PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

προβλημα με καταναλωση σε rallye 16v

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
hlias303 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 20 Μάϊ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2014, 21:46:31    Θέμα δημοσίευσης: προβλημα με καταναλωση σε rallye 16v Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα ! λοιπόν έχουμε και λέμε rallye 2000 μονοφουσο μονο εξάτμιση, με καινούργια, τρόμπα βενζίνης, καινούργιο φίλτρο αέρα (στον papa)καινούργιο tps ,καθαρισμένα mpek, καινούργια βαλβίδα ψύχρας μαμά σασμάν 15ares με 50 προφίλ 145000km καεί σε ανοιχτό δρόμο χωρίς κανιβαλισμούς 10 λίτρα στα 100 (20euro 120km!)tι φταίει ?καμια γνώμη?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2014, 21:59:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πιθανοτατα τιποτα Laughing
σου εκαιγε λιγοτερο πιο πριν?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
hlias303 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2014, 22:08:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το έχω ένα μηνα αλλα δεν είναι το πρώτο μου rallye απλά η καταναλωση του μου φαίνεται τραβηγμένη φίλου μου rallye με 14/60 βγαζει 180-190 km και το δικό μου 120 βία130km αν είναι αυτή η κατανάλωση του θα το δώσω! αλαξα και λαμδα τιποτα εβγαλα τον καταλιτι ηταν χαρτι!δεν καταλαθενς τι γινετε και δεν μπενει και το διαγνοστικο μου να τσεκαρς τιμες μονο to peugeot planet μπικε αλα δεν εχω την δυνατοτητα να το παρω το διαγνωστικο για μια μερα να παω μια βολτα κουμπομενος να δω λαμδα κτλ!
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2014, 22:23:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα,σε δρομολογια κυριως,εντος πολης,με 20ευρω,βγαζει με το ζορι 110χλμ,οπερ 10λτ/100χλμ...εκτος δεν εχει επαφη,πεφτει σιγουρα κοντα στα 8λτ/100χλμ
Το μονο που εχω,ειναι εξατμιση μετα το χταποδι και φιλτρο ελευθερας στο φιλτροκουτι.
Δε νομιζω οτι ειναι παραλογη καταναλωση Rolling eyes

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2014, 00:19:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες και το δικο μου 1.6 σκουπα εξατμιση και με 20 ευρω βγαζει 120-140κμ εντος πολης.. Λογικα ειναι.. Αν ειναι σε εθνικη υπαρχει θεμα..

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2014, 00:46:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

120 χλμ με 20 ευρω ειναι νορμαλ εντος πολης. εκτος ειναι λιγα. υπαρχει προβλημα σιγουρα θελει ψαξιμο. εμενα που παω στη δουλεια καθε μερα σε μικτες συνθηκες βγαζει με 20 ευρω 150χλμ. εκτος πολης που παω χωριο 180-200χλμ. τα μπουζι τα εχεις τσεκαρει;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Apostolos-106 rallye (ApostolisR)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 Rallye, 1.6L 16V, Year 2003

Ένταξη: 25 Οκτ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2014, 01:04:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε καλησπέρα. Αυτό, που λες για τα 20 ευρώ είναι σχετικά φυσιολογικότατο. Το συγκεκριμένο αμάξι, είτε μονόφυσο, είτε τρίφυσο καίει. Εμένα είναι τρίφυσο(2003) και εντός πόλης με 20 ευρώ, με πολύ προσεκτική οδήγηση (με ό,τι αυτό συνεπάγεται), άντε να βγάλει 120-130 km/h. Πίστεύω, ότι δεν έχει κάτι ούτε το δίκο σ. Απλά η βεντζίνη είναι "χρυσάφι" κ σου φαίνεται κάπως...
Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L

Ένταξη: 02 Νοέ 2013
Τόπος: νοτια προαστια περιξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2014, 01:55:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φανταζομαι ανοιχτο δρομο λες χωρις κινηση καμια εθνικη. Οποτε ειναι πολυ η καταναλωση που λες. Εμενα το παλιο ειχε εξατμιση,προγραμμα σκουπα συμπιεση ροικη και τα 8/100 δεν τα περναγε στην εθνικη στα 120χλμ/ωρα. Κανονικα εσυ θα πρεπε να χες 7-7,5 κατα τη γνωμη μου. Δοκιμασες να αλλαξεις βενζιναδικο μηπως κ η βενζινη που βαζεις ειναι μαπα??

Επιστροφή στην κορυφή
hlias303 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2014, 08:13:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λαμδα εχω αλαξει και βενζιναδικο
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2014, 12:05:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εφ'οσον εχεις αλλαξει τοσα πραγματα,βγαλε και τα μπουζι,να δεις τι χρωμα εχουν...επισης,εισαι σιγουρος πως δεν εχεις προγραμμα;

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L

Ένταξη: 02 Νοέ 2013
Τόπος: νοτια προαστια περιξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2014, 12:28:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo106xs έγραψε:
Εφ'οσον εχεις αλλαξει τοσα πραγματα,βγαλε και τα μπουζι,να δεις τι χρωμα εχουν...επισης,εισαι σιγουρος πως δεν εχεις προγραμμα;

Και παλι με προγραμμα δεν εξηγειται τετοια καταναλωση σε ανοιχτο δρομο στο χαλαρο εκτος αν εχουν λαθος με τα μιγματα

Επιστροφή στην κορυφή
hlias303 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2014, 22:52:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο εγκέφαλος δεν έχει ανοιχτεί ποτε 100% τα μπουζί τα έβγαλα γιατί είχα κάποιες αρρυθμίες και ήταν στεγνά (λευκα) μετά διαπίστωσα πως η αρρυθμίες ήταν τρόμπα βενζίνης και αλλάχτηκε! έλπιζα πως η κατανάλωση ήταν τραβηγμένη λόγο πεσμένης πιέσεις μήπως ο εγκέφαλος προσπαθούσε να διόρθωση την κατάσταση και έδινε παραπάνω ms στα mpek αλλα τζίφος τίποτα η κατανάλωση έμεινε ίδια!
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2014, 22:56:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορει να ειναι θεμα βενζινης.. Σε ποια περιοχη εισαι; το αμαξι παντα εκαιγε τοσο η εμφανιστηκε τωρα το προβλημα;

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
superbike1977 (Antonis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 16V (2001)

Ένταξη: 20 Φεβ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Φεβ 2014, 01:24:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δικο μου τριφυσο τελειως μαμα με σταθερα 130 km/h εθνικη εκαιγε 6,5-7,5 λιτρα/100 χιλιομετρα.Ποτε δεν εκαψε παραπανω.Τωρα με το μπλοκε διαφορικο (quaife) καει 7,5-8,5 λιτρα/100 χιλιομετρα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης