PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Oι πωλησεις του 207
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
galetas710 (νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 rallye limited edition 2010

Ένταξη: 17 Δεκ 2010
Τόπος: αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2014, 09:48:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:
Tωρα μεταξύ μας...για να βρεις 207 εργοστασιακό η βελτιωμενο που να δουλευει σωστα...ο κάτοχος πρεπει να έχει γινει εχπερτ στην συντήρηση και στην πρόληψη.

Εσυ γατάκι παρη...θυμάσαι πριν 2 χρονια που σου εκανα διάγνωση τηλεφωνικά..???Το οτι πλεον εχει μάθεις να συντηρείς και να προβλεπεις μλκιες και δεν εχεις κανενα θεμα...δεν σημαίνει οτι και το οχημα σου ειναι απροβληματιστο...

Και τελος...ολα τα νεα οχηματα..tsi-pou-tsai thp klπ ολα εχουν θεματα...
Θεματα που πολλες φορες...εως παντα ξεκινουν απο τις αντιπροσωπειες που κανουν γαργαρα τα ρεκαλς και τις τεχνικες οδηγιες τις εχουν για χαρτί στο βε-σε...(Το θεμα τεχνογνωσία αλλο αυτο)

+1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2014, 10:07:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

galetas710 έγραψε:
ParisMcridis έγραψε:
recife_rallye έγραψε:
Δυστυχως ο χαμενος της υποθεσης ειναι ο δυσμοιρος και οχι εγω και συ και ο παρης και ο καθε παρης και ο καθε xyzc.Αυτοι ειναι που βριζουν το μοτερ και το πληρωνουν αδικα και οχι εμεις που δεν κοιμομαστε σκεπτομενοι ποτε θα ξημερωσει να ξαναβαλουμε μπρος τον thp.

Αυτό ακριβως.αν το 207 υπήρχε μονο σαν rc η 1.6 ατμόσφαιρα τοτε ο thp θα ηταν απλα θεϊκός.αυτό το μοτέρ των 150-156 κατάστρεψε το όνομα απλά και μονο γιατι έδωσε την δυνατότητα και στην κουτση Μαρία να πάρει ενα αμάξι που δε μπορεί να υποστηρίξει.

κανονικα επρεπε να βγαλουν μονο ενα rc...το δικο σου! Laughing Laughing Laughing

Είσαι η κουτση Μαρία και σε πείραξε;;;

Κώστα αυτό λέω οτι θέλει φροντιδα κάτι που κανουν λίγοι.τι να κάνουμε.ΜΟΝΟΙ τους σαν εταιρία το κατεστρεψαν.μπορούσαν απλα να το έχουν κανει 5 φορες καλυτερο και ο Παναγιώτης τώρα να έχει λιγότερα προβλήματα στο κεφάλι του απο το να βρίζει το thp και στον ύπνο του. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
galetas710 (νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 rallye limited edition 2010

Ένταξη: 17 Δεκ 2010
Τόπος: αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2014, 10:29:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω ειμαι μεσα στα 4 εκατομυρια 207
εσυ εισαι που νομιζεις οτι πηρες κατι εξειδικευμενο Laughing

κι εξακολουθεις να ξεχνας οτι μιλαμε για μοτερ και το μοτερ μπηκε και σε οικογενειακα μοντελα.
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2014, 16:50:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Αλλο παλι και τουτο!
Τι εχουν τα χιτωνια?Μια χαρα ειναι για 400 και κατι ψηλα.Εχεις δει χιτωνιο να σπαει?Εγω οχι παντως.Παρ ολα αυτα υπαρχει και γι αυτο λυση που δεν χριζει αντικαταστασης τους.

Στα προαναφερθεντα θα συμφωνησω στα της αντιπροσωπειας

Οσο για το σχολιο που εκανε ο παρης,καποιος εδω μεσα,δεν θυμαμαι ποιος,ειχε πει οτι η ονομασια gt σε αυτο το αυτοκινητο ειναι εντελως ατοπη!Δεν εχει καμμια σχεση με gt αυτο το αμαξι.Γνωμη μου ειναι πως αυτος ο εξοπλισμος του gt θα επρεπε να εμπαινε στο atmoμοτερ οποιο απ τα 2 16αρια και ηταν αυτο.Για το ραλι θα το αφησω ασχολιαστο.Το κολπο ομως ηταν η χαμηλη τιμη που επαιρνες ολο αυτο το συνολο.Εκει την πατησαν οι κυριοι απλοι οδηγοι.

Διαβασε καλα τι γραφω...οταν λεω ποτεντιαλ λεω πολλα αλογατα...δλδ 500+ ...τα 300 που εχουμε εμεις ειναι απλα παιδικα...
Εαν εσυ νομιζεις οτι με οπεν ντεκ κορμο θα βγαλεις 400+ δλδ 2+ bar πιεση και οτι θα αντεξει για καιρο κανεις λαθος...!(και μιλαμε για πραγματικα 400 αλογα..οχι 400 και στην πραξη 330...)
Λυσεις υπαρχουν πολλες..το θεμα ειναι οτι βαζεις ενα ακομα ρισκο στο κεφάλι σου....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2014, 20:16:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Οσο για το σχολιο που εκανε ο παρης,καποιος εδω μεσα,δεν θυμαμαι ποιος,ειχε πει οτι η ονομασια gt σε αυτο το αυτοκινητο ειναι εντελως ατοπη!Δεν εχει καμμια σχεση με gt αυτο το αμαξι.Γνωμη μου ειναι πως αυτος ο εξοπλισμος του gt θα επρεπε να εμπαινε στο atmoμοτερ οποιο απ τα 2 16αρια και ηταν αυτο.Για το ραλι θα το αφησω ασχολιαστο.Το κολπο ομως ηταν η χαμηλη τιμη που επαιρνες ολο αυτο το συνολο.Εκει την πατησαν οι κυριοι απλοι οδηγοι.

Μια χαρά αρμόζει ο εξοπλισμός στο "Gt".

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2014, 20:25:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:
Και τελος...ολα τα νεα οχηματα..tsi-pou-tsai thp klπ ολα εχουν θεματα...
Θεματα που πολλες φορες...εως παντα ξεκινουν απο τις αντιπροσωπειες που κανουν γαργαρα τα ρεκαλς και τις τεχνικες οδηγιες τις εχουν για χαρτί στο βε-σε...(Το θεμα τεχνογνωσία αλλο αυτο)

Αφού τους σχεδιάζει η ίδια εταιρεία!
Μετά τους βάζουν ένα ταμπελάκι Peugeot ή Citroen ή Audi ή VW ή ακόμα και Opel και ο ιδιοκτήτης νομίζει ότι επειδή το καύκαλο γράφει αυτό, η ίδια εταιρεία σχεδίασε και το μοτέρ. Δεν έχει καμια σχέση το group PSA με την εξέλιξη του THP όπως δεν έχει καμία σχέση το group VAG με την εξέλιξη του TSI.

Μια εταιρεία σχεδιάζει και μία τα φτιάχνει όοοοολα αυτά. Όλα τα υπόλοιπα είναι μπαρμπούτσαλα για να καθόμαστε και να ασχολούμαστε με το αν έχουν δερμάτινα καθίσματα, σκληρές αναρτήσεις ή χρωμιωμένα τασάκια.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2014, 20:37:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιά εταιρεία σχεδίασε τους Prince και ποιά τους διαφόρους tsi;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2014, 21:30:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
recife_rallye έγραψε:

Μια χαρά αρμόζει ο εξοπλισμός στο "Gt".

Ακριβως βρες μου ενα μοντελο εποχης 207 gt που να χε κατι καλυτερο σαν στανταρ ακομα και μια κατηγορια πανω να ψαξεις εξοπλισμο.
Kαι το ονομα gt μια χαρα αρμοζει

Το κακο με ολα αυτα τα μοντελα ασχετα απο την καθε μαρκα ειναι οτι πρωτα βγαινουν τα απλα για την λαικη-super market κτλ και μετα προσπαθουν να τα κανουν γρηγορα,οποτε τρωνε και καργα περιορισμους.
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2014, 23:35:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Ποιά εταιρεία σχεδίασε τους Prince και ποιά τους διαφόρους tsi;

https://www.avl.com

Αυτή έφτιαξε και τους δύο. Και πολλούς άλλους ακόμα.
Με τις υγείες μας!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2014, 08:08:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δλδ απο εκει βγηκαν και οι schrick μου..??? Avl schrick Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2014, 13:15:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω το σκατο-GT το πηρα τελος του 07, πληρωσα 3χιλιαρικα παραπανω απο Rallye γιατι ειναι GT για τα καθισματα και την πανοραμικη. Απο τοτε που το πηρα καινουριο μου εχουνε βγει ολα τα προβληματα που μπορειτε να φανταστειτε εκτος απο αλλαγη κινητηρα, μονο πιστονια. Τα εφτιαξα ολα, μου αδειασε τις τσεπες αρκετες φορες το γα*****ο και ακομα βριζω το μ****ι πωλητη που μου παρεδωσε τα κλειδια στην αντιπροσωπεια. Αλλα παραδεχομαι οτι ειναι το πιο ομορφο hatchback στην αγορα μεσα και εξω (εκτος απο το S3) στην κατηγορια του και τα λεφτα του. Για τα 3 λεω. Rallye/GT/RC. Και το λατρευω το πεζακι μου! <3 <3 αν και μ'εχει απατησει αρκετες φορες..

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2014, 15:48:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι να μην σου κάτσει το λαχείο φίλε μ..
Πάντος κ εγώ συμφωνω οτι είναι το πιο όμορφο αμάξι στην κατηγορία του κ όχι μόνο αλλά κ με αρκετά θέματα..Πάντος επειδή κάποιοι είπαν οτι βγάζει +40 άλογα με εξάτμιση + πρόγραμμα να πω οτι δεν είναι αλήθεια.. Μπορεί να τα βγάλει κ χωρίς το πρόγραμμα έτσι απλά για την ιστορία..

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2014, 16:23:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατσε ρε Νικο. Πως θα παρεις 40 αλογα απο περιφεριακα μονο χωρις προγραμμα, απο εναν εγκεφαλο που εχει 100000 δικλειδες?
Επιστροφή στην κορυφή
nightmare (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2009)

Ένταξη: 09 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2014, 19:29:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πραγματικα δεν πιστευω οτι διαβαζω τετοια πραγματα.

ακου εκει φταιει ο ιδιοκτητης...

συγγνωμη ρε παιδια αλλα απο ποτε πρεπει να γινεις μηχανικος για να εχεις ενα αυτοκινητο???
απο ποτε πρεπει να αφιερωνεις ολοκληρο τον προσωπικο σου χρονο για να μαθεις για το αυτοκινητο σου???
αυτα δλδ θεωρουνται φυσιολογικα πραγματα???

ενα απλο αμαξι παιρνεις,το οποιο το εχουν παρει κ γυναικες κ παππουδες.
ολοι αυτοι δλδ ειναι υποχρεωμενοι να μαθουν πως να συντηρουν το αυτοκινητο τους??

συγγνωμη κιολας αλλα ο κατασκευαστης λεει οτι θα κανεις σερβις στα χ χλμ,που να ξερει ή να φανταστει ο αμοιρος ιδιοκτητης οτι ο κατασκευαστης λεει βλακειες??
κ γιατι να ξερει στην τελικη.ο ανθρωπος πηρε ενα αυτοκινητο για να κανει την δουλεια του κ οχι για να παρει δευτερο πτυχιο πανω στην μηχανολογια.

αυτο με το χρονισμα γιατι το περναμε στο ψιλα??αχρονισμο μοτερ μπορει να σπασει,σωστα??ε,η κοπελια απο διπλα με το cc ειναι υποχρεωμενη να ξερει κ να καταλαβει οτι το αμαξι της ειναι αχρονιστο??ΟΧΙ δεν ειναι κ δεν πρεπει να ειναι!!!

τα μπεκ που δεν καθαριζονται,οι πολλαπλασιαστες που χαλανε για πλακα,οι αντλιες υψηλης που ολοι σιγουρα θα αλλαξουμε αργα ή γρηγορα, θεωρουνται συνηθισμενα πραγματα???
σιγα το υπεροπλο ρε παιδια!!

207 αγορασαμε οχι formula 3 ουτε wrc για να ειμαστε υποχρεωμενοι να γνωριζουμε πως,ποτε και γιατι πρεπει να συντηρηθει το αυτοκινητο απλως κ μονο για να τσουλαει.
Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2014, 21:40:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χωρις προγραμμα,κ της παναγιας τα ματια να βαλεις*ζητημα να παρεις 5 αλογα.ο εγκεφαλος ειναι τοσο μυστηριος που οταν δει αλλαγη απο αυτο που ειναι προγραμματισμενος,κανει τα παντα για να το φερει στη μορφη που ειναι ρυθμισμενος.οποτε χωρις προγραμμα,μη περιμενετε πολλα...

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2014, 00:38:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιώργο, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες 207 θα ήθελαν ένα αυτοκίνητο που να χρειάζεται για service μόλις 50Ε για αλλαγή λαδιών/μπουζί και να βγάζει 230 άλογα από 1.6 λίτρα και να κοστίζει 15.000Ε καινούργιο με όλα τα έξτρα πάνω του και να βγάζει και 200.000χλμ χωρίς να πειράζεις βίδα.

Κάποιοι το αγόρασαν κιόλας με 16.000Ε, ποσό που είναι αστείο σε σχέση με το τί προσφέρει ως προς τον ανταγωνισμό. Τράβα πάρε ένα Golf 1.4 TSI με 24.000 και να σου σπάσει ένα πιστονάκι μαμά όπως θα είναι, να μου πεις μετά για αξιοπιστία κινητήρων.

Βρε παιδιά αυτό το πράγμα δεν υπάρχει σε καμία εταιρεία αυτοκινήτων
Ο ανταγωνισμός εξίσου αναξιόπιστος είναι αλλά δεν το γνωρίζετε και προτιμάτε τη μουρμούρα.

Δεν χρειάζεται να γίνεις μηχανικός αλλά χρειάζεται ο μηχανικός που σου κάνει σερβις να γνωρίζει τί να κοιτάξει. Ό,τι δηλαδή και σε όοοοολα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της αγοράς. Όλα τα προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν βρίσκονται και προλαμβάνονται στο σερβις. Με εξαίρεση καμια αντλία βενζίνης από νοθευμένο καύσιμο ή βουλωμένο μπεκ - αλλά όλες οι αντλίες βενζίνης του κόσμου χαλάνε εξίσου εύκολα και χωρίς προειδοποίηση όπως και τα μπεκ, το 207 δεν είναι εξαίρεση στον κανόνα.

Οι μηχανικοί (τόσο στην Ελλάδα οσο και στο εξωτερικό) ΔΕΝ γνώριζαν για αυτό το μοτέρ και οι ιδιοκτήτες ζορίστηκαν και τα είδαν όλα. Τελικά έμαθαν και έκτοτε είμαστε όλοι αγαπημένοι.

Η κοπελιά με το cc δε χρειάζεται να ξέρει από χρόνισμα, αλλά πρέπει να ξέρει από χρόνισμα αυτός που θα της κάνει service. Δεν χρειάζεται προσωπικός χρόνος, ο κατάλληλος άνθρωπος χρειάζεται.

Κερδισμένος είναι όποιος πάρει κανένα τέτοιο με 5-6 χιλιάρικα τώρα που όλοι ξέρουν πια τί πρέπει να κάνουν για να μη χαλάσει ποτέ.

Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2014, 01:04:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιώργο κ Βαγγέλη λέω για αυτά που έχω δει Στο δικο μ αμάξι με φουλ περιφερειακά
Δεν το δυναμομετρησα απλά corsa opc , ibiza cupra tsi, leon 1,8 tsi + πρόγραμμα που έχουν πολλά παραπάνω άλογα ηταν πίσω. Ο εγκέφαλος κλειδώνει μετα απο πολλά χλμ συγκεκριμένης χρήσης διαφορετικά μπορεί να κρατάει την απόδοση του. Πρόγραμμα ακόμη δεν έχω.

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
nightmare (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2009)

Ένταξη: 09 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2014, 08:04:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στελιο,δεν ειπα πουθενα οτι ο ανταγωνισμος ειναι καλυτερος.
αλλωστε ειδικα για τους tsi εχουν ακουστει πολλα "ομορφα".

αναφερθηκα κυριως στο ποσο χρειαζεται να συμμετεχει ο ιδιοκτητης για να ειναι αυτο το μοτερ αξιομαχο(ουτε καν αξιοπιστο).
παραλογος δεν ειμαι,δεν ζητησα σε καμια περιπτωση σερβις των 50€ κτλ.
αλλωστε ολοι μας εδω μεσα κανουμε σερβις πολυ πιο συχνα απο αυτο που συστηνει ο κατασκευαστης.
θα ανεφερω ομως κατι που το ανεφερε κ καποιος αλλος πριν απο λιγο.
η peugeot λεει μπουζι στα 40.000χλμ,σωστα??
αν τα αφηναμε τοσα χλμ τα μπουζι,τι θα γινοταν στο μοτερακι μας?
οκ,θα μου πεις οτι εδω μεσα "φωναζαν",κ εσυ προσωπικα,οτι τα μπουζι να αλλαζονται το πολυ στα 20.000χλμ.αλλα συγγνωμη ειναι υποχρεωση του καθε καταναλωτη να ασχολειται με forum etc για να μαθει ποτε αλλαζονται τα μπουζι,για κατι τοσο απλο??

οσον αφορα τους μηχανικους,θα συμφωνησω εν μερη μαζι σου αλλα καποιοι μηχανικοι(οπως των αντιπροσωπειων) δεν τα εμαθαν ουτε προκειται να τα μαθουν ποτε κ καποιοι αλλοι τα εμαθαν μεσω της εμπειριας.με αλλα λογια την νυφη την πληρωσε ο καταναλωτης γιατι εμαθαν πανω στο δικο του αυτοκινητο κ στην δικη του τσεπη.

αν δεν απαταμε,μεσα σε 10.000χλμ, δλδ στο διαστημα που πραγματοποιουν οι περισσοτεροι ενα σερβις, κ το χρονισμα μπορει να φυγει κ η αντλια να βγει off. αρα δεν ειναι τοσο ευκολο να προλαβει καποια πραγματα ο μηχανικος.
αν τωρα ο ιδιοκτητης ειναι ενας "οικογενειαρχης" που το πηγαινει στην αντιπροσωπεια κ ακολουθει τα προγραμματισμενα σερβις, το διαστημα αυτο αυξανεται αρα κ τα προβληματα που μπορουν να εμφανιστουν.

οπως ειπες υπαρχουν μηχανικοι που ξερουν αλλα δυστυχως δεν γνωριζουμε ολοι αυτους τους μηχανικους ουτε ολοι ειμαστε φιλοι μαζι τους ετσι ωστε να μας προσεξουν το αμαξι.(εισαι πολυ περισσοτερο μεσα στα πραγματα κ τα ξερεις καλυτερα απο εμενα)

στην τελικη, δεν μπορουμε να μιλαμε οτι ενα μοτερ ειναι αξιοπιστο οταν εξ ορισμου πρεπει να ακολουθησεις ενα δικο σου προγραμμα συντηρησης, αφου του κατασκευαστη ειναι τελειως ουτοπικο, για εισαι σε θεση να εχεις ενα αυτοκινητο που λειτουργει "σωστα".

τελος,αναρωτιεμαι ποσα απο τα παιδια που πιστευουν οτι το μοτερακι τους ειναι τζαμι,εχουν δει πως ειναι μεσα τα πιστονια τους...
(για οποιον ενδιαφερεται μπορω να τον βοηθησω να τα δει Wink )
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2014, 12:27:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nightmare έγραψε:
πραγματικα δεν πιστευω οτι διαβαζω τετοια πραγματα.

ακου εκει φταιει ο ιδιοκτητης...

συγγνωμη ρε παιδια αλλα απο ποτε πρεπει να γινεις μηχανικος για να εχεις ενα αυτοκινητο???
απο ποτε πρεπει να αφιερωνεις ολοκληρο τον προσωπικο σου χρονο για να μαθεις για το αυτοκινητο σου???
αυτα δλδ θεωρουνται φυσιολογικα πραγματα???

ενα απλο αμαξι παιρνεις,το οποιο το εχουν παρει κ γυναικες κ παππουδες.
ολοι αυτοι δλδ ειναι υποχρεωμενοι να μαθουν πως να συντηρουν το αυτοκινητο τους??

συγγνωμη κιολας αλλα ο κατασκευαστης λεει οτι θα κανεις σερβις στα χ χλμ,που να ξερει ή να φανταστει ο αμοιρος ιδιοκτητης οτι ο κατασκευαστης λεει βλακειες??
κ γιατι να ξερει στην τελικη.ο ανθρωπος πηρε ενα αυτοκινητο για να κανει την δουλεια του κ οχι για να παρει δευτερο πτυχιο πανω στην μηχανολογια.

αυτο με το χρονισμα γιατι το περναμε στο ψιλα??αχρονισμο μοτερ μπορει να σπασει,σωστα??ε,η κοπελια απο διπλα με το cc ειναι υποχρεωμενη να ξερει κ να καταλαβει οτι το αμαξι της ειναι αχρονιστο??ΟΧΙ δεν ειναι κ δεν πρεπει να ειναι!!!

τα μπεκ που δεν καθαριζονται,οι πολλαπλασιαστες που χαλανε για πλακα,οι αντλιες υψηλης που ολοι σιγουρα θα αλλαξουμε αργα ή γρηγορα, θεωρουνται συνηθισμενα πραγματα???
σιγα το υπεροπλο ρε παιδια!!

207 αγορασαμε οχι formula 3 ουτε wrc για να ειμαστε υποχρεωμενοι να γνωριζουμε πως,ποτε και γιατι πρεπει να συντηρηθει το αυτοκινητο απλως κ μονο για να τσουλαει.

+1

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2014, 13:40:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιώργο έχει δίκιο έτσι είναι κ εγώ όταν το πήρα κ έμαθα απο το forum για τα διαστήματα συντήρησης με πήγε πίσω στο kadett d που είχα απο τον πατερα μ που άλλαζαν λάδια κάθε 5κ κ μπουζί κάθε 10κ μου φάνηκε οτι γυρναω πίσω 20 χρόνια απο την άλη έχω φίλους με tsi 1.4 που αλλάζουν λάδια κάθε 15κ κ σερβισε κάθε 30κ κ δεν έχουν πάθει τίποτα με πολλά χλμ κ μερικά που σπάνε για πλάκα κ σχεδόν καινούργια οποτε τι να πεις.. Το κακό είναι οτι η πεζό δεν υποστηρίζει το προϊόν 207 thp όπως θα έκανε μια σοβαρή εταιρεία κ κανουν πολλές όπως vag.. Οπότε το συντηρεις όπως πρέπει εκτώς πεζό με τα μισά χρήματα.. Γιώργο κάτι Άλο.. Εχεις κάμερα που βλέπεις εσωτερικά το μοτέρ?

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 6 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης