PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 metatropi

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Αlkis 307 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 XSI

Ένταξη: 18 Νοέ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2013, 15:33:36    Θέμα δημοσίευσης: 307 metatropi Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kalispera paidia...exw ena 307 1.6 XSI 2005 to opoia teleftaia dn einai kai sta kalitera tou...eimai diatethimenos na dwsw arketa xrimata gia na valw panw ena moter tou 207 RC giati to thelw sto sigkekrimeno skafos...apla thelw an gnwrizei kapoion na mou pei an mpainei to moter sto sigkekrimeno skafos an tairiazei!

!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2013, 15:40:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mhxanika μπαινει κανονικα...ηλεκτρικα θες καποιον να βαλει παραληλα το ν μαμα εγκεφαλο του 207 μαζι με τον δικο σου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
actinf 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 11 Ιαν 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2013, 22:49:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εντελώς φιλικα, θα σου πρότεινα να μείνεις μακριά από το μοτέρ αυτό. Είναι τόσο αναξιόπιστο όσο δεν φαντάζεσαι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2013, 23:42:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gia αλογα σαυτη την καροτσα φιλε μου η θα τουρμπισεις (που ιστεψε με ειναι πολυ ακριβο και δε το λες και τερας αξιοπιστιας) η θα πας σαυτο το μοτερ που στην τελικη και με ενα πρωτο σταδιο το αυτοκινητο θα ειναι πραγματικα καλητερο απο εκει που ξεκινησε και με πολυ πιο μικρο κοστος σε (μονο και μονο που δεν θα χρειαστεις αγραφο κι οτι θα παιζεις με μαμα εγκεφαλλο που εχει ολες τις μαμα δικλειδες ασφαλειας και την προσαρμοσημοτητα του μαμα...ειναι πολλα τα υπερ)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης