PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τα τρεις δεκαδες χιλιαδες ποστς μου...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Δεκ 2013, 12:32:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Μπορούσες να χρησιμοποιήσεις την επεξεργασία του μηνύματος και να μην κάνεις 2ο ποστ για να διορθώσεις το 1ο.
Αλλά βέβαια, έτσι φτάνουμε τα 30.000 ποστ! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

ΥΓ: 30.000 ρε Μανθοζουζουνέλο????? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η αληθεια ειναι οτι μεχρι τοτε δεν ειχα συμμετασχει σε κανενα φορουμ κλαμπ κλπ κλ πκαι δεν ειχα ιδεα πως και τι....εδω ξεκινησε "το κακό"...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Δεκ 2013, 15:07:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Μπορούσες να χρησιμοποιήσεις την επεξεργασία του μηνύματος και να μην κάνεις 2ο ποστ για να διορθώσεις το 1ο.
Αλλά βέβαια, έτσι φτάνουμε τα 30.000 ποστ! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

ΥΓ: 30.000 ρε Μανθοζουζουνέλο????? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Βρε βρε βρεεεεεεεε κατι δεινοσαυροι... Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE

Ένταξη: 06 Οκτ 2008
Τόπος: Μαζί με τοn ΜΕΜsound στην Endo land...........

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Δεκ 2013, 18:22:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
Eπρεπε να εχεις φαει Kick, block και ban από τοτε..............!!!!!!!!!!! Shocked Exclamation Shocked Exclamation Shocked Exclamation Shocked Exclamation
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Eίναι αυτό που λένε... ''Δεν το έφαγε από μικρός που έπρεπε και να τώρα που μεγάλωσε....''

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me.
Your car is your story, So don't let anyone else write the book.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
BTSitsa (Ευΐνα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Mercedes A-Class 1.6 ('02)elegence

Ένταξη: 07 Φεβ 2013
Τόπος: Fencingland!!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2013, 15:15:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγχαρητήρια Μάνθε για την έντονη και πολυετή "συγγραφική" σου δραστηριότητα, στο φόρουμ! Έψαχνα ένα τόπικ να γράψω κάτι, ώστε να φθάσω τα δέκα posts! Κι ορίστε, μία χαρά μου έδωσαν "πάσα", τα 30.000 δικά σου! Laughing Laughing Laughing

Υγ: Πότε "φεύγει", βρε παιδιά, αυτό το "Μόλις έγραψα"? Πραγματικά όταν αλλάξω κατηγορία, θα νιώσω χαρά εφάμιλλη εκείνης του να βγάζεις το Ν από το αυτοκίνητό σου... Razz Razz Razz

Ταξιδεύουσα...!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2013, 15:28:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BTSitsa έγραψε:
Συγχαρητήρια Μάνθε για την έντονη και πολυετή "συγγραφική" σου δραστηριότητα, στο φόρουμ! Έψαχνα ένα τόπικ να γράψω κάτι, ώστε να φθάσω τα δέκα posts! Κι ορίστε, μία χαρά μου έδωσαν "πάσα", τα 30.000 δικά σου! Laughing Laughing Laughing

Υγ: Πότε "φεύγει", βρε παιδιά, αυτό το "Μόλις έγραψα"? Πραγματικά όταν αλλάξω κατηγορία, θα νιώσω χαρά εφάμιλλη εκείνης του να βγάζεις το Ν από το αυτοκίνητό σου... Razz Razz Razz

ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για δοκίμασε στα 11, ίσως κάτι να γίνεται Laughing Laughing Laughing
Πόσταρε κανένα εκεί που ξεσαλώνει ο Μάνθος (και γώ) στα videα και τις pix, παίρνεις γρήγορα πόντους Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2013, 15:45:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Octane έγραψε:
BTSitsa έγραψε:

Πόσταρε κανένα εκεί που ξεσαλώνει ο Μάνθος (και γώ) στα videα και τις pix, παίρνεις γρήγορα πόντους Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επισης κατα καιρους βγαινουν προσφορες του στυλ: "Με καθε σας ποστ δωρο αλλες 2 δημοσιευσεις"

Stay tuned!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2013, 15:49:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Octane έγραψε:
BTSitsa έγραψε:

Επισης κατα καιρους βγαινουν προσφορες του στυλ: "Με καθε σας ποστ δωρο αλλες 2 δημοσιευσεις"

Και κατα καιρους βγαζει και ο θειος Louis κατι προσφορες..., αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
Stay e-tuned!!! Laughing Laughing Laughing

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2013, 15:49:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BTSitsa έγραψε:

Εχεις δρομο ακομα μπροστα σου "μικρη"....
Στα 50 φευγει...

Τα ενδιαφεροντα χαρακτηριστικα του Μανθουμελ!!!!
http://www.psclub.gr/forum/statistics.php

Τι θησαυρο ξεθαψα παλι ο ανθρακορυχος..
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2013, 16:40:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
BTSitsa έγραψε:

Στα 50 φευγει...

Πωπω, ειμαι και γω στις 2 τελευταιες λιστες, και με κυπελλακι παρακαλω!!!
Ο τρίτος ομορφότερος της εβδομάδας Cool Laughing

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
BTSitsa (Ευΐνα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2013, 17:26:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Octane έγραψε:
Road_Runner έγραψε:
BTSitsa έγραψε:

Στα 50 φευγει...

Πωπω, ειμαι και γω στις 2 τελευταιες λιστες, και με κυπελλακι παρακαλω!!!
Ο τρίτος ομορφότερος της εβδομάδας Cool Laughing

Ωραίες οι σκέψεις σας κι έχω να προτείνω 2 βελτιώσεις. Πρώτων, για κάθε post με ορθογραφικό λάθος, θα υπάρχει ποινή -2 δημοσιεύσεων...Razz Razz Razz
Δεύτερον, τα στατιστικά επιβάλλεται να έχουν καλύτερα γραφικά π.χ. φώτο με βάθρο που να απεικονίζει τα δαφνοστεφανωμένα αυτοκίνητα των τριών πρώτων κ.ο.κ.

Ταξιδεύουσα...!!!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2013, 17:58:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Octane έγραψε:
Road_Runner έγραψε:
Octane έγραψε:
BTSitsa έγραψε:

Και κατα καιρους βγαζει και ο θειος Louis κατι προσφορες..., αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...

Εβινα μικρή μου...
It's a long way to the top if you gonna rock 'n roll...

http://www.youtube.com/watch?v=bJwZhqU0QL4

τουρουουουουου τουρουουουουουυυυυυυυυυ.....

ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα

υπαρχουν οπως ειπαν και οι προλαλησαντες τοπικ αυξησης ποστς...\\

βλ αγγελίες των "δημοφιλών" χαβαλεδο-μελών...του κλαμπ...

εχει πολυ ψωμί εκεί...

επίσης μπορεις να κα΄νεις κι εσυ οτι κανει ο Τάκης...και καλα χαλασμενο τηλέφωνο και διπλα ποστς καθε φορα...

εν πάση περιπτωση πρεπει να γινεις εφευρετικη με το θεμα αυτό...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

stay
kalm
and
keep
posting

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

υγ νεα υπογραφή?!?!?!?!?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2013, 18:01:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
BTSitsa έγραψε:

Στα 50 φευγει...

εχουν κι αυτα το ενδιαφερον τους ομως...
σχετικα με το τι γινεται εδω μεσα...

υ.γ= ποσο χαβαλεδες ειμαστε...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
BTSitsa (Ευΐνα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2013, 18:25:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Octane έγραψε:
Road_Runner έγραψε:
Octane έγραψε:
BTSitsa έγραψε:

Εβινα μικρή μου...
It's a long way to the top if you gonna rock 'n roll...

http://www.youtube.com/watch?v=bJwZhqU0QL4

τουρουουουουου τουρουουουουουυυυυυυυυυ.....

ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα

υπαρχουν οπως ειπαν και οι προλαλησαντες τοπικ αυξησης ποστς...\\

βλ αγγελίες των "δημοφιλών" χαβαλεδο-μελών...του κλαμπ...

εχει πολυ ψωμί εκεί...

επίσης μπορεις να κα΄νεις κι εσυ οτι κανει ο Τάκης...και καλα χαλασμενο τηλέφωνο και διπλα ποστς καθε φορα...

εν πάση περιπτωση πρεπει να γινεις εφευρετικη με το θεμα αυτό...

stay
kalm
and
keep
posting

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

υγ νεα υπογραφή?!?!?!?!?
Eυχαριστώ για τις συμβουλές χρυσέ pscluboποστιτολυμπιονίκη... Θα κάνω ότι μπορώ... Laughing Laughing Laughing
Κι έφτασα ήδη τις 12 λέμεεεεεεεεεεεεεεεε.... Laughing Laughing Laughing

Ταξιδεύουσα...!!!
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2013, 18:41:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σπάμερζζζζ

Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2013, 18:49:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ban σε MEM και female BTS για καμια βδομάδα, θα το κανουν σώβρακο το φόρουμ! Laughing Laughing Laughing

Υ.Γ. Ουφ, αντε , λίγα ακόμα και θα ανεβω και στο βαθρο του μήνα...

Να περασω τον παλιοκοντρακια τον Τακη, που παιζει βρώμικα με νίτρα και μετραει φαναρια... Laughing Laughing Laughing

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
BTSitsa (Ευΐνα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2013, 19:04:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Octane έγραψε:
Ban σε MEM και female BTS για καμια βδομάδα, θα το κανουν σώβρακο το φόρουμ! Laughing Laughing Laughing

Υ.Γ. Ουφ, αντε , λίγα ακόμα και θα ανεβω και στο βαθρο του μήνα...

Να περασω τον παλιοκοντρακια τον Τακη, που παιζει βρώμικα με νίτρα και μετραει φαναρια... Laughing Laughing Laughing

Την Femme Fatale BTS δεν την κάνει κανείς ban...Αυτό πρέπει να μπει στους κανόνες που διαβάζουν όλοι οι αρχάριοι... Razz Razz Razz

Έλα Octane προσπάθησε λίγο περισσότερο και θα τα καταφέρεις...Δοκίμασε και το τριπλό ποστ...Δεν είναι ντροπή... Laughing Laughing Laughing

Υγ: Ουφ...άλλα 37...

Ταξιδεύουσα...!!!
Επιστροφή στην κορυφή
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE

Ένταξη: 06 Οκτ 2008
Τόπος: Μαζί με τοn ΜΕΜsound στην Endo land...........

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2013, 19:22:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν αφενός μεν έχω κλάψει από τα γέλια, αφετέρου δε, βλέπω οτι και η δεσποινίς BTSitsa μπήκε στον βρόμικο τρόπο παιχνιδιού....

Επίσης να πω οτι αν η εισήγηση της Εβίνας εισακουσθεί για μείωση post ανα κάθε ανορθόγραφο, αμέσως ο ΜΕΜ έρχεται πάνω κάτω στα ίδια με εμένα.....

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Α και μην το ξεχάσω.....

Το οτι η ''μπάρα'' του ΜΕΜ είναι μεγαλύτερη από την ''μπάρα'' του Steve.....
το έχετε αφήσει όλοι ασχολίαστο......!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κατι ώρες δεν παλευόμαστε νομίζω........!!!!

I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me.
Your car is your story, So don't let anyone else write the book.
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2013, 19:45:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφενός προτείνω μήνυση στον κάγκουρα, αφετέρου δεν πιστεύω καν πως όλο το παραπάνω το έγραψε μόνος του. Laughing Laughing Laughing
Το βρώμικο μυαλό του όμως τον κάρφωσε και έχει ήδη -1 πόντους για ανορθογραφία Laughing Laughing Laughing

Εγώ σας το λέω, η κοπέλα θα μας διχάσει άσχημα εδωμέσα.
Ηδη τα βγάζουμε πέρα δύσκολα συγκρίνοντας τα μήκη μας..., τώρα θα γίνουν άλλου είδους κόμματα.
Και όπως φαίνεται, με επέλεξε για εχθρό της...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Υ.Γ. "Ευίνα" γράφεται σκατζόχοιρε!!!
Απλά προφέρεται όπως το γράφεις... Afroman

Whip

etuned
MEMsound έγραψε:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Octane στις Παρ 06 Δεκ 2013, 19:47:04, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2013, 19:46:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιστροφή στην κορυφή
BTSitsa (Ευΐνα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2013, 19:54:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Octane έγραψε:
Αφενός προτείνω μήνυση στον κάγκουρα, αφετέρου δεν πιστεύω καν πως όλο το παραπάνω το έγραψε μόνος του. Laughing Laughing Laughing
Το βρώμικο μυαλό του όμως τον κάρφωσε και έχει ήδη -1 πόντους για ανορθογραφία Laughing Laughing Laughing

Εγώ σας το λέω, η κοπέλα θα μας διχάσει άσχημα εδωμέσα.
Ηδη τα βγάζουμε πέρα δύσκολα συγκρίνοντας τα μήκη μας..., τώρα θα γίνουν άλλου είδους κόμματα.
Και όπως φαίνεται, με επέλεξε για εχθρό της...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Υ.Γ. "Ευίνα" γράφεται σκατζόχοιρε!!!
Απλά προφέρεται όπως το γράφεις... Afroman

Whip
Ειρήνη Ημίν... Razz
Ουφ, 36 ακόμα...Αν συνεχίσουν έτσι μπορεί να φύγει το "Μόλις έγραψα" από την συμμετοχή μου και μόνο σε αυτό το τόπικ...

Ταξιδεύουσα...!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης