PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ledakia σε 207 Rallye F/L
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L

Ένταξη: 02 Νοέ 2013
Τόπος: νοτια προαστια περιξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2013, 12:11:34    Θέμα δημοσίευσης: Ledakia σε 207 Rallye F/L Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση. Για led στην πινακιδα τα καπακια ξεκουμπωνουν τραβωντας η ειναι με καμια βιδα και πρεπει να ξυλωθει ταπετσαρια απο μεσα?? Δοκιμασα λιγακι να τα τραβηξω αλλα δεν το ζορισα μην κανω καμια μαλ***α και ξενερωσω?? Απλα θελω να μαθω αν ειναι κουμπωτα για να μην λυνω τσαμπα ταπετσαριες.. Να παω κατευθειαν με τα λεπτα τα κατσαβιδακια να κανω δουλεια Laughing.

//Ευχαριστω εκ των προτερων.

(Ανοιξα καινουργιο thread γιατι δεν ηξερα αν θα παρω απαντηση σε καποια απο τα πιο παλια και δεν βρηκα και κατι σχετικο για 207 σ αυτο το θεμα)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2013, 12:30:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κουμπωτά είναι. Στο manual λεει ακριβως πως βγαινουν.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2013, 12:48:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμ.. Μαλιστα. Δεν το εχω το manual γιατι το εδωσα σε κατι φιλους με εκθεση για ενα rallaki που πουλησαν και περιμενουν τη lion για να μου φερουν αλλο.
Ωστοσο τωρα που ξερω οτι ειναι κουμπωτα θα την βρω την ακρη..

//Ευχαριστω πολυ

Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2013, 16:03:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κουμπωτά είναι τα έχω αλλάξει κι εγώ αλλα έκανα τη βλακεία και πήρα led χωρις canbus και αναγκαστηκά έβγαλα τη ταπετσαρία για να τοποθεήσω αντιστάσεις.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2013, 16:14:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι εγω ευτυχως πηρα με canbus γιατι την ειχα πατησει ετσι στο 106 που ειχα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2013, 17:03:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βγαινουν με ενα κατσαβιδακι που το σπρωχνεις προς τα εξω αλλα πρεπει να προσεξεις μην τα σπασεις. Το πλαστικο το τζαμακι σπαει για πλακα. Πρωτη φορα που αλλαξα ολα πηγαν καλα. Τον περασμενο μηνα εβαλα καινουρια λεντακια και το ενα εσπασε και αναγκαστικα να παρω 2 σετ γιατι το ενα ηταν μαυρο και το αλλα ολο καινουριο. Και πανε μαζι με την βαση τους το μαυρο που μπαινει το λεντ. Δεν ειναι κανα τρελο ποσο 10€ το ενα απλα να το σπασεις πας να βρεις ανταλλακτικα. Εγω ημουν τυχερος ημουν στον μηχανικο και απεναντι ειχε μαγαζι με ανταλλακτικα citroem.peugeot

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2013, 01:31:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ σαμ. Πρέπει να σε πέτυχα προχτές λεωφ. Βουλιαγμενης στην αργυρουπολη. Το άσπρο το rally's επινοούν που μαλακό όταν στο δρομο Very happy
Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2013, 03:05:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kostaswannabe έγραψε:
Ευχαριστώ σαμ. Πρέπει να σε πέτυχα προχτές λεωφ. Βουλιαγμενης στην αργυρουπολη. Το άσπρο το rally's επινοούν που μαλακό όταν στο δρομο Very happy
Laughing

Facelift ειχες αν θυμαμαι καλα; Εστριβες αριστερα σ'ενα απο τα φαναρια πιο μετα; Μια κοπελα διπλα σου νομιζω.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2013, 12:50:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α γεια σου. Ηταν να στριψω πιο πριν αλλα ηθελα να σ ακουσω
Αλλα με το που περασαμε απο την πρωτη πλακα που χαν ριξει στις αποχετευσεις την ακουσε η γυναικα και τ αφησα
Exclamation Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2013, 14:17:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kostaswannabe έγραψε:
Α γεια σου. Ηταν να στριψω πιο πριν αλλα ηθελα να σ ακουσω
Αλλα με το που περασαμε απο την πρωτη πλακα που χαν ριξει στις αποχετευσεις την ακουσε η γυναικα και τ αφησα
Exclamation Laughing

Εγω να δεις πως την ακουσα μεσα οταν περασα απο 5 τετοια

Βρηκες ακρη με τα καπακια;

Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2013, 17:49:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυριο θα κατσω να ασχοληθω που θα εχω χρονο με την ησυχια μου αλλα εχω ξεκαθαρη εικονα για το πως θα το κανω μετα απ αυτα που μου πατε κ με μια εμπειρια απο το 106 Wink.

Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Δεκ 2013, 09:40:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με πολύ προσοχή
όπως είπανε και οι από πάνω, σπάνε για πλάκα τα πλαστικά.
εμένα μου είχε σπάσει την 1η φορά που τα είχα αλλάξει πάντως
και γιαυτό, την τελευταία φορά που χρειάστηκαν αλλαγή, πήρα ένα σακουλάκι με κλιπς, και ξήλωσα από μέσα ταπετσαρία για να μαι σίγουρος Cool

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2014, 23:14:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ηρθαν επιτελους κατι led που περιμενα απο
Το ebay και καθισα κ αλλαξα μικρη σκαλα πινακιδας πορτ μπαγκαζ ντουλαπακι κ πλαφονιερα καμπινας. Αλλα κανα 2 μου τρεμοπαιζουν.. Μηπως δεν εχουν επαρκη επαφη?? γνωριζει κανεις?

Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Φεβ 2014, 03:24:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν τρεμοπαίζουν πάει να πει ότι έχουν καεί φίλε μου! Έβαλες με can bus?

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Φεβ 2014, 10:40:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υποτιθεται πως ηταν με can bus.Δεν τα τσεκαρα ομως να σου πω την αληθεια.
Και βαριεμαι απιστευτα να τα βγαζω για να το δω τωρα.. ασ προσεχα..Απλα θα παω να παρω μια 10αδα καινουρια και θα τ αλλαξω απο την αρχη..

Επιστροφή στην κορυφή
TeraBite (Γρηγόρης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.4 VTi (2008~2015)

Ένταξη: 10 Μάρ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Φεβ 2014, 00:00:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kostaswannabe έγραψε:
υποτιθεται πως ηταν με can bus.Δεν τα τσεκαρα ομως να σου πω την αληθεια.
Και βαριεμαι απιστευτα να τα βγαζω για να το δω τωρα.. ασ προσεχα..Απλα θα παω να παρω μια 10αδα καινουρια και θα τ αλλαξω απο την αρχη..

Αν τρεμοπαίζουν ενώ είναι κλειστά (θα έπρεπε να είναι σβηστά) είναι απλά Led σε θέση για CanBus, αν τρεμοπαίζουν ενώ είναι ανοιχτά πνέουν τα λοίσθια. Συνήθως τα απλά Led είναι πάνω σε πλαστικό καβουκι, ενώ τα canbus σε πλακέτα σαν τον κυκλωμάτων ή μεταλικά (τα πολύ καλής ποιότητας που λειτουργεί σαν ψυξη να μην καίγονται), ένας μπακαλίστικος τρόπος να τα ξεχωρίζεις στα γρήγορα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάρ 2014, 16:31:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως τα λεντάκια με καν μπας πάνω υπερθερμαίνονται και καίγονται. (Μιλάω για αυτά που στο e-bay κάνουν 1,5-2€ τα 2) Δεν έχω δοκιμάσει κάτι πιο ακριβό και ούτε θα το κάνω γιατί αν καούν και αυτά θα είναι κρίμα!
Η καλύτερη λύση για μένα (αν ψιλοπιάνουν τα χέρια σου και δεν βαριέσαι να το κάνεις) είναι να πάρεις απλά λέντ(με 1-2€) και να κάνεις μια παράλληλη σύνδεση με μια αντίσταση.

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
TeraBite (Γρηγόρης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάρ 2014, 23:56:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreasf1 έγραψε:
Πάντως τα λεντάκια με καν μπας πάνω υπερθερμαίνονται και καίγονται. (Μιλάω για αυτά που στο e-bay κάνουν 1,5-2€ τα 2) Δεν έχω δοκιμάσει κάτι πιο ακριβό και ούτε θα το κάνω γιατί αν καούν και αυτά θα είναι κρίμα!
Η καλύτερη λύση για μένα (αν ψιλοπιάνουν τα χέρια σου και δεν βαριέσαι να το κάνεις) είναι να πάρεις απλά λέντ(με 1-2€) και να κάνεις μια παράλληλη σύνδεση με μια αντίσταση.

Εγώ πάντως έχω πάρει τα πιο ακριβά και με καλύμα αλουμινίου για ψύκτρα (5€ το ένα) και τα έχω 2 χρόνια κοντά και είναι GG, και έχω βάλει σε φίλους τα ίδια ή άλλα canbus που έχω αγοράσει απο συγκεκριμένο μαγαζί (είναι μόνο με LED ) χωρίς πρόβλημα ποτέ, αν θες μπορώ να σου στείλω με πμ το μαγαζί.

H παραλληλη αντίσταση να δείς πως παίρνει φώκο (ναι το είχα προσπαθήσει, υπάρχουν και έτοιμα cancellers πάντως)... Ασε που για αν υπολογίσω τα Ωμ, άνοιξα το βιβλίο των κυκλωμάτων της σχολής Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάρ 2014, 01:45:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδες κανενα λινκ για led για το εσωτερικο του αυτοκινητου ?
και τα 3
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
TeraBite (Γρηγόρης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2014, 01:36:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
ρε παιδες κανενα λινκ για led για το εσωτερικο του αυτοκινητου ?
και τα 3

Εδώ είναι λίγο τραγικά τα πράγματα ειναι αν σου κάτσει εγώ βρήκα μια τριάδα led απλά άνεφ canbus που δουλευουν, αλλά μόνο αυτά... Ό,τι άλλο και αν έχω δοκιμάσει πήρα τα @@ μου... Οπότε αν καούν την έβαψα... Η μόνη διαφορά που βρήκα σε σχέση με τα άλλα απλά ήταν ότι δεν έχουν αντίσταση στον έναν πόλο τους...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης