PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

τι κοιταμε σε ενα 207 1600 /120hp

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιαν 2014, 23:17:58    Θέμα δημοσίευσης: τι κοιταμε σε ενα 207 1600 /120hp Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα ηθελα να ρωτησω τα εξης μετα τα τοσα χρονια εμπειριας (σας) με τα 207 και ευχομενος τα προβληματα και οι παιδικες ασθενειες των 206 να μην μεταφερθηκαν στα 207.

τι πρεπει να κοιταξει κανεις (πιο πολυ απο τον τυπικο ελεγχο) σε ενα μεταχειρισμενο 207 1600/120hp ;
που πασχει ; (μηχανικα/ηλεκτρικα/κλπ)
ωστε να ειναι σχεδον σιγουρος (ποτε δεν εισαι) οτι το αμαξι ειναι ενταξει ;

Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L

Ένταξη: 02 Νοέ 2013
Τόπος: νοτια προαστια περιξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιαν 2014, 23:23:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βγαινει 1600αρι με 120 γαιδουρια?? νομιζω μονο 150αρια ειναι τα 1600 εκτος αν παιζει κατι με τα ντιζελ

Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιαν 2014, 23:26:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bganei και ατμοσφέρικ πάουερτρέιν με 120 ίππομούσχαρα

βετζίνα λέμεεεεε

Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2014, 01:40:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομιζω οτι οι ατμοσφαιρικοι δεν ειχαν τα θεματα των thp.. Wink

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2014, 10:18:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο θεμα μας τωρα.

1.
2.
3.
4.
.....

κανεις ;

Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2014, 11:04:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Manos206 έγραψε:
Νομιζω οτι οι ατμοσφαιρικοι δεν ειχαν τα θεματα των thp.. Wink

Ο 1.4 95hp καιεο τα αντερα του απο λαδι σε πολλους κατοχους και εχει και θεματα με πολλαπλασιαστες.
Δεν ξερω αν ισχυουν τα ιδια και για τον 1.6.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2014, 23:34:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1.Λάδια που απλά εξαφανίζονται-εξατμίζονται μέσα από το μοτέρ
2.Αντλία νερού
3.Ζανφορ αν τα έχει τα χιλιομετράκια του

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιαν 2014, 00:06:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostasvti έγραψε:
1.Λάδια που απλά εξαφανίζονται-εξατμίζονται μέσα από το μοτέρ
2.Αντλία νερού
3.Ζανφορ αν τα έχει τα χιλιομετράκια του

τωρα κατι γινεται
σε ευχαριστω Κωστα

απο οτι διαβαζω στα forum το Νο1 σημειο αδυναμιας ειναι τα λαδια

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιαν 2014, 00:34:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μονο που απ ολα αυτα το μονο που θα μπορεις να διαπιστωσεις θα ειναι τα μπαρακια της ζαμφορ...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιαν 2014, 16:43:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
μονο που απ ολα αυτα το μονο που θα μπορεις να διαπιστωσεις θα ειναι τα μπαρακια της ζαμφορ...

σωστο κιαυτο !

αλλα ηδη εδω και 2 μερες απο τις κουβεντες που κανω μου φευγει ολο και περσσοτερο η ιδεα να ξαναβαλω μπελα (βλεπε 206) στο κεφαλι μου Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιαν 2014, 16:59:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η γνώμη μου ειναι οτι ειναι πολλή καλη επιλογη ενα τετοιο αμαξι, τη στιγμη που δεν καιγεσαι για "γκάζια". και το λεω αυτο γιατι το 207 θεωρω οτι ειναι απο τα πιο αξιοπιστα peugeot. τα θεματα του ΤΗΡ τα εχουμε πει και τα ξερουμε, αλλα απ αυτο το μοτερ δεν νομιζω οτι εχεις να φοβασαι κατι, εκτος απο το θεμα των λαδιων, που και παλι δεν εχω ακουσει για καμια τρελη καταναλωση σε ατμοσφαιρα, αλλωστε ο κινητηρας δουλευει πολυ χαλαρα. πιστευω οτι και να ψαξεις εδω μεσα που γραφονται ολα τα στραβα και αναποδα, δεν θα βρεις πολλα για το συγκεκριμενο. Δλδ αν εχεις δυνατοτητα να το πας σε ενα εμπιστο συνεργειο, ισως με καυσαναλυτη, να σου μετρησει τα καυσαερια, για να δει αν υπαρχει καυση λαδιου, και μια καλη ματια για τζογους αναρτησης/τιμονιου, κατασταση αμορτισερ, νομιζω οτι θα εισαι κομπλε. Αν ειναι και μοντελο 2008 και μετα ακομα καλυτερα. Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιαν 2014, 20:20:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι ατμοσφαιρικοί κινητήρες 120 hp και 95 hp που είναι αυτοί που έχουν φτιαχτεί σε συνεργασία με τη bmw καίνε λάδια. Αυτό το λέω μέσα από στατιστικά service (επειδή τυγχάνει και δουλέυω σε εταιρεία leasing). Κατά τα άλλα δεν βγάζουν τίποτα παραπάνω από οτι βγάζουν και όλα τα άλλα

δεν θυμαμαι ακριβώς για το 120άρι άλλα το 95άρι καίει κατά μέσο όρο 250-300ml στα 1000χλμ μετά τα 65.000χλμ, μπορώ να δώ όμως άυριο και για το 120άρι

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιαν 2014, 19:11:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Η γνώμη μου ειναι οτι ειναι πολλή καλη επιλογη ενα τετοιο αμαξι, τη στιγμη που δεν καιγεσαι για "γκάζια". και το λεω αυτο γιατι το 207 θεωρω οτι ειναι απο τα πιο αξιοπιστα peugeot. τα θεματα του ΤΗΡ τα εχουμε πει και τα ξερουμε, αλλα απ αυτο το μοτερ δεν νομιζω οτι εχεις να φοβασαι κατι, εκτος απο το θεμα των λαδιων, που και παλι δεν εχω ακουσει για καμια τρελη καταναλωση σε ατμοσφαιρα, αλλωστε ο κινητηρας δουλευει πολυ χαλαρα. πιστευω οτι και να ψαξεις εδω μεσα που γραφονται ολα τα στραβα και αναποδα, δεν θα βρεις πολλα για το συγκεκριμενο. Δλδ αν εχεις δυνατοτητα να το πας σε ενα εμπιστο συνεργειο, ισως με καυσαναλυτη, να σου μετρησει τα καυσαερια, για να δει αν υπαρχει καυση λαδιου, και μια καλη ματια για τζογους αναρτησης/τιμονιου, κατασταση αμορτισερ, νομιζω οτι θα εισαι κομπλε. Αν ειναι και μοντελο 2008 και μετα ακομα καλυτερα. Wink

βασικα Μακη εψαχνα καποια ευκαιρια σε 207 /120hp λογω του οτι τα 1600/150hp δεν τα βρισκεις κατω απο 6000-7000 και θα ειναι και σκισμενα
η επομενη κινηση αν εβρισκα αυτο που ηθελα θα ηταν μια αναβαθμιση μπας και ζωντανεψει αλλα απο οτι βλεπω α) δεν θα ζωντανεψει β) το θεμα του λαδιου για αμαξι καθημερινης χρησης ειναι ΠΟΛΥ σημαντικο

τελος παντων, σε ευχαριστω κι εσενα για το σχολιο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιαν 2014, 02:20:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
makis106 έγραψε:

βασικα Μακη εψαχνα καποια ευκαιρια σε 207 /120hp λογω του οτι τα 1600/150hp δεν τα βρισκεις κατω απο 6000-7000 και θα ειναι και σκισμενα
η επομενη κινηση αν εβρισκα αυτο που ηθελα θα ηταν μια αναβαθμιση μπας και ζωντανεψει αλλα απο οτι βλεπω α) δεν θα ζωντανεψει β) το θεμα του λαδιου για αμαξι καθημερινης χρησης ειναι ΠΟΛΥ σημαντικο

Eγω στη θεση σου θα πηγαινα στο 207 με.τον TU5.
Ισως ο πιο αξιοπιστος κινητηρας της γκαμας με καλη καταναλωση και επιδοσεις, ενω θα το βρεις και φτηνοτερα αφου ειναι μοντελο πριν το vti.
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιαν 2014, 02:22:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
makis106 έγραψε:

Eγω στη θεση σου θα πηγαινα στο 207 με.τον TU5.
Ισως ο πιο αξιοπιστος κινητηρας της γκαμας με καλη καταναλωση και επιδοσεις, ενω θα το βρεις και φτηνοτερα αφου ειναι μοντελο πριν το vti.
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιαν 2014, 08:28:41    Θέμα δημοσίευσης: Re: τι κοιταμε σε ενα 207 1600 /120hp Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
θα ηθελα να ρωτησω τα εξης μετα τα τοσα χρονια εμπειριας (σας) με τα 207 και ευχομενος τα προβληματα και οι παιδικες ασθενειες των 206 να μην μεταφερθηκαν στα 207.

τι πρεπει να κοιταξει κανεις (πιο πολυ απο τον τυπικο ελεγχο) σε ενα μεταχειρισμενο 207 1600/120hp ;

Question

γνωμη μου μακρια απο τον κινητηρα psa bmw αν δεν θελεις προβληματα,
το απλο 1,4 με τα 90 θα εχει τα λογικα του 206 1.4 90hp αν θυμαμε καλα φλατζα κεφαλις ..
γενικα αν βλεπεις 207 γυρνα απο την αλλη Razz
εκτως αν δεις για diesel που σε αυτη την εποχη νομιζω θα ηταν το καλυτερο !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιαν 2014, 10:02:58    Θέμα δημοσίευσης: Re: τι κοιταμε σε ενα 207 1600 /120hp Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
DimiP έγραψε:

Question

το απλο 1,4 με τα 90 θα εχει τα λογικα του 206 1.4 90hp αν θυμαμε καλα φλατζα κεφαλις ..

καλα και την φλαντζα κεφαλης δεν τη λες απλο πραγμα. εγω ειχα το 206 με φλαντζα 5 χρονια και που την αλλξα παλι προβλημα εχω, τελος παντων....
μεταχειρ. diesel σε τιμη ευκαιριας ;
που ; Idea Idea

Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιαν 2014, 10:25:15    Θέμα δημοσίευσης: Re: τι κοιταμε σε ενα 207 1600 /120hp Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
nOkpos έγραψε:
DimiP έγραψε:

Question

καλα και την φλαντζα κεφαλης δεν τη λες απλο πραγμα. εγω ειχα το 206 με φλαντζα 5 χρονια και που την αλλξα παλι προβλημα εχω, τελος παντων....
μεταχειρ. diesel σε τιμη ευκαιριας ;
που ; Idea Idea

δεν ξερω λεπτομερειες να σου πω απλα ακουσα οτι δεν βγαζουν προβληματα τα diesel της peugeot .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιαν 2014, 17:12:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για φαντάσου να σου χαλάσει αντλία πετρελαίου... επίφοβο!

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης