PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ανακατασκευή κινητήρα thp
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Νοέ 2013, 20:28:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάκη απο οτι ξέρω βγαίνει μονη τής.. Τι έκανες βρηκες απο rc?

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Νοέ 2013, 20:33:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ ξέρω 2 τρόπους: Αφαιρείς θερμοασπίδες , downpipe και μετά

α. Αφαιρείς το turbo μαζί με την πολλαπλή εξαγωγής.
β. Χωρίζεις τη τουρμπίνα στα δύο (το μαντέμι απο το αλουμίνιο) και μετά ξεβιδώνεις το μαντέμι απο την πολλαπλή χωρίς να αφαιρέσεις την πολλαπλή.

Καλύτερα να κάνεις το πρώτο

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Νοέ 2013, 20:48:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλιστα, αλλα με τον δευτερο τρόπο θα πρεπει και στην τοποθετηση να μπει σε δυο κομματια, οποτε να ρυθμισεις και wastegate πανω κλπ.
οκ, καλυτερα να βγαλω και πολλαπλή.
ευχαριστω. Thumb Left

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Νοέ 2013, 21:59:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οπως ειπε και ο bagos με σωστη συντηρηση και επιμελη αλαγη λαδιων και του ποτε το σκιζεις θα κρατησει και αυτο πολλα χιλιομετρα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Νοέ 2013, 00:01:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Παιδες sorry για το ψιλοofftopic!
Για να βγάλω τουρμπίνα απο πάνω, πρέπει να βγει μαζι με την πολλαπλή και να ξεβιδωθει μετα ή βγαινει και μόνη της??

Αν τη κανεις μονος σου τη διαδικασια Μακη ευχομαι καλη δυναμη γιατι εχει πολυ λυσιμο η ολη κατασταση, παντως χωρις να εχω γνωσεις οταν ειχα αλλαξει στο δικο μου ο μηχανικος την ειχε βγαλει πακετο με τη πολλαπλη.

Υ.Γ Μακη αν θυμαμαι καλα εχεις service box αν μπορεις κοιταξε σε παρακαλω αμα εχει μεσα oversized πιστονια με τι διαμετρο και τιμη.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Νοέ 2013, 00:06:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Μαλιστα, αλλα με τον δευτερο τρόπο θα πρεπει και στην τοποθετηση να μπει σε δυο κομματια, οποτε να ρυθμισεις και wastegate πανω κλπ.
οκ, καλυτερα να βγαλω και πολλαπλή.
ευχαριστω. Thumb Left

Βγάζοντας την τουρμπίνα μαζί με την πολλαπλή μπορείς πολλή εύκολα να λύσεις της τέσσερις βίδες της τουρμπίνας, οι πολλαπλή βγαίνει - ξεβιδώνει εύκολα

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Νοέ 2013, 00:18:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
makis106 έγραψε:
Παιδες sorry για το ψιλοofftopic!
Για να βγάλω τουρμπίνα απο πάνω, πρέπει να βγει μαζι με την πολλαπλή και να ξεβιδωθει μετα ή βγαινει και μόνη της??

Αν τη κανεις μονος σου τη διαδικασια Μακη ευχομαι καλη δυναμη γιατι εχει πολυ λυσιμο η ολη κατασταση, παντως χωρις να εχω γνωσεις οταν ειχα αλλαξει στο δικο μου ο μηχανικος την ειχε βγαλει πακετο με τη πολλαπλη.

Υ.Γ Μακη αν θυμαμαι καλα εχεις service box αν μπορεις κοιταξε σε παρακαλω αμα εχει μεσα oversized πιστονια με τι διαμετρο και τιμη.

Εχει οντως πολυ λυσιμο, εχω βγαλει μια φορα και το d/p και θυμαμαι, απλα σαλιγκαρι πρωτη φορα θα βγαλω, δεν πειραζει, ολη η μερα δικη μου ειναι αυριο!
Μάριε δυστυχως στο servicebox δινει μονο εναν κωδικο για εμβολο...
Εχει παρει το αφτι μου οτι καποιες αντιπροσωπειες που κανουν επισκευη σε ΤΗΡ για καταναλωση λαδιου σε εμβολα, βαζουν εμβολα καινουργια μεν αλλα οχι τα γνησια, αλλα καποια του εμποριου (οχι σφυριλατα) ως πιο αξιοπιστα. εχετε και αυτο υποψην.

action_peugeot έγραψε:

Βγάζοντας την τουρμπίνα μαζί με την πολλαπλή μπορείς πολλή εύκολα να λύσεις της τέσσερις βίδες της τουρμπίνας, οι πολλαπλή βγαίνει - ξεβιδώνει εύκολα
Ευχαριστώ Τηλέμαχε, ετσι θα γινει.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2014, 18:43:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πω κι εγω οτι αυτες τις μερες ανοιξα μοτερ για καταναλωση λαδιου και μετα απο ενημερωση του μηχανικου προερχεται απο τσιμουχακια-οδηγους και ελατηρια πιστονιων. Εγινε μετρηση για οβαλ ή καποια "ζημια" στο μπλοκ και ευτυχως ολα ειναι καλα. Το δευτερο THP λοιπον εδω στο φορουμ που κανει ανακατασκευη χωρις οβαλ και διαφορα τετοια.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2014, 22:05:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη με εχουν ρωησει καμποσα ατομα σε pm για την επισκευη και επειδη μπορει να στειλουν και αλλοι και δεν μπορω να γραφω συνεχεια απαντω σε αυτα που ρωτησαν ολοι και καλο ειναι να μιλαμε δημοσια για καλο στο φορουμ.
1) Το αμαξι εχει 70.000km
2) Εκαιγα κατα ΜΕΣΟ ΟΡΟ 400-500ml ανα 1000km και πριν μπει το αμαξι για επισκευη ειχα 7.000km με τα λαδια αυτα οπου απο τα 6.000 εως τα 7.000 εκαψε ΣΧΕΔΟΝ ενα λιτρο
3) Το αμαξι επισκευαζεται σε μηχανικο εκτος Αθηνας, αν μου δωσει το οκ καποιος moderator θα πω και το ονομα δημοσια, μην φανει διαφημιση
4) Τα λαδια που χρησιμοποιουσα ηταν Castrol 5w30 και τα τελευταια 7.000km τοταλ 0w30 οπου με τα τοταλ ειχα μικρη μειωση καταναλωσης
5) Το κοστος της επισκευης δεν το γνωριζω ακριβως ακομα γιατι δεν εχουμε παρει τιμες για καποια ανταλλακτικα και δεν θελω να το ανακοινωσω δημοσια μεχρι να παρω εγκριση απο τον ιδιο το μηχανικο διοτι αφορα τη δουλεια του και οχι το αμαξι μου.
6) Το εαν ειναι οβαλ κλπ μετρηθηκε απο τον ιδιο το μηχανικο αλλα και απο ρεκτιφιατζη ωστε να γινει διασταυρωση

οτιδηποτε αλλο παρακαλω εδω για να μην απαντω σε pm στα ιδια πραγματα

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2014, 22:16:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για βαλβίδες θα αλλάξεις μονο τσιμουχάκια ή θα αλλαξεις και τους οδηγούς?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2014, 22:17:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οδηγους τσιμουχακια και επι τη ευκαιρια θα βαλω και τα ελατηρια των βαλβιδων απο τα καινουρια, τα αγχρωμα.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2014, 22:20:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και οδηγους ε. τιποτα βελτιωμένο ή τα ιδια? μηπως σε 70000 εχεις τα ιδια δλδ?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2014, 22:23:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Peugeot οπως και για τα ελατηρια βαλβιδων ετσι και για τους οδηγους-τσιμουχακια, ελατηρια πιστονιων εχει κανει "αθορυβες" αναβαθμισεις, θα εμπιστευτουμε αυτα και ο θεος βοηθος, αν και 70.000km για μενα ειναι 10 χρονια, ας κανει και μια ανακατασκευη ο επομενος ιδιοκτητης Laughing Laughing

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2014, 22:32:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ελπιζουμε τουλαχιστον οτι εχει κανει γιατι το οτι αλλαζουν κωδικους στα ανταλλακτικα, τελικά δεν σημαινει απαραιτητα οτι εχουν αναβαθμιστει. Απλα επειδη εκει πονανε τα μοτερ πολυ πιθανο να τα εχει αναβαθμίσει. Παντως εγω σε μοτερ 2008 εχω αχρωμα, ελπιζω και άλλα ελατρια, οδηγους κλπ μιας και στα 70000 που εχω τωρα, καιω λιγοτερο απο λιτρο στα 5000. Ελπιζω να πανε ολα καλα και να ησυχασεις με αυτο το θεμα. ενημερωνε μας!! Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2014, 22:35:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακαρι Μακη, μακαρι γιατι τωρα με τα pm καταλαβα οτι δεν ειναι 2-3 τα μοτερ μεσα στο φορουμ που "πονανε" απο καταναλωση λαδιου, θα ενημερωσω με τιμες και εννοειται οσο περνανε τα km με παρατηρησεις για το πως δουλευει πλεον απο καταναλωση.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2014, 22:37:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνηθως το περισσοτερο λαδι καταναλωνεται απο τα τσιμουχακια βαλβιδων...
η εργασια που κανει ο συγκεκριμενος μηχανικος ειναι μια πληρη επισκευη της κεφαλης.αυτο περιλαμβανει λυσιμο καθαρισμα βαλβιδων κεφαλης,αντικατασταση τσιμουχακια βαλβιδων,φρεζαρισμα στα εδρανα των βαλβιδων,αλλαγη φλαντων(κεφαλης,ψευτοκαπακου),μπουζονια,βιδες εκκεντροφορων,εννοειται χρονισμα κ εργασια του μηχανικου.η τιμη γιαυτα(δλδ καθαρισμα της κεφαλης),οταν καποιοι χρεωνουν 150 ευρω τα μπουκαλια με τα καθαριστικα υγρα,κ καποια υπολοιματα θα πανε....μεσα στο μοτερ,ειναι λιγο κατω απο 300 ευρω.βεβαια καποιο αμαξι μπορει να χρειαστει κατι λιγοτερο η περισσοτερο,αναλογα με τη μεχρι τωρα συντηρηση,κ εφοσον δεν αλλαζει η τιμη στα ανταλλακτικα.οποιος θελει,του δινουμε το τηλ.η εγω η ο μαριος η ο τασος(ρεσελιε) κ μιλαει κατευθειαν με τον μηχανικο.
ο μηχανικος ειναι στη χαλκιδα.

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2014, 23:19:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagos έγραψε:
οταν καποιοι χρεωνουν 150 ευρω τα μπουκαλια με τα καθαριστικα υγρα,κ καποια υπολοιματα θα πανε....μεσα στο μοτερ,ειναι λιγο κατω απο 300 ευρω.

Τετοιο καθαρισμο ειχα κανει εγω πριν απο 7.000km, οταν εχω τη φωτο στα χερια μου απο τη κεφαλη μου θα την ανεβασω να δουμε κατα ποσο καθαριζουν τα καθαριστικα υγρα κλπ....η προφορικη ενημερωση ηταν οτι η εισαγωγη και οι βαλβιδες ηταν μπου@@@λο, το λεω επειδη ειχαμε στο θεμα καθαρισμου εισαγωγης καποιες "αμφιβολιες", δεν μπορω να πω ειδα τρομακτικη διαφορα με τα σπρευ, φανταζομαι τι θα δω τωρα!!!

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2014, 00:05:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagos έγραψε:
Συνηθως το περισσοτερο λαδι καταναλωνεται απο τα τσιμουχακια βαλβιδων...
η εργασια που κανει ο συγκεκριμενος μηχανικος ειναι μια πληρη επισκευη της κεφαλης.αυτο περιλαμβανει λυσιμο καθαρισμα βαλβιδων κεφαλης,αντικατασταση τσιμουχακια βαλβιδων,φρεζαρισμα στα εδρανα των βαλβιδων,αλλαγη φλαντων(κεφαλης,ψευτοκαπακου),μπουζονια,βιδες εκκεντροφορων,εννοειται χρονισμα κ εργασια του μηχανικου.η τιμη γιαυτα(δλδ καθαρισμα της κεφαλης),οταν καποιοι χρεωνουν 150 ευρω τα μπουκαλια με τα καθαριστικα υγρα,κ καποια υπολοιματα θα πανε....μεσα στο μοτερ,ειναι λιγο κατω απο 300 ευρω.βεβαια καποιο αμαξι μπορει να χρειαστει κατι λιγοτερο η περισσοτερο,αναλογα με τη μεχρι τωρα συντηρηση,κ εφοσον δεν αλλαζει η τιμη στα ανταλλακτικα.οποιος θελει,του δινουμε το τηλ.η εγω η ο μαριος η ο τασος(ρεσελιε) κ μιλαει κατευθειαν με τον μηχανικο.
ο μηχανικος ειναι στη χαλκιδα.

Thumb Left

Εγώ το μόνο που μπορώ να πώ είναι πως για πέρασμα όλα τα παραπάνω πέρασμα σφυρήλατων + όλες τις φλάτζες (μέχρι και του downpipe) + λάδια ξύδια μπουζί + κάτι άλλα ψιψιψόνια + ένα πρώτο στρώσιμο που κάναμε με το μηχανικό ( Big wink ) = λιγότερα απ'οσα ζήτησε γνωστός μηχανικός στην Αθήνα ΜΟΝΟ για την εργασία

Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιούλ 2014, 18:05:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω κανει 3.000km μετα την επισκευη και μετρησα λαδια και εχω καψει 150ml Η οδηγηση αυτα τα km ηταν καθολου ζορισμα και μεχρι 3.000 στροφες τα πρωτα 500km και απο κει και περα το 80% αυτων εχουν γινει με πολυ ζορισμα στο αμαξι. Πιστευω πως παει καλα και η φριτεζα που ειχα κατω απο το καπο εφυγε Very happy Very happy Very happy

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
stergios_ath (stergios)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Ο.Χ.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιούλ 2014, 21:09:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοδούλευτο Μάριε..

Όλα είναι δρόμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 3 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης