Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Χρίστος Σ. Μόλις έγραψα

Ένταξη: 21 Ιαν 2014 Δημοσιεύσεις: 6
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιαν 2014, 12:38:26 Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με οθόνη πολλαπλών ενδείξεων (ανάβουν λάμπες) |
|
|
Έχω ένα 307 XT αυτόματο μοντέλο του 2003.
Το πρόβλημα άρχισε όταν η ένδειξη των χιλιομέτρων χάθηκε καθώς οδηγούσα (έμειναν δυο γραμμές ) . Δεν έδωσα σημασία γιατί μετά λειτουργούσε κανονικά.
Μετά απο ένα μήνα περίπου έγινε το ίδιο , και επιπλέον άναψε η λάμπα ότι ο αεροσακος του συνοδηγου ειναι εκτός λειτουργίας (αυτό με το παιδικό κάθισμα), και δευτερόλεπτα μετά άναψαν οι λάμπες STOP, ABS, ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ, ΒΕΝΖΙΝΗΣ, ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟΥ, ΕΝΔΕΙΞΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ(ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ) -ΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Έσβεισα τη μηχανή και έβγαλα το κλειδί. Έμειναν όλα αναμέναμε για3-4 λεπτά και μετά εσβεισαν.
Μετά όταν το ξεκίνησα ήταν όλα ένταξη.
Πήγα σε μηχανικό έπλεξε τη μπαταρία και το Δυναμό και ήταν ένταξη. Μου είπε ότι οι πόλοι της μπαταρίας κάνουν άλατα και μάλλον ειναι απο αυτό. Κουνηςε λίγο τους πόλους και μου είπε να πάω άλλη μερα να τους καθαρισουμε. Για 15 μέρες ήταν ένταξη. Όταν το πήρα και καθάρισε τους πόλους το έκανε συνέχεια. Αρχικά ανάβει η λάμπα απενεργοποίησης του αεροσακκου, και κατα την διάρκεια της οδήγησης μπορεί να ανάψουν όλες οι λάμπες και μετά να επανέλθει.
Έχει φορές που μπορεί να μην το κάνει καθόλου ,να ειναι όλα ένταξη.
Το πήρα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι ειναι η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων και πρέπει να γίνει αλλαγή.
Άλλος ηλεκτρολόγος μου είπε ότι ειναι η ασφαλιοθηκη του αυτοκινήτου.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΣ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Χρίστος Σ. στις Πεμ 23 Ιαν 2014, 15:27:38, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

Ένταξη: 02 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 860 Τόπος: Πειραιάς
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Χρίστος Σ. Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιαν 2014, 21:14:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστώ φίλε "Manos206", απο την Δευτέρα (πριν δυο μέρες δηλαδή) που παρέλαβα το αυτοκίνητο απο την αντιπροσωπεία παρουσίασε το πρόβλημα δυο φορές. Δεν ξέρω τι να κάνω. Ψάχνω για μεταχειρισμένη οθονη, αν και δεν είμαι σίγουρος εάν ειναι αυτό το προβλημα.
Όταν έβγαλες τους πόλους το αυτοκίνητο ήταν ξεκινημενο;
Ευχαριστω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Χρίστος Σ. Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2014, 15:33:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Manos206 έγραψε: | Εφοσον ειναι μοντελο του 2013 δεν εχει εγγυηση;; Σε τι συνεργειο πηγες;; Μπηκε σε διαγνωστικο; |
Κατα λάθος έγραψα 2013.
Το αυτοκίνητο ειναι του 2003.
Σε διαγνωστικό μπήκε απο ένα ιδιώτη μηχανικό και απο την αντιπροσωπεία την περασμένη Δευτέρα.
Ευχαριστώ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2014, 16:29:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν εβγαλε σφαλμα το διαγνωστικο; Παντως αφου βλεπω οτι εχεις ακριβως το ιδιο προβλημα που ειχα και εμενα λειτουργει κανονικα τωρα ειναι κριμα να αλλαξεις οθονη πολλαπλων.. Πιθανως θα ειναι καποιο ρελε..
http://www.facebook.com/sarakinikorooms |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Χρίστος Σ. Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2014, 21:56:30 Θέμα δημοσίευσης: Στην αντιπροσωπεία το έβαλαν στο διαγνωστικό, και κατέληξαν |
|
|
Manos206 έγραψε: | Δεν εβγαλε σφαλμα το διαγνωστικο; Παντως αφου βλεπω οτι εχεις ακριβως το ιδιο προβλημα που ειχα και εμενα λειτουργει κανονικα τωρα ειναι κριμα να αλλαξεις οθονη πολλαπλων.. Πιθανως θα ειναι καποιο ρελε.. |
Στην αντιπροσωπεία το έβαλαν στο διαγνωστικό και κατέληξαν ότι ειναι η οθόνη πολλαπλών . πάντως σήμερα δεν είχε κανένα πρόβλημα . Δεν ξέρω αν ειναι καμία φυσια που δεν πιάνει επαφή.
Τι ειναι το ρελε; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Χρίστος Σ. Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2014, 22:17:18 Θέμα δημοσίευσης: Re: Στην αντιπροσωπεία το έβαλαν στο διαγνωστικό, και κατέλη |
|
|
[quote="Χρίστος Σ."] Manos206 έγραψε: | Δεν εβγαλε σφαλμα το διαγνωστικο; Παντως αφου βλεπω οτι εχεις ακριβως το ιδιο προβλημα που ειχα και εμενα λειτουργει κανονικα τωρα ειναι κριμα να αλλαξεις οθονη πολλαπλων.. Πιθανως θα ειναι καποιο ρελε.. |
Στην αντιπροσωπεία το έβαλαν στο διαγνωστικό και κατέληξαν ότι ειναι η οθόνη πολλαπλών . πάντως σήμερα δεν είχε κανένα πρόβλημα . Δεν ξέρω αν ειναι καμία φυσια που δεν πιάνει επαφή.
Δεν ξέρω πως θα το ελεξω. Δεν έπρεπε να το βρουν στην αντιπροσωπεια ; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Χρίστος Σ. Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2014, 12:42:43 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με οθόνη πολλαπλών ενδείξεων (ανάβουν λάμπες) |
|
|
Χρίστος Σ. έγραψε: | Έχω ένα 307 XT αυτόματο μοντέλο του 2003.
Έχει περάσει μια εβδομάδα απο την ημέρα που πήρα το αυτοκίνητο απο την αντιπροσωπεια μετά τα πιο πάνω προβληματα.
Τις τελευταίες 3 μέρες οδηγώ το αυτοκίνητο χωρίς να βγάζει οποιοδήποτε πρόβλημα. Άναψε μια φορά μόνον η λάμπα του αεροσακκου με το παιδικό κάθισμα.
Έσβεισα το αυτοκίνητο και το ξεκίνησα και η λάμπα Έσβεισα.
Τι να πω;
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|