ενος καινουργιου αυτοκινητου.Προσωπικά θελω να "αναβιωσω" το Peugeot αλλα συνεχως ακουω πως δεν αξιζει,θα παρουσιαστουν προβληματα κτλ.Μιας και οι γνωσεις πανω στα αυτοκινητα δεν ειναι μεγαλες αξιζει μια τετοια αναβιωση,ειναι εφικτη εδω στην ελλαδα,ποσο μπορει "χοντρικα" να ειναι το κοστος;
Ευχαριστω.
"If in doubt, flat out" |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Φεβ 2014, 03:28:29 Θέμα δημοσίευσης: Re: "αναβιωση" peugeot 205 |
|
|
kostas205 έγραψε: | Καλησπέρα,
Βρίσκομαι στο εξης διλημμα!Εχω αρχισει ηδη να συγκεντρνω καποια χρηματα που θα τα χρησιμοποιησω αποκλειστικα στην αναβιωση του Peugeot 205 που εχω στην κατοχη μου η στην αγορα ενος καινουργιου αυτοκινητου.Προσωπικά θελω να "αναβιωσω" το Peugeot αλλα συνεχως ακουω πως δεν αξιζει,θα παρουσιαστουν προβληματα κτλ.Μιας και οι γνωσεις πανω στα αυτοκινητα δεν ειναι μεγαλες αξιζει μια τετοια αναβιωση,ειναι εφικτη εδω στην ελλαδα,ποσο μπορει "χοντρικα" να ειναι το κοστος;
Ευχαριστω. |
Tι 205 εχεις και σε τι κατασταση ειναι?
Αν αξιζει να το κανεις το ξερεις μονο εσυ, δηλαδη αν θελεις να κυκλοφορεις καθημεινα με το 205 ή με κατι αλλο.
Μαστορες υπαρχουν να το κανουν, το κοστος εξαρταται απο το τι θελεις να κανεις και σε τι κατασταση ειναι το αυτοκινητο.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas205 (Κωνσταντίνος) Μέλος

Peugeot 205 1.1 ---> 1.3
Ένταξη: 21 Αύγ 2013 Δημοσιεύσεις: 179
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Φεβ 2014, 03:52:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το αυτοκινητο ειναι 20αετιας!και δεν εχει εμφανισει καμια απολυτως βλαβη...εξωτερικα εχει ενα δυο χτυπηματα αλλα οχι ιδιετερα εμφανη...για τα χρονια με λιγα λογια βρισκεται σε πολυ καλη κατασταση εσωτερικα-εξωτερικα,μηχανολογικα δεν μπορω να γνωριζω παντως ειναι απροβληματιστο...peugeot 205 1.1 junior!οταν λεω αναβιωσω εννοω καινουργιο απο μοτερ μεχρι την μικρη λεπτομερια.αν και βαση θελω να δωσω στο μηχανολογικο τομεα.
"If in doubt, flat out" |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|