PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - 206 1.600cc τι αμορτισερ να βάλω?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mrtclub (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 GT

Ένταξη: 14 Ιαν 2012
Τόπος: Αθήνα, Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιαν 2014, 02:11:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι αναρτήσεις θα βάζατε για νορμάλ χρήση πλην των μαμά?Τώρα είμαι με ps τα μπλε και έχω αρχίσει και κουράζομαι.

Από Saxo πεζός και από πεζός σε 206!
http://radio-pantofla.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
PREDATOR_GR (Βασίλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 308 GT

Ένταξη: 26 Δεκ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιαν 2014, 11:46:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ θα ήθελα τα ''φώτα'' σας σχετικά με το θέμα ανάρτηση.

Ήρθε η ώρα αλλαγής της στο 206 cc της γυναίκας, αλλά θέλει λίγο πιο ''σφιχτό'' στήσιμο, μιας και το αμάξι με την μαμα ανάρτηση, είχε αρκετές κλίσεις σε στροφές (ειδικά με γρήγορη οδήγηση) καθώς και 2-3 πόντους χαμήλωμα. Να τοποθετήσω τα αμορτισερ του 206 RC και κάποια aftermarket ελατήρια χαμηλώματος ή να πάω απευθείας σε αγορά όλου του σετ από aftermarket;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nik_marin (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Race

Ένταξη: 07 Μάρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιαν 2014, 11:57:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mrtclub έγραψε:
Τι αναρτήσεις θα βάζατε για νορμάλ χρήση πλην των μαμά?Τώρα είμαι με ps τα μπλε και έχω αρχίσει και κουράζομαι.

PREDATOR_GR έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ θα ήθελα τα ''φώτα'' σας σχετικά με το θέμα ανάρτηση.

Ήρθε η ώρα αλλαγής της στο 206 cc της γυναίκας, αλλά θέλει λίγο πιο ''σφιχτό'' στήσιμο, μιας και το αμάξι με την μαμα ανάρτηση, είχε αρκετές κλίσεις σε στροφές (ειδικά με γρήγορη οδήγηση) καθώς και 2-3 πόντους χαμήλωμα. Να τοποθετήσω τα αμορτισερ του 206 RC και κάποια aftermarket ελατήρια χαμηλώματος ή να πάω απευθείας σε αγορά όλου του σετ από aftermarket;

Καλή χρονιά,

Μαμά ελατήρια με bilstein.

Link link2 link3
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
PREDATOR_GR (Βασίλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 308 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιαν 2014, 12:22:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bilstein κίτρινα ή μαύρα;

Επιστροφή στην κορυφή
nik_marin (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Race

Ένταξη: 07 Μάρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιαν 2014, 12:51:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PREDATOR_GR έγραψε:

nik_marin έγραψε:
Μαμά ελατήρια με bilstein.

PREDATOR_GR έγραψε:
Bilstein κίτρινα ή μαύρα;

VE3-5016/VE3-5017
BE5-6589

εννοειτε ότι δεν θα χαμηλώσει
(αν το χαμηλώσεις θες και ελατήρια, άλλα πας για παραπάνω από "σφιχτό" στήσιμο...)

Link link2 link3

Έχει επεξεργασθεί από τον/την nik_marin στις Πεμ 02 Ιαν 2014, 13:08:35, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
PREDATOR_GR (Βασίλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 308 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιαν 2014, 12:55:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΚ ευχαριστώ Νίκο!

Επιστροφή στην κορυφή
mrtclub (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 GT

Ένταξη: 14 Ιαν 2012
Τόπος: Αθήνα, Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Ιαν 2014, 23:42:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρουμε κάποιο κόστος για τα bilstein?
Και αν επιλέξω και ελατήρια, τι να βάλω?Κάτι που να μοιάζει-τείνει σε μαμά..

Από Saxo πεζός και από πεζός σε 206!
http://radio-pantofla.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
dimisboukis (Dimis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.6 16v (12/2006)

Ένταξη: 06 Δεκ 2011
Τόπος: Λαρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιαν 2014, 21:06:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Hρθε η ωρα να αλλαξω και γω τα αμορτισερ για 2η φορα στο 206 και ζηταω γνωμες.Τωρα εχει πανω αμορτισερ ALKO αλλα εχουν ξεχαρβαλωθει και κοπαναει πολυ.Ελατηρια εχω 3.5 ποντων apex.Σκεφτομαι να βαλω παλι τα μαμα(καινουργια)λογω ανεσης αλλα μηπως ξεφουσκωσουν συντομα λογω των ελατηριων?Ρωτησα και για sachs performance αλλα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα και πρεπει να ψαξω πολυ.Υπαρχει καποιο σετ που να βελτιωνει το κρατημα σε σχεση με τα εργοστασιακα αλλα να μην θυσιαζει την ανεση(εως εναν βαθμο)?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιαν 2014, 09:03:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαμα αμορτισερ με τα apex ξεχασε το.
Δε θα δουλευει σωστα + του οτι θα χαλασουν γρηγορα τα αμορτισερ.
Μια λυση ειναι να πας σε αμορτισερ rc με τα χαμηλωματος.
Για χαμηλωμα επισης καλες τιμες εχουν τα record sp(κατι σαν τα αλκο φαντασου) τα koni str και τα kyb ultra sr.(ψαξου λιγο στο διαδικτυο και θα δεις)
Αν θες ανεση βαλε μαμα ελατηριο παλι με κονι κοκκινο ή μαμα πεζω ή ακομα και rc για λιγο πιο σφιχτο σεταπ.
Sachs μακρια, δεν αξιζουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
dimisboukis (Dimis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιαν 2014, 12:27:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα ειχα στο μυαλο μου τα αμορτισερ απο RC η απο 2λιτρο.Απλα μιας και εχω ηδη τα ελατηρια λεω να τα βαλω γιατι απο χαμηλωμα με εξυπηρετει.Μην γινει και τρακτερ.Διαφορες σε θεμα σκληροτητας στα αμορτισερ απο rc-2λιτρου 206με τα αλκο που εχω τωρα?Mε τα υπαρχον ελατηρια(apex).Κοιταω συνεχεια στο νετ αλλα ψαχνω γνωμες απο δοκιμασμενα setup.Γιατι ο καθενας εμπορας χωρις να εχει δοκιμασει προτεινει πολλα.
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιαν 2014, 17:48:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

apex ειχε ο Steve, μπορει να σου πει μια γνωμη.
Του διλιτρου του απλου ειναι ιδια με του 1,6 ενω τα rc ειναι σαφως πιο σφιχτα και πιο κοντα γι αυτο κανουν και για χαμηλωμα.
Επιστροφή στην κορυφή
dimisboukis (Dimis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιαν 2014, 19:52:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ευχαριστω πολυ.Οταν γινει η επιλογη θα γραψω τι διαλεξα και την συμπεριφορα τους μηπως χρειαστει και σε κανενα αλλο μελος.
Επιστροφή στην κορυφή
PREDATOR_GR (Βασίλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 308 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2014, 19:53:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει με pm σχετικά με τιμές αμορτισερ και ελατήρια του RC μιας και φαίνεται να είναι μια νορμαλ λυση για ένα πιο σφιχτό κάπως set up και πιο χαμηλωμένο από το μαμα που φοράει το 1.6αρι που έχω...??? Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2014, 20:53:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα ελατηρια του rc ξεχνα τα. Το αυτοκινητο θα ψηλωσει περισσότερο απο μαμα 1.6 επειδη ειναι πιο σκληρα και στο ιδιο υψος.
Οποτε ψαχνεις για ελατηρια χαμηλωματος aftermarket.
Επιστροφή στην κορυφή
PREDATOR_GR (Βασίλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 308 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2014, 20:58:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρα κρατώ το set up με αμορτισερ RC και ελατηρια χαμηλωματος aftermarket.. Τιμες για τα πρώτα γνωρίζουμε;

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2014, 21:12:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γυρω στα 260, αλλα καλυτερα ρωτα μια αντιπροσωπεια peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
PREDATOR_GR (Βασίλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 308 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2014, 21:18:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΚ ευχαριστώ πολύ!

Επιστροφή στην κορυφή
PREDATOR_GR (Βασίλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 308 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Αύγ 2015, 16:56:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επανερχομαι στο θέμα μιας και το υπάρχον set up έχει κουράσει αρκετά. Συν το οτι η σύζυγος είναι έγκυος και η ανάρτηση υπερκουραζει πια...
Μπορω να βάλω αμορτισέρ μαμα με aftermarket ελατηρι χαμηλωματος; Ώστε να αποφυγω το υψος που έχει το μαμα set up Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
billy46 (Vasilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) Dynamic

Ένταξη: 05 Αύγ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούν 2017, 08:42:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα

Θα ήθελα την γνώμη σας όσον αφορά για την αντικατάσταση των πίσω αμορτισέρ σε ένα 206 1.6.
Το αυτοκίνητο μπροστά φοράει κάτι αντίστοιχο με ότι είχε φτιάξει ο Volvos (Bilstein με στενά ελατήρια περίπου 280 λίμπρες) και πίσω αμορτισέρ Bilstein κίτρινα B6 + αντιστρεπτική και ράβδους. Μετά από τηλεφωνήματα σε διάφορους εμπόρους βρήκα τα ίδια αλλά και τα Β8. Σε αναζήτηση στο φόρουμ διάβασα ότι τα Β8 έχουν καλάμι 22 ενώ τα Β6 40 και ότι τα Β8 δεν επισκευάζονται εν αντιθέσει με τα Β6 (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Τα Β6 από όσο γνωρίζω είναι για μαμά ύψος αλλά όσους ρώτησα με διαβεβαίωσαν ότι επειδή μιλάμε για τα πίσω δεν υπάρχει πρόβλημα..
Οποιαδήποτε άποψη - γνώμη δεκτή.

Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούν 2017, 09:05:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aυτα που λες ισχύουν για τα μπροστινα αμορτισερ. Τα πισω πρεπει να ειναι τα ιδια ειτε Β6 ειτε Β8
Εφοσον εισαι χαμηλωμενος μπορεις να βαλεις και τα Ν απο 106.

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης