PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 2-din

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Δεκ 2013, 20:32:25    Θέμα δημοσίευσης: 207 2-din Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάποιος καλοθελητής με όρεξη, μπορεί να μου πει πόσο βάθος έχει η 2-din στο 207;
Επίσης, αν δεν βαριέται πολύ, να μου πει και ύψος-πλάτος (αν και λογικά αυτό είναι 180mm x 100mm).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδάκια. Very happy

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Δεκ 2013, 21:45:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θυμαμαι καλα ειναι 18cm πλατος και 11 υψος. το βαθος ειναι δυσκολο να στο πει καποιος που δεν εχει μετρησει γιατι πρεπει να βγαλει πηγη, θα το κοιταξω αυριο και θα σου απαντησω ακριβως διαστασεις

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2013, 12:44:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
Αν θυμαμαι καλα ειναι 18cm πλατος και 11 υψος. το βαθος ειναι δυσκολο να στο πει καποιος που δεν εχει μετρησει γιατι πρεπει να βγαλει πηγη, θα το κοιταξω αυριο και θα σου απαντησω ακριβως διαστασεις

Σε ευχαριστώ Μάριε!!!!
Περιμένω νέα σου!! Cool Cool Cool

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2013, 14:07:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
marios_207_GT έγραψε:

Σε ευχαριστώ Μάριε!!!!
Περιμένω νέα σου!! Cool Cool Cool

18.5x12.5 για να εισαι καλημενος για μενα με 18χ12 εισαι τζετ. οσο για το βαθος οπως σου ειπα πρεπει να βγει η πηγη και δηστυχως δεν εχω τα 2 βισματακια που χρειαζονται για να τη βγαλεις.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2013, 22:45:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μωρέ για το γύρω-γύρω είμαστε κομπλέ και το ξέρω, το θέμα είναι με το βάθος τι παίζει!

Πρέπει να βγει η πηγή ή παίζει να βγαίνει και το κάτω πλαστικό μόνο του και να το δεις?
Επίσης έχω την εντύπωση πως την πηγή μπορείς και με πολύ ψιλό κατσαβίδι να τη βγάλεις.

Κανένας που να το έχει κάνει ή που να μπορεί?

Και πάλι ευχαριστώ Μάριε! Very happy

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2013, 13:23:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η πηγή βγαίνει και με 2 αυτοσχέδια χοντρά συρματάκια σε σχήμα U.

Αν κάποιος με 207 έχει όρεξη μέσα στο ΣΚ να το ψάξει και να μου πει θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα.

Δυστυχώς έχω 206 και όχι 207 για να το κάνω μόνος μου. Confused Confused Confused

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης