PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Oι πωλησεις του 207
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιαν 2014, 17:42:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε συ Δημοσθένη τα λεμε και τα ξαναλέμε, οτι λεγαμε και στο αλλο τοπικ, τα ιδια λεμε παλι. Κανεις δεν υποστηριξε οτι το αυτοκινητό του ειναι καλυτερο όλων, και εγω εχω εκνευριστει καποιες φορες με το αμαξι μου, αλλα κυριως με την ιδια την εταιρία για την υποστηριξη που δεν προσφερει και την τεχνογνωσία που δεν διαθετει. Εσυ δυστυχως εισαι το ακρο, πηρες απο τα πρωτα μοντελα, εβγαλε ολα του τα κουσουρια, ισως ησουν και λιγο ατυχος, και σε συνδυασμο με την κακομοιρια της Peugeot, τα πληρωσες ολα εσυ και ακομη τα κλαις. Λογικο ειναι να το εχεις μισησει το αμάξι, να εχεις ξενερωσει και να βγαζεις ολη σου τη στεναχωρια, κατανοητο. Απο κει και περα, δεν μπορω να πω τα ιδια με σενα γιατι πολυ απλα δεν μου εχουν τυχει, οχι ακομη τουλαχιστον. οπως και σε αρκετους αλλους που γραφουνε εδω ή που ξερω εξω. Καποιοι που εχουν παθει τα ιδια θα συμφωνησουν μαζι σου, οι υπολοιποι οχι. Ετσι και αλλιως εδω μεσα θα διαβασεις ως επι το πλειστον μονο για τα προβλήματα και οχι για τα μοτερ που δουλευουν χωρις προβληματα γιατι αυτοι απλα δεν εχουν λογο να το γραψουν. Αλλα το να υποβαθμιζει κανεις την τεχνολογία του και το τι μπορει να αποδωσει αυτο το μοτερ,νομιζω ειναι λαθος. Το μοτερ εχει καποια θεματα, τα εχουμε πει και τα ξερουμε, τα περισσοτερα εχουν βελτιωθει, τα ιδια εχουν και τα αντιστοιχα μοτερ αλλων εταιριων, κ αν δεν εχουν τα ιδια, εχουν αλλα. αλλα συνηθως αντλιες υψηλης ειναι αναλωσιμες, καθαρισματα βαλβιδων θελουν ολα. Τωρα αν αυτοι εχουν καλυτερο aftersales απο την peugeot, κανουν ανακλησεις κλπ, τοτε ναι ειμαστε ατυχοι που δεν πηραμε ενα απο αυτα.
Εγω μεχρι στιγμης δεν εχω μετανοιωσει που πηρα αυτο το αμαξι, το χαιρομαι, το σκιζω, αποδιδει, εχει χρειαστει να πληρωσω για καποιες βλαβες, αλλα σε σχεση με αυτα που μου προσφερει ειμαι ικανοποιημενος και δεν μπορω να το πω ζημιαρικο. τοσο απλα.
Γι αυτο βαλτε τα με την εταιρία και οχι με το μοτερ!

Υ.Γ. πλεξε μου ενα σεμεδακι για το μπαρομετρο! Razz Razz Laughing Laughing Laughing

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιαν 2014, 17:57:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mιλάμε για διαφορές αξιοπιστίας μεταξύ 207 και 206 συγκρίνοντας εντελώς διαφορετικούς κινητήρες (τους 20ετίας ΤU με τον ολοκαίνουριο όταν βγήκε το 207 thp).
Ε λογικό είναι ένας τόσο δοκιμασμένος κινητήρας κι αρκετά απλοϊκός στην κατασκευή του να είναι πιο αξιόπιστος από ένα καινούριο turbo μοτέρ άμεσου ψεκασμού.

Αν συγκρίνουμε όμως ένα 206 1.6 με TU5 με ένα 207 με τον ίδιο κινητήρα, σε τι είναι πιο αξιόπιστο το πρώτο?
Για να μην μιλήσω για ποιότητα, άνεση κλπ που το 207 είναι πολύ μπροστά (κάτι λογικό μιας και πρόκειται για μεταγενέστερο μοντέλο, αν και κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με το 208).

Γενικά, για να επανέλθουμε και λίγο στο θέμα του τόπικ, οι πωλήσεις του 207 ήταν άκρως ικανοποιητικές και γενικά πρόκειται για ένα επιτυχημένο μοντέλο που είχε πολύ πιο σοβαρό ανταγωνισμό (corsa, fiesta, punto, clio κλπ τα οποια ήταν πολύ ανώτερα από την προηγούμενη γενιά τους) σε σχέση με το 206 και φυσικά σε μια οικονομική συγκυρία πολύ πιο δύσκολη.

Μακάρι και το 208 να έχει εξίσου καλή πορεία, αλλά απ'ότι φαίνεται δεν θα την έχει και κατα τη γνώμη μου δεν αξίζει και να την έχει, αφού σοβαρές διαφορές με το 207 δεν έχει σε τίποτα κι εκτός αυτού έχει και πολύ περίεργη εμφάνιση μέσα έξω, που σε κάποιους αρέσει πολύ αλλά οι περισσότεροι το βρίσκουν κακάσχημο, σε αντίθεση με το 207 που ακόμα και να μην άρεσε ιδιαίτερα σε κάποιον, άσχημο δεν το έλεγε.

Εν τέλει, το 207 ήταν άξιος διάδοχος του 206.
Το 208 πάλι δύσκολα θα τα καταφέρει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιαν 2014, 18:05:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:

Μακάρι και το 208 να έχει εξίσου καλή πορεία, αλλά απ'ότι φαίνεται δεν θα την έχει και κατα τη γνώμη μου δεν αξίζει και να την έχει, αφού σοβαρές διαφορές με το 207 δεν έχει σε τίποτα κι εκτός αυτού έχει και πολύ περίεργη εμφάνιση μέσα έξω, που σε κάποιους αρέσει πολύ αλλά οι περισσότεροι το βρίσκουν κακάσχημο, σε αντίθεση με το 207 που ακόμα και να μην άρεσε ιδιαίτερα σε κάποιον, άσχημο δεν το έλεγε.

Προσθήκη καινούριων μοτέρ (κι έρχονται κι άλλα, βλ. καινούριο 308) , άλλο πάτωμα (με ότι αυτό συνεπάγεται σε βάρος, ασφάλεια κλπ), άλλο εσωτερικό. Σωστά, δεν έχει σοβαρές διαφορές. Laughing

Τα ίδια πάνω κάτω περί ασχήμιας λεγόντουσαν και για το 207 αλλά ξεχάστηκαν.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιαν 2014, 19:16:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παλι γελαω πολυ με Τακη οταν μιλαει για 207 ποσο κομπλεξ μπορει να χει με αυτο το αμαξι καποιος?και ειδικα οταν λεει,αυτην την υπεροχη λεξη που 9 στους 10 με 207 σιγουρα βαζουν και αυτοι τα γελια,ΛΙΟΝ λεει Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιαν 2014, 20:23:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
Και το σταματαω εδω καθως ο καθενας εχει την αδιασειστη αποδειξη οτι το οχημα του ειναι το καλυτερο ολων. Οποτε ειμαστε ολοι ευτυχεις.

Τουλαχιστον τα ειπε ο Τακης οπως ακριβως ειναι.

το παράξενο είναι ότι όλοι δείχνουν να έχουν απροβλημάτιστους πυραύλους εδώ κ αν μπεις στο τόπικ με τις κόντρες όλοι μα όλοι έχουν θεματάκι πριν/μετά την κόντρα Laughing να δεν σήκωνε πίεση, να είχα λαμπάκι ,να έτσι να γιουβέτσι Laughing
πάντα μα πάντα όμως Laughing

από την άλλη υπάρχει κ ο Αλέξανδρος που πιστεύει ότι με μια εξάτμιση κ ένα πρόγραμμα μπορεί να πάρει +40 άλογα Laughing

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιαν 2014, 20:31:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
από την άλλη υπάρχει κ ο Αλέξανδρος που πιστεύει ότι με μια εξάτμιση κ ένα πρόγραμμα μπορεί να πάρει +40 άλογα Laughing

το περίεργο που ειναι? Rolling eyes

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιαν 2014, 20:48:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εντάξει... Και εγώ αν είχα σκάσει 15-20 χιλιάρικα θα προσπαθούσα να υπερασπιστώ το 207. Razz

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιαν 2014, 20:50:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω αποφασισα να το πουλησω και να παρω οχτω 206 Laughing Laughing Laughing

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιαν 2014, 21:04:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακη, για το μπαρομετρο βαλε αυτο :

Και για σκεπασμα να μη φθαρει το χρωμα :

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιαν 2014, 21:06:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing αυτο εννοουσα, αλλα απο τα χερακια σου!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιαν 2014, 21:21:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατ αρχην να συμφωνησω ΣΕ ΟΛΑ οσα ειπε ο παρης!
Ο thp ειναι ενας ''ιστορικα'' καλα βελτιωσιμος κινητηρας της φτωχολογιας αν οχι ο βελτιωσιμοτερος μετα τον 20vt(λογω σεβασμου και ιστοριας)και μιλαω καθαρα για tuning potential.Εχει μπεκ ΜΑΜΑ που ξεπερνουν τα 350 αλογα,αντλια-ες που κανουν πλακα για 400+ και μοτερ κλειστο και συμπλεκτη που 300ριζουν για πλακα.Η χαρα του καυλωμενου που γλιτωνει eνα σκασμο λεφτα για βελτιωση.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΜΟΤΕΡ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΧΡΙ 2500cc βελτιωνεται τοσο πολυ αναλογικα με την μαμα του ιπποδυναμη.Κανενα!

Αλλα..θα πρεπει να δουμε και την αλλη πλευρα που λεει ο Πανος.
Δυστυχως η ευτυχως thp δεν παιρνουν μονο οσοι θελουν να βελτιωσουν η να κανουν κοντρες,παρ ολο που η πλειοψηφια ειναι αυτου του στυλ ελεω της μεγιστης πουστιας που εγινε με το ονομα ''rallye'' που κουβαλαει μια τεραστια ιστορια.Thp πηραν και ατομα οπως .... η γυναικα του σαλεξ που θελει απλα να παει στη δουλεια της και ηθελε λιγο παραπανω γκαζι.
Για μαμα κατασταση αυτο το μοτερ εχει πολλα ελατωματα.
Και αντε εσυ καυλωμενε νεε που εχεις τουβλο στο πενταλ του γκαζιου αντι για το ποδι σου,εκεινον τον δυσμοιρο που θελει να κινηθει λιγο πιο γρηγορα και πηρε την λιγο γρηγοροτερη εκδοση του gt γιατι τον κανεις να πηγαινει στο συνεργειο απο τα πολλα λαμπακια?

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την recife_rallye στις Σαβ 25 Ιαν 2014, 21:24:00, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
galetas710 (νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 rallye limited edition 2010

Ένταξη: 17 Δεκ 2010
Τόπος: αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιαν 2014, 21:22:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α το Λευκαδιτη ποντικοοοο!
ειχε ξεκινησει το κεντημα πριν το κραξιμο! Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
galetas710 (νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιαν 2014, 21:24:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για τον αλλον το δυσμοιρο λεμε Λευτερη!
αλλα ειπαμε αυτος ειναι μλκς ας προσεχε! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιαν 2014, 21:28:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχως ο χαμενος της υποθεσης ειναι ο δυσμοιρος και οχι εγω και συ και ο παρης και ο καθε παρης και ο καθε xyzc.Αυτοι ειναι που βριζουν το μοτερ και το πληρωνουν αδικα και οχι εμεις που δεν κοιμομαστε σκεπτομενοι ποτε θα ξημερωσει να ξαναβαλουμε μπρος τον thp.

Επιστροφή στην κορυφή
galetas710 (νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιαν 2014, 21:35:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Δυστυχως ο χαμενος της υποθεσης ειναι ο δυσμοιρος και οχι εγω και συ και ο παρης και ο καθε παρης και ο καθε xyzc.Αυτοι ειναι που βριζουν το μοτερ και το πληρωνουν αδικα και οχι εμεις που δεν κοιμομαστε σκεπτομενοι ποτε θα ξημερωσει να ξαναβαλουμε μπρος τον thp.

ακριβως! Wink

ας βγουμε λοιπον απο τον μικροκοσμο μας!
το 99% των αυτων που αγορασαν ΤΗΡ σε οποιαδηποτε καροτσα,στα παπαρια τους αν εχει μπιελα φ100!
ενα σβελτο αμαξι ηθελαν και στην τελικη αγορασαν πεζω κι οχι τσαινα μοτορς!
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιαν 2014, 22:05:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Driver ///M έγραψε:

Προσθήκη καινούριων μοτέρ (κι έρχονται κι άλλα, βλ. καινούριο 308) , άλλο πάτωμα (με ότι αυτό συνεπάγεται σε βάρος, ασφάλεια κλπ), άλλο εσωτερικό. Σωστά, δεν έχει σοβαρές διαφορές. Laughing

Τα ίδια πάνω κάτω περί ασχήμιας λεγόντουσαν και για το 207 αλλά ξεχάστηκαν.

Για το 207 δεν έχω ακούσει άνθρωπο να το λέει άσχημο.

Ως προς το εσωτερικό, προφανώς και είναι διαφορετικό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι ποιοτικότερο ή ομορφότερο.
Αντίθετα, του 207 είναι πολύ πιο ποιοτικό απ'του 206.

Ως προς την ασφάλεια, επίσης το 207 έχει κορυφαία. Αν υπάρχουν διαφορές με το 208 θα είναι ελάχιστες στον τομέα αυτό.
Σχετικά με το βάρος όμως έχεις δίκιο, έχουν περίπου 100 κιλά διαφορά, αλλά δεν νομίζω ότι είναι και ο πλέον καθοριστικός παράγοντας που θα κάνει τη διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2014, 02:56:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:

Αυτό ακριβως.αν το 207 υπήρχε μονο σαν rc η 1.6 ατμόσφαιρα τοτε ο thp θα ηταν απλα θεϊκός.αυτό το μοτέρ των 150-156 κατάστρεψε το όνομα απλά και μονο γιατι έδωσε την δυνατότητα και στην κουτση Μαρία να πάρει ενα αμάξι που δε μπορεί να υποστηρίξει.

Καμία αλλη εταιρία δε σου δίνει κάτι τέτοιο παντού το γρήγορο και το παραπανω το πληρώνεις πολυ και αποτρέπει το 99% να το πάρει...μονο ο tsi και ο thp τα έκαναν αυτά και πατωσαν στα μάτια κάποιων χωρίς να σκεφτούν τίποτα παραπανω απο το οτι είναι ενα ακόμα μοτέρ.
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2014, 04:39:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tωρα μεταξύ μας...για να βρεις 207 εργοστασιακό η βελτιωμενο που να δουλευει σωστα...ο κάτοχος πρεπει να έχει γινει εχπερτ στην συντήρηση και στην πρόληψη.

Εσυ γατάκι παρη...θυμάσαι πριν 2 χρονια που σου εκανα διάγνωση τηλεφωνικά..???Το οτι πλεον εχει μάθεις να συντηρείς και να προβλεπεις μλκιες και δεν εχεις κανενα θεμα...δεν σημαίνει οτι και το οχημα σου ειναι απροβληματιστο...

Και τελος...ολα τα νεα οχηματα..tsi-pou-tsai thp klπ ολα εχουν θεματα...
Θεματα που πολλες φορες...εως παντα ξεκινουν απο τις αντιπροσωπειες που κανουν γαργαρα τα ρεκαλς και τις τεχνικες οδηγιες τις εχουν για χαρτί στο βε-σε...(Το θεμα τεχνογνωσία αλλο αυτο)

Κατα τα αλλα...εαν τα χιτώνια του ηταν διαφορετικά θα ειχε καλο ποτεντιαλ για πολλα αλογατα....ΑΥΤΑ

Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2014, 09:34:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλο παλι και τουτο!
Τι εχουν τα χιτωνια?Μια χαρα ειναι για 400 και κατι ψηλα.Εχεις δει χιτωνιο να σπαει?Εγω οχι παντως.Παρ ολα αυτα υπαρχει και γι αυτο λυση που δεν χριζει αντικαταστασης τους.

Στα προαναφερθεντα θα συμφωνησω στα της αντιπροσωπειας

Οσο για το σχολιο που εκανε ο παρης,καποιος εδω μεσα,δεν θυμαμαι ποιος,ειχε πει οτι η ονομασια gt σε αυτο το αυτοκινητο ειναι εντελως ατοπη!Δεν εχει καμμια σχεση με gt αυτο το αμαξι.Γνωμη μου ειναι πως αυτος ο εξοπλισμος του gt θα επρεπε να εμπαινε στο atmoμοτερ οποιο απ τα 2 16αρια και ηταν αυτο.Για το ραλι θα το αφησω ασχολιαστο.Το κολπο ομως ηταν η χαμηλη τιμη που επαιρνες ολο αυτο το συνολο.Εκει την πατησαν οι κυριοι απλοι οδηγοι.

Επιστροφή στην κορυφή
galetas710 (νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2014, 09:45:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ParisMcridis έγραψε:
recife_rallye έγραψε:

Αυτό ακριβως.αν το 207 υπήρχε μονο σαν rc η 1.6 ατμόσφαιρα τοτε ο thp θα ηταν απλα θεϊκός.αυτό το μοτέρ των 150-156 κατάστρεψε το όνομα απλά και μονο γιατι έδωσε την δυνατότητα και στην κουτση Μαρία να πάρει ενα αμάξι που δε μπορεί να υποστηρίξει.

κανονικα επρεπε να βγαλουν μονο ενα rc...το δικο σου! Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 5 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης