PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Ελατήρια βαλβίδων (aka Peugeot redhanded)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάϊ 2013, 12:11:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aftermarket ελατηρια βαλβιδων εχουμε? Το εχει ψαξει κανεις? Εκτος απο τα upgraded της Peugeot τα αχρωμα ξερω γω τι ειναι.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Άπορος (Προγραμματισμένος)
Μέλος
Μέλος

207 rallye

Ένταξη: 15 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάϊ 2013, 12:38:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Samer έγραψε:
Aftermarket ελατηρια βαλβιδων εχουμε? Το εχει ψαξει κανεις? Εκτος απο τα upgraded της Peugeot τα αχρωμα ξερω γω τι ειναι.

http://www.supertechperformance.com/cat-ivalves?id=6
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιούν 2013, 12:13:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άπορος έγραψε:
Samer έγραψε:

http://www.supertechperformance.com/cat-ivalves?id=6

Thumb right

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

Ένταξη: 05 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιαν 2014, 22:42:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα, αποφάσισα να κάνω ρεκτιφιέ το αμάξι μου και είπα να αλλάξω και τα ελατήρια των βαλβίδων με τα τελευταία..Τα παρηγγειλα από την citroen μιας και ο κωδικός ειναι ιδιος απλά από την citroen θα έρθουν πιο γρήγορα. Δύο ερωτήσεις έχω:
1) Τα παλία τα ελατήρια εχουν αποσυρθεί??Δεν υπαρχει περιπτωση δλδ να μου φερουν τα παλιά...
2) Peugeot - Citroen το ιδιο πραγμα ειναι ετσι??Δεν υπάρχει περιπτωση να διαφερουν..??
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιαν 2014, 02:52:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

psilos133 έγραψε:
Καλησπέρα, αποφάσισα να κάνω ρεκτιφιέ το αμάξι μου και είπα να αλλάξω και τα ελατήρια των βαλβίδων με τα τελευταία..Τα παρηγγειλα από την citroen μιας και ο κωδικός ειναι ιδιος απλά από την citroen θα έρθουν πιο γρήγορα. Δύο ερωτήσεις έχω:
1) Τα παλία τα ελατήρια εχουν αποσυρθεί??Δεν υπαρχει περιπτωση δλδ να μου φερουν τα παλιά...
2) Peugeot - Citroen το ιδιο πραγμα ειναι ετσι??Δεν υπάρχει περιπτωση να διαφερουν..??

Γτ δεν παραγγελνεις απο supertech και να εχεις το κεφαλη σπυ ησυχο να τελειωνεις.

Επιστροφή στην κορυφή
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιαν 2014, 10:19:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Samer έγραψε:
psilos133 έγραψε:

Γτ δεν παραγγελνεις απο supertech και να εχεις το κεφαλη σπυ ησυχο να τελειωνεις.

Θέλω να βάλω τα εργοστασιακά οχι κατι αλλο..Αλήθεια πόσο έχουν της supertech??και τι διαφορά έχουν απο τα εργοστασιακά..Ξέρω οτι τα καινουργια ελατήρια της peugeot - citroen τα άχρωμα ειναι καλά γι αυτό ειπα γι αυτά...
Επιστροφή στην κορυφή
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιαν 2014, 11:11:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και να γιατί δεν πήγαινε το αμάξι...Είχε φυγει πάλι ο χρονισμός, κάπνα στις βαλβίδες και στους αυλούς παρόλο που τους καθαρισα πριν λίγο καιρο (μου είπε βέβαια οτι το καθαριστικό έκανε δουλειά αλλα αν δεν ανοίξεις μοτερ δεν γινεται σωστή δουλειά) και μερικώς βουλωμενος καταλύτης...Ελπίζω να μην πάθω εγκεφαλικό με το νούμερο που θα ακούσω..
Επιστροφή στην κορυφή
Gregts21 (Γρηγόρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 30 Μάϊ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούν 2017, 15:28:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σκεφτομαι για εκκεντροφορους μπουμπι το τελευταιο σταδιο ..μαζι με τουσ εκκεντροφορους εχει βαλει κανεις αλλα ελατηρια (απο thp200 η supertech) και αλλα retainers(τα retainers τα αναφερω καθως η shcrick δινει μαζι με τους εκεντροφορους και σετ με retainers) υπαρχει οφελος να μπουν μαζι με τους εκκεντροφορους ανεξαρτητα απο το κοστοσ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4
Σελίδα 4 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης