PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλήματα 307 SW 2004

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vapostolo (Βασιλειος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 SW

Ένταξη: 30 Δεκ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2013, 13:22:41    Θέμα δημοσίευσης: Προβλήματα 307 SW 2004 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά καλησπέρα.
Έχω δυο προβλήματα με το 307 SW πέρα απο το κλασικό με τη φλασιέρα.
1) Τις πολύ ζεστές μέρες όταν ανεβαίνει πάρα πολύ η θερμοκρασία στην καμπίνα ο κλιματισμός δουλεύει 1 με 2 λεπτά και σβήνει. Μετά από λίγο επανέρχεται για 1 δυο λεπτά και σβήνει πάλι. Αυτό γίνεται συνέχεια με αποτέλεσμα η θερμοκρασία στην καμπίνα να μην πέφτει. Όταν το βγάλω από το γκαράζ που η θερμοκρασία καμπίνας είναι φυσιολογική τότε δουλεύει σωστά.
2) Μερικές φορές όταν πέφτω σε λακούβες η σαμάρια ακούγεται ενας μεταλλικός θόρυβος από τα πίσω αμορτισερ. Το αυτοκίνητο έχει 78.000 Km και έχει επάνω τα μαμίσια. Υποθέτω ότι είναι οι βάσεις των πίσω αμορτισερ. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο?

Vasilis
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2013, 14:43:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πισω το 307 εχει αξονα που κουρδιζει ή ελατηρια;
αν εχει αξονα οπως και το xsara θελει αλλαγη ρουλεμαν στον αξονα. πιθανων να εχει φαει και το σωληνα αν στο κανει καιρο αλλα αυτο αλλαζει δεν ειναι τιποτα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2013, 17:26:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελατήρια έχει.

Ο θόρυβος μπορεί να είναι από πολλά πράγματα, για αρχή έλεγξε ότι η ρεζέρβα είναι σωστά και σφιχτά τοποθετημένη και ότι η κλειδαριά του πορτμπαγκάζ κλείνει σωστά.

Όταν λες ότι κλείνει ο κλιματισμός αναφέρεσαι στον ανεμιστήρα ή στον συμπιεστή;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Vapostolo (Βασιλειος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 SW

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2013, 17:30:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και ο ανεμιστήρας και ο συμπιεστης. Δε φερνει καθόμου αέρα μεσα. Όταν ξεκιναει καταλαβαινω πρωτα να κρυωνουν οι αεραγωγοι που σημαινει οτι ξεκινα ο συμπιεστης και μετα έρχεται κανονικα ο αερας που σημαινει οτι ξεκινα ο ανεμιστηρας.
Πίσω ναι έχει ελατήρια.

Vasilis
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2013, 18:02:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακούς τον συμπιεστή να απεμπλέκεται ή απλά κλείνει ο ανεμιστήρας;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Vapostolo (Βασιλειος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 SW

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2013, 18:42:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ευχαριστω πολυ για το οτι ασχολεισαι με το προβλημα μου. Οχι δεν τον ακουω να απεμπλεκεται. Εγω το συμπεραινω. Πιθανον και να μην απεμπλεκεται. Πάντως με τον θορυβο πισω οκ. Τελικα ηταν απο το γρυλλο μέσα στο κουτι που βρίσκεται μεσα στη ρεζερβα. Είχε ξεκουμπωσει και χτυπουσε ο γρύλλος. Τελικα ποσο ασφαλές ειναι να αφησω το γρυλλο εκει?

Vasilis
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2013, 20:01:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vapostolo έγραψε:
Σε ευχαριστω πολυ για το οτι ασχολεισαι με το προβλημα μου. Οχι δεν τον ακουω να απεμπλεκεται. Εγω το συμπεραινω. Πιθανον και να μην απεμπλεκεται. Πάντως με τον θορυβο πισω οκ. Τελικα ηταν απο το γρυλλο μέσα στο κουτι που βρίσκεται μεσα στη ρεζερβα. Είχε ξεκουμπωσει και χτυπουσε ο γρύλλος. Τελικα ποσο ασφαλές ειναι να αφησω το γρυλλο εκει?

Όταν το έχεις χωρίς a/c ο ανεμιστήρας σταματάει; Κανονικά πρέπει να μπει στο διαγνωστικό στο αμάξι.

Ασφαλές γιατί να μην είναι; Ιμάντα συγκράτησης δεν έχει;

Επιστροφή στην κορυφή
Vapostolo (Βασιλειος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 SW

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2013, 22:42:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χωρις aircontition δουλευει κανονικα. Οπως και με το aircontition οταν η θερμοκρασια της καμπινας δεν ειναι πολυ υψηλη. Ολα δουλευουν κανονικα. Μονο οταν η θερμοκρασια της καμπινας ειναι υψηλη παρατηρειται το προβλημα. Οσο για το γρυλο δεν εχει ιμαντα συγκρατησης. Ενα κουτι είναι που κλεινει συρταρωτα και στο καπακι του εφαρμοζει ενα συρματοσκηνο που συγκρατει κουτι και ρεζερβα. στην ουσια το καπακι του κουτιου τα συγκρατει ολα.

Vasilis
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης