PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

κλειδι

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
θέμης (Θεμης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye (16v)2001

Ένταξη: 26 Νοέ 2013
Τόπος: stylida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Δεκ 2013, 16:48:45    Θέμα δημοσίευσης: κλειδι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια σε όλους και χρώνια πολλά .εχω προβλιμα με το κλείδομα του αυτοκιν. οταν πατάω απο το κουμπι να κλειδόσει αλες φορες κλειδόνει και αλες κλειδόνει για 1 δευτερόλεπτο και ξεκλιδόνει ξερει καποιος να μ πεί το γιατι?????
peugeot rallye 16v 2001

ta m..nia kai ta moteria pan se lathos xeria
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Δεκ 2013, 23:28:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λαδωσε κλειδαριες ασφαλειες κτλ

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
θέμης (Θεμης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Δεκ 2013, 00:40:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οταν λες λαδόσω κλειδαργιές ετση εξοτερικά ???

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Δεκ 2013, 12:10:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν εχει σωληνακι το wd40 για να τρυπωσει στη κλειδαρια;
αλλιως λαδωσε το κλειδι και κλειδωσε ξεκλειδωσε με αυτο μερικες φορες

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
θέμης (Θεμης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Δεκ 2013, 16:42:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα το δοκιμάσω και θα σ πώ ευχαριστώ

Επιστροφή στην κορυφή
θέμης (Θεμης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Δεκ 2013, 09:36:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το δοκίμασα και τιποτα ...καποιοςγια βοήθεια ...αλλες φορές κλειδώνει κανονικα και αλλες οχι ......δεν ξέρω

Έχει επεξεργασθεί από τον/την θέμης στις Σαβ 28 Δεκ 2013, 13:20:09, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Δεκ 2013, 11:44:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλύτερα γράφε με greeklish Rolling eyes

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
θέμης (Θεμης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Δεκ 2013, 13:17:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ayth einai h lish lipon gia to klidoma mprabo file m douleyei egrapsa me griklis kai kseklidose me to klidi ,,....mprabo eyxaristw.... πρέπει να έχουμε καποιο πτυχίο πανεπιστημίου για να είμαστε στο club.???????? Wink Question Question Question Idea Idea Idea

Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Δεκ 2013, 14:48:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλά έτσι όπως γράφεις μου βγήκαν τα μάτια για να καταλάβω τι γράφεις. Γι αυτό ίσως είναι καλύτερά τα greekligh. Μην τρελαίνεσαι. Χρόνια πολλά X-mas

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Δεκ 2013, 15:17:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί να ζορίζεται κάποια κλειδαριά στο κλείδωμα και να ξαναξεκλειδώνει όπως πχ αν αφήσεις μία πόρτα ανοιχτή... τσέκαρε αν κλείνουν καλά οι πόρτες όπως επίσης και αν κλειδώνει πάντα απο την εσωτερική ασφάλεια του οδηγού ή αν κάνει το ίδιο...

Επιστροφή στην κορυφή
θέμης (Θεμης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2013, 23:49:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

file taso den klidonei malon zorizete h porta t odigoy eno oi ales klidonoyn t odigou klidonei mexri t mesh k kseklidonei meta ....ti to kanoume twra???

Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2013, 09:58:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψάξε γιατί ζορίζεται.Αυτό είναι το πρόβλημα σου!

Ρίξε wd40 στο μηχανισμό της πόρτας

βγάλε καπλαμάδες και δές μήπως η βέργα που έχει στο διακόπτη είναι στραβή και βρίσκει

Τσέκαρε πως η πόρτα ευθυγραμμίζει σωστά και δεν κάθεται ανομοιόμορφα (δές τα κενά γύρω γύρω να είναι τα ίδια)

Επιστροφή στην κορυφή
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2013, 14:50:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι δεν πηγαινεις σε ενα ηλεκτρολογο ή λαμαρινα να στο ελεγξει. εγω αλλαξα προσφατα κλειδαρια και ειναι μανικι. εμενα με αυτα που σου κανει μου φαινεται οτι ειναι πλακετα κεντρικου κλειδωματος. μπορει και το ηλεκτρικο απο την κλειδαρια να ζοριζεται η να τα εφτυσε οπως ειπανε τα παιδια
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
θέμης (Θεμης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2013, 14:59:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tha to kitaksw k ta leme pantos s ena hlektrologo pou piga gia ali doulia k t eipa m leei malon moteraki .....tha t doume meta giortes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης