PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

πρόβλημα βάρους!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Rhaps0dy (Constantine)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4

Ένταξη: 06 Σεπ 2013
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2013, 00:06:40    Θέμα δημοσίευσης: πρόβλημα βάρους! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαίρεται!. έχω ένα μεγάλο πρόβλημα στο 206 μου. το αγόρασα μεταχειρισμένο, και αυτός που το είχε έχει αλλάξει Αμορτισέρ (το χαμήλωσε). μόλις βάλω 2 άτομα στα πίσω καθίσματα οι πίσω τροχοί ακουμπάνε πάνω στο φτεράκι του αυτοκινητου... ο άξονας πίσω είναι μια χαρά και τα ζαντολάστιχα είναι όπως λέει το εργοστάσιο. πήγα σε εξειδικευμένο μηχανικό τις peugeot και μου είπε θέλει κούρδισμα ο πίσω άξονας...το θέμα είναι ότι δεν ξέρω ποσο να το σηκώσω πίσω ώστε να γίνει εργοστασιακό για να μπορέσω να βάζω βάρος... στους 5 πόντους είναι σαν φορτηγό στους 3 είναι άσχημο και αν το πάω στο 1~2 θα φοβάμαι με παραπάνω βάρος ότι πάλι θα βρίσκει.... καλά αυτά τα 206 με βάρος πίσω βρίσκουνε οι τροχοί? ξέρει κανεις να μου πει ποσο να το σηκώσω? επίσης τα Αμορτισέρ είναι καινούργια και όχι χαλασμένα όπως νόμιζα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2013, 09:34:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι offset έχουν οι ζάντες σου και τι φάρδος?

Επιστροφή στην κορυφή
Rhaps0dy (Constantine)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2013, 11:48:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

είναι όπως λέει και στο αυτοκόλλητο που είναι από το εργοστάσιο 195/55 r 15

Επιστροφή στην κορυφή
driver7 (thanassis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l

Ένταξη: 12 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2013, 13:14:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οφσετ και φάρδος δεν αναφέρονται στα νούμερα αυτά...
Έχεις αλλάξει ζάντες? Αν δεν είναι οι μαμά (έστω και αν έχουν ίδια διάμετρο), πιθανόν να είναι πιο φαρδιές ή με μικρότερο οφσετ και να βγαίνουν πιο έξω, οπότε και βρίσκουν...
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2013, 14:25:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επίσης μήπως φοράει αποστατες?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Rhaps0dy (Constantine)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2013, 16:29:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι έχουνε άλλαχτοι οι ζάντες αλλα είναι ακριβώς το ίδιο μέγεθος με τις μαμά... όχι δεν έχει δαχτυλίδια...και που μπορώ να δω το μέγεθος τις ζάντας?

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2013, 16:59:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rhaps0dy έγραψε:
ναι έχουνε άλλαχτοι οι ζάντες αλλα είναι ακριβώς το ίδιο μέγεθος με τις μαμά... όχι δεν έχει δαχτυλίδια...και που μπορώ να δω το μέγεθος τις ζάντας?

Όταν λες μέγεθος εννοείς την διάμετρο; Τα παιδιά πάνω λένε για το οφφσετ, κάπου θα το αναφέρει και αυτό γύρω γύρω από την ζάντα. Το πρόβλημα σου είναι σίγουρα εκεί, αφού βρίσκει στα φτερά.

Επιστροφή στην κορυφή
Rhaps0dy (Constantine)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2013, 17:20:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν βρίσκω κανέναν αριθμό γύρο γύρο από τις ζάντες... μονο στο λάστιχο έχει!

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2013, 17:27:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δες στο εσωτερικό χείλος της ζάντας αν δεν το λέει στο εξωτερικό.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2013, 18:15:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να βρισκει πρεπει να ειναι χαμηλωμενο 3-5 ποντους απο το εργοστασιακο. αν το πισω μερος με το μπροστα ειναι το ιδιο πρεπει να το σηκωσεις πισω 2-3 ποντους. τα γαλλακια μας πισω ειναι πιο ψηλα απο το εργοστασιο και οταν χαμηλωνεις πρεπει να κρατας τη διαφορα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
OnyX (Γιωργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Seat Ibiza 6l Cupra 1.8T

Ένταξη: 26 Ιούλ 2010
Τόπος: οπου υπαρχουν στροφες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2013, 18:25:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρωτα ελεγξε οτι φορας aftermarket αμορτισερ και οχι τα "μαμα" σε συνδυασμο με ελατηρια χαμηλωματος...
Επειτα κοιτα εσωτερικα στην ζαντα σε καποιο απο τα μπρατσα της εχει ενα νουμερο ΕΤ....αυτο ειναι το offset της ...καπου εκει θα λεει και ενα νουμερακι του στυλ 7Χ15 πχ...το 7 ειναι το πλατος της ζαντας σε ιντσες και το 15 η διαμετρος της.
Αν βρισκεις στο χειλος του φτερου λογικα φορας ζαντες με λαθος offset η αποστατες.
Αν βρισκεις στο θολο τοτε εχεις λογικα μαμα αμορτισερ και πολυ χαμηλα κουρδισμενο αξονα

Επιστροφή στην κορυφή
Rhaps0dy (Constantine)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2014, 19:45:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλα είχα κάποια προβλήματα...Λοιπόν κοίταξα την ζάντα και βρήκα αυτό K-308A 15x6JJ FREEZE 4x100 500kg...Μήπως ξέρει κανεις στην μαμά ζάντα του 207 μια αλουμινένια που είναι έχει την ίδια διάμετρο με αυτήν που ανέφερα παραπάνω? τελικά φταίει η ζάντα? η θέλει κούρδισμα να υψωθεί πίσω? ευχαριστώ

Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2014, 22:43:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ET πρεπει να κοιταξεις γιατι αυτο σου το οφσετ δλδ ποσο μεσα η εξω ειναι το κεντρο της ζαντας σε σχεση με το στεφανι της....

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης